De man, de beer, de tijger en de leeuw. – de Simile

De man, de beer, de tijger en de leeuw. – de Simile

Er zijn drie gigantische beesten, een beest is een tijger, een ander beest is een beer, en een ander beest is een leeuw, de meest vijandige van de drie beesten is de leeuw, deze wordt voor de tijger geplaatst en toont de hoektanden , brult, toont de spieren die de spieren van zijn benen verharden, toont de klauwen, ze staan ​​tegenover elkaar en er is een winnaar, hoewel hij ernstig gewond was, dan komt de beer het toneel binnen, hij wil profiteren van de zwakte van de leeuw en verslaat het, dan passeert een man, de beer denkt dat het een gemakkelijke prooi is, het staat rechtop en toont de spieren die hem de overwinning op de leeuw gaven, de beer is zelfverzekerd als hij de zwakke en kleine man ziet, rent naar waar de man is en de man een granaat trekt en naar het beest gooit, de beer bloedt, zijn spieren konden hem niet de overwinning geven, de beer verloor ondanks zijn grootste fysieke kracht, waarom? omdat de mens intelligenter is en dieren sterker domineert dan hij dankzij zijn intelligentie!

Op dezelfde manier zijn de uitverkorenen intelligenter dan de onrechtvaardige mensen die hen lastigvallen, daarom overleven ze en passeren de beesten:

Spreuken 10:25 De storm gaat voorbij en de goddelozen verdwijnen, maar de rechtvaardigen blijven voor altijd standvastig.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s