567 – Asta e am fost în februarie 2000, am fost de 24 de ani, am vrut doar pentru a găsi o femeie bună să fie soția mea

Proverbe 21:13 el care închide urechea la strigăt de săraci, el va plânge, de asemenea, și nu va fi auzit.

Daniel 11:44 dar știrile din est și nord îl vor speria, și va ieși cu mare furie pentru a distruge și ucide mulți. 45 și el va planta corturile palatului său printre mările și Muntele glorios și Sfânt; Dar va ajunge la final, și nu vei avea pe nimeni care să te ajute.

Isaia 66:5 ascultă Cuvântul Domnului, tu care tremura la cuvântul său (voi cei umili-Isaia 66:2 “voi privi pe el, care este sărac și umil de spirit, și care tremură la cuvântul meu.”: frații tăi care te urăsc (mândri), și te-a alungat de dragul de mine nu (iarbă), au spus, Domnul să fie glorificat. Dar el se va arăta bucuriei tale, și ei vor fi confuzi. .. Voi alege pentru ei Scarranieni, și voi aduce asupra lor ceea ce se temeau; pentru că am sunat, și nimeni nu a răspuns; Am vorbit, și ei nu au auzit, dar a făcut rău în fața ochilor mei, și a ales ceea ce mă nemulțui.

așa am fost.

asi era yo

Asta e am fost în februarie 2000, am fost de 24 de ani, am vrut doar pentru a găsi o femeie bună să fie soția mea, dar mediul meu de familie ma rapit, și în afară de acestea au amenințat sănătatea mea, pentru că în timpul captivitate am fost forțat să ia produse de droguri , au folosit calomnie împotriva mea ca să mă răpească. Eu sunt autorul https://bestiadn.com, cauza mea este doar eu însumi.

Analiza:

“Așa am fost în februarie 2000, am fost 24, am vrut doar să găsească o femeie bună să fie soția mea”.

Am citit asta:

Proverbe 19:14 casa și bogățiile sunt moștenirea părinților;
Dar femeia înțeleaptă a Domnului.

Și am crezut în acest lucru: “slujirea Domnului este calea spre această binecuvântare”, dar adversarii mei nu mi-au respectat decizia și prin folosirea lingușirea au pregătit o rețea pentru pașii mei.

“dar anturajul familiei mele m-a răpit, și în plus mi-au amenințat sănătatea, pentru că în timpul captivitate am fost forțat să iau medicamente, au făcut uz de calomnie împotriva mea ca să mă răpească.”

Apocalipsa 13:7 și i s-a permis să poarte război împotriva Sfinților și să-i învingă. El a fost, de asemenea, dat autoritate asupra fiecărui trib, oameni, limbă, și națiune.
8 și ea a fost adorată de toți locuitorii pământului ale căror nume nu erau scrise în cartea vieții Mielului, care a fost ucisă de la începutul lumii.
9 dacă cineva are ureche, auziți.
10 dacă orice om poartă în captivitate, el merge în captivitate; Dacă cineva ucide de sabie, o sabie trebuie să fie ucis. Aici este răbdarea și credința sfinților.

Deuteronom 24:7 când orice om a fost găsit care a furat unul dintre frații săi fiii lui Israel, și l-au înrobit, sau l-au vândut, astfel de hoț va muri, și tu vei lua departe răul din mijlocul de tine.

Prin credință pe care o mărturisesc, dovedesc că sunt un adevărat fiu al lui Avraam, sunt de la adevărații oameni ai Israelului, așa că soarta răpitorilor mei este scrisă.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s