570 – Έτσι ήμουν το Φεβρουάριο του 2000, ήμουν 24 χρονών, ήθελα απλώς να βρω μια καλή γυναίκα για να είμαι η σύζυγός μου

Παροιμίες 21:13 Αυτός που κλείνει το αυτί του στο κραυγή των φτωχών, θα φωνάξει και δεν θα ακουστεί.

Δανιήλ 11:44 Αλλά τα νέα από τα ανατολικά και τα βόρεια θα τον φοβίσουν και θα βγει με μεγάλο θυμό για να καταστρέψει και να σκοτώσει πολλούς. 45 Και θα φυτέψει τις σκηνές του παλατιού του ανάμεσα στις θάλασσες και στο ολόσωμο και άγριο βουνό. Αλλά θα τελειώσει και δεν θα έχει κανέναν να τον βοηθήσει.

Ησαΐας 66: 5 Ακούστε το λόγο του Ιεχωβά, εσείς που τρέμουν τον λόγο του (εσείς οι ταπεινοί – Ησαΐας 66: 2 “Θα κοιτάξω τον φτωχό και ταπεινό στο πνεύμα και που τρέμουν στο λόγο μου”): Οι αδελφοί σας σας μίσος (υπερήφανοι) και σας εκδίωξα εξαιτίας του ονόματός μου, είπαν: Ιεχωβά να δοξαστεί. Αλλά θα σας δείξει τη χαρά σας και θα μπερδευτούν. .. Θα επιλέξω για αυτούς περιφρόνηση, και θα φέρει επάνω τους τι φοβήθηκαν? γιατί τηλεφώνησα και κανείς δεν απάντησε. Μίλησα, και δεν άκουσαν, αλλά έκαναν το λάθος πράγμα μπροστά στα μάτια μου και επέλεξαν αυτό που δεν μου αρέσει.

αυτό ήταν εγώ

asi era yo

Έτσι ήμουν το Φεβρουάριο του 2000, ήμουν 24 χρονών, ήθελα απλώς να βρω μια καλή γυναίκα για να είμαι η σύζυγός μου, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον μου με απήγαγε και απείλησαν επίσης την υγεία μου, διότι κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας αναγκάστηκα τα ναρκωτικά, χρησιμοποίησαν τη δυσφήμηση εναντίον μου για να με απαγάγουν. Είμαι ο συντάκτης του https://bestiadn.com, η δίκαιη αιτία μου είναι εγώ.

Ανάλυση:

“Αυτό ήταν εγώ το Φεβρουάριο του 2000, ήμουν 24 χρονών, απλά ήθελα να βρω μια καλή γυναίκα για να είναι η γυναίκα μου”

Διάβασα αυτό:

Παροιμίες 19:14 Ο οίκος και τα πλούτη είναι η κληρονομία των πατέρων.
Αλλά ο Κύριος είναι η σοφή γυναίκα.

Και πίστευα σ ‘αυτό: «Η εξυπηρέτηση του Ιεχωβά είναι ο δρόμος προς αυτήν την ευλογία», αλλά οι αντίπαλοί μου δεν σεβασμούσαν την απόφασή μου και με τη χρήση κολακείας ετοίμασαν ένα δίχτυ για τα βήματά μου.

“Αλλά το οικογενειακό περιβάλλον μου με απήγαγε και απειλούσαν επίσης την υγεία μου, γιατί κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας αναγκάστηκα να παίρνω φάρμακα, χρησιμοποίησαν δυσφήμηση εναντίον μου για να με απαγκίσω. “

Αποκάλυψη 13: 7 Και επετράπη να πολεμήσει εναντίον των αγίων και να τους νικήσει. Του δόθηκε εξουσία και σε κάθε φυλή, λαό, γλώσσα και έθνος.
8 Και όλοι οι κάτοικοι της γης λατρεύονταν τα ονόματα των οποίων δεν ήταν γραμμένα στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου που είχε σκοτωθεί από την αρχή του κόσμου.
9 Αν κάποιος έχει ένα αυτί, ακούστε.
10 Αν κάποιος οδηγεί σε αιχμαλωσία, πηγαίνει σε αιχμαλωσία. Αν κάποιος σκοτώσει το σπαθί, το σπαθί πρέπει να σκοτωθεί. Εδώ είναι η υπομονή και η πίστη των αγίων.

Δευτερονόμιο 24: 7 Όταν βρεθεί κάποιος που έχει λήξει έναν από τους αδελφούς του, τους γιους του Ισραήλ, τον έχει υποδουλώσει ή τον πουλήσει, ο κλέφτης θα πεθάνει και θα αφαιρέσεις το κακό από μέσα σου.

Με την πίστη που λέω, καταδεικνύω ότι είμαι πραγματικός γιος του Αβραάμ, είμαι από τον αληθινό λαό του Ισραήλ, έτσι είναι γραμμένο το πεπρωμένο των κατακτητών μου.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s