Dat was hoe ik was in februari 2000, ik was 24 jaar oud, ik wilde gewoon een goede vrouw vinden om mijn vrouw te zijn

Spreuken 21:13 Hij die zijn oor sluit voor de roep van de armen, zal ook roepen en zal niet worden gehoord.

Daniël 11:44 Maar nieuws uit het oosten en noorden zal hem bang maken en hij zal in grote woede uitgaan om velen te vernietigen en te doden. 45 En hij zal de tenten van zijn paleis tussen de zeeën en de glorieuze en heilige berg planten; Maar het zal eindigen en hij zal niemand hebben om hem te helpen.

Jesaja 66: 5 Hoor het woord van Jehovah, u die beven voor zijn woord (u de nederige – Jesaja 66: 2 “Ik zal hem zien die arm en nederig van geest is en die beven voor mijn woord.”): Uw broeders die zij haten u (de hoogmoedigen) en werpen u uit vanwege mijn naam, zij zeiden: Jehovah zij verheerlijkt. Maar hij zal tot uw vreugde worden getoond en zij zullen in de war zijn. .. Ik zal ervoor kiezen om hen te minachten en zal brengen wat ze vreesden; omdat ik belde en niemand antwoordde; Ik sprak en zij hoorden niet, maar deden het verkeerde voor mijn ogen en kozen waar ik niet van houd.

dat was ik

asi era yo

Dat was hoe ik was in februari 2000, ik was 24 jaar oud, ik wilde gewoon een goede vrouw vinden om mijn vrouw te zijn, maar mijn familieomgeving ontvoerde me en ze bedreigden ook mijn gezondheid, omdat ik tijdens gevangenschap werd gedwongen om te nemen geneesmiddelen, gebruikten ze laster tegen mij om me te ontvoeren. Ik ben de auteur van https://bestiadn.com, mijn goede zaak is mezelf.

analyse:

“Dat was ik in februari 2000, ik was 24 jaar oud, ik wilde gewoon een goede vrouw vinden om mijn vrouw te zijn”

Ik heb dit gelezen:

Spreuken 19:14 Het huis en de rijkdom zijn het erfdeel van de vaderen;
Maar de Heer is de wijze vrouw.

En ik geloofde hierin: ‘Jehovah dienen is de weg naar die zegen’, maar mijn tegenstanders respecteerden mijn beslissing niet en door vleierij te gebruiken maakten ze een net voor mijn stappen.

“Maar mijn familieomgeving heeft me gekidnapt en ze bedreigden ook mijn gezondheid, omdat ik tijdens gevangenschap gedwongen was om medicijnen te nemen, ze gebruikten laster tegen mij om me te kidnappen. “

Openbaring 13: 7 En hij mocht oorlog voeren tegen de heiligen en hen verslaan. Hij kreeg ook autoriteit over elke stam, mensen, taal en natie.
8 En alle inwoners van de aarde aanbaden het wiens namen niet waren geschreven in het levensboek van het Lam dat werd geslacht vanaf het begin van de wereld.
9 Als iemand een oor heeft, luister dan.
10 Als iemand in gevangenschap leidt, gaat hij in gevangenschap; Als iemand het zwaard doodt, moet het zwaard worden gedood. Hier is het geduld en het geloof van de heiligen.

Deuteronomium 24: 7 Wanneer iemand wordt gevonden die een van zijn broers, de kinderen van Israël, heeft beroofd en hem tot slaaf heeft gemaakt of hem heeft verkocht, zal de dief sterven en zult u het kwaad onder u wegnemen.

Door het geloof dat ik belijd, demonstreer ik dat ik een ware zoon van Abraham ben, ik ben van het ware volk van Israël, dus het lot van mijn ontvoerders is geschreven.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s