Martorii falși ai lui Iehova condamnă transfuzia de sânge.

Martorii falși ai lui Iehova condamnă transfuzia de sânge.
După persecuția și uciderea adevăraților martori ai lui Iehova, adică a lui Hristos și ai creștinilor adevărați și primii după Iisus Hristos (căci profeții precum Moise, David, Daniel și Isaia au fost și creștini, pentru că au profețit despre Hristos și au crezut în propriul lor profeții), Imperiul Roman a creat Biblia, care este rezultatul sinodurilor, revizuiri, falsificări și moderații ale Evangheliei originale, din acest motiv este plin de multe contradicții pe care le-am descoperit în acest blog, unde învăț și pe cine vrea să înțelegem și să credem, adevărata credință creștină
Pornind de la acest punct: Cine sunt aceia care se numesc „Martorii lui Iehova”?
Sunt încă un grup care crede în Biblie, eu diferă de ei și de celelalte grupuri care se bazează pe Biblie, prin faptul că nu cred în întreaga Biblie, în special nu cred în mare parte din Noul Testament. mesaj al Bibliei, dar din acel grup al celei de-a doua cărți salvam în principal pildele și unele fragmente.
(Mărturii false „Martorii lui Iehova” susțin cartea Ecclesiastes, dar spun că nu este o carte sacră și explic motivul din această publicație: https://bestiadn.com/2019/09/12/stiti-care-este-diferenta-dintre-ecleziastica-si-eclesiastii/ )

x

https://bestiadn.com/2019/09/13/the-bible-is-the-octopus-see-who-its-tentacles-are-in-this-publication/

x

Pornind de la acest punct: Cine sunt aceia care se numesc „Martorii lui Iehova”?

Martorii mincinoși ai lui Iehova condamnă transfuzia de sânge, ei pretind să se supună legii lui Iehova care spune:
Leviticul 17:10 Dacă cineva din casa lui Israel sau din străinii care locuiesc printre ei, mănâncă orice sânge, îmi voi pune fața împotriva celui care mănâncă sânge și îl voi tăia din poporul său.
11 Căci viața cărnii în sânge este, și ți-am dat-o să faci ispășire pe altar pentru sufletele tale; și același sânge va face ispășirea persoanei.
12 Prin urmare, am spus copiilor lui Israel: Nimeni dintre voi nu va mânca sânge și nici străinul care locuiește printre voi nu va mânca sânge.
13 Și orice om din copiii lui Israel sau dintre străinii care locuiesc printre ei, care vânează un animal sau o pasăre care să mănânce, își va vărsa sângele și îl va acoperi de pământ.
14 Căci viața tuturor cărnilor este sângele Lui; de aceea, le-am spus copiilor lui Israel: Nu veți mânca sângele niciunui trup, pentru că viața tuturor cărnilor este sângele lor; Oricine îl mănâncă va fi tăiat.
15 Și orice persoană, fie de la nativi sau străini, care mănâncă un animal mortal sau sfâșiat de moarte de o fiară, își va spăla hainele și se va spăla cu apă și va fi necurată până seara; Atunci va fi curat.
16 Și dacă nu îi spăl și nu le spăl trupurile, ei vor purta nelegiuirea lor.

Dar părăsesc contextul, pentru că la acea dată nu au existat transfuzii de sânge, iar donarea de sânge uman pentru a salva o viață umană este un act solidar, nu este același lucru cu a bea sângele unui animal, în timp ce există alte opțiuni pentru hrănire fără riscul de deces, pentru că la acea vreme nu existau frigidere, dacă exista sânge, se datora faptului că exista și carne de la animal, iar consumul a fost sau nu o alegere a momentului.

Mai mult decât atât, salvarea unei vieți este cel mai important lucru, deoarece legea este destinată să învețe binele și răul, ceea ce Iehova acceptă și ceea ce Iehova repudiază, iar lipsa de compasiune este ceva ce Iehova respinge.

Ieremia 9:23 Așa spune Domnul: Să nu fie lăudat înțeleptul în înțelepciunea Lui, nici în curajul său nu poate fi lăudat curajosul, nici pe cei bogați să se laude pe sine în bogățiile sale. 24 Dar cel care trebuie lăudat, să fie lăudat în acest fel: înțelegând și cunoscându-mă, că eu sunt Iehova și fac milă, judecată și dreptate pe pământ: pentru aceste lucruri vreau, spune Domnul.
Dacă adultul și martorul fals al lui Iehova preferă să moară înainte de a primi donarea de sânge prin credință în credințele lor, nu mă milăsește pentru că el sau ea este deja adult, ci pentru a lăsa un minor să moară pentru că părinții lor refuză să-și salveze viața prin o transfuzie de sânge, care înseamnă un act de crimă și, după părerea mea, părinții trebuie pedepsiți cu pedeapsa cu moartea (și aceeași pedeapsă pentru ucigași și cei care încearcă să ucidă o persoană, dar nu reușesc), este un nonsens total, deoarece chiar Hristos și-a vărsat sângele pe cruce pentru cei dragi, poporul său, precum și pentru cei care au purtat „propria sa cruce” când propovăduia adevărata Evanghelie creștină și au fost martirizați pentru aceasta, unii decapitați, alții răstigniți:

Toți au donat propriul lor sânge, pentru ca mulți să poată fi răscumpărați de la moarte prin credința în adevăr, pe care o predic.

Dar acești fățarnici nu înțeleg de ce Iisus Hristos a spus ceea ce a spus cu adevărat:

Luca 14: 1 Era un Sabat care, după ce intrase să mănânce în casa unui conducător, care era fariseu, l-au călcat.
2 Iată, un om hidropic a stat în fața lui.
3 Atunci Isus a vorbit cu interpreții Legii și cu fariseii și a spus: Este legal să se vindece în Sabat?
4 Dar au tăcut. Iar el, luându-l, l-a vindecat și l-a trimis.
5 Și adresându-se lor, el a spus: Cine dintre voi, dacă măgarul sau boul său cade într-o fântână, nu-l va scoate imediat, nici măcar în Sabat?
6 Și nu au putut răspunde la aceste lucruri.

Luca 13:10 Isus a învățat într-o sinagogă în Sabat;
11 Și a existat o femeie care a fost bolnavă de spirit de optsprezece ani și care a fost agățată și nu a putut în niciun fel să se îndrepte.
12 Când Isus a văzut-o, a chemat-o și a spus: Femeie, ești ferit de boala ta.
13 Și a pus mâinile pe ea; iar ea s-a îndreptat mai târziu și l-a slăvit pe Dumnezeu.
14 Dar șeful sinagogii, supărat că Iisus s-a vindecat în Sabat, a spus poporului: Există șase zile în care cineva trebuie să lucreze; în acestea, atunci, veniți și fiți vindecați, și nu în Sabat.
15 Atunci Domnul i-a răspuns și i-a zis: Ipocrite, fiecare dintre voi scoate boul sau măgarul său din iesle din Sabat și îl duce să bea?
16 Și această fiică a lui Avraam, pe care Satana a legat-o timp de optsprezece ani, nu ar trebui să fie legată de această legătură în Sabat?
17 Când a spus aceste lucruri, toți adversarii lui s-au rușinat; dar tot poporul s-a bucurat pentru toate lucrurile glorioase făcute de el.

În convingerea mea, creștinismul timpuriu și evanghelii săi sunt creștinismul adevărat, tot ceea ce a venit după Sfaturi, tot ceea ce este corupția, ascunderea și falsificarea adevăratului cuvânt al lui Dumnezeu, cea mai bună dovadă a acestui fapt, sunt conducătorii și violatorii abominabili ai copiilor care conduce aceste grupuri creștine false:

In my conviction, early Christianity and its gospels were true Christianity, all that came after the Councils, all that is corruption, concealment and falsification of the true word of God, the best proof of this, are the abominable leaders and violators of children who run these false Christian groups:

Acum, dacă mă întrebi:

Ți-ai dona sângele pentru a salva viața unei persoane?

Dacă persoana respectivă este iubită, aș face acest lucru atât timp cât propria mea viață nu riscă să o facă.

Ați accepta să primiți sânge donat dacă ați avea nevoie de acesta pentru a vă salva viața?

Dacă este de la cineva care mă apreciază și viața persoanei respective nu este în pericol să o facă, aș accepta.

Matei 12: 1 În acea vreme Isus a trecut prin câmpurile semănate în Sabat;
Ucenicii lui erau flămânzi și au început să smulgă piroane și să mănânce.
2 Când l-au văzut fariseii, i-au zis:
Uitați-vă, discipolii voștri fac ceea ce nu este legal să facă în Sabat.
3 Dar El le-a spus: Nu ați citit ce a făcut David când el și tovarășii lui erau flămânzi,
4 Cum a intrat în casa lui Dumnezeu și a mâncat pâinile consacrate, că nu era legal pentru ei să mănânce,
nici la el, nici la cei care erau cu el, ci doar la preoți?
5 Sau nu ați citit în Lege, că în zilele de Sabat preoții din templu desecă Sabatul și sunt fără vinovăție?
6 Ei bine, vă spun că aici este ceva mai mare decât templul.
7 Dar dacă ai fi știut ce înseamnă asta:
„Mila vreau și nu sacrificiu”, n-ai fi condamnat pe nevinovat.
8 Căci Fiul Omului este Domnul Sabatului.

Cum este un adevărat Martor al lui Iehova?

Isaia 43; 10 Voi sunteți martorii mei, spune Iehova și slujitorul meu pe care l-am ales, pentru ca voi să cunoașteți și să mă credeți și să înțelegeți că eu sunt; niciun alt zeu nu s-a format înaintea mea și nici nu va fi după mine. 11 Eu, da, sunt Iehova și în afara mea nu este nimeni care să mă salveze. 12 Am anunțat și m-am salvat și am făcut cunoscut, și nu a existat niciun alt zeu printre voi. Atunci, voi sunteți martorii mei, spune Iehova, că eu sunt Dumnezeu.

Un adevărat Martor al lui Iehova crede că viața eternă este nemurirea,
prostul spune: „viața eternă este nemurirea sufletului”
Spun, sufletul este etern este ca o energie a conștiinței,
dar viața este ceva biologic și viața eternă este o viață biologică indestructibilă,
dacă este vorba despre eternitatea sufletului,
Care ar fi diferența dintre înainte și după ziua judecății?
De ce a murit Hristos pe o cruce, dacă totul va continua astfel
pe termen nelimitat?
Dacă este vorba despre eternitatea existenței sufletului, de ce a fost promisă viața eternă, dacă sufletul este deja etern?

Sper că am făcut sute de oameni proști să înțeleagă că ei nu sunt cu adevărat creștini, pentru că ei nu cred în aceste lucruri în care un martor adevărat al lui Iehova ca mine crede:

x

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s