Війна в галузі телекомунікацій – Війна між ангелами відбувається в області телекомунікацій

Війна в галузі телекомунікацій – Війна між ангелами відбувається в області телекомунікацій

Війна в галузі телекомунікацій
Війна між ангелами відбувається у сфері телекомунікацій, це війна висловлювань, це війна слів, це війна молитов – ангели прибувають у людській формі, як правди, так і тих, що наклепують.
(1)
Ліворуч у вас є несправедливі ангели, злодії, які беруть для них імена святих ангелів, вони характеризуються їх проханням поклонятися, проханнями, щоб молитви були звернені до них, або до їх образів, або до їхніх статуй або до предметів різної форми (кубічних, пірамідальних, хрестоподібних тощо), або корумпованих людей, які проповідують своє повідомлення про подання зіпсованим істотам чи ні, інертним чи ні. природа та прості, але неосвічені, ангели темряви використовують оманливі хитрощі:
(2)
Вони роблять це разом із співучастю корумпованих урядів і преси, проданої своїм спонсорам, кінорежисерів продають, щоб рекламувати їх і показувати поганих хлопців реальності як “хороших з фільму” у своїх фільмах,
(3)
у його вигадці,
серед спонсорів – великі торговці іграшками та різдвяними прикрасами, свининою та іншими партіями тощо, адже Різдво для рекламодавців означає бізнес, свята фальшивих релігій означає для багатьох прибутковий бізнес, це вузол інтересів, які дуже важко розв’язати. , але не неможливо розв’язати.

=

Праворуч у вас є праведні ангели, вони хочуть відновити те, що належить їм, їх доброму імені та доброї репутації,
(А)
бо наклепники наклепили їх, приписуючи їм своє вчення, їх фізичний вигляд,
власне божевілля та його проповіді про несправедливість,
бо брехливі пророки узурпували імена святих посланців і підробили святе Євангеліє, я знаю, що деякі окрім мене вже зрозуміли, що дуже дурним вважати, що офіційна книга брехливих пророків – Книга Істини,
(B)
фальшиві пророки захищають свої вчення своїми відповідними офіційними книгами, будь то конкретна Біблія з однієї з гілок підробки християнства,
або це буде книга Корану, обидві книги коренів у вбивчій імперії справжніх християн.
(C)
(5)
Добре мудрі друзі, ви розумієте мене на 100%, тому що ви мій сусід, і саме тому, на відміну від жаб, ви розповсюджуєте цей блог скрізь, це на вашу користь і на мою користь, для кого я роблю цю роботу, яка розставляє святих посланців від позивних самозванців, злодіїв часу, енергійних злодіїв, злодіїв життя і злодіїв грошей, це те, що святі посланці ніколи не просять у вас пожертви на їхню кампанію, вони вирішують це індивідуально власною кишенею, саме так, як я роблю в цій роботі, в цьому Блог і в усіх інших пабах, які я роблю про справжнє християнство
(D)
всі понесені витрати доведеться тим чи іншим чином компенсувати всім, хто знав про бездоганність цих посланців, але вони все-таки наважилися наклепати на цих праведників
(Е)
святі ангели ніколи не просять вас шанувати своїх шат або інших предметів будь-якого роду,
(6)
Ви хочете відчути запах мого бюстгальтера в моїх панчохах або нюхати, як це робить собака, моя пітня сорочка? .
(7)
Можливо, ти б краще понюхав мою сорочку, коли вона чиста ?, ну, не вимагай мене за це!
(8)
(G)
Святі ангели не просять вас шанувати одяг інших персонажів чи їхніх символів, святі ніколи не просять вас звернутися до них ваших молитов чи до будь-якої іншої істоти, вони ніколи не скажуть вам, що ви повинні прийняти будь-яку істоту, як ваш господар і спасителю, вони ніколи не попросять вас на коліна або опустити голову перед ними, перед яким об’єктом перетворити цей предмет на кумира,
тому що об’єкт – це лише кумир, коли цей предмет починає поклонятися, образ сам по собі не поганий, погано – поклонятися образу, помилкові посланці Божі скажуть тобі, що перед хрестом ти повинен зійти, вони скажуть тобі, що перед хрестом ти повинен опустити голову, фальшиві посланці скажуть тобі, що перед певним кубом ти повинен простудити, брехливі пророки покличуть братів тим, хто проповідує цю ідолопоклонство, це так тому, що насправді серед них вони не вороги, вони вороги брехливого прапора, вони не переслідують одне одного, тому що вони єднаються, їхні маленькі сутички є чистим цирком, спільна мета – продовжувати отримувати прибуток від обману, їхній інтерес – продовжуйте заробляти гроші людськими товарами: обдурені люди.
(9)
(10)
Мета святих посланців полягає в тому, щоб праведники пізнавали правду, і таким чином вони могли бути освячені духом Божим через пізнання істини,
(J)
(11)
важливо зрозуміти, що є багато людей, які ніколи не припинять ідолоподібні практики,
тому що вони є людьми з природою, сумісною з тими з послань сатани, які в попередньому житті диктували доктрини антихристиянства, щоб перевтілитися і подарувати собі життя царів,
що велика маса людей по всьому світу ідолізує цих персонажів, і пояснення просте, ідолопоклонники – їхні діти
(К)
але діти Царства Божого різні, коли читають правду, вони не заперечують проти неї, бо правда походить від них і повертається до них, тому що вони поширюють її своїм справжнім людям.
(12)
+ Автоматичне запитання:
Хосе, як ти дійшов до всіх цих висновків?
Моя відповідь: Вивчіть цей блог, і якщо ви мій сусід, ви повністю зрозумієте, як я дійшов до цих висновків,
(М)
якщо ти мій сусід, твоя плутанина, я не можу це вирішити, і це не моя справа.

==
===

(N) https://bestiadn.com/2019/09/17/miguel-vete-falso-cristo-largo-satanas-conozco-tus-intenciones-tu-solo-quieres-estar-cerca-a-los-ninos-porque-eres-parte-de-una-mafia-internacional-de-pedofilos-que-abogan-por-la-impunidad-para/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s