Guerra en el camp de les telecomunicacions – La guerra entre els àngels té lloc en el camp de les telecomunicacions

Guerra en el camp de les telecomunicacions – La guerra entre els àngels té lloc en el camp de les telecomunicacions

Guerra en el camp de les telecomunicacions
La guerra entre els àngels té lloc en el camp de les telecomunicacions, és una guerra de declaracions, és una guerra de paraules, és una guerra de pregàries: els àngels arriben en forma humana, tant de veritat com de calúmnies.
(1)
A l’esquerra hi ha els àngels injustos, lladres que porten per ells el nom dels sants àngels, es caracteritzen per la seva petició de ser venerats, per peticions que s’adrecin a les oracions, o a les seves imatges, o a les seves estàtues. o bé a objectes de diverses formes (cúbics, piramidals, en forma de creu, etc.), o a homes corruptes que prediquen el seu missatge de submissió a criatures corruptes o no, inerts o no. Per assolir els seus propòsits i enganyar als ídols la naturalesa i el simple però ignorant, els àngels de la foscor utilitzen trucs enganyosos:
(2)
Això ho fan amb la complicitat dels governs corruptes i la premsa venuda als seus patrocinadors, realitzadors venuts per anunciar-los i mostrar els dolents de la realitat com a “bons de la pel·lícula” a les seves pel·lícules,
(3)
en la seva ficció,
entre els patrocinadors hi ha els grans comerciants de joguines i decoracions nadalenques, de porc i altres lots de etc, perquè el Nadal significa negoci per als anunciants, les vacances de falses religions significa negocis lucratius per a molts, és un nus d’interessos molt difícils de deslligar. , però no és impossible desencadenar-se.

=

A la dreta, teniu els àngels justos, volen recuperar allò que els pertany, el seu bon nom i la seva bona reputació,
(A)
perquè els calumniats els han difamat atribuint-los els seus ensenyaments, la seva aparença física,
la seva pròpia bogeria i les seves predicacions de la injustícia,
ja que els falsos profetes han usurpat els noms dels sants missatgers i han falsificat el sant evangeli, sé que alguns, a més de mi, ja s’han adonat que és molt ximple creure que el llibre oficial dels falsos profetes és el Llibre de la Veritat,
(B)
falsos profetes defensen les seves doctrines amb els seus respectius Llibres oficials, sigui aquesta bíblia particular d’una de les branques del fals cristianisme,
o aquest és el llibre de l’Alcorà, tots dos llibres arrels a l’imperi assassí de veritables cristians.
(C)
(5)
Bé, amics savis, vosaltres que m’enteneu al 100% perquè sou el meu veí i és per això que, a diferència dels gripaus, esteu difonent aquest bloc arreu, és a favor vostre i a favor meu per a qui faig aquest treball, que diferencia els missatgers sants des dels impostors cridats, els lladres del temps, els lladres d’energia, els lladres de vida i els lladres de diners, és que els sants missatgers no us demanaran mai donacions per a la seva campanya, ho solucionen individualment per la seva pròpia butxaca, exactament com faig en aquesta feina, en aquesta al bloc i a tots els altres pubs que faig sobre el veritable cristianisme
(D)
totes les despeses realitzades hauran de ser compensades d’alguna manera o d’una altra manera per tots els qui han conegut la irreprobabilitat d’aquests missatgers, però encara s’han atrevit a calumniar aquests justos
(E)
els sants àngels mai no us demanaran veneració de les seves peces o d’altres objectes de cap tipus,
(6)
Voleu fer olor de l’olor dels meus sostenidors a les mitges o de la meva samarreta, com fa un gos, la meva camisa suada? .
(7)
Potser prefereixes olorar la samarreta un cop estigui neta? Doncs bé, no em preguntis per això!
(8)
(G)
Els sants àngels no us demanaran que venereu els vestits d’altres personatges o els seus, els sants no us demanaran mai que us dirigiu a les vostres oracions ni a cap altra criatura, mai us diran que heu d’acceptar cap criatura com el vostre senyor i salvador, no us demanaran mai que agenolleu o baixeu el cap davant d’ells, davant d’aquest objecte per convertir aquest objecte en un ídol,
perquè un objecte només és un ídol quan aquest objecte comença a ser venerat, una imatge no és dolenta en si mateixa, el dolent és adorar la imatge, els falsos missatgers de Déu us diran que davant d’una creu cal que us poseu, et diran que davant d’una creu cal baixar el cap, els falsos missatgers et diran que davant d’un determinat cub cal prostrar-se, els falsos profetes cridaran germans als que prediquen aquesta idolatria, això és així perquè de fet entre ells no són enemics, són enemics de falsa bandera, no es persegueixen mútuament perquè estan units, les seves petites escaramusses són pur circ, el propòsit comú és seguir guanyant l’engany, el seu interès és seguir guanyant diners amb mercaderies humanes: les persones enganyades.
(9)
(10)
L’objectiu dels sants missatgers és que els justos coneguin la veritat i, d’aquesta manera, puguin ser santificats per l’esperit de Déu mitjançant el coneixement de la veritat,
(J)
(11)
és important deixar clar que hi ha molta gent que mai no para de practicar ídoles,
perquè són persones compatibles amb la natura d’aquells missatgers de Satanàs que van dictar les doctrines de l’anticristianisme a la seva vida anterior per reencarnar-se i donar-se una vida de reis,
que una gran massa de gent de tot el món idolatra aquests personatges i l’explicació és senzilla, els ídols són els fills
(K)
, però els fills del regne de Déu són diferents, quan llegeixen la veritat no s’hi oposen, perquè la veritat prové d’ells i es remunta a ells perquè la difonen a la seva veritable gent.
(12)
+ Pregunta automàtica:
Jose, com has arribat a totes aquestes conclusions?
La meva resposta: explora aquest bloc i si ets el meu veí entendràs completament com he arribat a aquestes conclusions,
(M)
si ets el meu veí, la teva confusió, no puc solucionar-ho i no és el meu ofici.

==
===

(N) https://bestiadn.com/2019/09/17/miguel-vete-falso-cristo-largo-satanas-conozco-tus-intenciones-tu-solo-quieres-estar-cerca-a-los-ninos-porque-eres-parte-de-una-mafia-internacional-de-pedofilos-que-abogan-por-la-impunidad-para/

3 comentarios sobre “Guerra en el camp de les telecomunicacions – La guerra entre els àngels té lloc en el camp de les telecomunicacions

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s