Krig innen telekommunikasjonsfeltet – Krigen mellom engler finner sted innen telekommunikasjonsfeltet

Krig innen telekommunikasjonsfeltet – Krigen mellom engler finner sted innen telekommunikasjonsfeltet

Krig innen telekommunikasjon
Krigen mellom engler finner sted innen telekommunikasjon, det er en ytringskrig, det er en krig om ord, det er en bønnekrig – engler ankommer i menneskelig form, både sannhetens og bakaktens.
(1)
Til venstre har du de urettferdige englene, tyver som tar for seg navnene på de hellige englene, de er preget av deres anmodning om å bli tilbedt, av forespørsler om at bønnene blir rettet til dem, eller til deres bilder, eller til deres statuer , eller til gjenstander av forskjellige former ((kubikk, pyramideformet, korsformet osv.), eller til de korrupte mennene som forkynner sitt budskap om underkastelse til korrupte skapninger eller ikke, inerte eller ikke. Å oppnå sine formål og lure avgudsdyrkere av naturen og det enkle, men ignorante, mørkets engler bruker villedende triks:
(2)
De gjør dette med medvirken fra korrupte regjeringer og pressen som er solgt til sponsorene sine, filmskapere solgt for å reklamere for dem og vise virkelighetens skurkar som “filmens gode” i filmene sine,
(3)
i sin fiksjon,
blant sponsorene er de store kjøpmennene av leker og julepynt, svinekjøtt og annet mye osv. fordi julen betyr forretning for annonsører, høytiden til falske religioner betyr lukrativ virksomhet for mange, det er en knute av interesser som er veldig vanskelig å løse , men ikke umulig å slippe løs.

Til høyre har du de rettferdige englene, de ønsker å gjenopprette det som tilhører dem, deres gode navn og deres gode rykte,
(EN)
for baktalene har baktalt dem ved å tilskrive dem deres lære, deres fysiske utseende,
sin egen galskap og sine forkynnelser om urettferdighet,
for falske profeter har usurpet navnene på de hellige budbringere og forfalsket det hellige evangeliet, jeg vet at noen ved siden av meg allerede har innsett at det er veldig dumt å tro at den offisielle boken med falske profeter er sannhetens bok,
(B)
falske profeter forsvarer læresetningene sine med sine respektive offisielle bøker, det være seg en bestemt bibel fra en av grenene med forfalskningskristendom,
eller være dette boken i Koranen, begge røtter i det morderiske imperiet til sanne kristne.
(C)
(5)
Vel kloke venner, dere som forstår meg 100% fordi dere er min neste, og det er grunnen til at dere, i motsetning til padder, sprer denne bloggen overalt, det er i din favør og i min favør hvem jeg gjør dette arbeidet for, som skiller hellige budbringere fra hverandre fra ulykkelige bedragerier, tidstyver, energityver, livstyver og pengetyver, er at de hellige budbringere aldri vil be deg om donasjoner til kampanjen deres, de løser det enkeltvis med egen lomme, akkurat som jeg gjør i denne jobben, i dette blogg og på alle andre pub lager jeg om ekte kristendom
(D)
alle utgifter som påløper må kompenseres på en eller annen måte av alle som har kjent til disse budbringernes irreproachability, men de har fortsatt våget å baktale disse rettferdige menneskene
(E)
de hellige englene vil aldri be deg om ære i klærne eller andre gjenstander av noe slag,
(6)
Vil du lukte lukten av BH-ene i strømpene mine eller snuse, som en hund, den svette skjorten min? .
(7)
Kanskje du heller vil lukte på skjorten min når den er ren ?, vel, ikke spør meg om det!
(8)
(G)
De hellige englene vil ikke be deg om å ære klærne til andre figurer eller deres, de hellige vil aldri be deg om å rette dem til dine bønner eller til noen annen skapning, de vil aldri fortelle deg at du må ta imot en skapning som din herre og frelser, vil de aldri be deg om å knele eller senke hodet foran dem, før hvilket objekt du på den måten vil gjøre denne gjenstanden til et avgud,
fordi en gjenstand bare er et idol når denne gjenstanden begynner å bli tilbedt, et bilde er ikke dårlig i seg selv, det dårlige er å tilbe bildet, Guds falske budbringere vil fortelle deg at du må sette inn foran et kors, de vil fortelle deg at foran et kors må du senke hodet, de falske budbringere vil fortelle deg at foran en bestemt kube må du utstøte, de falske profetene vil kalle brødre til de som forkynner at avgudsdyrkelse, dette er slik fordi faktisk blant dem er de ikke fiender, de er fiender av falskt flagg, de forfølger ikke hverandre fordi de er forent, deres små trefninger er et rent sirkus, det felles formålet er å fortsette å tjene på bedrag, deres interesse er å fortsett å tjene penger med menneskelige varer: de bedragere.
(9)
(10)
Hensikten med de hellige budbringere er at de rettferdige menneskene skal vite sannheten, og at de på denne måten kan bli helliget av Guds ånd gjennom kunnskapen om sannheten,
(J)
(11)
det er viktig å gjøre det klart at det er mange mennesker som aldri vil stoppe idolatisk praksis,
fordi de er mennesker med en natur som er forenlig med de av Satans budbringere som dikterte læren om antikristendom i deres forrige liv for å reinkarnere og gi seg selv et liv med konger,
at stor masse mennesker rundt om i verden idoliserer disse karakterene og forklaringen er enkel, avgudsdyrkere er deres barn
(K)
, men Guds rike er forskjellige, når de leser sannheten, de ikke motsetter seg den, fordi sannheten kommer fra dem og går tilbake til dem fordi de sprer den til sine sanne mennesker.
(12)
+ Autospørsmål:
Jose, hvordan har du kommet til alle disse konklusjonene?
Mitt svar: Utforsk denne bloggen, og hvis du er naboen din, vil du forstå hvordan jeg har kommet til disse konklusjonene,
(M)
hvis du er min neste, din forvirring, kan jeg ikke løse det, og det er ikke min virksomhet.

==
===

(N) https://bestiadn.com/2019/09/17/miguel-vete-falso-cristo-largo-satanas-conozco-tus-intenciones-tu-solo-quieres-estar-cerca-a-los-ninos-porque-eres-parte-de-una-mafia-internacional-de-pedofilos-que-abogan-por-la-impunidad-para/

Un comentario sobre “Krig innen telekommunikasjonsfeltet – Krigen mellom engler finner sted innen telekommunikasjonsfeltet

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s