Oorlog op die gebied van telekommunikasie – Die oorlog tussen engele vind plaas op die gebied van telekommunikasie

Oorlog op die gebied van telekommunikasie – Die oorlog tussen engele vind plaas op die gebied van telekommunikasie

Oorlog op die gebied van telekommunikasie
Die oorlog tussen engele vind plaas op die gebied van telekommunikasie, dit is ‘n oorlog van uitsprake, dit is ‘n oorlogsoorlog, dit is ‘n oorlogsgebed – engele kom in menslike vorm aan, sowel die van waarheid as dié van laster.
(1)
Aan die linkerkant het u die onregverdige engele, diewe wat die name van die heilige engele vir hulle neem, hulle word gekenmerk deur hul versoek om aanbid te word, deur versoeke dat die gebede aan hulle gerig word, of na hul beelde, of na hul standbeelde. , of aan voorwerpe van verskillende vorme ((kubieke, piramidale, kruisvormige, ens.), of aan die korrupte mans wat hul boodskap van onderdanigheid aan korrupte wesens verkondig of nie, inert of nie. Om hul doelstellings te bereik en afgodedienaars te mislei deur die natuur en die eenvoudige, maar onkundige, die engele van die duisternis gebruik bedrieglike truuks:
(2)
Hulle doen dit met die medepligtigheid van korrupte regerings en die pers wat aan hul borge verkoop word, filmmakers verkoop word om hulle te adverteer en die slegte ouens van die werklikheid te wys as die “goedes van die film” in hul films,
(3)
in sy fiksie,
onder die borge is die groot handelaars van speelgoed en kersversiering, varkvleis en ander baie ens., want Kersfees beteken besigheid vir adverteerders, die vakansie van valse godsdienste beteken winsgewende sake vir baie; dit is ‘n knoop belange wat baie moeilik is om te ontbind , maar nie onmoontlik om te ontketen nie.

=

Ntawm sab xis koj muaj cov tim tswv ncaj ncees, lawv xav kom rov qab yog dab tsi yog lawv li, lawv lub npe zoo thiab lawv lub koob npe zoo,
(A) Cov
rau cov neeg hais lus phem tau cem lawv vim yog lawv cov lus qhia, lawv lub cev zoo li cas,
nws tus kheej vwm thiab nws cov lus qhuab qhia ntawm kev tsis ncaj ncees,
rau cov yaj saub cuav tau ntxias kom cov npe ntawm tus dawb huv xa xov thiab ua txoj moo zoo dawb huv, Kuv paub tias qee tus ntawm kuv twb paub lawm tias nws ruam heev uas ntseeg tias phau ntawv cuav ntawm cov yaj saub cuav yog Phau Ntawv Qhia Qhov Tseeb,
(B) Hmoob
cov yaj saub cuav tiv thaiv lawv cov lus qhuab qhia nrog lawv cov ntawv tseem ceeb Cov phau ntawv, yog phau ntawv no qee yam los ntawm ib qho ntawm cov ceg ntoo ntawm cov ntseeg cuav,
los yog phau ntawv no ntawm Qur’an, ob phau ntawv keeb kwm nyob rau lub zog ua tsov ua rog ntawm cov ntseeg tseeb.
(C) Av
(5)
Cov phooj ywg uas muaj tswv yim zoo, koj tus uas nkag siab kuv 100% vim tias koj yog kuv tus neeg nyob ze thiab yog vim li cas, tsis zoo li cov toad, koj kis cov blog no rau txhua qhov chaw, nws yog nyob ntawm koj qhov kev pom zoo thiab nyob rau hauv kuv tus neeg uas kuv ua txoj haujlwm no rau, uas tau teev cov neeg xa xov dawb huv. los ntawm callous impostors, lub sijhawm tub sab, lub zog tub sab, lub neej tub sab thiab nyiaj tub sab, yog tias cov tub xa xov dawb huv yuav tsis thov koj pub nyiaj rau lawv cov phiaj los nqis tes, lawv daws nws tus kheej los ntawm lawv tus kheej lub hnab tshos, raws nraim li kuv ua hauv txoj haujlwm no, hauv no blog thiab hauv txhua lwm pub kuv tau hais txog cov ntseeg Vajtswv tiag tiag
(D) Hmoob
tag nrho cov nuj nqis uas yuav tshwm sim yuav tsum tau them rau qee txoj kev lossis lwm qhov los ntawm txhua tus uas tau paub qhov tsis muaj kev cuam tshuam ntawm cov tub txib no, tab sis lawv tseem muaj lub siab hais lus phem rau cov neeg ncaj ncees no
(E) nws
cov tubtxib saum ntuj dawb huv yuav tsis nug koj txog kev hnav khaub ncaws lossis lwm yam khoom ntawm txhua yam,
(6)
Koj puas xav hnov ​​tus ntxhiab tsw ntawm kuv lub bras hauv kuv cov lus lossis hnia, zoo li tus dev ua, kuv lub tsho tawm hws? Cov.
(7) Cov kev
Tej zaum koj tsis hnov ​​tsw kuv lub tsho thaum nws huv ?, zoo, tsis txhob nug kuv txog qhov ntawd!
(8) Cov ntawv
(G) Av
Cov tub txib saum ntuj dawb huv yuav tsis hais kom koj hnav khaub ncaws ntawm lwm cov cim lossis lawv tus kheej, cov neeg dawb huv yuav tsis hais kom koj los hais rau lawv li koj qhov kev thov lossis lwm tus neeg, lawv yuav tsis qhia koj tias koj yuav tsum lees txais ib yam zoo li tus tswv thiab tus cawm seej, lawv yuav tsis hais kom koj txhos caug los yog txo qis koj lub taub hau ua ntej lawv, ua ntej yam khoom twg thiaj li tig qhov khoom ntawd mus ua tus mlom,
vim tias ib qho khoom yog tsuas yog tus mlom thaum qhov khoom ntawd pib pe, tus duab tsis yog yam tsis zoo nyob hauv nws tus kheej, qhov tsis zoo yog tuaj pe tus mlom, cov neeg xa xov cuav ntawm Vajtswv yuav qhia koj tias nyob rau ntawm tus ntoo khaub lig koj yuav tsum tsim kom pom, lawv yuav qhia koj tias nyob rau pem hauv ntej ntawm tus ntoo khaub lig koj yuav tsum tau txo koj lub taub hau, cov neeg xa xov tsis tseeb yuav qhia koj tias nyob rau pem hauv ntej ntawm ib lub vias koj yuav tsum deev, cov yaj saub cuav yuav hu cov kwv tij rau cov neeg uas qhia txog kev pe dab pe mlom, qhov no yog vim li cas qhov tseeb ntawm lawv tsis yog yeeb ncuab, lawv yog yeeb ncuab ntawm tus chij cuav, lawv tsis tsim txom ib leeg vim tias lawv sib koom siab, lawv cov kev sib tw me yog cov circus dawb huv, qhov hom phiaj yog mus txuas ntxiv cov txiaj ntsig los ntawm kev dag ntxias, lawv cov kev nyiam yog txuas ntxiv ua nyiaj nrog tib neeg cov khoom muag: cov neeg dag dhau.
(9) Cov (9)
(10)
Lub hom phiaj ntawm cov neeg xa xov kom dawb huv yog kom cov neeg ncaj ncees paub qhov tseeb, thiab ua li no lawv thiaj yuav raug ntxuav tau Vajtswv tus ntsuj plig los ntawm qhov paub qhov tseeb,
(J) Av
(11)
nws yog ib qho tseem ceeb kom nws paub meej tias muaj ntau tus neeg uas yuav tsis tso tseg txoj kev coj noj coj ua,
vim hais tias lawv yog cov neeg uas muaj kev sib haum xeeb nrog cov ntawm cov neeg xa xov ntawm Dab Ntxwg Nyoog uas tswj hwm cov lus qhuab qhia ntawm kev tawm tsam cov ntseeg Vajtswv hauv lawv lub neej yav dhau los kom rov nkag tau thiab muab lawv tus kheej lub neej ntawm cov vaj ntxwv,
tias cov neeg zoo thoob ntiaj teb hwm cov cim no thiab cov lus piav qhia yooj yim, cov mlom nkauj yog lawv cov menyuam
(K)
, tab sis cov me nyuam ntawm Vajtswv lub nceeg vaj txawv, thaum lawv nyeem qhov tseeb lawv tsis tawm tsam nws, vim hais tias qhov tseeb los ntawm lawv thiab rov qab mus rau lawv vim hais tias lawv kis nws rau lawv cov neeg tseeb.
(12)
+ Nws pib lo lus nug:
Jose, koj tau ua li cas rau tag nrho cov kev pom zoo no?
Kuv teb: Tshawb nrhiav cov blog no thiab yog tias koj yog neeg nyob ze kuv koj yuav nkag siab zoo txog qhov kuv tuaj rau qhov kev pom zoo no li cas,
(M) Av
yog tias koj yog kuv tus neeg zej zog, koj qhov kev tsis sib haum xeeb, Kuv tsis tuaj yeem daws nws, thiab nws tsis yog kuv txoj kev lag luam.

==
===

(N) https://bestiadn.com/2019/09/17/miguel-vete-falso-cristo-largo-satanas-conozco-tus-intenciones-tu-solo-quieres-estar-cerca-a-los-ninos-porque-eres-parte-de-una-mafia-internacional-de-pedofilos-que-abogan-por-la-impunidad-para/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s