Oorlog op het gebied van telecommunicatie – De oorlog tussen engelen vindt plaats op het gebied van telecommunicatie

Oorlog op het gebied van telecommunicatie – De oorlog tussen engelen vindt plaats op het gebied van telecommunicatie

Oorlog op het gebied van telecommunicatie
De oorlog tussen engelen speelt zich af op het gebied van telecommunicatie, het is een oorlog van uitingen, het is een woordenoorlog, het is een gebedenoorlog – engelen komen aan in menselijke vorm, zowel die van waarheid als die van laster.
(1)
Links heb je de onrechtvaardige engelen, dieven die voor hen de namen van de heilige engelen nemen, ze worden gekenmerkt door hun verzoek om aanbeden te worden, door verzoeken dat de gebeden aan hen worden gericht, of aan hun beelden, of aan hun standbeelden , of voor objecten van verschillende vormen ((kubiek, piramidaal, kruisvormig, etc.), of tot de corrupte mannen die hun boodschap van onderwerping aan corrupte wezens prediken of niet, inert of niet. Om hun doelen te bereiken en afgodendienaren te misleiden door natuur en de eenvoudige maar onwetende, de engelen van de duisternis gebruiken misleidende trucs:
(2)
Ze doen dit met de medeplichtigheid van corrupte regeringen en de pers die aan hun sponsors wordt verkocht, filmmakers die worden verkocht om reclame voor hen te maken en de slechteriken van de realiteit te laten zien als de ‘goeden van de film’ in hun films,
(3)
in zijn fictie,
onder de sponsors zijn de grote handelaren in speelgoed en kerstversiering, varkensvlees en andere partijen enz., omdat Kerstmis zaken betekent voor adverteerders, de feestdagen van valse religies lucratieve zaken betekent voor velen, het is een knoop van belangen die heel moeilijk te ontkoppelen zijn , maar niet onmogelijk om los te laten.

=

Rechts heb je de rechtvaardige engelen, ze willen herstellen wat hun toebehoort, hun goede naam en hun goede reputatie,
(EEN)
want de lasteraars hebben hen belasterd door hun hun leringen, hun fysieke uiterlijk toe te schrijven,
zijn eigen waanzin en zijn prediking van onrechtvaardigheid,
want valse profeten hebben zich de namen van de heilige boodschappers toegeëigend en het heilige evangelie gesmeed, ik weet dat sommigen behalve ik al beseffen dat het heel dwaas is om te geloven dat het officiële boek van valse profeten het Boek der Waarheid is,
(B)
valse profeten verdedigen hun doctrines met hun respectievelijke officiële boeken, of dit nu een specifieke Bijbel is van een van de takken van vervalsing van het christendom,
of dit is het boek van de Koran, beide boeken van wortels in het moorddadige rijk van ware christenen.
(C)
(5)
Goed wijze vrienden, jullie die mij 100% begrijpen omdat jullie mijn buurman zijn en daarom, in tegenstelling tot padden, verspreid je deze blog overal, het is in jouw voordeel en in mijn voordeel voor wie ik dit werk doe, wat heilige boodschappers onderscheidt van ongevoelige bedriegers, tijddieven, energiedieven, levensdieven en gelddieven, is dat de heilige boodschappers u nooit zullen vragen om donaties voor hun campagne, ze lossen het individueel op met hun eigen zak, precies zoals ik in deze baan doe, in dit blog en in alle andere pubs maak ik over het ware christendom
(D)
alle gemaakte kosten moeten op de een of andere manier worden gecompenseerd door iedereen die de onberispelijkheid van deze boodschappers heeft gekend, maar ze hebben deze rechtschapen mensen nog steeds aangedaan
(E)
de heilige engelen zullen je nooit vragen om verering van hun kleding of andere objecten van welke aard dan ook,
(6)
Wil je de geur van mijn beha’s in mijn kousen ruiken of snuiven, zoals een hond, mijn zweterige shirt? .
(7)
Misschien ruik je liever mijn shirt als het schoon is ?, vraag me daar niet om!
(8)
(G)
De heilige engelen zullen je niet vragen om de kleding van andere personages of van hen te vereren, de heiligen zullen je nooit vragen om hun gebeden of een ander schepsel tot hen te richten, ze zullen je nooit vertellen dat je een schepsel zoals je heer en redder, ze zullen je nooit vragen om voor je neer te knielen of je hoofd te laten zakken, voor welk object om dat object dus in een idool te veranderen,
omdat een object alleen een idool is wanneer dat object wordt aanbeden, een afbeelding is op zichzelf niet slecht, het slechte is om de afbeelding te aanbidden, de valse boodschappers van God zullen je vertellen dat je voor een kruis moet staan, ze zullen je vertellen dat je voor een kruis je hoofd moet laten zakken, de valse boodschappers zullen je vertellen dat je voor een bepaalde kubus moet neerknielen, de valse profeten zullen broeders roepen naar degenen die die afgoderij prediken, dit is zo omdat in feite zijn ze onder hen geen vijanden, ze zijn vijanden van valse vlag, ze vervolgen elkaar niet omdat ze verenigd zijn, hun kleine schermutselingen zijn puur circus, het gemeenschappelijke doel is om te blijven profiteren van misleiding, hun interesse is om blijf geld verdienen met menselijke goederen: de bedrogen mensen.
(9)
(10)
Het doel van de heilige boodschappers is dat de rechtvaardige mensen de waarheid mogen kennen, en dat ze op deze manier door de geest van God geheiligd kunnen worden door de kennis van de waarheid,
(J)
(11)
het is belangrijk om duidelijk te maken dat er veel mensen zijn die nooit zullen stoppen met afgodische praktijken,
omdat het mensen zijn van een aard die verenigbaar is met die van die boodschappers van Satan die de leerstellingen van het antichristendom in hun vorige leven dicteerden om te reïncarneren en zichzelf een leven van koningen te geven,
die grote massa mensen over de hele wereld verafgoden deze karakters en de verklaring is simpel, afgodendienaars zijn hun kinderen
(K)
, maar de kinderen van het koninkrijk van God zijn anders, wanneer ze de waarheid lezen, hebben ze er geen bezwaar tegen, omdat de waarheid van hen komt en naar hen terugkeert omdat ze het onder hun ware volk verspreidt.
(12)
+ Auto vraag:
Jose, hoe ben je tot al deze conclusies gekomen?
Mijn antwoord: verken deze blog en als je mijn buurman bent, zul je volledig begrijpen hoe ik tot deze conclusies ben gekomen,
(M)
als je mijn buurman bent, je verwarring, ik kan het niet oplossen, en het is niet mijn zaak.

==
===

(N) https://bestiadn.com/2019/09/17/miguel-vete-falso-cristo-largo-satanas-conozco-tus-intenciones-tu-solo-quieres-estar-cerca-a-los-ninos-porque-eres-parte-de-una-mafia-internacional-de-pedofilos-que-abogan-por-la-impunidad-para/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s