Dashuria për njerëzit fajtorë do të dënojë të pabesët, por dashuria për njerëzit e pafajshëm do të shpëtojë të drejtin!

Dashuria për njerëzit fajtorë do të dënojë të pabesët, por dashuria për njerëzit e pafajshëm do të shpëtojë të drejtin!

Ata “më vranë” përsëri në 2001, – Por ndihma e vogël më ndihmoi (Daniel 11:34).

+ .. the pact with life – the holy covenant! https://bestiadn.com/2019/09/27/la-cruz-el-conflicto-de-intereses/

+

Exif_JPEG_420

+

+

Këtë mëngjes më lanë të shkruaj këtë situatë imagjinare për të krahasuar profecinë në Daniel 2:44.

Kjo profeci i ngjan situatës në të cilën një asteroid hekuri madhësia e Hënës i afrohet tokës me shpejtësi të lartë, në një kurs të përplasjes direkte dhe pingul, dhe vetëm në tokë e njihnin autoritetet e hierarkisë më të lartë, se së bashku ata kanë provuar të devijonte trajektoren e saj dhe të mos kishte sukses në të, nëse asteroidi mund të fliste, do të thoshte: “toka është si nusja ime e virgjër dhe ajo më thërret”, dhe nëse toka mund të flasë, do t’i thoshte asteroidit: “eja” , në një situatë të tillë, njerëzit do të mbeten si milingona në një gjethe që noton mbi lumë drejt rënies së ujërave. “

Daniel 2:40 dhe mbretëria e katërt do të jetë e fortë si hekuri; dhe ndërsa hekuri shkërmoqet dhe prish gjithçka, do të shkatërrohet dhe do të prishë gjithçka. 41 Dhe ajo që keni parë nga këmbët dhe gishtat, pjesërisht prej argjile të poçarit dhe pjesërisht prej hekuri, do të jetë një mbretëri e ndarë; më vonë mbi të disa nga forca e hekurit, ashtu si keni parë hekurin të përzier me baltë të gatuar. 42 Dhe për shkak se gishtërinjtë janë pjesërisht prej hekuri dhe pjesërisht prej balte, mbretëria do të jetë pjesërisht e fortë, dhe pjesërisht e brishtë. 43 Ashtu siç e pa hekurin të përzier me baltë, ai përzihet me aleanca njerëzore; por ata nuk do të bashkohen me njëri-tjetrin, pasi hekuri nuk përzihet me baltë. 44 Dhe në kohën e këtyre mbretërve, Perëndia i qiellit do të ngrejë një mbretëri që nuk do të shkatërrohet kurrë, dhe nuk do t’i lihet mbretëri një populli tjetër; do të shkatërrohet dhe do të konsumojë të gjitha këto mbretëri, por ai do të mbetet përgjithmonë,

Daniel 2:45 ashtu si e pa që nga mali ishte prerë një gur, jo me një dorë, cilësi hekuri të copëtuar, bronzi, baltë, argjend dhe ar. Zoti i madh i ka treguar mbretit atë që ka ndodhur në të ardhmen; dhe ëndrra është e vërtetë, dhe interpretimi i saj është besnik.

Në këtë rast, kjo duket si kampioni i futbollit botëror që me të vërtetë mendon se është lojtari më i aftë në botë, unë them: a mendoni se të gjithë ata që janë të aftë në futboll kanë qenë të interesuar t’i përkushtohen vetes me futje me qira?

Në këtë rast, kjo duket si gruaja që fiton konkursin e Miss World që me të vërtetë beson se është gruaja më e bukur në botë, unë them: mendoni se të gjitha gratë janë të interesuara të konkurrojnë në konkursin që fituat? .

Bisha e katërt është një mbretëri që e konsideron veten të pathyeshëm, bisha e katërt është një mbretëri që konsiderohet vetvete e pakapërcyeshme, derisa ta kuptojnë se ka gjëra që janë jashtë kontrollit të tyre, derisa të kuptojnë se ka gjëra që shpëtojnë nga filtrat e tyre, është aq budalla ndjehen të pathyeshëm!

A ndihem i pathyeshëm?

Unë nuk jam i pathyeshëm, ai që është i pathyeshëm është Jehova, dhe nëse dëshiron ai ndan paprekshmërinë e tij me mua në mënyrë që të mos më lejojë të vdes !!!

(kali i bardhe dhe ushtria e tij)

Përpjekja e pafalshme e vrasjes së armiqve të mi kundër meje nën modalitetin e induksionit ndaj vetëvrasjes me anë të produkteve farmaceutike.

Për personin tim që përpiqet të vrasë një të pafajshëm është po aq fajtor sa ai që arrin qëllimin e tij të keq, atëherë ferri do të jetë plot me njerëz me qëllime të këqija!

(Ata njerëz të përbuzur janë shkelës të përsëritur!)

Megjithëse jam gjallë, në praktikë, nëse flasim për forcën time, unë u vra nga armiqtë e mi, unë bëra vetëvrasje në 2001, në 26,

(kjo isha unë)

Unë u vra nga armiqtë e mi, të afërmit e mi intolerantë me faktin se predikova kundër idhujtarisë së katolicizmit, siç e shpjegova më parë.

Unë isha gati të bëja vetëvrasje, jeta ime ishte diçka e ngjashme me ferrin dhe mendova: “vdekja preferohet më shumë për çnderimin e të jetuarit falas, por si eunuk për shkak të këtyre pilulave ose njerëzve të çmendur të bllokuar”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats të-si-i-ishte-në-shkurt-2000-i-ishte-24-vjeç-i-vetëm-kërkuar-për-gjetur-nje-mirë-grua-të-të -gruaja ime/

Unë do të hidhja një urë në greminë, sepse natyra ime u ndryshua për shkak të produkteve psikotike që armiqtë e mi më detyruan të merrja nën kërcënime të izolimit në madhështi nëse nuk veproja kështu, unë do të hidhesha vetë, ndjeja se kisha nuk ka rrugëdalje ose asgjë për të humbur, por mora një ndihmë të vogël nga parajsa, siç shkruhet:

Daniel 11:33 Dhe njerëzit e mençur të popullit do të udhëzojnë shumë njerëz [por më parë]; dhe për disa ditë do të bien nga shpata dhe zjarri, në robëri dhe largim. (Kjo është ajo që më ndodhi !! (Lluka 21:21 Por përpara të gjitha këtyre gjërave ata do të kapin mbi ju dhe do t’ju përndjekin, duke ju dhënë sinagogave dhe burgjet (qendrat psikiatrike)), duke ju çuar te mbretërit dhe qeveritarët për mua për hir) emër

(Me shoqërimin e qenve që nuk duan të humbasin fuqinë e tyre, por që dinë më shumë sesa dinë njerëzit e zakonshëm të rrugës).)

Ajo që ndodh në rënien e shenjtorëve të rimishëruar është që Jehovai i ndëshkon, sepse duke qortuar shenjtorët e tij, Jehovai u tregon atyre rrugën e duhur, Jehovai i qorton ata pasi predikuan si mbështetje për argumentet e tyre librat e shenjtë të rebelëve, duke aprovuar «grurë dhe kashtë» , e vërteta dhe e rreme që përmbajnë këto libra !!.

Shenjtorët ishin në një nxitim dhe nuk morën kohë të mjaftueshme për të analizuar dhe krahasuar përmbajtjet, një gabim!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Kjo ndodhi për të përmbushur profecinë që as Zoti i tyre nuk e kuptoi (perënditë e tyre), Zoti që kërkon ar dhe argjend dhe të cilin njerëzit e neveritshëm i lavdërojnë, shërbëtorët e tyre predikojnë për këtë arsye: “Atmosfera e planetit të tij dekadent ka nevojë për grimca ari ose diçka si ari ose që përmban ari është në venat e tyre! “, ndërsa këta të dërguar të neveritshëm të errësirës thonë se Zoti është Zoti i lig që kërkon sakrifica të fëmijëve, kur në realitet perëndia e sakrificave njerëzore është” Anunnakki “që ata lavdërojnë, dhe sakrificat janë fëmijët e tyre, kafshët, 666, fëmijët e “Anunnaki”.
(Psalmi 118: 18 – Krijuesi më ndëshkoi të më qortonte, me dy qëllime: një: të kuptoja që unë nuk po predikoja të vërtetën, sepse nëse do të kishte qenë kështu, unë nuk do të binja kur të supozohet se vështirësitë tashmë ka ndodhur në jetën e kaluar … por nga ato që u shkruajt në Daniel 12 dhe koha e ankthit, atëherë duhej të ndodhte kështu …, dy: të jesh në gjendje të identifikoja armiqtë e mi, sepse jo të gjithë ata që dukeshin si aleatë ishin me të vërtetë aleatët e):

Psalmi 118: 12 Më rrethuan si bletë; ata u vunë zjarrin si gjemba;
Por në emër të Zotit do t’i shkatërroj.

13 Më shtyu me forcë të binte,
Por Jehovai më ndihmoi.

14 Forca dhe kënga ime është JAH,
Dhe ai ka qenë për shpëtim.

15 Zëri i gëzimit dhe shpëtimit është në çadrat e të drejtëve;
Dora e djathtë e Jehovait bën bëmat.

16 Dora e djathtë e Jehovait është sublime;
Dora e djathtë e Jehovait bën kurajo.

17 Nuk do të vdes, por do të jetoj,
Dhe unë do t’i tregoj veprat e JAH.

18 U ndëshkova rëndë JAH,
Por ai nuk më dha për vdekje.

19 Më hapni dyert e drejtësisë;
Do të hyj përmes tyre, do ta lëvdoj Zotin.

20 Kjo është porta e Zotit;
Përmes tij të drejtët do të hyjnë.

21 Do të të kremtoj sepse më ke dëgjuar,
Dhe ti më la për shpëtim.

22 Guri që ndërtuesit e hodhën poshtë
Hasshtë bërë koka e këndit.

por qentë besojnë se kjo ndodhi sepse, ata, qenët, janë superiorë ndaj shenjtorëve dhe qentë mburren kot me veprimet e tyre të padrejta, ata nuk e kuptojnë se ata kanë qenë vetëm mjete të disponueshme, të cilat, një herë punë perfeksionuese të shenjtorëve ka mbaruar, mjetet krenare hidhen në plehra, qen të varfër!

(Zoti i drejton në mënyrë të përsosur shenjtorët e tij përmes bamirësisë së tyre tek të drejtët (2 Timoteut 2:10) Prandaj, unë duroj gjithçka për hir të të zgjedhurve, në mënyrë që ata të marrin edhe shpëtimin që është në JEHOVAH dhe me të lavdinë e përjetshme.))

Isaiah 45:20 Mblidhuni së bashku dhe ejani; mblidhni të gjithë të mbijetuarit nga kombet. Ata që ndërtojnë drurin e idhullit të tyre nuk kanë njohuri,

Isaiah 45:20 Mblidhuni së bashku dhe ejani; së bashku të gjithë të mbijetuarit nga kombet. Ata që e ngritin drurin e idhullit të tyre dhe ata që i luten një perëndie të pa kursyer, nuk kanë njohuri.
21 Proklamoni dhe afrojini, dhe të gjithë hyjnë në konsultim; Kush e dëgjoi këtë që nga fillimi dhe çfarë tha ai që nga atëherë, por unë jam Zoti? Dhe nuk ka Zot tjetër përveç meje; Vetëm Zoti dhe Shpëtimtari; Asnjë tjetër jashtë meje.

Daniel 11:34 Dhe në vjeshtën e tyre do të ndihmohen me pak ndihmë; dhe shumë do t’u bashkohen atyre me lajka [hipokrizi].
Unë do të filloja veten, por kur do ta bëja këtë, pashë një grua të re duke afruar me mua me një fëmijë të vogël midis 3 dhe 5 vjeç, dhe mendova:

“Nëse e hedh veten në boshllëk, do ta traumatizoj atë fëmijë të pafajshëm që nuk ka faj për problemet që kaloj, që fëmija dhe nëna e tij të kalojnë dhe të largohen së pari dhe kur të jenë larg, do ta provoj përsëri”

Kështu që unë abortova atë përpjekje, unë do të provoja përsëri, por vetëm nën urë dhe një automjet po kalonte ngadalë, dhe mendova: “Nëse hedh veten tani trupi im do të bjerë mbi makinë dhe unë do të lëndoj shoferin i cili është i pafajshëm për çdo gjë që më ndodh mua ”, dhe kjo është arsyeja pse unë nuk e vrava veten dhe jetova ta tregoja.

Dashuria më shpëtoi, dashuria për të pafajshmit më shpëtoi!
Dhe kjo është e njëjta gjë që do të shpëtojë të zgjedhurit,
dashuria për njerëzit fajtorë do të dënojë të pabesët,
por dashuria për njerëzit e pafajshëm do të shpëtojë të drejtin!

Mateu 24:10 Atëherë shumë do të pengohen dhe do të dorëzojnë njëri-tjetrin dhe do të urrejnë njëri-tjetrin. 11 Dhe shumë profetë të rremë do të ngrihen dhe do të mashtrojnë shumë; 12 dhe për shkak se e shumëfishojnë të keqen, dashuria e shumë njerëzve do të qetësohet. 13 Por ai që duron deri në fund do të shpëtohet.

//

Papa Françesku dhe fjala e Perëndisë te Romakëve 9:21 Apo a nuk ka poçari asnjë fuqi mbi baltën, të bëjë të njëjtën brumë një gotë për nder dhe një tjetër për çnderim?

Eksodi 20: 4 Ju nuk do ta bëni veten një imazh, as ndonjë ngjashmëri me atë që është lart në parajsë, as më poshtë në tokë, as në ujërat poshtë tokës. Ju nuk do të përkuleni para tyre dhe as t’i nderoni.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- se-fuqishëm-city-për-në-një-orëshe-është-yt-gjykimi-vijnë /

//

Psalmi 58:10 I drejti do të gëzohet kur sheh hakmarrje;
Këmbët e tij do të lahen në gjakun e të pabesit. 11 Atëherë njeriu do të thotë: Padyshim që ka një çmim për të drejtët;
Padyshim që ekziston Zoti që gjykon në tokë.
Zbulesa 16: 5 Dhe dëgjova engjëllin e ujërave,

[burim uji]

Kjo tha: ti je i drejtë, o Zot, kush je dhe kush ishe, i Shenjti, sepse ke gjykuar këto gjëra.
6 Sepse ata derdhën gjakun e shenjtorëve dhe të profetëve, ju gjithashtu ua keni dhënë atyre të pinë gjak; Epo, ata e meritojnë atë.
7 Kam dëgjuar gjithashtu një tjetër, i cili nga altari ka thënë: Padyshim, Zot, Zoti i Plotfuqishëm, gjykimet e tua janë të vërteta dhe të drejta.
6 Sepse ata derdhin gjak shenjtorësh dhe profetësh dhe ju u keni dhënë atyre të pinë gjak; ata e meritojnë atë.
Isaiah 49:26 Do t’i bëj që ata të hanë mishin e tyre dhe ata do të dehen me gjakun e tyre si me verën e ëmbël; dhe të gjithë mishin do ta pranojnë që unë jam Zoti, Shpëtimtari juaj dhe Shëlbuesi juaj, i Fuqishmi i Jakobit.
Drejtësi për shenjtorët e Shumë të Lartit! (Daniel 7:17 Këto katër kafshë të mëdha janë katër mbretër që do të ngrihen mbi tokë. 18 Atëherë shenjtorët e Shumë të Lartit do të marrin mbretërinë, dhe ata do të zotërojnë mbretërinë deri në shekull, përjetësisht dhe përgjithmonë.
19 Atëherë unë desha të dija të vërtetën për bishën e katërt, e cila ishte aq e ndryshme nga të gjithë të tjerët, shumë e frikshme, saqë kishte dhëmbë hekuri dhe gozhda bronzi, që përpinte dhe shkërmoqet, dhe të mbeturat u shkelën me këmbët e saj; 20 rreth dhjetë brirëve në kokë, dhe tjetra që kishte dalë, përpara të cilave kishin rënë tre; dhe i njëjti bri kishte sy dhe gojë që fliste gjëra të mëdha dhe dukej më i madh se shokët e tij. 21 Dhe pashë që kjo bri bëri luftë kundër shenjtorëve dhe i mundi ata, 22 deri sa erdhi e lashta e ditëve dhe shenjtorët e Shumë të Lartit u dha gjykimi; dhe erdhi koha dhe shenjtorët morën mbretërinë.
[Papa Françesku, në rebelim kundër Jehovait, e shpall dënimin me vdekje të papranueshëm në të gjitha rastet. ]
[Wordshtë fjala jote kundër meje, dhe vetëm një do të mbizotërojë]
Përshëndetje, unë jam José Galindo, unë jam këtu në Lima, Peru, qyteti ku jetoj, ku kam lindur, unë jam pikërisht në hyrje të katedrales së Lima, kisha e idhujtarëve, aty është pallati qeveritar, dhe aty është Plaza de armas, disa momente më parë, disa minuta më parë, kam kaluar pranë procesionit të një statuje të Virgjëreshës, të Virgjëreshës Mari, kam kaluar pranë tyre, ka pasur priftërinj katolikë dhe njerëz që këndojnë te statuja e tyre, dhe a mendon se më intereson? Unë me të vërtetë nuk më intereson besimi i të tjerëve, përveç besimeve të njerëzve të mi, çfarë kërkoj, është se [njerëzit e drejtë], siç e shpjegoj, se njerëzit e përulur siç isha unë, si dhe Unë jam akoma, sepse nëse do të isha i shkëlqyeshëm, do të kërkoja adhurim për mua, por kërkoj adhurim për Krijuesin, kërkoj që njerëzit e përulur si unë, që thellë në zemrën e tyre duan të kënaqin Zotin, dua që këta njerëz ta dinë e vërteta, dua të them, kjo nuk punoj për të gjithë, është e qartë në Daniel 12: 1 se kur Michael ngrihet dhe gjithçka tregon se ai jam unë, ai ngrihet në favor të fëmijëve të popullit të Danielit dhe kush janë bijtë e popullit të Danielit ?, i drejti,

Daniel 12 thotë: «dhe në atë kohë populli yt do të çlirohet, ata që janë shkruar në libër», nuk lexon, «të gjithë njerëzit do të lirohen», çfarë do të thotë kjo? Se ka njerëz që nuk do ta pranojnë kurrë se ajo që ata bëjnë është idhujtari, se ata as nuk do të duan të dëgjojnë argumente që u tregojnë atyre se sjellja e tyre është një sjellje idhujtare, ata nuk do të duan të dëgjojnë, ata janë të kënaqur me atë që po ndodh rreth tyre, ata i pranojnë gjërat ashtu siç janë dhe nuk kërkojnë ndonjë ndryshim, dhe kjo është situata e shumicës së njerëzve, kjo është arsyeja pse unë i lë ata të jenë ato që janë, nuk më interesojnë vërtet për besimet e të tjerëve, atë që jam kërkimi është drejtësi për mua sepse jam rrëmbyer sepse kam ndaluar së praktikuari këto akte idhujtare, sapo mësova, me anë të leximit dhe analizimit të disa teksteve në Bibël, se ajo që bëja si katolik ishte idhujtari. duke qenë katolik, dhe fillova të predikoja fjalën në Bibël, pa lexuar gjithçka mbi të, besoja se Bibla ishte fjala e tërë e Zotit, sepse sapo kisha lexuar pak, por ajo që kisha lexuar ishte e mjaftueshme për të kuptojnë se ajo që unë isha duke bërë si mace njeriu i shenjtë ishte të bënte praktika idhujtare, ishte koha kur familja ime dhe njerëzit që kishin lidhje me ta më rrëmbyen, ata nuk respektuan lirinë time, dhe pastaj ajo që kërkoj është drejtësi, e sqaroj tashmë në blogun tim [bestiadn. com – 777.health.blog], ajo që unë jam duke kërkuar është zbatimi i ligjit të talentit, askush nuk ka të drejtë të më privojë nga liria ime për të ndaluar të qenit katolik dhe të predikoj, me Biblën në dorë (në atë kohë besoja në Bibël: Psalmi 118: 18, Zbulesa 13: 7, Mikah 7: 9-10), që Katolicizmi është idhujtari në mënyrë të pavarur, dhe domethënë, ata kanë përdorur në thelb shpifje kundër meje, ata kanë shpikur sëmundje mendore që Unë kurrë nuk kam pasur dhe nuk kam pasur kurrë, dhe gjithçka për [përkushtimin tim] në kohën e lirë të përpiqem të ndihmoj ata që nuk do të dëshironin as të mashtroheshin, sepse në atë kohë
[Unë] nuk kam pasur punë, (unë kërkoja punë sipas studimeve të mia, por nuk mund ta gjeja …,), por përderisa nuk po e gjeja atë, kohën e lirë e kalova në ato që them, por kjo nuk u bë ju lutem familjes sime dhe kjo është arsyeja pse ata shpikën të gjithë atë alibi që pësova nga skizofrenia, që pësova nga halucinacione, dhe një seri e tërë shpifjesh që më kanë dëmtuar rininë, dua të them të 20-tat e mia, mirëpo ajo që dua me të vërtetë nuk është të ndryshoj njerëzit, njerëzit do të jenë gjithmonë të njëjtë në thelbin e tyre, unë nuk mund të ndryshoj natyrën e njerëzve, njerëzit do të jenë gjithmonë ashtu siç janë, idhujtari natyror (idhujtari i lindur), do të jetë gjithmonë një idhujtar natyror, por i drejti do të jetë gjithmonë njerëz të drejtë, dhe unë besoj se njerëzit e drejtë duan të dinë të vërtetën, dhe për ta unë bëj punën në blogun tim, shumë muslimanë do të vazhdojnë të jenë muslimanë, shumë katolikë do të vazhdojnë të jenë katolikë, dhe shumë “Dëshmitarë të Jehovait” do vazhdojnë të jenë «Dëshmitarë të Jehovait», «Witne false e Jehovait sses
përkundrazi, sepse një Dëshmitar i vërtetë i Jehovait beson në të gjitha profecitë, por ato jo, një Dëshmitar i rremë i Jehovait do të vazhdojë të jetë një Dëshmitar i rremë i Jehovait, dhe i drejti do të vazhdojë të jetë i drejtë, pasi unë, unë e konsideroj veten të drejtë, thonë disa : “Askush nuk është i drejtë”, si ka mundësi që askush nuk është i drejtë ?, Shikoni mirë profecitë, [ata flasin me të drejtë]: “Psalmi 118: 20”: “Kjo është dera e Zotit, i drejti do të kalojë vetëm ”, i drejti mund ta pranojë këtë, është e padrejtë të thuash që ne të gjithë jemi të padrejtë!”, është shpifje, sepse njeriu e njeh [veten si të padrejtë], kjo nuk i jep asnjë të drejtë të supozojë se të gjithë janë të barabartë me të , imagjinoni një pedofil i cili thotë:
“Ne jemi të gjithë pedofilë”, kjo nuk është e vërtetë, ai mund të jetë një pedofil, ne nuk jemi të gjithë njëlloj, nuk mund t’i vendosni të gjithë në të njëjtën bagazh plehash, ka mëkatarë, ka mëkatarë të këqij, të cilët nga natyra do të jenë gjithmonë mëkatarët e këqij, por kjo nuk do të thotë se ne të gjithë jemi mëkatarë të këqij, Zoti e konsideron idhujtarinë një mëkat, por ekzistojnë dy lloje idhujsh, për mendimin tim, idhujtari natyror si njerëzit që sapo kaluan (në procesionin e tyre), fanatik, etj. i cili jo edhe për shkak të lajmeve që tregojnë për skandalet e abuzimit të seksit të fëmijëve mbahen larg doktrinave të atyre grupeve të njerëzve, dhe idhujtari rrethanor për injorancë, siç isha kur isha i ri, sepse për më pak gjëra u largova nga Katolikizmi, siç e shpjegoj në blogun tim,

siç sqaroj në blogun tim, kur isha 20 vjeç ose 21 vjeç, erdha nga loja një lojë [e futbollit], dhe pashë në një gazetë, se një tifoz i “U” kishte vrarë një tifoz të “Aleancës” ose anasjelltas, dhe i thashë vetes: “(Kjo nuk ka kuptim), do ta dëgjoj fjalën e Zotit në kishë (Zoti do të thotë diçka në lidhje me të)”, shkova në kishë dhe prifti, prift idhujtar, i cili tregoi pasazhin ku Jezusi i foli Pjetrit, dhe ai e rrëfeu kështu: “Pjetër ti thua që nuk do të më mohosh, por duket se je një tifoz i” U “, do të më mohosh tri herë”, atëherë unë e zhgënjeva veten duke menduar kështu: “këta njerëz supozohet të jenë më afër Zotit, dhe unë pashë vetëm një lajm për një vrasje për një idhujtari, për një kotësi që është futbolli si kjo (futbolli i basteve, futbolli i marrë me qira), ato marrëzi, dhe ky djalë flet praktikisht njësoj, të njëjtin fjalim, dua të them që ky djalë praktikisht po kërkon falje për marrëzitë e “Unë jam për” U “”, ose “Unë jam për” Allian “”, i thashë vetes: çfarë është kjo? “, Atëherë nga ai moment ishte largimi im i parë nga Kisha Katolike, si Katolik u zhgënjeva, dhe që ndërsa nuk kisha dëgjuar ndonjëherë për raste të pedofilisë, tani, nëse do të kisha hyrë në informacionin që tani ka në dispozicion në internet, informacione për kaq shumë priftërinj katolikë pedofilë, pa e lexuar Biblën do të kisha ndaluar të isha katolik, nëse për ndonjë gjë më pak të rëndësishme (me sa duket), disa fjalë të kota të priftit para audiencës së tij, duke lartësuar idhujtarinë në futboll, unë isha tashmë duke u larguar, imagjinoni nëse në kohën time Interneti do të ishte zhvilluar ashtu si është tani, unë do të kisha ndaluar të isha katolik nga ato lajme, ato skandale, do të kisha ndaluar të isha katolik që kur isha 17 ose 14 vjeç ose që nga unë kishte mësuar të lexojë dhe të arsyetojë, tani shikoni të gjithë ata njerëz që janë gjithashtu të vetëdijshëm për atë lajm dhe megjithatë nuk hapin sytë për të kuptuar se ata janë duke lavdëruar pedofilët dhe statuja që nuk kanë ndjenja, unë nuk mund t’i bëj ata të shohin, unë mund mos bej bli nd shoh dritën, të verbrit do të qëndrojnë të verbër edhe nëse ai eci në dritën e mesditës, ajo që mund të bëj është të bëj që ai që nuk është i verbër të shohë dritën, sepse kush është në gjendje të shohë vetëtimën brenda tunelit të errët, është në gjendje ta shoh ditën jashtë tunelit, faqja ime është si një llambë, ai që ka pamje do ta kuptojë, ai që i kupton bazat mund të kuptojë të përparuarin, por ai që diskuton mbi bazat, ai që diskuton ABC do mos e pranoni DEF, ai që nuk është në gjendje të pranojë që 1 1 është 2 nuk do t’i kuptojë kurrë formula më të përparuara matematikore, kështu që nuk shqetësohem të shpjegoj asgjë për ta, nuk më intereson vërtet, është si në rastin e një person që është homoseksual, unë nuk mund ta ndaloj atë të jetë ashtu siç është, homoseksuali do jetë gjithmonë homoseksual (Zbulesa 22: 11, Daniel 12:10) dhe kjo është biznesi i tyre, unë nuk mund ta ndryshoj mënyrën e tyre të të qenurit , Unë nuk mund ta bëj personin e keq një person të mirë, nuk më intereson nëse homoseksualët martohen me çdo person tjetër er, për sa kohë që ata nuk më rrëmbejnë me mua, që mes tyre të bëjnë atë që duan, ajo që më intereson mua është që njerëzit si unë respektohen, dhe unë jam drejt ashtu si ishte Krishti, dhe ata nuk mund ta tërheqin Krishtin sikur Krishti të kishte qenë përhapur sepse ai nuk ishte i shfarosur, dhe ata nuk kanë të drejtë as të më privojnë nga liria, në mënyrë që të më marrin në pyetje me pambukun e tyre të bardhë të psikologëve, duke dëshiruar që unë të them se unë jam si ata (Zoti më shpëtoi nga ato që do të kishin armiqtë e mi donte, ata nuk më përdhunuan seksualisht, Jehovai e mbrojti Lotin nga kjo, edhe Zoti më mbroi, dhe Jehovai mbron të gjithë bijtë e tij nga kjo (Isaia 1: 9), burrat që më ngacmuan seksualisht dhe gratë që ishin bashkëpunëtore në to , nuk i arritën qëllimet e tyre, por ata kishin vdekje të tmerrshme, shumë të dhimbshme, sepse Zoti është gjithmonë duke u kujdesur për fëmijët e tij), Ata nuk mund të më rrëmbejnë tre herë, ata nuk mund të më privojnë nga liria ime për të kërkuar dhe zgjedhur një virgjëreshë dhe grua e pastër për t’u martuar me të, ata më kanë penguar sepse me përdorim ata më kanë rrëmbyer tri herë, dhe kjo nuk është e drejtë !. Ata më futën në robëri dhe penguan kërkimin tim, në rininë time, për një grua që kërkoja një virgjëreshë, isha e re dhe kisha të drejtën dhe prapë kam të drejtë të martohem me një grua të virgjër, dhe unë kur lexoj Proverbat 19:14, ku thuhet se ai që gjen një grua gjen favorizimin e Jehovait, atëherë vendosa t’i përkushtohem krishterimit sepse doja dhe unë akoma dua që bekimin, arin dhe argjendin të mos e kërkoj, unë po kërkoj grua kujt mund t’i jem besnike !, sepse jam xheloze, II do të doja të martohem me një grua të virgjër, siç Zoti urdhëron, ashtu siç më pëlqen, pse jo? Pse më duhet të martohem me një grua që tashmë ishte me një burrë tjetër, nëse kam mundësi ta bëj këtë me një grua që është e virgjër dhe nuk puthi kurrë askënd në gojë ?,

Ajo që ndodh është që këto kisha martohen me gra të ndara, vejusha dhe prostituta, ka një konflikt interesi, por mua nuk më intereson, ata as nuk martohen vetë, ata i japin bekimin e tyre kujtdo, ndaj ofertuesve më të lartë që ata bëjnë duke dhënë bekimet e tyre në kishat e tyre, në martesat e tyre, por unë nuk jam i interesuar për bekimet e tyre ose për miratimin e tyre, pasi për mua, fetë e rreme janë të panevojshme në kërkimin tim për dashurinë e një gruaje të virgjër dhe besnike, ajo që dua është drejtësi, unë mos synoni ta ndryshoni natyrën e njerëzve sepse është e pamundur, sepse Daniel 12:10 thotë në mënyrë të përsosur: “të pabesët do të vazhdojnë të jenë ashtu siç janë dhe nuk do ta kuptojnë, por të drejtët do të kuptojnë dhe prandaj ata do të besojnë dhe prandaj ata do të shpëtohen nga zemërimi i Zotit, do të jetojnë me besimin e tyre (Habakkuk 2: 4), e shihni se ekziston një diskriminim rrënjësor, në Isaia 57 në fund të fundit ekziston edhe një diskriminim, lexon diçka të tillë: “Unë do të prodhoj fruta e buzëve: paqe për atë që është afër dhe për atë që është larg “,” të pabesët nuk mund të jenë akoma, ata janë si deti i ndyrë që hedh mbeturina në brigjet “,” nuk ka paqe për të këqijtë ”, e shihni atë, paqe për disa (delet në të djathtë) dhe siklet për të tjerët (pëllumbat në të majtë), paqe për njerëzit me vullnet të mirë (paqe për të drejtët) dhe” turbullim për burrat gjakatar ”, Njerëzit e etur për gjak janë shpifësit që e dinë mirë se personat e akuzuar janë akuzuar rrejshëm, ata e dinë se janë të pafajshëm për atë që akuzohen, këta janë ata që kërkojnë flijimin e të pafajshmëve, këta janë armiqtë e Krishtit , ata që e donin dhimbjen e tij në kryq, ata që i donin plagët e Krishtit, ata që si vampirët i kishin pirë gjakun e tij dhe gjakun e shenjtorëve që u vranë në tempujt e tyre plot me idhuj (“Qyteti i Babilonisë simulon” në Romë), kështu janë shërbëtorët e Babilonisë gruaja e dehur duke pirë gjakun e shenjtorët dhe profetët, Papa Françesku dëshiron jetën për Barrabën, që nënkupton vdekjen e të pafajshmit, Papa Françesku nuk dëshiron drejtësi për Jezu Krishtin, sepse ai u vra në kryq, dhe ligji i babait të tij urdhëron që ai që derdh gjakun i një njeriu të pafajshëm, gjaku i tij do të derdhet dhe një njeri i pafajshëm u vra: Jezus. (Yoshua!)

Eksodi 20:13 Ju nuk do të vrisni.

plotësojnë:

Eksodi 21:12 Kushdo që dëmton ndokënd, duke e bërë kështu të vdesë, ai do të vdesë.
13 Por ai që nuk ka dashur ta lëndojë, por Perëndia e vuri në duart e tij, atëherë unë do të tregoj vendin ku duhet të ikë.
14 Por nëse dikush është krenar për veten e tij kundër të afërmit të tij dhe do ta vrasë me tërbim, do ta heqësh nga altari im për të vdekur.

Papa Françesku nuk dëshiron drejtësi për mua, sepse unë jam futur padrejtësisht në robëri tre herë, dhe ata u përpoqën ta bëjnë atë në dhjetor 2018, dhe ligji i Atit tim urdhëron, kushdo që rrëmben dikë duhet të vritet. “
Eksodi 21:15 Nuk do të vidhni.

16 Nuk do të flasësh dëshmi të rreme kundër të afërmit tënd.

17 Nuk do të lakmoni shtëpinë e fqinjit tuaj, nuk do të lakmoni gruan e fqinjit tuaj, as shërbëtorin e tij, as shërbëtoren e tij, as kaun e tij, as gomarin e tij, as asgjë nga fqinji juaj.

plotësojnë:

Eksodi 21:16 Kushdo që rrëmben një person, pavarësisht nëse ai e shet atë ose gjendet në zotërimin e tij, me siguri do të vdesë.)
Unë dua drejtësi për Krishtin, dua jetën për Krishtin, jetë për të drejtët dhe vdekje për të pabesët, profetë të rremë, shpifësit e etur për gjak, sakrificat e fëmijëve, shtrigat e fëmijëve duke sakrifikuar dhe bashkëpunëtorët e tyre.

Por a mund të prisni diçka nga goja e një personazhi të keq si Papa Françesku, kështjella e magjistarëve të të cilit është rebeluar kundër mandateve më elementare të Zotit?

Eksodi 20: 1 Dhe Perëndia i tha të gjitha këto fjalë duke thënë: 2 Unë jam Zoti, Perëndia juaj, që ju nxori nga vendi i Egjiptit, nga shtëpia e shërbimit. 3 Nuk do të kesh perëndi të tjerë përpara meje. 4 Nuk do ta bësh vetveten një imazh, as ndonjë ngjashmëri me atë që është lart në qiell, as më poshtë në tokë dhe as në ujërat poshtë tokës. 5 Nuk do të përkulesh para tyre dhe as nuk do t’i nderosh; sepse unë jam Zoti, Perëndia yt, i fortë, xheloz, që vizitoj në të keqen e etërve mbi fëmijët deri në gjeneratën e tretë dhe të katërt të atyre që më urrejnë, 6 dhe kam mëshirë për mijëra, për ata që më duan dhe mbajnë tim urdhërimet.

plotësojnë:

Ligji i Përtërirë 13: 1 Kur një profet, ose ëndërrimtar i ëndrrave, do të ngrihet në mesin tuaj dhe do të njoftojë një shenjë ose mrekulli, 2 dhe nëse shenja ose parëndia që ai ju njoftoi do të përmbushet, duke thënë: Le të na shkoni pas perëndive të tjera, se askush nuk i keni takuar dhe le t’iu shërbejmë atyre; 3 nuk do të dëgjoni fjalët e një profeti të tillë dhe as një ëndërrimtar të tillë; sepse Zoti, Perëndia yt, po ju teston, ta dini nëse e doni Zotin, Perëndinë tuaj, me gjithë zemrën tuaj dhe me gjithë shpirtin tuaj. 4 Pas Zotit, Perëndisë tuaj, ju do të ecni; do t’i kesh frikë atij, do t’i zbatosh urdhërimet e tij dhe do ta dëgjosh zërin e tij, ai do t’i shërbejë dhe ai do ta ndjekë atë. 5 Një profet ose ëndërrimtar i tillë do të vritet, sepse ai këshilloi rebelimin kundër Zotit, Perëndisë tuaj, i cili ju nxori nga vendi i Egjiptit dhe ju shpëtoi nga shtëpia e servitutit, dhe u përpoq të ju ndajë nga shtegu me të cilin Zoti juaj Zoti ju urdhëroi të vëzhgoni; dhe kështu do ta heqësh të keqen në mesin tënd. 6 Nëse vëllai juaj, djali i nënës tuaj, ose djali juaj, vajza juaj, gruaja juaj ose miku juaj intim, ju nxisin në fshehtësi, duke thënë: Le të shkojmë dhe të shërbejmë perëndi të tjera, që as ju dhe as etërit tuaj nuk e dinin, 7 nga perënditë e qyteteve që janë në rrethinën tuaj, afër jush ose larg jush, nga një skaj i tokës në skajin tjetër të tij; 8 nuk do t’i pëlqesh atij dhe nuk do ta dëgjosh; as syri yt nuk do ta mëshirojë, as nuk do ta kesh mëshirë atë dhe as nuk do ta mbulosh, 9 por do ta vrasësh; dora jote do të ngrihet së pari mbi të për ta vrarë dhe pastaj dorën e të gjithë njerëzve. 10 Do ta vidhësh me gurë deri sa të vdesë, sepse u përpoq të të ndajë nga Zoti, Perëndia yt, që të nxori nga vendi i Egjiptit, nga një shtëpi e shërbimit; 11 kështu që tërë Izraeli do të dëgjojë dhe do të ketë frikë dhe nuk do të bëjë më në mesin tuaj si kjo. 12 Nëse dëgjoni se është thënë për një nga qytetet tuaja që Zoti, Zoti juaj, ju jep për të jetuar në to, 13 që njerëz të pabesë që kanë nxitur banorët e qytetit të tyre kanë dalë nga mesi juaj, duke thënë: “Le të shkojmë dhe të shërbejmë” perënditë e njerëzve të tjerë, që nuk i dinit; 14 do të pyesni dhe do të kërkoni dhe kërkoni me zell; dhe nëse duket e vërtetë, një gjë e caktuar, që një neveri e tillë u bë në mesin tuaj, 15 do të plagosni në mënyrë të pakthyeshme banorët e atij qyteti buzë shpatës, duke e shkatërruar atë me gjithçka që ekziston në të, dhe ju gjithashtu do të mbyt bagëtinë e tyre buzë shpatës. 16 Do të mbledhësh të gjitha plaçkat e tyre në mes të sheshit dhe do të konsumosh me zjarr qytetin dhe të gjitha plaçkat e tij, të gjitha këto, si një ofertë të djegur për Zotin, Perëndinë tënd, dhe do të bëhet shumë gërmadha përgjithmonë; Asnjëherë nuk do të ndërtohet më. 17 Dhe asgjë nga anatema nuk do të qëndrojë në dorën tuaj, kështu që Zoti të largohet nga zjarri i zemërimit të tij, do t’ju mëshirojë dhe do t’ju tregojë dhembshuri dhe do t’ju shumojë, ashtu si u betua për etërit tuaj, 18 kur ju bindeni zërin e Zotit, Perëndisë tuaj, duke mbajtur të gjitha urdhërimet e tij që ju urdhëroj sot, të bëni atë që është e drejtë në sytë e Zotit, Perëndisë tuaj.
Ligji i Përtërirë 13: 6 Nëse vëllai juaj, djali i nënës tuaj ose djali juaj, vajza juaj, gruaja juaj ose miku juaj intim ju nxisin, fshehurazi duke thënë: Le të shkojmë dhe të shërbejmë perëndi të tjera, të cilat as ti dhe as etërit tuaj nuk e dinin, 7 nga perënditë e popujve që janë në rrethinën tuaj, afër jush ose larg jush, nga një skaj i tokës në skajin tjetër të tij; 8 nuk do t’i pëlqesh atij dhe nuk do ta dëgjosh; as syri yt nuk do ta mëshirojë, as nuk do ta kesh mëshirë atë dhe as nuk do ta mbulosh, 9 por do ta vrasësh; dora jote do të ngrihet së pari mbi të për ta vrarë dhe pastaj dorën e të gjithë njerëzve. 10 Do ta vidhësh me gurë deri sa të vdesë, sepse u përpoq të të ndajë nga Zoti, Perëndia yt, që të nxori nga vendi i Egjiptit, nga një shtëpi e shërbimit; 11 kështu që i gjithë Izraeli do të dëgjojë dhe do të ketë frikë dhe nuk do të bëjë më në mesin tuaj si kjo.12. Nëse dëgjoni se është thënë për një nga qytetet tuaja që Zoti, Perëndia juaj, ju jep për të jetuar në to, 13 që njerëz të pabesë që kanë nxitur banorët e qytetit të tyre kanë dalë nga mesi juaj, duke thënë: “Le të shkojmë dhe t’u shërbejmë perëndive të njerëzve të tjerë, që nuk i keni ditur; 14 do të pyesni dhe do të kërkoni dhe kërkoni me zell; dhe nëse duket e vërtetë, një gjë e caktuar, që një neveri e tillë u bë në mesin tuaj, 15 do të plagosni në mënyrë të pakthyeshme banorët e atij qyteti buzë shpatës, duke e shkatërruar atë me gjithçka që ekziston në të, dhe ju gjithashtu do të mbyt bagëtinë e tyre buzë shpatës.

16 Do të mbledhësh të gjitha plaçkat e tyre në mes të sheshit dhe do të konsumosh me zjarr qytetin dhe të gjitha plaçkat e tij, të gjitha këto, si një ofertë të djegur për Zotin, Perëndinë tënd, dhe do të bëhet shumë gërmadha përgjithmonë; Asnjëherë nuk do të ndërtohet më. 17 Dhe asgjë nga anatema nuk do të qëndrojë në dorën tuaj, kështu që Zoti të largohet nga zjarri i zemërimit të tij, do t’ju mëshirojë dhe do t’ju tregojë dhembshuri dhe do t’ju shumojë, ashtu si u betua për etërit tuaj, 18 kur ju bindeni zërin e Zotit, Perëndisë tuaj, duke mbajtur të gjitha urdhërimet e tij që ju urdhëroj sot, të bëni atë që është e drejtë në sytë e Zotit, Perëndisë tuaj.

Natyrisht Françesko, ju e urreni Zotin, gjithashtu Zoti ju urren dhe ju ka dhënë një vend të veçantë për ju, mos u ankoni, në trupin e njeriut jo të gjitha qelizat funksionojnë si neuronet e ndritshme, ju jeni si qeliza hemorroide në skajet nga anus i një njeriu të yndyrshëm, i cili është i yndyrë për të ndjekur këshillat tuaja në Biblën tuaj Babilonase, për ngrënie mish derri siç e ndalon ungjilli juaj i falsifikuar, një mish që Jehovai e ndaloi të hajë në ligjin e tij.

Papa Françesku dhe fjala e Perëndisë te Romakëve 9:21 Apo a nuk ka poçari asnjë fuqi mbi baltën, të bëjë të njëjtën brumë një gotë për nder dhe një tjetër për çnderim?

Proverbs 16:4 Zoti ka bërë gjithçka për vete: po, edhe të pabesët për ditën e së keqes. Isaiah 66:24 “Dhe ata do të dalin dhe do të shohin kufomat e atyre që u rebeluan kundër meje; krimbat që i hanë nuk do të vdesin, zjarri që i djeg ata nuk do të shuhet dhe ato do të jenë të neveritshme për të gjithë njerëzimin. “

pse do të jenë në ferr? sepse ata janë si lloji i njerëzve që bërtisnin: “Jetë e gjatë për Barrabën dhe vdekja për Krishtin!”

Ata e bërtitën atë në rebelimin e tyre kundër urdhrave të Jehovait siç u shpjeguan rreshtat e mësipërm! Ashtu siç bën Papa Françesku!

Jezusi ishte viktimë e vrasjes, armiqtë e tyre përdorën shpifje, unë isha viktimë e rrëmbimit, armiqtë e mi përdornin shpifje, drejtësia për Jezusin është gjithashtu drejtësi për mua, të duash drejtësinë është të duash ligjin e Zotit, ligjin e talentit, të urreja Zotin është të urresh drejtësinë, të urresh Zotin është të falsifikosh ungjillin e shërbëtorëve të tyre, të urresh Zotin është të shpifësh kundër paraqitjes burrërore të engjëjve të tij të shenjtë, dhe kjo është arsyeja pse Satani dhe shërbëtorët e tij do të shkojnë në ferr. (Zbulesa 12:7-12)!

https://bestiadn.com/2019/08/11/a-troll-publishes-a-photo-that-ridicules-russian-president-vladimir-putin/

 

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s