Katresnan marang wong sing salah, bakal ngukum wong ala, nanging katresnan kanggo wong sing ora salah bakal nulungi wong bener!

Katresnan marang wong sing salah, bakal ngukum wong ala, nanging katresnan kanggo wong sing ora salah bakal nulungi wong bener!
Dheweke “mateni maneh” ing taun 2001, – Nanging pitulung cilik kasebut mbantu aku (Daniel 11:34).

+ .. the pact with life – the holy covenant! https://bestiadn.com/2019/09/27/la-cruz-el-conflicto-de-intereses/

+

Exif_JPEG_420

+

+

Esuk iki, aku diwenehake kanggo nulis kahanan khayalan iki kanggo mbandhingake ramalan ing Daniel 2:44.

Wangsit kasebut meh padha karo kahanan nalika aster wesi sing ukuran Srengenge nyedhaki bumi kanthi kacepetan sing dhuwur, sajrone tabrakan langsung lan serenik, lan mung ing bumi sing menehi otoritas hierarki paling dhuwur ngerti, yen bareng wis nyoba kanggo ngalihake lintasan lan ora bisa sukses, yen asteroid bisa ngomong: “bumi kayadene pengantene prawan lan dheweke nyeluk aku”, lan yen bumi bisa ngomong bakal nyebut asteroid: “teka” , ing kahanan sing kaya ngono, manungsa bakal tetep kaya semut ing godhong sing ngambang ing kali menyang musim gugur. “

Daniel 2:40 lan karajan papat bakal kuwat kaya wesi; lan nalika wesi ambruk lan ngrusak kabeh barang, kabeh bakal dadi remuk lan ngrusak kabeh. 41 Lan apa sing sampeyan weruh saka sikil lan driji, sebagian lempung saka lempung lan sebagian wesi, bakal dadi kerajaan sing dibagi; mengko, banjur kekuwatan wesi, kaya wesi sing dicampur karo lempung sing wis dimasak. 42 Lan amarga driji sikil partike wesi lan sebagian lempung, kerajaan bakal partikel kuat, lan uga ambruk. 43 Kaya sing ndeleng wesi dicampur karo lempung, banjur dicampur karo pakumpulanan manungsa. nanging ora bakal gabung karo siji liyane, kayadene wesi ora nyampur karo lumpur. 44 Lan nalika jamane para raja, Allah swarga bakal ngungguli kraton sing ora bakal dirusak, lan karajan ora bakal ditinggalake marang wong liya; Kraton-kraton iku bakal kecemplung, lan bakal tetep ana ing salawas-lawase.

Daniel 2:45 cara sampeyan ndeleng manawa saka gunung ana watu, ora nganggo tangan, kualitas wesi sing wesi, tembaga, lumpur, salaka lan emas. Gusti Allah sing agung nggambarake raja apa sing wis kelakon; Lan ngimpi iku bener, lan interpretasi iku setya.

Ing kasus iki, katon kaya juara bal-balan ing donya sing tenan mikir dheweke dadi pemain paling trampil ing jagad iki, aku ujar: apa sampeyan mikir manawa kabeh wong sing trampil ing bal-balan wis kasengsem ngaturake awake dhewe kanggo nyewa bal-balan?

Ing kasus iki, iki katon kaya wanita sing menang pageant Miss World sing tenan percaya yen dheweke minangka wanita sing paling ayu ing jagad iki, aku ujar: apa sampeyan mikir manawa kabeh wanita kepincut saingan ing kontes sing sampeyan menang? .

Kéwan kaping papat yaiku krajan sing nganggep awake dhewe ora bisa dikalahake, kewan papat iku krajan sing dianggep ora bisa tanggung jawab, nganti dheweke ngerti yen ana prekara sing ora bisa diendhani, nganti dheweke ngerti yen ana perkara sing uwal saka saringan kasebut. krasa ora bisa dilalekake!

Apa aku rumangsa kalah?

Aku ora bisa dikalahake, sing ora bisa dikalahake yaiku Yéhuwah, lan yen dheweke kepengin duwe kekarepan karo aku, supaya aku ora gelem mati !!!

(jaran putih lan bala tentarane)

Usaha pembunuhan mungsuh-mungsuhku sing ora kena disalahake marang aku ing ngisor modhuksi induksi menyang bunuh diri kanthi produk farmasi.

Kanggo wong sing nyoba mateni wong sing salah, iku salah kaya wong sing nggayuh tumindak ala, mula neraka bakal kebak wong kanthi niat ala!

(Wong-wong sing ora sopan kasebut minangka pelaku baleni!)

Sanajan aku isih urip, ing praktik, yen kita ngomong babagan kekuwatanku dhewe, aku dibunuh dening mungsuh-mungsuhku, aku bunuh diri ing taun 2001, ing 26 taun.

(sing iki aku)

Aku dipateni dening mungsuh-mungsuhku, sedulur-sedulurku sing ora sabar kanthi martakake manawa nyembah brahala agama Katulik, kaya sing dak jelasake sadurunge.

Aku arep nglalu, uripku ana sing padha karo neraka lan aku mikir: “pati luwih disenengi karo tumindak ora sopan kanthi gratis nanging minangka mantri amarga pil utawa dikunci ing antarane wong edan”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats-how-i-was-in-Februari-2000-i-was-24-taun-lawas-kanggo-golek-kanggo-golek-kanggo-wanita -my-bojo /

Aku bakal mbuwang jembatan menyang pucuk amarga sifatku saya saya ganti amarga produk psikotik sing mungsuh-mungsuhku meksa aku njupuk ancaman confinement ing omah-omah sing ora ditindakake, mula aku bakal mbuwang, aku rumangsa aku duwe. Ora ana sing entek utawa ilang apa-apa, nanging aku wis nulungi sethithik saka swarga, kaya sing katulis:

Daniel 11:33 Lan wong wicaksana wong bakal mulang bakal akeh [nanging sadurunge]; lan sawetara dina, wong-wong mau bakal tiba ing pedhang lan geni, ing pambuwangan lan pambuwang. (Yaiku kedadeyan sing dakkarepake !! (Lukas 21:21 Nanging sadurunge kabeh prekara iki bakal nyekel sampeyan, lan nganiaya sampeyan, menehi sampeyan ing papan pangibadah lan pakunjaran (pusat psikiatrik), sing ndadékaké sampeyan raja lan bupati kanggo para kawula demi) Jeneng

(Kanthi kerumitan asu sing ora pengin ilang kekuwatane, nanging sing ngerti luwih akeh tinimbang wong liya sing ngerti).)

Apa sing kedadeyan saka wong suci sing ditetepake maneh yaiku yen Pangeran Yehuwah ngukum dheweke, amarga kanthi mbanting para suci, Yéhuwah nedahake cara sing bener, Yéhuwah ndukani wong-wong mau amarga diwartani minangka dhukungan babagan buku-buku suci para pemberontak, nyetujoni “gandum lan jerami” , sing bener lan salah sing ngemot buku-buku kasebut !!.

Wong-wong mursid cepet-cepet lan ora butuh wektu kanggo nganalisa lan mbandhingake konten, kesalahan!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Iki kedadeyan kanggo netepi wangsit sing ora dingerteni karo allahe (allah-allah), Gusti Allah sing njaluk emas lan salaka lan sing dipuji wong-wong sing nistha, para abdi padha martakake alesan iki: “Suasana planet dekade kasebut mbutuhake partikel emas utawa kayadene emas utawa ngemot emas ana ing jeroane! ”, dene para utusan iki sing nistha saka pepeteng iku ujar manawa Yéhuwah iku Gusti Allah sing ala sing njaluk pangorbanane bocah, nanging nyatane, dewa korban manungsa yaiku” Anunnakki “sing dipuji dheweke puji. lan sing dipasrahake anak-anake, kewan, 666, anak “Anunnaki”.
(Jabur 118: 18 – Pangripta ngukum aku kanggo didukani, kanthi rong tujuan: siji: kanggo nyadari manawa aku ora martakake bebener, amarga yen wis kaya ngono, aku ora bakal tiba nalika dikira kesusahan. wis kedadeyan ing jaman biyen … nanging saka apa sing ditulis ing Daniel 12 lan wektu kasusahan, mula kudu kedadeyan kaya ngono …, loro: supaya bisa ngenali mungsuhku, amarga ora kabeh sing dadi sekutu. sekutu!):

Jabur 118: 12 ngubengi aku kaya tawon; padha dadi geni kaya eri.
Nanging kanthi asmané Yéhuwah, Aku bakal ngrusak wong-wong mau.

13 Kawula mbesuk saya tiba,
Nanging Yéhuwah mbantu aku.

14 Kekuwatanku lan kidunganku yaiku JAH,
Lan dheweke wis dadi kawilujengan.

15 Swarane bungah lan kawilujengan ana ing tarub wong bener;
Tangane Yéhuwah pancen rame.

16 Tangane Yéhuwah pancen luhur;
Tangane Yéhuwah ndadekake wani.

17 Aku ora bakal mati, nanging aku bakal urip,
Lan aku bakal nyritakake pakaryan JAH.

18 Aku disiksa banget karo JAH,
Nanging dheweke ora maringi aku nganti mati.

19 Mbukak aku lawange kaadilan,
Aku bakal mlebu liwat dheweke, aku bakal memuji JAH.

20 Iki gapura saka Pangeran;
Liwat iku wong bener bakal mlebu.

21 Aku arep memuji marang kowe, amarga sampeyan wis krungu aku,
Lan sampeyan ninggalake kula kanggo kawilujengan.

22 Watu sing ditampik dening tukang bangunan
Wis dadi kepala sudut.

nanging asu percaya yen iki kedadeyan amarga, dheweke, asu, luwih unggul marang para wong suci, lan asu-asu padha gumunggung kanthi tumindak sing ora adil, dheweke ora ngerti manawa mung ana alat sing ora bisa digunakake, yaiku, sadurunge karya kesampurnaan para suci rampung, alat bangga dibuwang ing tong sampah, asu miskin!

(Gusti Allah nuntun kanthi suci marang wong mursid (2 Timoti 2:10). Dadi, aku sabar kabeh kanggo milih para umat pilihan, supaya dheweke uga entuk kaslametan ing JEHOVAH lan kamulyan sing langgeng.)

Yesaya 45:20 Klumpuk lan teka; nglumpukake kabeh wong sing slamet saka ing antarane para bangsa. Sing sapa ngadeg kayu brahala iku ora ngerti,

Yesaya 45:20 Klumpuk lan teka; bebarengan kabeh sing slamet saka ing antarane para bangsa. Sapa sing ngadeg kayu brahala, lan sing ndedonga marang allah sing ora disimpen, ora duwe kawruh.
21 Sebutna, banjur padha nyedhaki lan kabeh padha nimbang; Sapa sing ngrungu wiwit wiwitan, lan apa sing dingandikakake wiwit biyen, nanging Aku iki Yehuwah? Lan ora ana Gusti, kajaba aku; Mung Gusti Allah lan Juruwilujeng; Ora ana sing liya.

Daniel 11:34 lan nalika tiba, dheweke bakal ditulungi kanthi ora sithik; lan akeh wong sing bakal gabung karo lamon.
Aku arep ngluncurake awakku nanging nalika arep nindakake, aku weruh ana wanita enom nyedhaki aku karo bocah cilik ing antarane 3 lan 5 taun, lan aku mikir:

“Yen aku mbuwang awak, aku bakal traumatize bocah sing ora salah sing ora salah karo masalah sing bakal tak lalungi, yen bocah lan ibune bakal lunga dhisik lan yen ora ana, aku bakal nyoba maneh”

Aku nuli nyoba kasebut, aku arep nyoba maneh, nanging mung ing jembatan lan kendaraan liwat kanthi alon-alon, lan aku mikir: “Yen aku mbuwang awake awak, awak bakal tiba ing mobil lan aku bakal cilaka driver sing pancen ora salah karo apa sing kedadeyan karo aku “, lan mula aku ora mateni aku lan urip kanggo dakkandhani.

Katresnan disimpen, tresna kanggo wong sing ora salah wis disimpen!
Lan padha uga sing bakal nylametake para milih,
Katresnan tumrap wong-wong sing salah, bakal ngukum wong ala,
nanging katresnan kanggo wong sing ora salah, bakal nylametaké wong sing bener!

Matéus 24:10 Akeh wong bakal kesandhung lan padha ngluwari siji-sijiné, lan padha sengit, 11 Lan sawetara nabi palsu bakal munggah, lan ngapusi akeh; 12 Lan amarga wis nandhang piala, katresnan saka akeh bakal adhem. 13 Nanging wong sing sabar tekan pungkasan, bakal disimpen.

//

Paus Francis lan tembung saka Gusti Allah ing Rum 9:21 Utawa panci ora duwe kekuwatan ing lumpur, nggawe adonan sing padha karo gelas kanggo ngurmati lan wong liya ora jujur?

Pangentasan 20: 4 Sampeyan ora bakal nggawe awake dhewe gambar, utawa apa sing padha karo sing ana ing swarga, utawa ing ngisor iki uga ing bumi, uga ing banyu sing ana ing sangisoring bumi. 5 Sampeyan ora bakal sujud marang dheweke, lan ora ngurmati wong-wong mau.
https://bestiadn.com/2019/09/27/ Wahyu Pengadilan-kuwat-kutha-kanggo-ing-jam-dadi-pengadilan-

//

Jabur 58:10 Wong mursid bakal surak-surak, nalika ndeleng piwales;
Tangane bakal siram nganggo getih wong sing ala. 11 Banjur wong mau bakal ujar: Satemene ana penghargaan marang wong bener;
Mesthi ana Allah sing ngadili ing bumi.
Wahyu 16: 5 Aku krungu malaékat banyu,

[banyu mancur]

Pangandikané: Kowé bener, dhuh Pangéran, kowé lan sapa sing ana, sing Suci, amarga kowé wis ngadili prekara iki.
6 Amarga wis ngucapake getih wong-wong suci lan para nabi, sampeyan uga kudu ngombe getih; Ya, dheweke pantes.
7 Aku uga krungu wong liya, sing ujar saka misbyah mangkene: “Dhuh, Gusti Allah Ingkang Mahakwasa, angger-angger Paduka leres lan adil.
6 Sarehne wong-wong mursid, para nabi lan nabi-nabi padha ngunjuk getih; padha pantes.
Yesaya 49:26 Aku bakal nggawe dheweke mangan daginge dhewe, lan dheweke bakal mabuk karo getih kaya anggur manis; lan kabeh manungsa bakal ngerti manawa Aku iki dadi Juru Slametmu, lan Juruwilujengmu Yakub.
Kaadilan kanggo wong mursid sing Mahaluhur! (Daniel 7:17 Kewan papat gedhe iki yaiku papat raja sing bakal munggah ing bumi. 18 Banjur wong suci saka Ingkang Mahaluhur bakal nampa Kraton, lan dheweke bakal duwe Kraton nganti abad, ing salawas-lawase lan ing salawas-lawase.
19 Banjur aku kepéngin ngerti bebener bab kéwan nomer papat, sing beda banget karo wong liya, saya nggumun banget, amarga nduwe untu wesi lan kuku tembaga, nganti entek lan krubuh, lan sisa-sisa sing diijolake sikil; 20 uga bab sungu sepuluh ing sirahe, lan liyane sing wis metu, ing ngarepe telu ana sing tiba; Sungu iki padha duwe mripat, lan cangkem sing ngucapake barang-barang sing apik, lan katon luwih gedhe tinimbang para kanca. 21 Lan aku ndeleng manawa sungu iki nglawan para suci, banjur ngalahake wong-wong mau, 22 nganti tekan jaman biyen, lan para suci saka Kang Mahaluhur, padha diadili; lan wektu wis teka, lan wong-wong mursid nampa Kraton.
[Paus Francis, kanthi pambrontakan marang Yéhuwah, nyatakake paukuman pati ora bisa ditampa ing kabeh kasus. ]
[Tembung sampeyan nglawan mine, lan mung siji sing bakal menang)
Halo, aku dadi José Galindo, aku ing kene ing Lima, Peru, kutha sing dipanggoni, nalika aku lair, aku persis ing lawang katedral Lima, gereja para musyrik, ana kraton pamrentah. lan ana Plaza de senjata, sawetara wektu kepungkur, sawetara menit kepungkur, aku wis ngliwati prosesi patung Perawan, Maryam Virgin, Aku wis ngliwati cedhak dheweke, ana imam Katolik lan wong sing nyanyi patung, lan apa sampeyan rumangsa? Aku pancene ora preduli karo kapercayan wong liya, kajaba kapercayan karo wong liya, apa sing dakkarepake, yaiku wong-wong mursid, kaya sing dak jelasake, manawa wong sing asor kaya aku, uga Aku isih ana, amarga yen aku luwih apik, aku bakal njaluk ibadah kanggo aku, nanging aku njaluk pujian kanggo Pencipta, aku njaluk wong sing kaya-kaya kaya aku, sing jero ati kepengin nggayuh Gusti, aku kepengin wong-wong iki ngerti bebener, Maksudku, iki ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, jelas ing Daniel 12: 1 yen nalika Michael mundhak, lan kabeh nuduhake manawa dheweke iku aku, dheweke wes milih sih saka anak-anak bani Daniel, lan sing anak bani Daniel, wong mursid,

Daniel 12 ujar: “lan nalika wong-wong sampeyan bakal dibebasake, wong-wong sing ditulis ing buku,” ora maca, “kabeh wong bakal dibebasake,” apa tegese? Yen ana wong sing ora bakal nrima manawa tumindak sing nyembah iku nyembah, manawa dheweke ora bakal pengin ngrungokake bantahan sing nuduhake prilaku kasebut minangka tumindak musyrik, dheweke ora bakal pengin ngrungokake, dheweke wis wareg karo apa sing kedadeyan ing saubengé, dheweke nampa perkara kaya ngono lan ora nggolek pangowahan, lan kahanan kasebut umume wong, mula aku ngidini dheweke dadi apa, mula aku ora preduli karo kapercayan wong liya, apa aku nggoleki yaiku keadilan kanggo aku amarga wis diculik amarga saya mandheg nindakake tumindak musyrik iki, sanalika aku sinau, kanthi maca lan nganalisa sawetara texst ing Kitab Suci, manawa apa sing daklakoni minangka Katulik yaiku brahala nyembah aku mandheg dadi Katulik, lan aku wiwit martakake tembung ing Kitab Suci, tanpa maca kabeh, aku percaya yen Kitab Suci iku kabeh tembung saka Gusti Allah, amarga aku wis maca sethithik, nanging sithik sing tak waca cukup kanggo kelingan, apa sing daklakoni kaya kucing Wong holistik nindakake tumindak musyrik, yaiku nalika kulawarga lan wong-wong sing ana gandhengane nyulik nyulik aku, dheweke ora ngurmati kebebasan, banjur sing dakkarepake yaiku keadilan, aku wis nerangake ing blog [bestiadn. com – 777.health.blog], sing dakkarepake yaiku aplikasi hukum talion kasebut, ora ana sing duwe hak kanggo ngilangi kebebasan aku supaya ora dadi Katulik lan dakwartakake, nganggo Kitab Suci ing tangan ( wektu iku aku percaya ing Kitab Suci: Jabur 118: 18, Wahyu 13: 7, Mikha 7: 9-10), yen Katulik dadi idolisme kanthi mandiri, lan tegese, dheweke biasane nggunakake pitenah marang aku, dheweke nemoni penyakit mental. Aku ora tau duwe, lan kabeh kanggo [ndedikake awake dhewe] ing kalodhangan kanggo nyoba mbantu wong-wong sing ora pengin disiksa, amarga ing wektu kasebut
[Aku] ora entuk pakaryan, (aku nggolek kerja miturut pasinaon nanging ora bisa nemokake …,), nanging nalika ora nemokake, aku nggunakake wektu luang kanggo dakkandhakake, nanging durung ngono tulung kulawargane lan mula dheweke nemoni kabeh alibi sing aku nandhang schizofrenia, sing saya ngalami halusinasi, lan kabeh satru sing nglarani bocah cilik, tegese 20 taunku, mula apa sing dak karepake ora kanggo ngganti wong, wong mesthi bakal padha karo intine, aku ora bisa ngganti sifat-sifat wong, wong mesthi bakal padha karo, wong musyrik alam (wong sing nyembah), mesthi bakal dadi musyrik alam, nanging sing bener bakal mesthi wong mursid, lan aku percaya manawa wong-wong mursid pengin ngerti bebener, lan kanggo wong-wong mau aku nindakake pakaryan ing blogku, akeh wong Islam bakal terus dadi umat Islam, akeh Katolik bakal tetep dadi Katulik, lan akeh “Seksi Yéhuwah” bakal terus dadi “Seksi Yéhuwah”, “palsu Witne Yéhuwa sses
Nanging, amarga Seksi Yéhuwah sing sejati percaya marang kabeh ramalan, nanging ora, Seksi Yéhuwah sing palsu bakal terus dadi Seksi Yéhuwah sing palsu, lan wong sing bener bakal tetep dadi wong sing bener, kaya sing dakanggep dhewe. : “Ora ana wong sing bener”, kepiye manawa ora ana wong sing bener?, Katon kanthi cetha babagan wangsit, [padha ngucapake wong-wong sing bener]: “Jabur 118: 20”: “Iki lawangé Yéhuwah, wong mursid bakal diliwati. iku ”, mung wong mursid sing bisa nampa iki, pancen ora adil ujar manawa kita kabeh ora adil !, yaiku pitenah, amarga ana wong ngerti yen awake dhewe ora adil, dheweke ora menehi hak kanggo nganggep manawa kabeh wong padha karo dheweke. , mbayangno pedofile sing ujar:
“Kita kabeh pedofilia”, iku ora bener, dheweke bisa uga dadi pedofil, kita ora kabeh padha, sampeyan ora bisa nyelehake kabeh wong ing kantong sampah sing padha, ana wong dosa, ana wong dosa sing ala, sing mesthi wae wong dosa ala, nanging ora ateges kita kabeh wong dosa ala, Gusti nganggep nyembah brahala, nanging ana rong jinis wong musyrik, mratelakake panemume, musyrik alam kaya wong-wong sing nembe lulus (ing prosesi), fanatik, sing ora malah amarga warta sing dicritakake babagan skandal penyalahgunaan seks bocah dijaluk adoh saka doktrin klompok-klompok wong kasebut, lan nyembah berhala kahanan amarga ora nggatekke, kaya aku nalika isih enom, amarga ora sithik, aku nyingkirake Katulik, kaya sing dak jelasake ing blogku,

kaya sing dakkandhakake ing blogku, nalika umur 20 taun utawa 21 taun, aku main dolanan [saka bal-balan], lan aku weruh ing koran, yen penggemar “U” wis mateni penggemar “Alliance” utawa kosok baline, lan aku banjur kandha marang aku: “(Iki ora ana arti), aku bakal krungu tembunge Gusti Allah ing pasamuwan (Gusti Allah bakal ngomong babagan iki)”, aku banjur mlebu ing pasamuan lan imam, imam idolater, sing nyritakake perangane Gusti Yesus ngomong karo Petrus, lan dheweke ngandharake kaya mangkene: “Petrus sampeyan ujar manawa sampeyan ora bakal nyélaki aku, nanging sampeyan katon seneng karo” U “, sampeyan bakal nolak aku kaping telu”, banjur aku kuciwa aku mikir kaya mangkene: “Wong-wong iki mesthine bakal nyedhaki Gusti Allah, lan aku mung weruh warta babagan pembunuhan kanggo brahala, kanggo kasombongan kaya sepak bola (main bal-balan, sepak bola disewa), kekejeman kasebut, lan wong iki ujar praktik padha, wicara sing padha, tegese wong iki prakteke njaluk ngapura marang kabodhoan “Aku kanggo” U “”, utawa “Aku kanggo” Allian “”,, aku banjur takon marang aku: apa iki? ”, Mula nalika iku sepisanan aku lunga saka Gréja Katulik, minangka Katulik aku kuciwa, lan nalika aku durung nate krungu kasus pedofilia, saiki, yen aku wis entuk informasi sing kasedhiya saiki ana amarga menyang Internet, informasi babagan pirang-pirang imam Katulik pedofile, tanpa maca Kitab Suci, aku bakal mandheg dadi Katulik, yen ana sing ora ana gandhengane (ketoke), sawetara tembung pandhita saka para pendhita sadurunge para pamirsa, sing nyembah brahala ing bal-balan, aku. wis pindah, mbayangake yen ing jaman saiki Internet wis dikembangake kaya saiki, aku bakal mandheg dadi Katulik saka berita kasebut, skandal kasebut, aku bakal mandheg dadi katolik wiwit umur 17 utawa 14 taun utawa wiwit aku wis sinau maca lan alesane, saiki katon ing kabeh wong sing uga ngerti kabar kasebut, nanging durung mbukak mripat kanggo ngerti manawa dheweke muji pedofil lan patung sing ora duwe perasaan, aku ora bisa nggawe dheweke ndeleng, aku bisa. ora nggawe bli bli Aku ndeleng cahya, wong wuta bakal tetep wuta sanajan dheweke mlaku ing lampu awan, apa sing bisa dak lakoni yaiku supaya wong sing ora buta ndeleng cahya, amarga sing bisa ndeleng pethi ing trowongan sing peteng, bisa kanggo ndeleng dina njaba trowongan, halamanku kaya lampu, wong sing duwe pengertian bakal ngerti, wong sing ngerti dhasar bisa ngerti sing luwih maju, nanging sing ngrembug dhasar, sing ngrembug bab ABC ora nampa DEF, sing ora bisa nampa 1 1 yaiku 2 ora bakal ngerti rumus matematika sing paling maju, mula aku ora keganggu nerangake babar blas, aku ora peduli, kaya ngono wong sing homoseksual, aku ora bisa ngalangi dheweke, kaya wong homoseksual mesthi dadi homoseksual (Wahyu 22: 11, Daniel 12:10) lan sing dadi bisnise, aku ora bisa ngganti cara , Aku ora bisa nggawe wong ala dadi wong sing apik, aku ora peduli manawa wong homo padha omah-omah Dadi, yen ora ngaco karo aku, sing ana ing antarane padha nindakake apa sing dikarepake, apa sing penting karo aku yaiku wong-wong kaya aku dihormati, lan aku langsung kaya Kristus, lan dheweke ora bisa nggambar Kristus kaya-kaya Kristus wis ana. digawe amarga dheweke ora efektif, lan dheweke ora duwe hak kanggo ngilangi kebebasan aku supaya bisa nginterogasi aku nganggo apron putih saka psikolog sing pengin aku ujar yen aku kaya dheweke (Yéhuwah nylametake aku saka apa sing bakal dienggoni para mungsuhku. kepéngin, dheweke ora ngoyak aku sacara seksual, Yéhuwah nglindhungi Lot saka kuwi, Yéhuwah nglindhungi aku uga, lan Yéhuwah nglindhungi anak-anaké uga saka Yésaya (Yésaya 1: 9), wong-wong sing nganiaya aku lan wanita sing rumit banget. , ora bisa nggayuh tujuane, nanging dheweke nemahi pati sing nggegirisi banget, amarga Yéhuwah mesthi ngurus anak-anake), Dheweke ora bisa nyulik aku kaping telu, dheweke ora bisa ngilangi kebebasan aku kanggo nggoleki lan milih prawan lan wanita murni kanggo omah-omah, dheweke wis ngalangi aku Yaiku dheweke wis nyulik aku kaping telu, lan ora adil !. Wong-wong mau nggawe aku ditawan lan ngalangi telusuran, nalika isih enom, kanggo wong wadon sing aku golek prawan, aku isih enom lan aku duwe hak lan aku isih duwe hak kanggo omah-omah karo prawan, lan aku nalika maca Wulang Bebasan 19:14, ing ngendi ngandhakake yen wong sing golek bojo nemokake nikmat Yéhuwah, mula aku mutusake kanggo ngaturake diri kanggo agama Kristen amarga aku pengin lan aku isih pengin berkah, emas lan perak sing aku ora golek, aku nggolek bojo Sapa wae aku bisa setya!, amarga aku cemburu, II seneng omah-omah karo prawan, kaya sing didhawuhi Gusti, apa sing dakkarepake, kenapa ora? Napa aku kudu omah-omah wong wadon sing wis nate duwe wanita liyane yen aku duwe kesempatan kanggo nindakake karo wanita sing isih prawan lan ora nate ngambung sapa wae ing tutuk?,

apa sing kedadeyan yaiku pasamuan-pasamuwan kasebut omah-omah karo wanita, randha lan wanita sundel, ana konflik sing minat, nanging aku ora peduli, dheweke uga ora omah-omah dhewe, dheweke menehi berkah kanggo sapa wae, kanggo para penawar paling dhuwur sing diwenehake berkah ing pasamuwan-pasamuwan, ing kekawinane, nanging aku ora kepengin mberkahi utawa menehi persetujuan, kayadene aku, agama-agama palsu ora disengaja kanggo nggoleki katresnan saka prawan lan wanita sing setya, sing dakkarepake yaiku keadilan, aku aja nganggep ngowahi sipat-sipat wong amarga ora mokal, amarga Daniel 12:10 ujar kanthi sampurna: “wong duraka bakal tetep kaya dheweke lan ora ngerti, nanging wong bener bakal ngerti lan mula dheweke bakal percaya lan mulane bakal percaya. dheweke bakal kasimpen saka bebendune Pangeran Yehuwah, dheweke bakal urip kanthi iman (Habakuk 2: 4), sampeyan ndeleng ana diskriminasi radikal, ing Yesaya 57 pungkasane uga ana diskriminasi, sing maca kaya iki: “Aku bakal ngasilake woh saka lambe: tentrem kanggo wong sing cedhak lan kanggo sing adoh ”,” wong duraka ora bisa meneng, padha kaya segara sing mbuwang sampah ing pesisir “,” ora ana katentreman. wong ala “, sampeyan ndeleng, tentrem kanggo sawetara (wedhus ing sisih tengen) lan isin kanggo wong liya (tar ing sisih kiwa), katentreman kanggo wong sing apik lan tentrem, lan” turbasi kanggo wong sing ngelak getih. “, Wong sing ngelak getih yaiku wong-wong sing nyalahake sing ngerti kanthi bener manawa wong sing dituduh disalahake kanthi palsu, dheweke ngerti yen dheweke ora salah karo apa sing dituding, iki wong-wong sing njaluk korban korban sing ora salah, iki mungsuh Kristus , sing seneng nandhang lara ing salib, wong sing seneng nandhang tatu ing Kristus, sing dadi drakula ngombe getih lan getih wong-wong suci sing dipateni ing kuil-kuil sing kebak brahala (“simile kutha Babel” ing Roma), mangkono uga para abdi ing Babil minangka wanita mabuk kanthi ngombe getih wong-wong mursid lan nabi, Paus Francis pengin urip kanggo Barrabas, sing nggambarake sedane wong sing salah, Paus Francis ora pengin keadilan kanggo Yesus Kristus, amarga dheweke dipateni ing salib, lan angger-angger bapake menehi manawa wong sing ngucapake getih saka wong sing ora salah, getihé bakal dibuwang, lan wong sing ora salah dipatèni: Yesus. (Yoshua!)

Pangentasan 20:13 Sampeyan ora bakal mateni.

Ngompliti:

Pangentasan 21:12 Sapa wae sing nyidrani sapa wae, sahingga mati, iku bakal mati.
13 Nanging sapa sing ora arep nganiaya, nanging Gusti Allah dipasangake ing tangane, mula aku bakal nunjukake papan sing kudu ditliti.
14 Nanging manawa ana wong sing gumunggung marang pepadhamu lan mateni dheweke kanthi nesu, kowe bakal nyingkirake misbyahku supaya mati.

Paus Francis ora pengin keadilan kanggo aku, amarga aku ora dilebokake kaping telu ing tahanan, lan dheweke nyoba nindakake kasebut ing Desember 2018, lan angger-angger Rama ngutus, sapa sing nyulik wong kudu dipateni. “
Pangentasan 21:15 Sampeyan ora bakal nyolong.

16 Aja ngucapake seksi palsu tumrap pepadhamu.

17 Sampeyan ora bakal ngumbar omahe pepadhamu, ora bakal ngeling-eling karo somahe, uga abdi, utawa mantu, utawa sapi, utawa bokonge, utawa apa wae pepadhamu.

Ngompliti:

Pangentasan 21:16 Sing sapa nyulik wong, apa maneh adol utawa ditemokake sing diduweni, mesthi bakal mati.)
Aku pengin keadilan kanggo Kristus, aku pengin urip kanggo Kristus, urip kanggo wong sing bener lan mati kanggo nabi sing ala, nabi palsu, tukang nyenyet getih, pengorbanan anak, anak-anak sing ngurbanake tukang sihir lan para sedulur.

Nanging sampeyan bisa ngarep-arep ana sing metu saka cangkeme watak ala kayata Paus Francis, sing bentuke tukang sihir mbrontak nglawan prentah Allah sing paling dhasar?

Pangentasan 20: 1 Gusti Allah banjur ujar kabeh, pangandikane: 2 Aku iki Pangéran Allahmu, sing ndadèkaké kowé metu saka tanah Mesir, saka omah sing dikawruhi. 3 Sampeyan ora bakal duwe allah liyane sadurunge aku. 4 Sampeyan ora bakal nggawe awake dhewe gambar, utawa apa wae sing padha karo ndhuwur, utawa ing ngisor bumi, uga ing ngisor banyu sing ana ing ngisor. 5 Sampeyan ora bakal sujud marang dheweke, utawa ora ngurmati wong-wong mau; amarga aku iki Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, kuwat, cemburu, manawa aku ngunjungi piala bapak-bapak nganti anak-anak nganti generasi katelu lan kaping papat saka wong sing sengit marang aku, 6 lan aku ngasorake ewu, kanggo wong sing tresna lan netepi pepakon.

Ngompliti:

Pangandharing Toret 13: 1 Yen ana nabi utawa wong ngimpi ngimpi, bakal munggah ing tengahmu, lan bakal ngumumake pratandha utawa mukjijat, 2 lan yen tandha utawa prodigy sing diumumake marang sampeyan bakal rampung, ujar: ngirid allah liyane, sing ora ketemu, lan ayo padha ngawula; 3 Sampeyan ora ngrungokake tembung-tembung kaya nabi mau, utawa wong ngimpi impen kaya ngono. Amarga Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, wis nyoba sampeyan, supaya ngerti apa sampeyan tresna marang Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, kanthi gumolonging ati lan gumolonging nyawamu. 4 Sawise Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, sampeyan bakal mlaku; sampeyan bakal wedi marang, netepi pepakon lan ngrungokake swarane, dheweke bakal ngladeni, lan dheweke bakal ngetutake. 5 Nabi utawa impen impen kaya ngono iku kudu dipateni, amarga dheweke menehi pitunjuk marang pemberontakan marang Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, sing ngirid sampeyan metu saka tanah Mesir lan ngluwari sampeyan saka omah sing dikabdi, lan nyoba misahake sampeyan saka dalan sing ditindakake dening Pangeran Yehuwah, Gusti Allah ndhawuhi sampeyan anduvieses; lan supaya sampeyan bakal nyingkirake piala ing tengahmu. 6 Yen sedulur, anak biyungmu, utawa anak lanang, anak wadon, bojomu utawa kanca sing raket, sampeyan bakal nggawe sampeyan ndhelikake rahasia, ujar: Ayo, padha ngladosi allah liyane, manawa sampeyan utawa bapakmu ora ngerti. dewa-dewa kutha sing ana ing sacedhake sampeyan, cedhak sampeyan utawa adoh saka sampeyan, saka siji mburi bumi menyang mburi liyane; 8 sampeyan ora bakal menehi idin marang dheweke, utawa ora bakal ngrungokake dhawuhe; uga mripatmu ora bakal welas asih marang wong mau, utawa ora bakal melasi wong mau, lan kowe ora bakal nutupi, 9 nanging kowe bakal dipateni; tanganmu bakal munggah dhisik kanggo mateni dheweke, banjur tangane kabeh wong. 10 Kowe bakal dibenturi watu nganti tiwas, amarga nyoba kanggo misahake sampeyan saka Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, sing nggawa sampeyan metu saka tanah Mesir, saka omah pangibadah; 11 satemah wong Israel kabeh bakal padha krungu, banjur wedi, lan ora bakal tumindak maneh ing tengah-tengahmu. 12 Yen sampeyan krungu manawa ana salah sawijining kutha, yen Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, diparingi kowe manggon ing kono, 13 manawa wong-wong sing ora disenengi wong-wong ing kuthane padha metu saka ing tengahmu, ujar: Ayo, padha ngladeni lan ngladeni. déwa wong liya, sing ora panjenengan kenal; 14 sampeyan bakal takon, lan sampeyan bakal nggoleki lan takon kanthi tenanan; lan manawa ana prekara sing nyata, manawa tumindak nistha kasebut ana ing tengahmu, 15 sampeyan bakal cilaka para penduduk ing kutha kasebut kanthi pedhang, bakal nyirnakake kabeh barang sing ana, lan sampeyan uga bakal ngrusak. mateni kewane ing pinggir pedhang. 16 Sampeyan bakal nglumpukake barang-barang rampene ing tengah alun-alun, lan sampeyan bakal nggunakake geni ing kutha lan kabeh barang rampasane, kabeh iki, minangka korban obaran marang Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, lan bakal dadi reruntuhan ing salawas-lawase; Ora bakal dibangun maneh. 17 Lan aja nganti ana cengkah sing bakal ana ing tangane, supaya Pangeran Yehuwah bakal nyingkirake bebendune bebendune, lan melasi sampeyan, muga-muga melas marang sampeyan lan nambahi sampeyan, kaya kang wis sumpah marang para leluhure, 18 nalika sampeyan nuruti swara saka Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, lan netepi kabeh dhawuhe sing dakkandhakake marang kowe saiki, supaya nindakake apa kang bener ing paningale Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu.
Pangandharing Toret 13: 6 Yen sedulur, anak biyunge, utawa anakmu, anak wadon, garwane utawa kancamu raket, sampeyan ngucap: “Ayo padha ngladeni allah liyane, sing ora dingerteni lan sampeyan uga para leluhur. dewa-dewa bangsa sing ana ing saubengé, cedhak sampeyan utawa adoh saka sampeyan, saka siji mburi bumi menyang pucuk liyane; 8 sampeyan ora bakal menehi idin marang dheweke, utawa ora bakal ngrungokake dhawuhe; uga mripatmu ora bakal welas asih marang wong mau, utawa ora nate melasi wong mau, lan kowe ora bakal nutupi, 9 nanging kowe bakal dipateni; tanganmu bakal munggah dhisik kanggo mateni dheweke, banjur tangane kabeh wong. 10 Kowe bakal dibenturi watu nganti tiwas, amarga nyoba kanggo misahake sampeyan saka Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, sing nggawa sampeyan metu saka tanah Mesir, saka omah pangibadah; 11 satemah wong Israel kabeh bakal krungu lan wedi, lan ora bakal maneh maneh kaya ing antaramu.12 Yen sampeyan krungu manawa ana ing salah sawijining kutha, yen Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, menehi sampeyan manggon ing kono, 13 Wong-wong sing ora disenengi sing nuntut wong-wong ing kuthane padha metu saka ing tengahmu, ujar: Ayo, padha ngladosi allah-allah liya-liyane, manawa sampeyan ora ngerti; 14 sampeyan bakal takon, lan sampeyan bakal nggoleki lan takon kanthi tenanan; lan manawa ana prekara sing nyata, manawa tumindak nistha kasebut ana ing tengahmu, 15 sampeyan bakal cilaka para penduduk ing kutha kasebut kanthi pedhang, bakal nyirnakake kabeh barang sing ana ing kono, lan sampeyan uga bakal ngrusak. mateni kewane ing pinggir pedhang.

16 Sampeyan bakal nglumpukake barang-barang rampene ing tengah alun-alun, lan sampeyan bakal nggunakake geni ing kutha lan kabeh barang rampasane, kabeh iki, minangka korban obaran marang Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, lan bakal dadi reruntuhan ing salawas-lawase; Ora bakal dibangun maneh. 17 Lan aja nganti ana cengkah sing bakal ana ing tangane, supaya Pangeran Yehuwah bakal nyingkirake bebendune bebendune, lan melasi sampeyan, muga-muga melas marang sampeyan lan nambahi sampeyan, kaya kang wis sumpah marang para leluhure, 18 nalika sampeyan nuruti swara saka Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu, lan netepi kabeh dhawuhe sing dakkandhakake marang kowe saiki, supaya nindakake apa kang bener ing paningale Pangeran Yehuwah, Gusti Allahmu.

Jelas Francisco, sampeyan sengit marang Yéhuwah, Yéhuwah uga ora disenengi lan wis mènèhi papan khusus kanggo sampeyan, aja sambat, ing awak manungsa ora kabeh sel berfungsi kaya neuron sing cerah, sampeyan kaya sel wasir ing pinggir. wong lanang lemu, sing nuruti saran ing Kitab Suci Babel, amarga mangan daging babi minangka Injil palsu sampeyan ora ngalang-alangi, yaiku daging sing ora dilarang dening Pangeran Yehuwah mangan ing angger-anggering Toret.

Paus Francis lan tembung saka Gusti Allah ing Rum 9:21 Utawa panci ora duwe kekuwatan ing lumpur, nggawe adonan sing padha karo gelas kanggo ngurmati lan wong liya ora jujur?

WULANG BEBASAN 16: 4 Pangeran Yehuwah nggawe kabeh prekara kanggo awake dhewe, malah wong ala kanggo dina ala. Yesaya 66:24 “Lan bakal metu lan ndeleng mayit-jenahe wong sing mbrontak marang aku; cacing sing mangan dheweke ora bakal mati, geni sing ngobong dheweke ora bakal dicelupke, lan bakal gething marang kabeh manungsa. “

kenapa dheweke bakal mlebu neraka? amarga padha karo wong sing nguwuh: “Nganti umur Barrabas lan pati tekan Kristus!”

Dheweke mbengok amarga mbrontak nglawan prentah Yéhuwah kaya sing diterangno garis ing ndhuwur! Kaya sing dilakoni Francis Paus!

Yesus korban kanggo mateni, mungsuh-mungsuh dheweke nggunakake fitnah, aku dadi korban penculikan, mungsuh-mungsuhku nggunakake fitnah, keadilan kanggo Yesus uga keadilan kanggo aku, tresna keadilan yaiku tresna marang hukum Allah, ukum talenta, gething marang Gusti Allah yaiku gething marang kaadilan, yaiku sengit marang Gusti Allah yaiku ngucapake Injil para punggawane, supaya sengit marang Gusti Allah yaiku ngolok-olok karo munculé malaikat-malaikat suci, lan iki dadi sebab kenapa Iblis lan para pegaweyan bakal mlebu neraka. (Wahyu 12: 7-12)!

https://bestiadn.com/2019/08/11/a-troll-publishes-a-photo-that-ridicules-russian-president-vladimir-putin/

 

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s