Тлумачення Даниїла 2:44 – Хто успадкує в Божому царстві?

Тлумачення Даниїла 2:44 – Хто успадкує в Божому царстві?

Царство Боже успадкує смиренні люди, примхливі люди не успадкують його, тобто горді люди не успадкують Царство від Бога.

Горді не будуть успадковувати Царство Боже, тому що вони бажають власності інших!

Вони не відповідають тому, що потрібно, вони не хочуть фарфорового келиха, вони хочуть золотого келиха, хоча отримання цього передбачає експлуатацію інших людей!

Вони не влаштовують мідне кільце, вони хочуть кільце з діамантами, хоча його отримання передбачає експлуатацію багатьох людей,

Вони не відповідають необхідному, вони хочуть розкоші, хоча отримання цих розкошів передбачає вирубування лісів.

(Непридатні примхливі, вони марні, як ті, хто використовував інших, щоб збудувати вавилонську вежу.)

Об’явлення 11:15 Сьомий ангел заграв на трубі, і на небі почулися великі голоси, які сказали: Царства світу стали Господом нашим і Його Христом; і він буде царювати на віки віків.

16 І двадцять чотири старші, що сиділи перед Богом на своїх престолах, упали на обличчя і поклонялися Богові,

17 кажучи: Дякуємо вам, Господи Боже Всемогутньому, хто ти є і ким ти був і хто маєш прийти, бо ти взяв свою велику силу і царював.

18 І народи розлютились, і гнів ваш прийшов, і час судити мертвих, і дати нагороду вашим рабам, пророкам, святим і тим, хто боїться вашого імені, малих і великих, і знищити тих, хто знищує землю.

Об’явлення 11:19 І був відкритий храм Божий на небі, і ковчег заповіту його бачив у храмі. І були блискавка, голоси, грім, землетрус та великий град.

Яким буде життя людей, які успадковують Царство Боже?

У кожного чоловіка буде лише одна жінка, сприйнята, як Бог заповідає, у своїй чистоті та дівоцтві.

У кожній жінці буде лише один чоловік, не буде місця для закоханих чоловіків чи закоханих жінок, не буде місця для занять проституцією.

Чоловіки і жінки будуть поклонятися лише одному Богу: Єгова, вони ніколи не дивляться на зображення, картини, статуї чи предмети будь-якого часу, щоб направляти свої молитви до цих предметів. Вони не згадають у своїх молитвах жодне ім’я, ні про людину, ні про ангела, крім імені Бога: Єгова.

– А Мухаммед та 72 діви, які обіцяють релігію, яку він співав із Бахірою?

Мухаммед і його 72 діви несумісні з життям у царстві Єгови,

Якщо ви попросите мене вибрати між:

(А) бути королем борделя і мати можливість спати з блудницею, яку я обирав щодня.

(Б) Бути коханим чоловіком єдиної вірної жінки і тією, яка любить лише одну вірну жінку, мою дружину, прийняту мною як Бог заповідає.

Я вибираю останню букву, букву “В”: дружину.

Ось чому Вавилон і всі її релігійні повії можуть піти в пекло, разом з усіма фальшивими пророками та ангелами-бунтарями, які надавали їй нечисту службу.

Хто вони, хто не успадкує Царства Божого?
Тим, хто не любить спосіб життя, описаний вище рядками, натомість, але воліє практикувати те, що описано в 1 Коринтян 6: 9-10, як практику, яку люблять ті, хто не успадкує Царство Боже: люди неправедні або іншими словами: горді люди, ті, хто любить наклепувати інших, хто не приймає їх як друзів чи пару чи не приймає їх ідолопоклонницькі релігії як свої.

Не сприймайте мене неправильно, той факт, що я згадав 1 Коринтян 6: 9-10 як текст з Біблії, який ідеально відповідає моїй публікації тут, не означає, що я вірю в увесь зміст Біблії, я не є Біблійний проповідник, Біблія взяла деякі тексти Книги Істини для того, щоб зробити себе схожим на Священну Книгу, але, як я показую мудрецям у своєму блозі: bestiadn.com, звірі маніпулювали священними текстами і переверталися багато з них як незахищені, і, таким чином, вони зробили свою Біблію: книга протиріч, інша книга, ніж Книга правди і Книга правди, це книга, вільна від суперечностей, а автор Книги правди є вірним свідком або багато вірних свідків є авторами Книги правди, але коли неправдиві свідки вбивали вірних свідків і брали їхні книги, що ви думаєте, що неправдиві свідки зробили з повідомленнями, які написали вірні свідки ?, мені не потрібно щоб відповісти на це запитання моїм людям, вони не дурні.

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s