1033 – Interpretimi i Danielit 2:44 – Kush do të trashëgojë në mbretërinë e Zotit?

Interpretimi i Danielit 2:44 – Kush do të trashëgojë në mbretërinë e Zotit?

Mbretëria e Perëndisë do të trashëgohet nga njerëzit e përulur, njerëzit kapriçioz nuk do ta trashëgojnë atë, domethënë, njerëzit krenarë nuk do ta trashëgojnë mbretërinë nga Zoti.

Krenarët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë, sepse ata lakmojnë pronën e të tjerëve!

Ata nuk përputhen me atë që është e nevojshme, nuk duan një gotë prej porcelani, ata dëshirojnë gotën e artë, megjithëse marrja e saj nënkupton shfrytëzimin e njerëzve të tjerë!

Ata nuk vendosen për një unazë bakri, ata duan një unazë me diamante, megjithëse marrja e tij përfshin shfrytëzimin e shumë njerëzve,

Ata nuk përputhen me atë që është e nevojshme, ata duan luks, megjithëse marrja e atyre luksit nënkupton shpyllëzimin e tokës.

(Ineligibles janë kapriçioze, janë të kota, si ata që shfrytëzuan të tjerët për të ndërtuar kullën e Babelit ..)

Zbulesa 11:15 Engjëlli i shtatë luajti borinë dhe në qiell kishte zëra të shkëlqyera, të cilat thoshin: Mbretëritë e botës janë bërë nga Zoti ynë dhe i Krishtit të tij; dhe ai do të mbretërojë përjetë.

16 Njëzet e katër pleqtë që ishin ulur para Perëndisë mbi fronet e tyre ranë në fytyrat e tyre dhe adhuruan Perëndinë,

17 duke thënë: Ne ju falënderojmë, Zot, Zoti i Plotfuqishëm, kush je dhe kush ishe dhe që do të vish, sepse ke marrë fuqinë tënde të madhe dhe ke mbretëruar.

18 kombet u zemëruan dhe zemërimi juaj erdhi dhe koha për të gjykuar të vdekurit dhe për t’u dhënë shpërblimin shërbëtorëve tuaj profetët, shenjtorët dhe ata që kanë frikë nga emri juaj, të vegjlit dhe të mëdhenjtë, dhe të shkatërrojë ata që shkatërrojnë tokën.

Zbulesa 11:19 Dhe tempulli i Perëndisë u hap në parajsë, dhe arkën e besëlidhjes së tij u panë në tempull. Dhe kishte vetëtima, zëra, bubullima, një tërmet dhe breshër i madh.

Si do të jetë jeta e njerëzve që trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë?

Eachdo burrë do të ketë vetëm një grua, të marrë ashtu si urdhëron Zoti, në pastërtinë dhe virgjërinë e saj.

Eachdo grua do të ketë vetëm një burrë, nuk do të ketë vend për dashnorë meshkuj ose dashnore femra, nuk do të ketë vend për praktikat e prostitucionit.

Burra dhe gra do të adhurojnë vetëm një Zot: Jehovai, ata kurrë nuk do të shikojnë imazhet, pikturat, statujat ose objektet e çdo kohe për t’i drejtuar lutjet e tyre në ato objekte. Ata nuk do të përmendin në lutjet e tyre asnjë emër, as njeri, as engjëll, përveç emrit të Perëndisë: Jehovai.

– Dhe Muhamedi dhe 72 virgjëreshat që premton fenë që ai bashkë-themeloi me Bahira?

Muhamedi dhe 72 virgjëreshat e tij janë të papajtueshme me jetën në mbretërinë e Zotit,

Nëse më pyet mua të zgjedh midis:

(A) Të jem mbreti i një bordelloje dhe të jem në gjendje të fle me prostitutën që kam zgjedhur çdo ditë.

(B) Të jesh burri i dashur i një gruaje të vetme besnike dhe ajo që do vetëm një grua besnike, gruan time, të marrë nga unë ashtu si e urdhëron Zoti.

Unë zgjedh letrën e fundit, shkronjën “B”: një grua.

Kjo është arsyeja pse Babilonia dhe të gjitha fetë e saj të prostitutave mund të shkojnë në ferr, së bashku me të gjithë profetët e rremë dhe engjëjt rebelë që i bënë shërbimin e saj të papastër.

Kush janë ata që nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë?
Ata që nuk e pëlqejnë stilin e jetës që është përshkruar rreshtat më lart, përkundrazi, por preferojnë të praktikojnë atë që përshkruhet në 1 Korintasve 6: 9-10 si praktikat e dashur nga ata që nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë: njerëzit e padrejtë ose tha me fjalë të tjera: njerëzit krenarë, ata që duan të shpifin të tjerët që nuk i pranojnë si miq, ose çift, ose nuk i pranojnë fetë e tyre idhujtare si të tyre.

Mos më gabo, fakti që përmenda 1 Korintasve 6: 9-10 si një tekst nga Bibla që përshtatet në mënyrë të përsosur me postimin tim këtu, nuk do të thotë se besoj në të gjithë përmbajtjen e Biblës, nuk jam Predikuesi i Biblës, Bibla ka marrë disa tekste të Librit të së Vërtetës, në mënyrë që ta bëjë veten të duket si Libër i Shenjtë, por siç u tregoj njerëzve të mençur në blogun tim: bestiadn.com, bishat kanë manipuluar tekstet e shenjta dhe janë kthyer shumë prej tyre si të pasigurt, dhe kështu e bënë Biblën e tyre: libri i kundërshtive, një libër ndryshe nga Libri i së vërtetës dhe Libri i së vërtetës është një libër pa kontradikta, dhe autori i Librit të së vërtetës është një dëshmitar besnik , ose shumë dëshmitarë besnikë janë autorët e Librit të së vërtetës, por kur dëshmitarët e rremë vranë dëshmitarët besnikë dhe morën librat e tyre, çfarë mendoni se kanë bërë dëshmitarët e rremë me mesazhet që kanë shkruar dëshmitarët besnikë ?, Nuk kam nevojë për t’iu përgjigjur kësaj pyetje njerëzve të mi, ata nuk janë budallenj.

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s