Tafsiran saka Daniel 2:44 – Sapa sing bakal tampa ing Kratoning Allah?

Tafsiran saka Daniel 2:44 – Sapa sing bakal tampa ing Kratoning Allah?

Kratoning Allah bakal diwarisake dening wong-wong sing andhap, wong-wong sing duwe kabotan ora bakal nampa warisane, yaiku, wong sing bangga ora bakal nampa warisan saka Gusti Allah.

Wong-wong sing gumunggung ora bakal ndarbeni Kratoning Allah amarga kepéngin dadi properti wong liya!

Dheweke ora salaras karo apa sing dibutuhake, dheweke ora pengin kaca porselin, dheweke pengin kaca emas, sanajan entuk iku nuduhake eksploitasi wong liya!

Dheweke ora ngrampungake dering tembaga, dheweke pengin dering nganggo berlian, sanajan entuk kalebu eksploitasi wong akeh,

Dheweke ora salaras karo apa sing dibutuhake, dheweke pengin kemewahan, sanajan entuk kemewahan kasebut nuduhake deforestasi tanah.

(Ing ineligibles capricious, iku muspra, kaya wong-wong sing ngeksploitasi wong liya kanggo mbangun menara Babel ..)

Wahyu 11:15 Malaékat kapitu ngunèkké trompèt, lan ana swara swarga gedhe, sing ujar: Kraton-kraton ing jagad iki dadi kagungané Gusti lan Kristus. Panjenengané bakal jumeneng raja ing selawas-lawasé.

16 Para pinituwa sing lungguh ana ing ngarsane Gusti Allah ing tahta, padha sujud lan sujud marang Gusti Allah,

17 ngucap: Matur nuwun, dhuh Gusti, Gusti Kang Mahakwasa, sing saiki lan sapa sing bakal lan sing bakal teka, amarga sampeyan wis nyekel kekuwatan gedhe lan sampeyan wis dadi raja

18 Lan para bangsa padha nepsu, lan bebendune wis tekan, lan wektune kanggo ngadili wong-wong sing wis mati, lan menehi ganjaran marang para abdine, para nabi, wong suci, lan wong-wong sing wedi marang jenengmu, bocah-bocah cilik lan gedhe-gedhe, lan nyirnakake wong-wong sing ngrusak bumi.

Wahyu 11:19 Pedalemané Allah dibukak ing swarga, lan pethi prejanjen katon ing Padaleman Suci. Ana kilat, swara, gludhug, gempa lan udan gedhe.

Apa sing bakal dadi urip karo wong sing ndarbeni Kratoning Allah?

Saben wong bakal duwe mung siji wanita, dijupuk kaya sing didhawuhake dening Gusti Allah, ing kasucian lan prawane.

Saben wong wadon mung duwe wong lanang siji, ora bakal ana ruang kanggo para penyayang lanang utawa penyayang wanita, ora bakal ana papan kanggo laku jina.

Wong lanang lan wadon mung bakal nyembah mung siji Gusti Allah: Yéhuwah, ora bakal nate katon gambar, lukisan, patung, utawa obyek apa wae kanggo nuntun donga kanggo obyek kasebut. Wong-wong mau ora bakal nyebut jeneng ing ndedonga, dudu manungsa utawa malaekat, kajaba asmane: Allah.

– Lan Mohammed lan 72 prawan sing janji agama sing dibangun bareng karo Bahira?

Muhammad lan 72 prawané ora cocog karo urip ing Kratoné Yéhuwah,

Yen sampeyan njaluk kula milih antarane:

(A) Dadi raja brothel lan bisa turu karo wanita sundel sing dak pilih saben dinane.

(B) Dadi wong sing ditresnani saka wong wadon setya lan wong sing tresna mung siji wanita sing setya, bojoku, sing dijupuk aku kaya dhawuhe Gusti Allah.

Aku milih surat terakhir, huruf “B”: bojo.

Mangkono sababe Babel lan kabeh agamane pelacuran bisa menyang neraka, bebarengan karo kabeh nabi palsu lan malaekat pemberontak sing menehi layanan najis.

Sapa ta sing ora bakal nampa Kratoning Allah?
Wong-wong sing ora seneng karo gaya urip sing wis diterangake garis ing ndhuwur, nanging luwih seneng nindakake apa sing diterangake ing 1 Korinta 6: 9-10 minangka praktik sing disenengi wong-wong sing ora bakal nampa warisan Kratoning Allah: wong sing ora adil utawa ujar kanthi tembung liya: wong sing bangga, sing seneng nyenyamah wong liya sing ora nampa dheweke dadi kanca, utawa pasangan, utawa ora gelem nampa agama musyrike kaya dheweke.

Aja salah, kasunyatan sing dakkandhakake 1 Korinta 6: 9-10 minangka teks saka Kitab Suci sing pas karo postinganku ing kene, ora ateges aku percaya kabeh konten ing Kitab Suci, aku dudu. Pandhita Injil, Kitab Suci wis njupuk sawetara teks Kitab Suci kanggo nggawe awake dhewe katon kaya Kitab Suci, nanging nalika aku nuduhake wong-wong sing wicaksana ing blogku: bestiadn.com, kéwan-kéwan wis ngapusi teks suci lan ngowahi akeh wong sing ora dipercaya, lan kanthi mangkono nggawe Kitab Suci: buku saka kontradiksi, buku sing beda tinimbang Kitab Kabeneran lan Buku Bebener minangka buku sing ora kontradiksi, lan pengarang Kitab sing bener yaiku seksi sing setya , utawa akeh saksi sing setya yaiku penulis Kitab sing bener, nanging nalika saksi palsu mateni saksi sing setya lan njupuk bukune, apa sing sampeyan pikirake para saksi palsu kasebut karo pesen sing ditulis para saksi sing setya? Aku ora butuh kanggo mangsuli pitakon iki marang umateku, dheweke ora bakal bodho.

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s