Tarjamahan tina Daniel 2:44 – Saha anu bakal milari dina Karajaan Allah?

Tarjamahan tina Daniel 2:44 – Saha anu bakal milari dina Karajaan Allah?

Karajaan Allah bakal diwariskeun ku jalma-jalma hina, jalma anu khususna moal mewarisi éta, nyaéta, jalma anu reueus moal ngawariskeun karajaan ti Allah.

Anu bangga moal ngawariskeun Karajaan Allah sabab covet harta milik batur!

Aranjeunna henteu saluyu sareng naon anu diperyogikeun, aranjeunna henteu kersa kaca porselin, aranjeunna hoyong kaca emas, sanaos ngagayuh éta nunjukkeun eksploitasi jalma sanés!

Aranjeunna henteu netep pikeun cincin tambaga, aranjeunna hoyong cincin kalayan intan, sanaos nyandak éta ngalaksanakeun eksploitasi seueur jalma.

Aranjeunna henteu akur sareng anu diperyogikeun, aranjeunna hoyong méwah, sanaos kéngingkeun kamewahan kasebut nunjukkeun deforestasi lahan.

(The ineligibles capricious, aranjeunna muspra, sapertos anu dieksploitasi batur pikeun ngawangun munara Babel ..)

Wahyu 11:15 Malaikat anu katujuh maén tarompet, sareng aya sora-sora anu hébat di langit, anu ngadawuh: Karajaan-karajaan dunya parantos janten Gusti sareng Kristus-Na; Anjeunna bakal ngasta salamina salamina.

16 Sareng dua puluh opat sesepuh anu linggih di payuneun Allah dina tahta anu sumujud, teras sujud ka Allah.

17 Paribasa: Kami hatur nuhun, Pangéran Allah Nu Maha Kawasa, anu anjeun sareng saha anjeun sareng anu badé sumping, sabab parantos nyandak kakuatan anu hébat, sareng anjeun parantos maréntah.

18 Sareng bangsa-bangsa sami ambek, sareng murka anjeun parantos sumping, sareng waktuna pikeun nangtoskeun jalma-jalma anu paeh, sareng masihan ganjaran ka hamba-hamba nabi-nabi, para wali, sareng jalma-jalma anu sieun ngaran anjeun, sakedik sareng anu hébat. sareng ngancurkeun jalma anu ngancurkeun bumi.

WAHYU 11:19 Sareng Padaleman Suci Allah dibuka di swarga, sareng pethi prajanjén katingali di kuil. Sareng aya kilat, sora, guruh, gempa sarta hujan es badag.

Naon bakal hirup jalma-jalma anu ngaleungitkeun Karajaan Allah sapertos?

Masing-masing lalaki bakal gaduh ngan hiji awéwé, dicandak sakumaha paréntah Allah, dina kasucian sareng tata parawan na.

Unggal awéwé gaduh ngan hiji lalaki, moal aya kamar pikeun pencinta jalu atanapi anu dipikacinta awéwé, moal aya tempat pikeun laku pelacuran.

Lalaki sareng awewe ngan ukur nyembah hiji Dewa: Yéhuwa, aranjeunna moal ningali gambar, lukisan, patung, atanapi obyék unggal waktos ngarahkeun sholatna kana obyék éta. Aranjeunna moal nyebut dina doa naon waé, lalaki ogé, atanapi malaikat, kecuali nami Gusti: Yéhuwa.

– Sareng Mohammed sareng 72 parawan anu janji agama anu anjeunna didirikeun sareng Bahira?

Muhammad sareng 72 parawan nya henteu cocog sareng kahirupan di Karajaan Yéhuwa,

Upami anjeun naroskeun kuring milih antara:

(A) Pikeun janten raja pangantén sareng tiasa bobo sareng palacuran anu kuring milih unggal dinten.

(B) Pikeun janten lalaki anu dipikacinta ti awéwé tunggal anu setia sareng anu ngan ukur hiji awéwé anu satia, pamajikan kuring, ku kuring paréntah sakumaha Gusti.

Kuring milih surat anu kasebat, hurup “B”: istri.

Éta sababna naha Babul sareng sadayana agama janggol tiasa angkat ka naraka, sareng sadaya nabi palsu sareng pemberontak malaikat anu nyayogikeun palayanan najis.

Saha aranjeunna anu moal ngaleungitkeun Karajaan Allah?
Saha anu henteu resep gaya hirup anu parantos dijelaskeun barisan di luhur, tapi langkung resep kana ngalaksanakeun naon anu dijelaskeun dina 1 Korinta 6: 9-10 salaku amalan anu dipikacinta ku jalma anu henteu bakal ngawariskeun Karajaan Allah: jalma anu teu leres atanapi nyarios dina kecap sanésna: jalma bangga, aranjeunna anu resep fitnah lain anu henteu nampi aranjeunna janten réncang, atanapi panganten, atanapi henteu nampi agama musyrikna salaku aranjeunna.

Naha henteu salah kuring, kanyataan yén kuring nyebatkeun 1 Korinta 6: 9-10 salaku teks tina Alkitab anu cocog sareng pos kuring di dieu, henteu hartosna kuring yakin kana sagala eusi Alkitab, Kuring sanés Pendakwah Alkitab, Alkitab parantos nyandak sababaraha teks Kitab Kaleresan supados janten sapertos Kitab Suci, tapi sakumaha anu abdi nunjukkeun ka jalma-jalma anu wicaksana dina blog kuring: bestiadn.com, sato galak paripolah naskah suci sareng ngancik seueur diantarana salaku anu henteu dipercaya, sahingga aranjeunna ngadamel Kitab Suci: buku kontradiksi, buku anu béda ti Kitab Kaleresan sareng Kitab Kaleresan mangrupikeun buku anu teu jelas tina kontradiksi, sareng panulis Kitab bebener mangrupikeun saksi anu satia , atanapi seueur saksi anu satia mangrupikeun panulis Kitab bebeneran, tapi nalika saksi palsu ngabunuh saksi satia sareng nyandak buku-bukuna, naon saur anjeun saksi palsu sareng pesen anu ditulis ku saksi satia?? pikeun ngawalon patarosan kitu ka jalma kuring, aranjeunna henteu bodo.

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s