Љубав према кривим људима осудиће зле, али љубав према невиним људима ће спасити праведнике!

Љубав према кривим људима осудиће зле, али љубав према невиним људима ће спасити праведнике!
Опет су ме „убили“ 2001. године, – али мала помоћ ми је помогла (Данијел 11:34).

Јутрос ми је дато да напишем ову замишљену ситуацију да упоредим пророчанство у Данијелу 2:44.

То пророчанство подсећа на ситуацију у којој се гвоздени астероид величине Месеца великом брзином приближава земљи, током директног и окомитог судара, а само на земљи су то знале власти највише хијерархије, да су заједно покушале да скрене своју путању и није имао успеха на њој, ако би астероид могао да говори, рекао би: “земља је као моја невеста невеста и она ме зове”, а ако би земља могла да говори, рекла би астероиду: “дођи” , у таквој ситуацији, људи би остали попут мрава на лишћу који плута реком према паду вода. „

Даниел 2:40 И четврто краљевство биће снажно попут гвожђа; и док се гвожђе распадне и разбије све, распадне и разбије све. 41 А оно што сте видели на ногама и прстима, делом и од лончарске глине, а делом од гвожђа, биће подељено краљевство; касније на њему нешто јачине гвожђа, баш као што сте видели и гвожђе помешано са куваним блатом. 42 Будући да су ножни прсти делом гвоздени и делом глинасти, краљевство ће бити делимично снажно, а делом крхко. 43 Баш као што сте видели гвожђе помешано са блатом, оно се помеша помоћу људских савеза; али они се неће међусобно спајати, јер се гвожђе не меша са блатом. 44 А у дане ових краљева, небески Бог ће уздићи царство које никада неће бити уништено, нити ће царство бити препуштено другом народу; распасти ће се и појести сва та краљевства, али он ће остати заувек,

Даниел 2:45, онако како сте видели да је с планине сечен камен, а не руком, квалитетно исецкано гвожђе, бронза, блато, сребро и злато. Велики Бог је показао краљу шта се догодило у будућности; и сан је истинит, а његово тумачење верно.

У овом случају ово личи на светског првака у фудбалу, који стварно мисли да је најквалификованији играч на свету, кажем: да ли мислите да су сви који су фудбалски вешти били заинтересовани да се посвете фудбалу који је изнајмљен?

У овом случају ово личи на жену која победи на избору за Мисс света која заиста верује да је најлепша жена на свету, кажем: да ли мислите да су све жене заинтересоване да се такмиче у конкурсу који сте победили? .

Четврта звер је краљевство које себе сматра непобедивим, четврта звер је краљевство које се сматра непремостивим, све док не схвате да постоје ствари изван њихове контроле, све док не схвате да постоје ствари које им измичу из филтера, тако је глупа осећај непобедивости!

Да ли се осећам непобедивим?

Ја нисам непобједив, онај који је непобједив је Јехова, а ако жели дијели са мном своју непобједивост да ме не пусти умријети !!!

(бели коњ и његова војска)

Неумољив покушај убиства мојих непријатеља против мене, под модалитетом индукције до самоубиства, фармацеутским производима.

За моју особу која покуша убити невине кривицу је једнако као и онај који оствари своју злу намеру, тада ће пакао бити пун људи са лошим намерама!

(Ти презирни људи су поновни преступници!)

Иако сам жив, у пракси, ако говоримо о мојој снази, убили су ме непријатељи, извршио сам самоубиство 2001. године, у 26 години,

(то сам био ја)

Убили су ме непријатељи, моја нетолерантна родбина с чињеницом да сам проповедао идолопоклонство католичанства, као што сам објаснио и раније.

Таман сам починио самоубиство, мој живот је био нешто слично паклу и помислио сам: „смрт је пожељнија нечасно живјети слободно, него као евнух због ових пилула или закључаних лудих људи“, хттпс://бестиадн.цом / 2019/09/10 / да-како-ја-било-у-фебруару-2000-ја-било-24-годишњак-само-тражим-пронађем-добру-жену-која ће бити -моја супруга/

Хтео сам да бацим мост на пропадање, јер је моја природа измењена због психотичних производа које су ме присиљавали непријатељи да прелазим под претње затварања у луднице, ако то не учиним, хтео сам да се бацим, осећао сам да имам нема излаза или било чега за изгубити, али примио сам малу помоћ с неба, како пише:

Данијел 11:33 А мудраци људи упутит ће многе [али прије]; и неколико дана ће пасти од мача и ватре, у заточеништву и распадању. (То се и мени догодило !! (Лука 21:21 Али пре свих ових ствари они ће вас држати и прогонити, дајући вас синагогама и затворима (психијатријским центрима), водећи вас краљевима и управитељима мојих име) Име

(Са саучесницима паса који не желе да изгубе снагу, али који знају више него што то знају обични људи на улици).)

Оно што се догађа код реинкарнираних светаца је да их Јехова кажњава, јер их Јехова укоравајући својим свецима, прави пут, Јехова их преори што су проповедали као подршку њиховим аргументима свете књиге побуњеника, одобравајући “пшеницу и сламу” , истинито и лажно које ове књиге садрже !!.

Свеци су били у журби и нису им требало довољно времена да анализирају и упореде садржаје, грешка!

То се догодило да испуни пророчанство које чак ни њихов Бог није схватио (њихове богове), Бога који тражи злато и сребро и кога гнусни људи хвале, своје слуге проповедају из тог разлога: „атмосфери његове декадентне планете су потребне златне честице или нешто попут злата или онога што садржи злато им је у жилама! “, док ови гнусни гласници таме кажу да је Јехова зли Бог који тражи жртвовање деце, кад су у ствари бог људских жртви” Ануннакки “које они хвале, а жртве су њихова деца, звери, 666, деца „Ануннаки“.
(Псалам 118: 18 – Створитељ ме казнио да ме укорава, са две сврхе: једна: да схватим да не проповедам истину, јер да је то случај, не бих пао када се претпостави да су тешкоће већ се десило у прошлом животу … али из онога што је написано у Даниелу 12 и у време тјескобе, тада се морало десити овако …, два: да бих могао да идентификујем своје непријатеље, јер нису сви који су изгледа били савезници у ствари савезници!):

Псалам 118: 12 Окружили су ме попут пчела; запаљене су попут трња;
Али у име Јехово уништићу их.

13 силовито си ме гурнуо да паднем,
Али Јехова ми је помогао.

14 Моја снага и моја песма је ЈАХ,
И он је био за спас.

15 Глас радости и спасења је у шаторима праведних;
Јеховина десна рука подвига.

16 Десна Јехова рука је узвишена;
Јеховина десна рука чини храброст.

17 Ја нећу умрети, већ ћу живети,
И испричаћу ЈАХ-ова дела.

18 Био сам строго кажњен ЈАХ,
Али није ме предао у смрт.

19 Отвори ми врата правде;
Ући ћу кроз њих, похвалићу ЈАХ.

20 Ово су врата Господња;
Кроз њу ће ући праведници.

21 Похвалићу вас јер сте ме чули,
И оставила си ме за спас.

22 Камен који су градитељи одбацили
Постао је глава угла.

али пси верују да се то десило зато што су они, пси, супериорнији од светаца, а пси се узалуд хвале својим неправедним поступцима, не схватају да су им били само оруђе за једнократну употребу, које су, једном када су савршенство светаца је завршен, поносни алати бацани су у смеће, јадни пси!

(Бог савршено води своје свеце кроз њихову добротворност према праведницима (2. Тимотеју 2:10). Зато све подносим ради изабраника, тако да и они добију спас који је у ЈЕХОВИ и са тим вечном славом.))

Исаиах 45:20 20 Саберите се и дођите; окупити све преживеле из народа. Они који подигну дрва свог идола немају знање,

Исаиах 45:20 20 Саберите се и дођите; заједно свих преживелих из народа. Они који подижу дрва свог идола и они који се моле неспремљеном богу немају знања.
21 Најавите и приближите их и сви уђите у савет; Ко је то чуо од почетка и шта је он рекао од тада, али ја сам Јехова? А нема Бога осим мене; Праведан Бог и Спаситељ; Никог другог изван мене.

Данијел 11:34 И у њиховом паду биће им мало помоћи; а многи ће им се придружити ласкањем [лицемерјем].
Управо сам се требао лансирати, али кад сам то желио, угледао сам младу жену како ми прилази с малим дјететом између 3 и 5 година и помислио сам:

“Ако се бацим у празнину, трауматизоват ћу то невино дете које нема кривицу за проблеме кроз које пролазим, да дете и његова мајка први прођу и оду, а кад нису, покушаћу поново”

Па сам прекинуо тај покушај, хтео сам да покушам поново, али само испод моста и возило је полако пролазило, и помислио сам: „Ако се бацим сада, тело ће пасти на ауто и повредићу возача који је невина за све што ми се деси “, и зато се нисам убила и живела да то кажем.

Љубав ме је спасила, спасила ме љубав према невинима!
И то је исто што ће спасити изабране,
љубав према кривим људима осудиће зле,
али љубав према невиним људима спасиће праведнике!

Матеј 24:10 Многи ће се тада спотакнути и међусобно се измицати, и мрзеће се једни друге. 11 Многи ће лажни пророци устати и преварити многе; 12 и љубав мноштва ће се охладити. 13 А ко издржи до краја, биће спашен.

//

Папа Фрањо и Божја реч у Римљанима 9:21 Или ли лончар нема снаге над блатом, да од истог теста направи чашу за част, а другу за нечасност?

Излазак 20: 4 Нећете себи правити слику ни сличност онога што је горе на небу, ни испод земље, ни у води испод земље. 5 Нећете им се клањати нити их почастити.
хттпс://бестиадн.цом/2019/09/27/ревелатион-1810-стандинг-афар-офф-фор-тхе-феар-оф-хер-тормент-саиинг-алас-алас-тхат-греат-цити-бабилон- тај-моћни град-за-један-сат-је-твоја пресуда-долази /

//

Псалам 58:10 Праведници ће се радовати кад виде освету;
Његове ноге ће се опрати крвљу злих. 11 Онда ће човек рећи: Свакако постоји награда за праведнике;
Сигурно постоји Бог који суди на земљи.
Откривење 16: 5 И чуо сам анђела вода,

[Фонтана]

То је рекло: ти си праведан, Господе, ко си и ко си био, Свети, јер си судио ово.
6 Пошто су пролили крв светаца и пророка, дали сте им и да пију крв; Па, они то заслужују.
7 Такође сам чуо другог, који је с олтара рекао: Свакако, Господе Боже Свемогући, твоје су пресуде истините и праведне.
6 Јер су пролили крв светаца и пророка, а ви сте им дали да пију крв; они то заслужују.
Изаија 49:26 Натераћу их да једу месо своје и пити ће их крвљу попут слатког вина; и свако ће тијело знати да сам Ја, Господин твој Спаситељ, и твој Откупитељ, Јаков Јаков.
Правда за свеце Свевишњег! (Данијел 7:17 Ове четири велике звери су четири краља који ће се уздићи на земљи. 18 Тада ће свеци Свевишњег добити краљевство и они ће краљевати до века, заувек и заувек.
19 Тада сам имао жељу да знам истину о четвртој зверици, која се толико разликовала од свих осталих, веома застрашујуће, да је имала гвоздене зубе и бронзане нокте, да је прождирала и пукла, а остаци су газили ногама; 20 такође о десет рогова у глави и други који је изашао пред њим три; а исти овај рог имао је очи и уста која су говорила сјајне ствари и чинила се већима од својих другарица. 21 И видео сам да је овај рог ратовао против светаца и победио их, 22 све док не дође древни дан, а светици Свевишњега буду добили суд; и време је дошло, и свеци су примили краљевство.
[Папа Фрањо, у побуни против Јехове, смртну казну проглашава неприхватљивом у свим случајевима. ]
[То је твоја реч против моје, а победиће само једна]
Здраво, ја сам Јосе Галиндо, овде сам у Лими, у Перуу, граду у којем живим, где сам се родио, тачно сам на улазу у катедралу Лима, црква идолопоклоника, ту је владина палата, и ту је Плаза де армас, пре неколико тренутака, пре неколико минута, прошао сам близу процесије статуе Богородице, Девице Марије, прошао сам близу њих, било је католичких свештеника и људи који певају до њихове статуе, а мислите да ме брига? Мене заправо не занимају веровања других, осим веровања мојих ближњих, оно што тражим, је да су [праведни људи], како објашњавам, били скромни људи као што сам био, као и Ја и даље јесам, јер да сам био врхунски, захтијевао бих обожавање за мене, али ја захтијевам обожавање за Створитеља, тражим такве скромне људе попут мене, који дубоко у свом срцу желе да удовоље Богу, желим да ти људи знају истина, мислим, ово не радим за све, у Даниелу 12: 1 јасно је да када Михаел устане, а све указује да сам ја, он устаје у корист деце Даниеловог народа, и који су деца Даниелових људи?, праведна,

Данијел 12 каже: „и тада ће ваш народ бити ослобођен, они који су уписани у књигу“, не пише, „сви људи ће бити ослобођени“, шта то значи? Да постоје људи који никада неће прихватити да је оно што чине идолопоклонство, да неће желети ни да слушају аргументе који им показују да је њихово понашање идолопоклоничко понашање, неће желети да слушају, задовољни су оним што се дешава око њих, они прихватају ствари такве какве јесу и не траже никакву промјену. То је ситуација већине људи, зато им допуштам да буду такви какви јесу, баш ме не занимају вјеровања других, оно што јесам тражење је за мене правда, јер сам киднапован јер сам престао да практикујем ова идолопоклоничка дела, чим сам сазнао, читајући и анализирао неколико текстова из Библије, да сам оно што радим као католик идолопоклонство престао будући да сам католик, и почео сам проповедати реч у Библији, а да нисам све прочитао на њој, веровао сам да је Библија цела Божја реч, јер сам мало прочитао, али оно мало што сам прочитао било је довољно да схвати да сам то радио као мачка холик човек је требао радити идолопоклонство, било је то време када су ме киднаповали моја породица и људи повезани са њима, нису поштовали моју слободу, а онда оно што тражим је правда, то већ објашњавам на свом блогу [бестиадн. цом – 777.хеалтх.блог], оно што тражим је примена закона талиона, нико нема право да ми одузме слободу да престанем бити католик и проповедати, са Библијом у руци (на у то време сам веровао у Библију: Псалам 118: 18, Откривење 13: 7, Мика 7: 9-10), да је католицизам самостално идолопоклонство и да су у основи користили клевету против мене, измислили су ментална обољења која су Никада нисам имао и никада нисам имао, а све због тога [што сам се посветио] у своје слободно време, да покушам да помогнем онима који не желе да буду преварени, јер у то време
[Нисам] имао посао, (тражио сам посао према студијама, али нисам могао да нађем …,), али док га нисам нашао, проводио сам своје слободно време на оно што кажем, али то није молим моју породицу и зато су измислили сав тај алиби за који сам патила од шизофреније, патио сам од халуцинација и читав низ клевета које су повређивале моју младост, мислим на 20-те, па оно што стварно желим је да се не мења људи, људи ће увек бити исти у својој суштини, не могу променити природу људи, људи ће увек бити такви какви јесу, природни идолопоклоник (рођени идолопоклоник), увек ће бити природни идолопоклоник, али праведни ће увек бити праведни људи, и ја верујем да праведници желе да знају истину, и за њих ја радим посао на свом блогу, многи муслимани ће и даље бити муслимани, многи католици ће и даље бити католици, а многи „Јеховини сведоци“ ће и даље су “Јеховини сведоци”, “лажни Јеховини сведоци” ссес
радије, зато што истински Јеховинов сведок верује у сва пророчанства, али они то не чине, лажни Јеховин сведок ће и даље бити лажни Јеховин сведок, а праведни ће и даље бити праведни, као што ја, ја себе сматрам праведним, неки кажу : “Нико није праведан”, како је то да нико није праведан ?, добро погледајте пророчанства [они говоре о праведницима]: “Псалам 118: 20”: “Ово су врата Јехова, праведници ће проћи то “, само праведни то могу прихватити; неправедно је рећи да смо сви неправедни! То је клевета, јер неко себе познаје као непоштеног], што му не даје право да претпоставља да су сви једнаки њему , замислите педофила који каже:
“Сви смо педофили”, то није тачно, он је можда педофил, нисмо сви исти, не можете свакога ставити у исту кесу смећа, постоје грешници, постоје зли грешници, који ће по природи увек бити зли грешници, али то не значи да смо сви зли грешници, Бог сматра идолопоклонство грехом, али постоје две врсте идолопоклоника, по мом мишљењу, природни идолопоклоници попут људи који су тек прошли (у својој поворци), фанатични, који чак ни због вести које причају о скандалима о сексуалном злостављању детета држе се подаље од доктрина тих група људи и случајног идолопоклоника због незнања, какав сам био кад сам био млад, јер сам се због мање ствари одселио Католичанство, како објашњавам на свом блогу,

као што објашњавам на свом блогу, када сам имао 20 или 21 годину, дошао сам од игре [фудбала] и видео сам у новинама да је “У” навијач убио навијача “Алијансе” или обрнуто, и рекао сам себи: „(Ово нема смисла), у цркви ћу чути Божју реч (Бог ће нешто рећи о томе)“, отишао сам у цркву и свештеник, свештеник идолопоклоник, који је говорио одломак у којем је Исус говорио Петру, и то је овако проговорио: „Петре, кажеш да ме нећеш порећи, али изгледа да си фан„ У “, три пута ћеш ме ускратити“, тада ја разочарао сам се размишљајући овако: „ови људи су требали бити ближи Богу, а управо сам видео вест о убиству за идолопоклонство, за таштину која је фудбал овакав (клађење на фудбал, најамни фудбал), те глупости и овај момак говори практично исто, исти говор, мислим, момак се практично извињава глупостима “ја сам за” У “” или “ја сам за” Аллиан це “”, рекао сам себи: шта је ово? “, Од тог тренутка то је био мој први одлазак из Католичке цркве, као католик сам био разочаран и да, иако никада нисам чуо за случајеве педофилије, сада, ако бих имао приступ информацијама које су сада доступне због тога на Интернету, о толико педофилским католичким свештеницима, а да нисам прочитао Библију, престао бих бити католик, ако не ишта мање релевантно (очигледно), неке узалудне речи свештеника пред његовом публиком, узвикујући идолопоклонство у фудбалу, био сам већ се одмичем, замислите да се у моје време интернет развијао као сада, престао бих бити католик из тих вести, тих скандала, престао бих да будем католик од своје 17 или 14 године или од када научила сам да читају и размишљају, а сада погледајте све оне људе који су такође свесни те вести, а ипак не отварају очи да схвате да хвале педофиле и статуе који немају осећаја, не могу да их натерам да виде, могу не прави бли и ако види светлост, слепи ће остати слеп чак и ако је ходао у подневном светлу, ја могу учинити да онај који није слеп види светлост, јер ко је у стању да види муње у тамном тунелу, буде у стању да видим дан изван тунела, моја страница је као лампа, онај ко има вид разумеће је, онај ко разуме основе, може разумети напредне, али онај који говори о основама, онај који расправља о АБЦ не прихватити ДЕФ, онај који није у стању да прихвати да је 1 1, никада неће разумети ни најнапредније математичке формуле, тако да ми не смета да им објасним ништа, баш ме не занима, то је као у случају особа која је хомосексуална, не могу га зауставити да буде такав какав је, хомосексуалац ​​ће увек бити хомосексуалац ​​(Откривење 22: 11; Данијел 12:10) и то је њихов посао, не могу променити њихов начин постојања , Ни лошу особу не могу учинити добром особом, није ме брига да ли се хомосексуалци удају за све ер, све док се они не мијешају са мном, да међу њима раде оно што желе, оно што ме занима је да се људи попут мене поштују, а ја сам искрен као што је то био Крист, а они не могу привући Криста као да је Христ изопћен због тога што није био женско, и они немају право ни одузети ми слободу да ме испитују са својим белим прегачама психолога који желе да кажем да сам попут њих (Јехова ме спасио од онога што би имали моји непријатељи желели су, нису ме силовали сексуално, Јехова је штитио Лота од тога, Јехова је и мене заштитио, а Јехова је од тога заштитио и све своје синове (Изаија 1: 9), мушкарце који су ме сексуално узнемиравали и жене које су им биле саучеснице. , нису постигли своје циљеве, али имали су ужасну, врло болну смрт, јер Јехова увек води рачуна о својој деци), Не могу ме три пута отети, не могу ми одузети слободу да тражим и бирам девицу и чиста жена да је ожени, омели су ме јер су ме отели три пута, а то није фер !. Ставили су ме у заробљеништво и ометали моју потрагу у младости за женом која сам тражила девицу, била сам млада и имала сам право и још увек имам право да се оженим женском девицом, а ја кад читам Изреке 19:14, где пише да онај који нађе жену нађе Јеховину наклоност, тада сам одлучио да се посветим хришћанству, јер сам желео и још увек желим тај благослов, злато и сребро, које не тражим, тражим жену коме могу бити веран! јер сам љубоморан, волео бих да се оженим зеном девицом, као што Бог наређује, како ми се свиђа, зашто не? Зашто се морам удати за жену која је већ била са другим мушкарцем ако имам прилику да то учиним са женом која је девица и која никога није пољубила у уста ?,

оно што се догађа је да се те цркве удају за раздвојене жене, удовице и проститутке, постоји сукоб интереса, али није ме брига, они се ни не венчају, дају свој благослов било коме, највишим понуђачима који дају свој благослов у њиховим црквама, у њиховим браковима, али мене не занимају њихови благослови или њихово одобрење, а што се мене тиче, лажне религије су непотребне у мојој потрази за љубављу девице и верне жене, оно што желим је правда, ја не намеравају да мењају природу људи јер је то немогуће, јер Данијел 12:10 савршено каже: „зли ће и даље бити онакви какви јесу и неће разумети, али ће праведници разумети и зато ће веровати и зато спасит ће се од гњева Јеховине, живјет ће од своје вјере (Хабаккук 2: 4), видите да постоји радикална дискриминација, у Изаији 57 на крају постоји и дискриминација, гласи овако: „Ја ћу произвести плод усана: мир за онога који је близу и за онога који је далеко “,” зли не могу бити мирни, они су попут прљавог мора који баца смеће на обале “,” нема мира за лоши “, видите то, мир за неке (овце са десне стране) и срамота за друге (таре са леве стране), мир за људе добре воље (мир за праведнике) и„ турбета за крволочне људе “ “, Крвожедни људи су клевети који савршено добро знају да су оптужене особе лажно оптужене, знају да су невине за оно за шта се оптужују, то су они који траже жртву невиних, то су Христови непријатељи. , они који су волели његову бол у крсту, они који су волели Христове ране, они који су вампири дуговали пијану његову крв и крв светаца који су убијени у својим храмовима пуним идола („Бабилонски град сличице“ у Рим), тако су и слуге Вавилона пијане жене пијући крв свеци и пророци, папа Фрањо жели живот Баррабе, што подразумева смрт невиних, папа Фрањо не жели правду за Исуса Христа, јер је убијен на крсту, а закон његовог оца налаже да онај који је пролио крв невиног човека, његова крв ће бити проливена, а недужни човек је убијен: Исусе. (Јошуа!)

Излазак 20:13 Нећеш убити.

Допуна:

Излазак 21:12 Ко год некога повреди, на тај начин учини да умре, умреће.
13 Али онај који га није имао намеру повриједити, него га је Бог ставио у своје руке, тада ћу указати на мјесто с којег мора побјећи.
14 Али ако се неко поноси над својим ближњим и убиће га бесом, уклонићете га с мог олтара да умре.

Папа Фрањо не жели правду за мене, јер сам три пута био неправедно затворен, а они су то покушали урадити у децембру 2018. године, а закон мог Оца заповеда, ко год је некога отео, мора бити убијен. “
Излазак 21:15 Нећете украсти.

16 Не смете говорити лажно сведочење против свог ближњег.

17 Нећете зажељети кућу свог комшије, нећете пожељети ни жену свог ближњега, ни његовог слугу, ни слушкињу, ни свога вола, ни дупе, нити било шта свог ближњег.

Допуна:

Излазак 21:16 Ко отме некога, било да га прода или се нађе у његовом власништву, сигурно ће умрети.)
Желим правду за Христа, желим живот за Криста, живот за праведнике и смрт за зле, лажне пророке, крвожедне клевете, дечје жртве, дете које жртвују вештице и њихове саучеснике.

Али да ли можете очекивати нешто право из уста злуралог карактера, попут папе Фрање, чији се дворац чаробњака побунио против најосновнијих Божјих мандата?

Излазак 20: 1 И Бог је изговорио све ове речи рекавши: 2 Ја сам Господ, Бог ваш, који вас је извео из земље египатске, из куће слуге. 3 Нећете имати друге богове пре мене. 4 Нећете себи правити слику нити сличност онога што је горе на небу, нити на земљи, нити у води испод земље. 5 Нећете им се клањати нити их почастити; јер ја сам Јехова, Бог твој, јак, љубоморан, да обилазим очеве зле на децу до треће и четврте генерације оних који ме мрзе, 6 и чиним милост пред хиљадама, онима који ме воле и чувају моју заповести.

Допуна:

Поновљени закон 13: 1 Када се пророк, или сањар снова, дигне усред вас и објави знак или чуда, 2 и ако се испуни знак или блуд који вам је најавио, говорећи: иди за другим боговима, које ниси упознао, и хајде да им служимо; 3 не слушајте речи таквог пророка, нити таквог сањара из снова; јер вас Јехова, Бог ваш, испитује да бисте знали да ли волите Јехову, Бога свога, свим својим срцем и свом душом. 4 По Јехови, Богу своме, ходаћете; плашит ћете се га, придржавати се његових заповиједи и слушати његов глас, он ће му служити и слиједит ће га. 5 Такав пророк или сањар снова треба бити убијен, јер је он саветовао побуну против Јехове, Бога вашега, који вас је извео из земље египатске и спасио вас из куће слуге и покушао да вас одвоји од пута којим је Јехова, ваш Бог ти је наредио да надгледаш; и тако ћеш уклонити зло у својој средини. 6 Ако вас брат, син ваше мајке или ваш син, ваша ћерка, супруга или ваш интимни пријатељ, потајно подстиче, говорећи: Идемо и служимо другим боговима, што ни ви ни ваши оци нисте знали. богови градова који се налазе у вашој околини, близу вас или далеко од вас, са једног краја земље на други крај ње; 8 нећете пристати на њега нити ће га слушати; ни твоје око га неће сажалити, нити ћеш се смилити над њим, нити ћеш га покрити, 9 али ћеш га убити; твоја ће се рука прво подигнути изнад њега да га убијеш, а потом и рука свих људи. 10 Каменоват ћеш га док не умре, јер те покушао одвојити од Господа, Бога својега, који те извео из земље египатске, од куће слуге; 11 тако да цео Израел цује и плаши се и неце поново уцинити усред овога. 12 Ако чујете да се за један од ваших градова говори да вам је Јехова, Бог ваш, дао да живите у њима 13, из вас ће изаћи безбожни људи који су подстакли становнике њиховог града, говорећи: Идемо и служимо богови других људи, које нисте знали; 14 распитаћете се и пажљиво ћете претраживати и питати; и ако се чини истином, извесна ствар, да је таква гадост учињена у вашој средини, 15 неповратно ћете повредити становнике тог града ивицом мача, уништавајући га свим оним што у њему постоји, а ви ћете такође убију њихову стоку уз ивицу мача. 16 И скупит ћете све њихове плијене на средини трга и са ватром ћете појести град и све његове плијене, све то као жртву паљеницу Јехови, Богу своме, и постаће много рушевина заувијек; Никада више неће бити изграђена. 17 И ништа од анатеме неће се држати за вашу руку, тако да ће се Јехова одвратити од жестоке срџбе своје и смилити се према вама, и саосећати с вама и умножити вас, као што се заклео вашим оцима, 18 кад покораваш се гласу Јехове, Бога свога, придржавајући се свих његових заповести које вам данас наређујем, да извршите оно што је у очима Јехове, Бога вашега.
Поновљени закон 13: 6 Ако вас брат, син ваше мајке или ваш син, ваша ћерка, супруга или ваш интимни пријатељ подстиче на вас, потајно говорећи: Идемо и служимо другим боговима, што ни ви ни ваши оци нисте знали 7 богови народа који се налазе у вашем окружењу, близу вас или далеко од вас, с једног краја земље на други крај; 8 нећете пристати на њега нити ће га слушати; ни твоје око га неће сажалити, нити ћеш се смилити над њим, нити ћеш га покрити, 9 али ћеш га убити; твоја ће се рука прво подигнути изнад њега да га убијеш, а потом и рука свих људи. 10 Каменоват ћеш га док не умре, јер те покушао одвојити од Господа, Бога својега, који те извео из земље египатске, од куће слуге; 11 тако да цео Израел цути и боји се и неце поново уцинити усред тебе. 12 Ако цујес да је за један од твојих градова рекао да ти је Јехова, Бог твој, да зиви у њима 13 из ваше средине изашли су безбожни људи који су потицали становнике њиховог града, говорећи: Идемо и служимо боговима другим људима које нисте знали; 14 распитаћете се и пажљиво ћете претраживати и питати; и ако се чини истином, извесна ствар, да је таква гадост учињена у вашој средини, 15 неповратно ћете повредити становнике тог града ивицом мача, уништавајући га свим оним што у њему постоји, а ви ћете такође убију њихову стоку уз ивицу мача.

16 И скупит ћете све њихове плијене на средини трга и са ватром ћете појести град и све његове плијене, све то као жртву паљеницу Јехови, Богу своме, и постаће много рушевина заувијек; Никада више неће бити изграђена. 17 И ништа од анатеме неће се држати за вашу руку, тако да ће се Јехова одвратити од жестоке срџбе своје и смилити се према вама, и саосећати с вама и умножити вас, као што се заклео вашим оцима, 18 кад покораваш се гласу Јехове, Бога свога, придржавајући се свих његових заповести које вам данас наређујем, да извршите оно што је у очима Јехове, Бога вашега.

Очигледно Францисцо, ви мрзите Јехову, Јехова вас такође мрзи и дао вам је посебно место, не жалите се, у људском телу не функционишу све ћелије попут светлих неурона, ви сте као ћелија хемороида на ивицама са анус дебелог човека, који је дебео да слиједи ваше савјете у вашој Бабилонској Библији, јер једе свињетину како вам лажно еванђеље не забрањује, месо које је Јехова у свом закону забранио јести.

Папа Фрањо и Божја реч у Римљанима 9:21 Или ли лончар нема снаге над блатом, да од истог теста направи чашу за част, а другу за нечасност?

Провербс 16: 4 Јехова је све створио за себе: да, и опаки за дан зла. Изаија 66:24 „И изаћи ће и гледати лешеве оних који су се побунили против мене; црви који их поједу неће умријети, ватра која их спаљује неће се угасити и они ће бити одвратан за цијело човјечанство. “

зашто ће бити у паклу? јер су попут оне врсте која је викала: “Дуг живот Барраби и смрт Христу!”

Викали су то у својој побуни против Јеховиних наредби као што је објашњено горе! Баш као што то чини и папа Фрањо!

Исус је био жртва убистава, њихови непријатељи су користили клевету, ја сам била жртва отмице, моји непријатељи су користили клевету, правда за Исуса је и правда за мене, вољети правду значи вољети Божји закон, закон талиона, мрзити Бога значи мрзити правду, мрзити Бога значи фалсификовати еванђеље својих слугу, мрзити Бога значи клеветати против мушког изгледа његових светих анђела и то је разлог зашто ће Сотона и његови слуге отићи у пакао. (Откривење 12: 7-12)!

+++

THE MARCH OF THE BEAST

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s