Kanyaah pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat, tapi dipikacinta pikeun jalma anu polos bakal nyalametkeun jalma-jalma anu satia!

Kanyaah pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat, tapi dipikacinta pikeun jalma anu polos bakal nyalametkeun jalma-jalma anu satia!
Aranjeunna “tiwas” kuring deui taun 2001, – Tapi sakedik bantosan ngabantosan kuring (Daniel 11:34).

Isuk ieu kuring dibéré nulis kaayaan imajinér ieu pikeun ngabandingkeun ramalan dina Daniel 2:44.

Nubuat éta nyarupaan kaayaan dimana ukuran astéroid beusi dina Bulan ngadeukeutan bumi kalayan laju anu luhur, dina hiji jalan langsung sareng tabrakan, sareng ngan ukur di bumi, otoritas hirarki pangluhurna terang éta, yén babarengan aranjeunna parantos dicoba. mindahkeun éta lintasan sareng henteu suksés dina éta, upami astéroid tiasa nyarios éta bakal nyarios: “bumi sapertos panganten awewe abdi sareng anjeunna nyauran kuring”, sareng upami bumi tiasa nyarios éta bakal ka astéroid: “datang” , dina kaayaan sapertos kitu, manusa bakal tetep sapertos semut dina daun anu ngambang di walungan kana turunna cai. “

Daniel 2:40 sareng karajaan anu kaopat bakal kuat sapertos beusi; sareng sakumaha beusi runtuh sareng ngejat sadaya hal, éta bakal tumbang sareng ngejat sadaya. 41 Sareng naon anu anjeun tingali tina suku sareng ramo, sabagian tina lempung potter sareng sabagian beusi, bakal janten karajaan anu dibagi; engke dina éta sababaraha kakuatan beusi, sakumaha anjeun ningal beusi dicampur sareng leutak anu dimasak. 42 Sareng sabab toi sawaréh beusi sareng sabagian lempung, karajaan bakal kuat, sareng sawaréh rapuh. 43 Ngan sakumaha anjeun ningal beusi dicampur sareng leutak, éta dicampur ku cara pakumpulan manusa; tapi aranjeunna moal gabung sareng masing-masing, sapertos beusi henteu dicampur sareng leutak. 44 Sareng dinten-dinten raja-raja ieu, langit sawarga bakal naék hiji karajaan anu henteu bakal musnah, atanapi karajaan moal ditinggalkeun ka jalma anu sanésna; éta bakal runtuh sareng meakeun sadaya karajaan ieu, tapi anjeunna bakal tetep salawasna,

Daniel 2:45 cara anjeun ningali yén ti gunung éta batu dipotong, henteu nganggo tangan, kualitas beusi abon, parunggu, leutak, perak sareng emas. Gusti anu agung anu parantos nunjukkeun ka raja anu parantos kajantenan di hareup; sareng impian anu leres, sareng tapelana anu satia.

Dina hal ieu, ieu katingalina juara sepak bola dunya anu bener-bener mikirkeun yén anjeunna nyaéta pamaén paling terampil di dunya, kuring nyarios: naha anjeun pikir yén saha waé anu terampil maén bal ngahudang ngahaturkeun diri pikeun nyéwa bal?

Dina hal ieu, sapertos awéwé anu ngéléhkeun pageant Miss World anu leres-leres percaya yén anjeunna awéwé anu paling geulis di dunya, kuring nyarios: naha anjeun mikir yén sadaya awéwé museurkeun saingan dina kontes anu anjeun kéngingkeun? .

Kéwan anu kaopat nyaéta karajaan anu nganggap sorangan teu bisa dimeunangkeun, sato anu kaopat nyaéta karajaan anu dianggap teu bisa ngalahirkeun, nepi ka maranéhna sadar yén aya hal-hal anu aya di luar kontrolna, nepi ka maranéhna sadar yén aya hal-hal anu kabur tina saringan éta. rarasaan teu kalangkung!

Naha kuring ngarasa kabeungkeut?

Kuring teu bisa kahalahan, anu teu bisa dimeunangkeun nyaéta Yéhuwa, sareng upami anjeunna hoyong anjeunna henteu kabeungharan ku kuring henteu ngantepkeun kuring maot !!!

(kuda bodas sareng tentara urang)

Usaha pembunuhan musuh-musuh kuring ngalawan kuring dina kaayaan induksi pikeun bunuh diri ku cara produk farmasi.

Pikeun jalma kuring anu nyoba maéhan polos mangrupikeun kaliru sakumaha anjeunna anu ngahontal niat jahatna, maka naraka bakal pinuh ku jalma-jalma anu niat jahat!

(Jalma anu hina bakal nyiksa deui!)

Sanaos kuring hirup, prakna, upami urang ngobrolkeun ngeunaan kakuatan kuring sorangan, kuring tiwas ku musuh kuring, kuring bunuh diri di 2001, dina 26 taun.

(anu ieu kuring)

Kuring dibunuh ku musuh kuring, dulur kuring henteu sabar sareng kanyataan yén kuring ngajarkeun ngalawan musyrik ka Katulik, sakumaha anu kuring terangkeun sateuacanna.

Kuring bade bunuh diri, hirup kuring siga anu naraka sareng kuring mikir: “maot leuwih hade ka nu teu jujur ​​tina hirup gratis tapi janten eunuch kusabab pil ieu atanapi dikunci diantara jalma edan”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats-how-i-was-in-february-2000-i-was-24-taun-lami-i-just-wanted-to-find-a-good-woman-to-be- -pamajikan abdi/

Kuring badé ngalungkeun jambatan ka Tepi sabab alam kuring dirobih kusabab produk psikotik anu ku musuh-musuh kuring kapaksa kuring di handapeun ancaman nyebratan di rumah sakit upami henteu ngalakukeun kitu, kuring badé buang diri, kuring karasa yén kuring ngalaman teu aya jalan kaluar atanapi nanaon éléh, tapi kuring nampi pitulung saeutik ti surga, sakumaha anu ditulis:

Daniel 11:33 Sareng jalma-jalma wicaksana bakal ngajarkeun seueur [tapi sateuacana]; sareng pikeun sababaraha dinten aranjeunna bakal murag ku pedang sareng seuneu, di panangkaran sareng dispossession. (Tuh anu aya anu terjadi ka kuring !! (Lukas 21:21 Nanging sateuacan sagala hal ieu aranjeunna bakal nahan anjeun, teras nyiksa anjeun, masihan anjeun ka ibadah-rohim sareng penjara (pusat-pusat kajiwaan), ngajurung anjeun ka raja sareng bupati pikeun abdi demi) Ngaran

(Kalebet komplikasi anjing anu teu hoyong leungit kakuatanna, tapi anu terang langkung ti jalma biasa jalan anu terang).)

Anu kajantenan dina umat suci anu ditumbukkeun nyaéta Yéhuwa ngahukum aranjeunna, sabab ku nyaurkeun umat-Na umat suci, Yéhuwa nunjukkeun aranjeunna jalan anu bener, Yéhuwa nyangking aranjeunna pikeun ngadukung daérah pikeun ngabantah aranjeunna dina buku suci para pemberontak, nyatujuan “gandum sareng jarami” , anu leres sareng salah anu ngandung buku ieu !!.

Para wali dina rurusuhan sareng henteu nyandak waktos cukup pikeun nganalisis sareng ngabandingkeun kontén, kasalahan!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Éta kajadian pikeun nubuat ramalan anu bahkan teu aya Tuhanna anu kaharti (allah-allah), Gusti anu nyuhunkeun emas sareng perak sareng anu dipuji ku jalma-jalma, ku hamba-hamba ngawartosan alesan ieu: “Suasana planétna anu sésana peryogi partikel emas atanapi siga emas atanapi anu ngandung emas aya dina uratna! ”, bari utusan-malaékna anu hina ieu anu ngucapkeun yén Yéhuwa mangrupikeun Gusti anu jahat anu nyuhunkeun korban budak, nalika kanyataanana dewa korban manusa mangrupikeun” Anunnakki “anu dipuji aranjeunna. sareng korbanna nyaéta murangkalih, sato galak, anu 666, barudak “Anunnaki”.
(Jabur 118: 18 – Nu Nyipta ngukum kuring pikeun nyiksa kuring, sareng dua tujuan: hiji: pikeun nyadar yén kuring henteu ngabangtoskeun kaleresan, sabab upami éta parantos kajantenan, kuring tacan murag nalika dianggap kasusah. parantos kajantenan dina kahirupan anu kapungkur … tapi tina anu ditulis dina Daniel 12 sareng dina waktos kasedihan, maka éta kedah kajadian sapertos kieu …, dua: kanggo ngaidentipikasi musuh abdi, sabab henteu sadayana anu muncul janten satru saestu sekutu!):

Jabur 118: 12 Ngepung abdi sapertos lebah; aranjeunna dihukum seuneu sapertos cucuk;
Tapi ku nami Yéhuwa kuring bakal ngancurkeun aranjeunna.

13 Anjeun ngadorong kuring ganas pikeun murag,
Tapi Yéhuwa ngabantosan kuring.

14 Kakuatan sareng lagu kuring nyaéta JAH,
Sareng Anjeunna parantos kasalametan.

15 Suara kabagjaan sareng kasalametan aya di Kemah Sasar;
Leungeun Yéhuwa leres pisan.

16 Tangan katuhu Yéhuwa luhur;
Leungeun Yéhuwa leres ngajadikeun kawani.

17 Kuring moal maot, tapi kuring bakal hirup,
Sareng kuring bakal nyarioskeun karya JAH.

18 Kuring parah dihukum JAH,
Tapi anjeunna henteu masihan kuring ka maot.

19 Dibuka ku kuring panto kaadilan;
Kuring bakal ngalebetkeun aranjeunna, kuring bakal muji JAH.

20 Ieu gapura PANGERAN;
Ngalangkungan éta jalma soleh bakal ngalebetkeun.

21 Abdi bakal muji anjeun sabab anjeun nguping abdi,
Sareng anjeun ngantepkeun kuring pikeun kasalametan.

22 Batu anu ditolak ku tukang
Éta parantos janten kapala sudut.

tapi anjing percaya yén ieu kajantenan sabab, aranjeunna, anjing, langkung unggul pikeun para wali, sareng anjing bangga kalayan tindakan anu henteu adil, aranjeunna henteu sadar yén aranjeunna ngan ukur janten pakakas anu nganut, anu, sakali karya kasampurnaan para wali tos réngsé, alat bangga dialungkeun di sampah, anjing miskin!

(Gusti sampurna ngajadi umat-umat-umatna ngalangkungan amal amal ka jalma-jalma anu soleh (2 Timoteus 2:10) Ku sabab éta, kuring tetep sadayana demi umat pilihan, supados aranjeunna ogé nampi kasalametan anu aya dina JEHOVAH sareng éta kamulyaan abadi.))

Yesaya 45:20 kumpulkeun sareng sumping; kumpulkeun anu salamet ti antara bangsa-bangsa. Saha anu ngadamel kai tina idola henteu gaduh ilmu,

Yesaya 45:20 kumpulkeun sareng sumping; babarengan sadaya anu salamet ti antara bangsa-bangsa. Jalma anu ngadegkeun kai idola maranéhanana, sareng jalma anu ngadoakeun ka dewa anu teu disimpen, teu gaduh pangaweruh.
21 Proklamikeun, bawa aranjeunna caket, sareng sadayana asupkeun kana konsultasi; Saha anu nguping ieu ti mimiti, sareng kumaha saurna ti saprak harita, tapi kuring Yéhuwa? Sareng teu aya deui Gusti, kecuali kuring; Ngan Gusti sareng Juru Salamet; Henteu aya anu sanés di luar kuring.

Daniel 11:34 sareng di usum gugur aranjeunna bakal dibantosan bantosan sakedik; sareng seueur anu bakal ngiluan aranjeunna sareng lamina [munafik].
Kuring badé ngaluncurkeun diri tapi nalika kuring bakal ngalakukeun éta, kuring ningali aya awéwé ngora anu ngadeukeutan kuring sareng murangkalih alit antawis 3 dugi ka 5 taun, sareng panginten:

“Upami kuring ngalungkeun diri tina batal kuring bakal traumatize yén budak anu polos anu teu ngagaduhan lepat tina masalah anu kuring lalau, yén murangkalih sareng indungna teras angkat heula sareng nalika aranjeunna jauh kuring bakal nyobian deui”

Janten kuring nyobian usaha éta, kuring badé nyobian deui, tapi dina kaayaan sasak na wahanana lalaunan ku jalan lalaunan, sareng kuring panginten: “Upami kuring ngalungkeun diri awak kuring bakal tumiba dina mobil sareng kuring bakal menyakiti supir anu polos kana sagala hal anu kajadian ka kuring “, tur éta naha kuring henteu maéhan kuring sorangan tur hirup nyariosna.

Asih disimpen kuring, cinta pikeun polos disimpen kuring!
Sareng éta sami anu bakal ngahemat umat pilihan,
dipikacinta pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat,
tapi cinta pikeun jalma polos bakal nyalametkeun jalma soleh!

Mateus 24:10 Seueur anu bakal titajong teras ngaliwat hiji-hiji deui, anu bakal silih benci. 11 Sareng seueur nabi palsu bakal naék, sareng nipu seueur; 12 sareng pikeun parantos ngalikeun piala, kanyaah seueur anu bakal tiis. 13 Nanging sing sabar nepi ka tungtung bakal disalametkeun.

//

Paus Francis sareng firman Allah di Rum 9:21 Atanapi tukang pot teu gaduh kakuatan dina leutak, ngadamel adonan anu sami sareng sagelas pikeun ngahormatan?

Pangentasan 20: 4 Anjeun moal nyiptakeun gambar nyalira, atanapi anu siga pisan naon waé anu aya di langit, atanapi di handap bumi, atanapi dina cai handapeun bumi. 5 Anjeun moal sujud ka aranjeunna, atanapi ngahargaan aranjeunna.
https://bestiadn.com/2019/09/27/ wahyu anu-perkasa-kota-pikeun-sa-jam-nyaéta-thy-judgment-datang /

//

Jabur 58:10 Orang soleh bakal girang lamun ningali dendam;
Sukuna bakal ngumbah dina getih si jahat. 11 Satuluyna manusa bakal ngucap: Pasti aya pangajén pikeun anu soleh;
Pasti aya Tuhan anu ngadili di bumi.
Wahyu 16: 5 Sareng kuring nguping malaékat cai,

[cai mancur]

Kitu saurna: anjeun leres, O Lord, saha anjeun sareng saha anjeun, anu Suci, sabab parantos parantos ngahukum hal-hal ieu.
6 Kusabab aranjeunna ngucurkeun getih para wali sareng nabi, anjeun ogé maparin nginum getih; Sumur, aranjeunna pantes.
7 Kuring ogé uninga anu sanés, anu ti misbyah saurna: Pastina, Gusti Pangéran anu Maha Kawasa, pancén anjeun leres sareng adil.
6 Pikeun aranjeunna ngucurkeun getih umat-umat sareng nabi sareng anjeun ngunjuk aranjeunna nginum getih; pantes aranjeunna.
Yesaya 49:26 Sareng abdi bakal ngajantenkeun aranjeunna tuang daging sorangan, sareng aranjeunna bakal mabok ku getih na sapertos anggur amis; sareng sadaya daging bakal terang yén Kami Pangéran Juru Salamet anjeun, sareng Panebus anjeun, Kuat Yakub.
Kaadilan pikeun umat suci Anu Mahal! (Daniel 7:17 Ieu sato galak anu hébat nyaéta opat raja anu bakal naék di bumi. 18 Maka para wali Suci, anu Maha Tinggi bakal nampi karajaan, sareng aranjeunna bakal ngagaduhan karajaan dugi ka abad, salamina sareng salamina.
19 Teras kuring ngagaduhan uninga ngeunaan bebeneran ngeunaan sato kaopat, anu bénten pisan ti sadayana anu sanés pisan, pikasieuneunana, éta ngagaduhan waos waos sareng paku parunggu, éta dimakan sareng dirobok, sareng koret dipijir sareng suku na; 20 ogé ngeunaan sapuluh tanduk dina sirahna, sareng anu sanés anu kaluar, hareupeunana tilu anu murag; sareng tanduk anu sami sami gaduh panon, sareng sungut anu nyarioskeun hal-hal anu hébat, sareng katingalina langkung ageung dibanding para sahabatna. 21 Sareng kuring ningali yén tanduk ieu perang ngalawan para wali, sareng kasoran aranjeunna, 22 dugi ka Purba jaman dumugi sumping, sareng para wali Suci, dipasihkeun pangadilan; sareng waktuna sumping, sareng para wali nampi karajaan.
[Paus Francis, dina pemberontakan ngalawan Yéhuwa, nyatakeun hukuman pati henteu katampi dina sagala kasus. ]
[Ieu kecap anjeun ngalawan tambang, sareng ngan ukur bakal aya)
Sampurasun, Abdi José Galindo, kuring aya di Lima, Peru, kota tempat kuring cicing, dimana kuring dilahirkeun, kuring persis di lawang katedral Lima, garéja para musyrik, aya karaton pamaréntah. sareng aya Plaza de senjata, sababaraha waktos ka pengker, sababaraha menit katukang, kuring parantos dugi ka arak-arakan patung Perawan, Perawan Maryam, abdi parantos kasumpingan deukeut aranjeunna, aya imam Katolik sareng jalma nyanyi ka patung na, sareng anjeun pikir kuring paduli? Nyaan kuring henteu paduli kana kapercayaan batur, kecuali kapercayaan ka sasama kuring, naon anu kuring milari, nyaéta [jalma-jalma sasar], sakumaha anu kuring terangkeun, yén jalma anu hina ogé [Kuring] ogé, ogé Kuring masih keneh, sabab upami kuring langkung saé, kuring bakal nungtut ibadah pikeun kuring, tapi kuring nyuhunkeun sujud pikeun Pencipta, kuring mendakan jalma anu hina sapertos kuring, anu jero dina haté badé ngajamin Gusti, kuring hoyong jalma-jalma ieu terang kabeneran, maksudna, ieu kuring henteu dianggo pikeun sadayana, éta jelas dina Daniel 12: 1 yén nalika Michael naék, sareng sadayana nunjukkeun yén anjeunna kuring, anjeunna gugah pikeun milih barudak Daniel, sareng saha ari barudak Daniel urang ?, jalma soleh,

Daniel 12 nyarios: “sareng dina waktu éta jalma-jalma anjeun bakal dileupaskeun, jalma anu ditulis dina buku,” éta henteu kabaca, “sadaya jalma bakal dileupaskeun,” naon hartosna ieu? Anu aya jalma anu moal pernah nampi yén naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta nyembah berhala, yén aranjeunna moal malah hoyong ngadangukeun dalil-dalil anu nunjukkeun yén perilaku éta kalakuan musyrik, aranjeunna moal daék ngadangukeun, aranjeunna wareg kana naon anu lumangsung di sakurilingna, aranjeunna nampi hal-hal sakumaha aranjeunna sareng henteu milarian parobihan, sareng éta kaayaan paling jalma, naha éta kuring ngantepkeun aranjeunna kumaha aranjeunna, kuring henteu paduli pisan kana kapercayaan batur, naon atuh milarian mangrupikeun keadilan pikeun kuring sabab kuring diculik sabab kuring lirén ngalaksanakeun perbuatan musyrik ieu, pas kuring diajar, ku cara maca sareng nganalisa sababaraha texst dina Alkitab, yén naon anu kuring lakukeun salaku Katolik nyaéta nyembah berhala kuring lirén anu Katolik, sareng kuring mimiti ngajarkeun kecap dina Alkitab, tanpa maca sadayana, kuring yakin yén Alkitab éta sanés kecap Allah, sabab kuring nembé nembé maca sakedik, tapi sakedik anu parantos maca cukup sadar yén naon ieu kuring lakukeun salaku ucing lalaki holistik ngalaksanakeun perilaku musyrik, dina waktos éta kulawarga kuring sareng jalma-jalma anu aya hubunganana sareng nyulik kuring, aranjeunna henteu hormat kabébasan kuring, sareng teras naon anu abdi milari nyaéta kaadilan, kuring parantos ngajelaskeun éta dina blog kuring [bestiadn. com – 777.health.blog], naon anu kuring milari nyaéta aplikasi hukum tina raksasa, teu aya waé anu ngagaduhan anu ngaleungitkeun kuring tina kabebasan kuring pikeun ngeureunkeun jadi Katolik sareng ngajarkeun, sareng Alkitab dina tangan (at waktos éta kuring percanten ka Alkitab: Jabur 118: 18, Wahyu 13: 7, Mikha 7: 9-10), yén Katulik nyaéta pamujaan sacara mandiri, sareng éta, aranjeunna dasarna dianggo fitnah ngalawan kuring, aranjeunna nimukeun panyawat méntal éta Kuring henteu pernah ngalaman sareng sanés, sareng sadayana pikeun [ngahaturanan nyalira] dina waktos luang kuring nyoba ngabantosan jalma anu moal hoyong dibanting, sabab dina waktos éta
[Kuring] henteu ngagaduhan padamelan, (kuring milarian padamelan numutkeun studi na tapi teu tiasa mendakan…,), tapi nalika kuring teu mendakan éta, kuring nyéépkeun waktos haratis dina naon anu kuring nyarios, tapi éta henteu punten kulawarga kuring sareng sababna aranjeunna nimukeun sadayana anu alibi anu kuring menderita ku skizofrenia, anu kuring menderita halusinasi, sareng sakumna siri fitnah anu parantos cilaka nonoman kuring, 20 hartosna kuring 20 taun, ogé teras naon anu kuring karepna nyaéta henteu ngarobih jalma-jalma, jalma-jalma bakal sami-sami dina hakekatna, henteu tiasa ngarobih hakekat jalma, jalma-jalma bakal salawasna sapertos aranjeunna, musyrik (alam musyrik), bakal janten musyrik alam, tapi anu leres bakal salawasna jalma-jalma soleh, sareng kuring yakin yén jalma-jalma sasar hoyong terang kaleresan, sareng kanggo aranjeunna kuring ngalaksanakeun pagawéan dina blog kuring, seueur umat Islam bakal tetep janten umat Islam, seueur Katolik bakal teras janten Katolik, sareng seueur “Saksi Yéhuwa” bakal terus janten “Saksi Yéhuwa”, “palsu Yéhuwa Witne sses
tapi, sabab Saksi Yéhuwa anu leres percanten kana sagala ramalan, tapi henteu, Saksi Yéhuwa anu palsu bakal terus jadi Saksi Yéhuwa palsu, sareng jalma-jalma soleh bakal tetep soleh, sakumaha kuring, kuring nganggap sorangan, ngan ukur : “Teu aya anu soleh”, kumaha teu aya anu soleh?, Ningalkeun wangsit-ramalan, [aranjeunna nyarioskeun soleh]: “Jabur 118: 20”: “Ieu panto Yéhuwa, soleh bakal dilangkungan? éta ”, ngan ukur soleh nu tiasa nampi ieu, éta henteu leres pikeun nyatakeun yén urang sadaya kaadilan !, nyaéta fitnah, sabab aya anu terang [dirina salaku teu adil], éta henteu masihan hak pikeun nganggap yén sadayana sami sareng anjeunna , bayangkeun pedofil anu nyebatkeun:
“Kami sadaya pedofilia”, éta sanés leres, anjeunna sanés janten pedofil, kami sanés sami, anjeun moal tiasa nempatkeun sadayana dina kantong sampah anu sami, aya jalma anu ngalakukeun dosa, anu aya jalma jahat, anu sifatna salawasna jalma-jalma jahat, tapi éta henteu hartosna yén urang sadaya jalma jahat, Allah nganggap nyembah dosa, tapi aya dua jinis musyrik, dina pamanggih kuring, musyrik alam sapertos jalma anu kakara lulus (dina perarakanna), panatik. anu henteu ogé kusabab wic anu nyarioskeun perkawis skandal nyiksa anak-anak dijauhkeun tina doktrin jalma-jalma éta, sareng musyrik idéal pikeun teu jahil, sapertos kuring nalika kuring masih ngora, sabab pikeun hal anu kirang kuring pindah jauh ti Katolik, sakumaha anu kuring ngajelaskeun dina blog kuring,

sakumaha kuring ngajelaskeun dina blog kuring, nalika kuring umur 20 taun atanapi 21 taun, kuring sumping ti maén kaulinan [maénbal], sareng kuring ningali dina koran, yén kipas “U” tiwas kipas tina “Alliance” atanapi sabalikna, sareng kuring nyarios ka diri kuring: “(Hal ieu henteu aya akal), kuring bakal ngadangu firman Allah di garéja (Allah bakal nyarioskeun perkawis hal éta)”, kuring angkat ka garéja sareng pandita, imam musyrik. anu naroskeun petikan dimana Yesus nyarios ka Petrus, teras anjeunna nyarioskeun kieu: “Petrus anjeun nyarios yén anjeun moal nampik kuring, tapi anjeun sigana janten kipas tina” U “, anjeun bakal mungkir kuring tilu kali”, maka kuring kuciwa diri kuring mikiran siga kieu: “jalma ieu disangka bakal caket ka Allah, sareng kuring ngan ukur ningali warta rajapati pikeun nyembah berhala, pikeun kasombongan anu maén bal sapertos kieu (tohan maén bal, soccer soccer), éta kabodoan, sareng lalaki ieu nyarios sacara praktis sami, ucapan anu sami, maksudna lalaki ieu sacara praktis ngahapunten kana kabodoan tina “Kuring pikeun” U “”, atanapi “Kuring pikeun” Allian ce “”, ceuk kuring ka sorangan: naon ieu? ”, Teras ti harita éta mangrupikeun pamisenan ti mimiti ka Garéja Katolik, salaku Katolik kuring kuciwa, sareng éta bari kuring henteu kantos nguping kasus kasus pedofilia, ayeuna, upami kuring ngagaduhan aksés kana inpormasi anu sayogi ayeuna aya alatan ka Internét, inpormasi ngeunaan seueur pendeta Katolik pedofilia, tanpa maca Kitab Suci, kuring bakal lirén janten Katolik, upami aya hubungan anu kirang relevan (katingalina), sababaraha kecap anu teu kapolihan para imam sateuacan pamiarsa na, nyurutan musyrik dina maénbal, kuring ogé. parantos pindah, bayangkeun upami dina wanci internét kuring parantos dikembangkeun siga ayeuna, kuring bakal lirén janten Katolik tina éta berita, skandal éta, kuring bakal lirén janten katolik saprak kuring yuswa 17 atanapi 14 taun atanapi ti saprak kuring. parantos diajar maca sareng alesanana, ayeuna tingali sadaya jalma anu ogé sadar kana warta éta tapi henteu ngabuka panon pikeun sadar yén aranjeunna muji pedofil sareng patung anu teu gaduh parasaan, kuring henteu tiasa ngémutan aranjeunna, kuring tiasa teu make bli ningali ningali terang, buta éta bakal tetep buta sanaos anjeunna leumpang dina lampu lohor, naon anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngadamel anu henteu buta ningali kana lampu, sabab saha anu tiasa ningali petél dina lebet torowongan poék, nyaéta sanggup ningali dinten di luar torowongan, halaman kuring sapertos lampu, hiji anu gaduh tetempoan bakal ngartos, éta anu ngartos dasarna tiasa ngartos anu maju, tapi anu ngabahas dasar, hiji anu ngabahas ABC bakal teu nampi DEF, hiji anu teu tiasa nampi yén 1 1 nyaéta 2 moal pernah ngartos rumus matematika anu paling canggih, ku kituna kuring henteu nyusahkeun ngajelaskeun nanaon pikeun aranjeunna, kuring henteu paduli, éta sapertos dina kasus jalma anu homoseksual, kuring teu tiasa ngeureunkeun anjeunna tina cara anjeunna, homoseksual bakal salawasna homoseks (Wahyu 22: 11; Daniel 12:10) sareng éta bisnis na, kuring moal tiasa ngarobah cara aranjeunna , Kuring teu tiasa ngajantenkeun jalma goréng janten jalma anu hadé, henteu paduli upami homoseksual kawin unggal batur er, salami aranjeunna henteu kacau sareng kuring, anu diantara aranjeunna ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong, naon anu matak minat kuring nyaéta jalma sapertos kuring dihormati, sareng kuring langsung sapertos Kristus éta, sareng aranjeunna henteu tiasa ngagambar Kristus sapertos Kristus kedah effeminated sabab anjeunna teu effeminate, sareng aranjeunna henteu gaduh hak boh henteu nyandak kuring tina kabébasan kuring pikeun narosogasi kuring sareng apron bodas tina psikolog miharep yén kuring nyatakeun yén kuring siga aranjeunna (Yéhuwa nyalametkeun kuring tina naon anu bakal diarah ku musuh kuring hayang, aranjeunna henteu nyogok kuring sacara séksual, Yéhuwa ngajagi Lot ti éta, Yéhuwa ngajagi kuring ogé, sareng Yéhuwa ngajagaan sadayana putrana ti éta ogé (Yesaya 1: 9), lalaki anu ngaganggu séksual kuring sareng awéwé anu kompléks dina aranjeunna , henteu ngahontal tujuanna, tapi aranjeunna maot, pikasieuneun pisan, sabab Yéhuwa sok ngurus budak-Na), Aranjeunna henteu tiasa nyulik kuring tilu kali, aranjeunna henteu tiasa nyandak kuring kabébasan pikeun milari sareng milih parawan sareng awéwé murni kawinna, aranjeunna parantos ngahalang kuring bec Saatos aranjeunna diculik kuring tilu kali, sareng éta henteu adil !. Aranjeunna nempatkeun kuring di panangkaran sareng ngahalangan pencarian kuring, dina nonoman kuring, pikeun awéwé kuring milari parawan, kuring anom sareng kuring ngagaduhan hak sareng kuring masih gaduh hak pikeun kawin awéwé parawan, sareng kuring nalika kuring maca Peribahasa 19:14, dimana éta nyarios yén saha anu mendakan istri mendakan nikmat Yéhuwa, maka kuring mutuskeun pikeun ngahaturanan diri ka Nasrani sabab kuring hoyong sareng kuring masih kéngingkeun berkah, emas sareng perak abdi henteu mendakan, abdi milarian istri ka saha kuring tiasa satia!, sabab kuring timburu, II hoyong kawin awéwé parawan, sakumaha paréntahna Gusti, sakumaha kuring resep, naha henteu? Naha kuring kudu kawin awéwé anu parantos aya sareng lalaki sanés upami kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngalakukeun éta sareng awéwé anu parawan sareng henteu pernah nyium saha waé dina sungutna ?.

naon anu kajadian nyaéta gereja-gereja ieu kawin awéwé, randa sareng palacuran, aya konflik anu dipikaresep, tapi kuring henteu paduli, aranjeunna henteu kawin ogé, aranjeunna masihan berkah ka saha waé, pikeun para pembida pangluhurna aranjeunna dipasihkeun berkah di gereja-gereja maranéhanana, di pernikahanana, tapi kuring henteu kabetot dina berkah atanapi dina persetujuanna, sakumaha kuring mah, agama-agama palsu anu teu biasa dina milarian kuring pikeun hiji parawan sareng awéwé anu satia, naon anu kuring karep nyaéta kaadilan, kuring henteu ngarencanakeun ngarobih hakekat jalmi sabab mustahil, sabab Daniel 12:10 nyarios sampurna: “anu jahat bakal terus sapertos aranjeunna sareng moal ngartos, tapi jalma soleh bakal ngartos sareng ku sabab éta bakal percaya sareng ku kituna aranjeunna bakal disalametkeun tina murka Yéhuwa, sabab bakal hirup ku iman (Habakuk 2: 4), anjeun ningali éta aya diskriminasi radikal, dina Yesaya 57 dina ahirna ogé aya diskriminasi, éta maos sapertos kieu: “Kuring bakal ngahasilkeun buah biwir: karapihan pikeun saha anu caket sareng pikeun anu tebih ”,“ anu jahat teu tiasa tetep, aranjeunna sapertos laut kotor ngalungkeun sampah di basisir ”,“ henteu aya karapihan anu goréng “, anjeun tingali éta, katenangan pikeun sabagian (domba di beulah katuhu) sareng isin pikeun batur (kana tarés di kénca), katengtreman pikeun lalaki anu alus (katenangan pikeun anu soleh), sareng” turbasi pikeun lalaki haus “, Lalaki haus getih nyaéta tukang fitnah anu terang-leres terang yén jalma anu dituduh palsu dituduh, aranjeunna terang yén aranjeunna henteu kaliru tina naon anu dituduh, ieu mangrupikeun jalma anu milari pangorbanan anu henteu murni, ieu musuh-musuh Kristus , anu dipikacinta nyeri haté dina salib, jalma anu dipikacinta luka Kristus, jalma anu janten bampir nginum getih sareng getih para wali anu tiwas di kuil-kuil pinuh ku brahala (The “city city simile” Roma), janten abdi-abdi di Babul anu mabok ku nginum getih para wali sareng nabi, Paus Francis hoyong kahirupan pikeun Barrabas, anu nunjukkeun maotna anu teu polos, Paus Francis henteu kersa kaadilan Yesus Kristus, sabab anjeunna dibunuh dina salib, sareng hukum ramana mandikeun yén anjeunna anu ngucurkeun getih tina saurang jelema anu teu polos, getih-Na bakal ditumpes, sareng saurang jelema anu teu murni dibunuh: Yesus. (Yoshua!)

Pangentosan 20:13 Anjeun moal maéhan.

Pelengkap:

Pangentasan 21:12 Sing saha anu nyababkeun saha waé, ku anu nyababkeun maot, anjeunna bakal maot.
13 Tapi anjeunna anu henteu ngusahakeun menyakiti anjeunna, tapi Allah nempatkeun anjeunna dina panangan-Na, maka kuring bakal nunjuk tempat anu kedah anjeunna kabur.
14 Tapi lamun aya anu reueus dirina nyalira ngalawan tatangga sareng bakal maéhan anjeunna kalayan murka, anjeun bakal ngaleupaskeun anjeunna tina altar kuring maot.

Paus Francis henteu hoyong kaadilan pikeun kuring, sabab kuring kalebet kana ditangkep tilu kali, sareng aranjeunna nyobian ngalakukeun éta dina bulan Désémber 2018, sareng hukum Paréntah Bapa abdi, saha waé anu nyulik batur kedah dibunuh. ”
Pangentasan 21:15 Anjeun moal maok.

16 Anjeun moal ngucapkeun saksi palsu ngalawan tatangga anjeun.

17 Anjeun moal ngasuhkeun imah tatangga anjeun, anjeun moal ngintunkeun pamajikan tatangga anjeun, atanapi hamba-hamba, atanapi babu-Na, atanapi banting-banting, atanapi panto, sareng naon waé tatangga anjeun.

Pelengkap:

Pangentasan 21:16 Sing saha nyulik jalma, naha anjeunna ngajual atanapi dipanggihan di tempatna, pasti tiwas.)
Abdi hoyong kaadilan kanggo Kristus, kuring hoyong hirup pikeun Kristus, hirup pikeun anu soleh sareng maot pikeun nu jahat, nabi palsu, tukang pitenah getih, pangorbanan anak, ngaduakan sihir sareng anak buahna.

Tapi anjeun tiasa nyangka hal anu langsung tina sungut tokoh jahat sapertos Paus Francis, anu benteng tukang sihir parantos ngalawan kafut-an anu paling dasar ku Gusti?

Pangentasan 20: 1 Sareng Gusti nyarios sadaya perkawis ieu, nyarios, 2 Kami mangrupikeun PANGERAN anjeun, anu ngaluarkeun anjeun tina tanah Mesir, tina imah hamba. 3 Anjeun moal gaduh allah lain sateuacan kuring. 4 Anjeun moal nyiptakeun gambar nyalira, atanapi teu siga naon ayana di luhur langit, atanapi di handap bumi, atanapi dina cai handapeun bumi. 5 Anjeun moal sujud ka aranjeunna, atanapi ngahargaan aranjeunna; sabab Kami Yéhuwa, Gusti anjeun, kuat, timburu, yén kuring ngadatangan kajahatan bapa-bapa dina barudak dugi ka generasi katilu sareng kaopat jalma anu ngabenci kuring, 6 sareng kuring dikasihkeun ka rébuan, pikeun anu mikacinta sareng ngajaga abdi parentah.

Pelengkap:

Pamindo 13: 1 Nalika nabi, atanapi impian impian, bakal naék di tengah-tengah anjeun, sareng bakal ngumumkeun tanda atanapi keajaiban, 2 sareng upami tanda atanapi prodigy anu anjeunna ngumumkeun ka anjeun bakal diciptakeun, ucapkeun: Hayu urang ngiring allah-allah anu sanés, yén moal aya anu anjeun tepang, sareng hayu urang ngalayananana; 3 anjeun moal ngadangukeun kecap nabi sapertos kitu, atanapi pikeun impian impian sapertos; sabab Yéhuwa, Gusti anjeun, nguji anjeun, uninga naha anjeun bogoh ka Yéhuwa Allah anjeun kalayan haté teras, sareng sumanget anjeun. 4 Saatos Yéhuwa, Allah anjeun, anjeun bakal leumpang; anjeun bakal sieun anjeunna, jaga paréntah-Na sareng ngadangukeun sora na, Anjeunna bakal ngawula ka anjeunna, sareng anjeunna bakal nuturkeun anjeunna. 5 Nabi atanapi impian impian sapertos anu dipaéhan, sabab anjeunna maréntahkeun pemberontakan ngalawan Yéhuwa Allah anjeun anu nyandak anjeun kaluar ka tanah Mesir sareng nyalametkeun anjeun tina imah hamba, sareng nyobian misahkeun anjeun tina jalan ku Yéhuwa anjeun Gusti paréntah ka anjeun anduvieses; sareng ku sabab anjeun bakal ngajauhan anu jahat di tengah anjeun. 6 Upami adi anjeun, putra indung anjeun, atanapi putra anjeun, murangkalih anjeun, istri atanapi sobat anjeun, ngingetkeun anjeun dina rusiah, ucapkeun: Kita Hayu sareng ngaladya allah-allah sanés, yén anjeun atanapi bapak-bapak anjeun terang, 7 ti dewa kota-kota anu aya di sakuriling anjeun, caket sareng anjeun atanapi tebih ti anjeun, ti hiji tungtung bumi ka tungtung tungtung; 8 maraneh ku Kami moal nyanggakeun ka Anjeunna, atanapi moal anjeunna ngupingkeun anjeunna; moal panon anjeun bakal welas anjeunna, atanapi anjeun moal welasan anjeunna, atanapi anjeun moal nutupan anjeunna, 9 tapi anjeun bakal maéhan anjeunna; panangan anjeun bakal mimiti di luhur anjeunna pikeun maéhan anjeunna, teras leungeun sadayana. 10 Moalkeun batu ka anjeunna dugi ka pupus, sabab anjeunna nyoba misahkeun anjeun ti Pangéran Allah anjeun, anu ngaluarkeun anjeun kaluar ka tanah Mesir, tina hiji imah pangabdian; 11 ku saatos Israil sadaya bakal nguping, sareng sieun, sareng moal di lakukeun deui sapertos saderek. 12 Upami anjeun ngadangu, bilih salah sahiji kota anjeun anu Yéhuwa Allah anjeun masihan anjeun cicing di aranjeunna, 13 yén lalaki anu teu kaéndahan anu parantos ngasuh warga kota maranéhna parantos kaluar ti satengah anjeun, saurna, Hayu urang angkat sareng ngawula dewa lain jalma, anu anjeun henteu terang; 14 anjeun bakal naros, anjeun bakal milarian sareng naroskeun; sareng upami sigana leres, hiji hal anu tangtu, yén rupa-rupa kejahatan ieu dilakukeun di tengah-tengah anjeun, 15 anjeun bakal nyababkeun cilaka para penduduk kota éta ku tepi pedang, ngancurkeun éta kalayan sagala anu aya di dinya, sareng anjeun ogé bakal maéhan satona ku tepi pedang. 16 Sareng anjeun bakal ngempelkeun sadayana perampokan aranjeunna di tengah alun-alun, sareng anjeun bakal meakeun ku seuneu kota sareng sagala barang rampasan na, sadaya ieu, janten korban bakaran ka Yéhuwa, Gusti anjeun, sareng bakal janten ruksak jauh-jauh; Éta moal pernah diwangun deui. 17 Henteu aya anu tina siksana anu bakal lengket kana panangan anjeun, ku sabab Yéhuwa bakal nyingkirkeun tina amarah-amarahna, sareng bakal mikasihkeun anjeun, sareng mikasihkeun anjeun, sareng ningkatkeunkeun anjeun, sakumaha anjeunna sumpah ka karuhun anjeun, 18 nalika anjeun nurutkeun sora Yéhuwa, Gusti anjeun, tetep sadayana paréntah-paréntah anu ku kuring paréntah ka anjeun ayeuna, pikeun ngalakukeun naon anu bener di mata Yéhuwa Allah anjeun.
Pamindo 13: 6 Upami adi anjeun, putra indung anjeun, atanapi putra anjeun, anak anjeun, istri atanapi sobat anjeun ngintip anjeun, cicingeun ucapkeun: Hayu urang angkat sareng ngawula allah-allah sanés anu anjeun terang atanapi bapa anjeun. dewa bangsa-bangsa anu aya di sakuriling anjeun, caket sareng anjeun atanapi tebih ti anjeun, ti hiji tungtung bumi ka tungtung tungtung; 8 maraneh ku Kami moal nyanggakeun ka Anjeunna, atanapi moal anjeunna ngupingkeun anjeunna; moal panon anjeun bakal welas anjeunna, atanapi anjeun moal welasan anjeunna, atanapi anjeun moal nutupan anjeunna, 9 tapi anjeun bakal maéhan anjeunna; panangan anjeun bakal mimiti di luhur anjeunna pikeun maéhan anjeunna, teras leungeun sadayana. 10 Moalkeun batu ka anjeunna dugi ka pupus, sabab anjeunna nyoba misahkeun anjeun ti Pangéran Allah anjeun, anu ngaluarkeun anjeun kaluar ka tanah Mesir, tina hiji imah pangabdian; 11 supados sadayana urang Israil bakal nguping, sareng sieun, sareng moal deui di tengah-tengah anjeun sapertos kieu.12 Upami anjeun nguping, eta cenah salah sahiji kota anjeun anu Yéhuwa Allah anjeun masihan anjeun cicing di aranjeunna, 13 lalaki anu teu kaéndahan anu parantos nyirami warga kota aranjeunna parantos kaluar tina satengah anjeun, paribasa, “Hayu urang angkat sareng ngabdi ka déwa-déwi sanés, anu anjeun henteu terang; 14 anjeun bakal naros, anjeun bakal milarian sareng naroskeun; sareng upami sigana leres, hiji hal anu tangtu, yén rupa-rupa kejahatan ieu dilakukeun di tengah-tengah anjeun, 15 anjeun bakal nyababkeun cilaka para penduduk kota éta ku tepi pedang, ngancurkeun éta kalayan sagala anu aya di dinya, sareng anjeun ogé bakal maéhan satona ku tepi pedang.

16 Sareng anjeun bakal ngempelkeun sadayana perampokan aranjeunna di tengah alun-alun, sareng anjeun bakal meakeun ku seuneu kota sareng sagala barang rampasan na, sadaya ieu, janten korban bakaran ka Yéhuwa, Gusti anjeun, sareng bakal janten ruksak jauh-jauh; Éta moal pernah diwangun deui. 17 Henteu aya anu tina siksana anu bakal lengket kana panangan anjeun, ku sabab Yéhuwa bakal nyingkirkeun tina amarah-amarahna, sareng bakal mikasihkeun anjeun, sareng mikasihkeun anjeun, sareng ningkatkeunkeun anjeun, sakumaha anjeunna sumpah ka karuhun anjeun, 18 nalika anjeun nurutkeun sora Yéhuwa, Gusti anjeun, tetep sadayana paréntah-paréntah anu ku kuring paréntah ka anjeun ayeuna, pikeun ngalakukeun naon anu bener di mata Yéhuwa Allah anjeun.

Jelas Francisco, anjeun benci ka Yéhuwa, Yéhuwa ogé ngéwa ka anjeun sareng parantos masihan anjeun tempat anu khusus pikeun anjeun, ulah ngawadul, dina awak manusa sanés sadayana sél sapertos fungsi saraf anu cerah, anjeun sapertos sél hemorrhoid di tepi tina. anus ti jalma gajih, anu gajih pikeun milu naséhat anjeun dina Alkitab Babul, pikeun tuang daging babi salaku Injil anu palsu anjeun ngalarang, nyaéta daging Yéhuwa pikeun ngalarang dahar dina hukum-hukumna.

Paus Francis sareng firman Allah di Rum 9:21 Atanapi tukang pot teu gaduh kakuatan dina leutak, ngadamel adonan anu sami sareng sagelas pikeun ngahormatan?

Siloka 16: 4 Yéhuwa parantos ngadamel sagala hal pikeun nyalira: leres pisan anu jahat pikeun dinten jahat. Yesaya 66:24 “Sarta aranjeunna bakal kaluar sareng ningali mayit-mayit jalma anu dzat ngalawan kuring; cacing anu ngahakan aranjeunna moal maot, seuneu anu ngabakar aranjeunna moal dipeungpeuk, sareng aranjeunna bakal loah ka sadaya umat manusa. “

naha aranjeunna bakal di naraka? sabab aranjeunna sapertos jinis jalma anu ngajerit: “Nganjang ka hirup Barrabas sareng maot ka Kristus!”

Aranjeunna ngajerit dina pemberontakan maranéhna ngalawan paréntah Yéhuwa sakumaha anu dipedar dina garis! Ngan sapertos paus Paus Francis!

Yesus korban pikeun rajapati, musuh-musuhna nganggo fitnah, kuring mangsa nyulik, musuh-musuh kuring nganggo fitnah, kaadilan pikeun Yesus ogé kaadilan kuring, cinta kaadilan nyaéta cinta hukum Torét, hukum dongéng, pikeun hate ka Allah nyaéta ngéwa kaadilan, ngéwa ka Gusti nyaéta ngabébaskeun Injil para hamba-hambana, pikeun ngajantenkeun ka Allah nyaéta fitnah ngalawan panémbangan malaikat-malaikat suci-na, sareng éta mangrupikeun alesan naha Iblis sareng abdi-abdi-abdi bakal naraka. (Wahyu 12: 7-12)!

+++

THE MARCH OF THE BEAST

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s