Kjærligheten til de skyldige mennesker vil fordømme de ugudelige, men kjærligheten til uskyldige mennesker vil redde de rettferdige!

Kjærligheten til de skyldige mennesker vil fordømme de ugudelige, men kjærligheten til uskyldige mennesker vil redde de rettferdige!
De “drepte” meg igjen i 2001, – men den lille hjelpen hjalp meg (Daniel 11:34).

I morges fikk jeg skrive denne imaginære situasjonen for å sammenligne profetien i Daniel 2:44.

Denne profetien ligner situasjonen der en jernsteroid på størrelse med månen nærmer seg jorden med høy hastighet, i løpet av direkte og vinkelrett kollisjon, og bare på jorden visste myndighetene i det høyeste hierarkiet at de sammen har prøvd å avlede banen og ikke lyktes med den, hvis asteroiden kunne snakke ville den sagt: “Jorden er som min jomfruelige brud og hun kaller meg”, og hvis jorden kunne snakke ville den si til asteroiden: “kom” , i en slik situasjon ville mennesker forbli som maur på et blad som flyter på elven mot vannfallet. “

Daniel 2:40 Og det fjerde rike skal være sterkt som jern; og når jern smuldrer og bryter alle ting, vil det smuldre og ødelegge alt. 41 Og det du så av føttene og fingrene, delvis av pottemakerens leire og delvis av jern, vil være et delt rike; senere på det noe av styrken til jern, akkurat som du så jern blandet med kokt gjørme. 42 Og fordi tærne er delvis jern og delvis leire, vil kongeriket være delvis sterkt og til dels skjørt. 43 Akkurat som du så jern blandet med gjørme, blandes det ved hjelp av menneskelige allianser; men de vil ikke slå seg sammen, da jern ikke blandes med gjørme. 44 Og i disse kongers dager vil himmelens Gud opprette et rike som aldri vil bli ødelagt, og heller ikke riket skal overlates til et annet folk; det vil smuldre og konsumere alle disse kongedømmene, men han vil forbli for alltid,

Daniel 2:45 slik du så at fra fjellet ble en stein hugget, ikke med hånden, strimlet jern, bronse, gjørme, sølv og gull. Den store Gud har vist kongen hva som har skjedd i fremtiden; og drømmen er sann, og dens tolkning tro.

I dette tilfellet ser dette ut som verdensfotballmesteren som virkelig tror han er den dyktigste spilleren i verden, jeg sier: tror du at alle som er dyktige i fotball har vært interessert i å dedikere seg til leid fotball?

I dette tilfellet ser dette ut som kvinnen som vinner Miss World-arrangementet som virkelig tror hun er den vakreste kvinnen i verden, jeg sier: tror du at alle kvinner er interessert i å konkurrere i konkurransen du vant? .

Det fjerde dyret er et rike som anser seg selv som uovervinnelig, det fjerde dyret er et rike som blir ansett som seg selv uoverkommelig, inntil de innser at det er ting som er utenfor deres kontroll, til de innser at det er ting som unnslipper filtrene deres, det er så dumt føles uovervinnelig!

Føler jeg meg uovervinnelig?

Jeg er ikke uovervinnelig, den som er uovervinnelig er Jehova, og hvis han vil, deler han sin uovervinnelighet med meg for ikke å la meg dø !!!

(den hvite hesten og hæren hans)

Det utilgivelige forsøket på drap av fiendene mine mot meg under modaliteten av induksjon til selvmordet ved hjelp av farmasøytiske produkter.

For min person som prøver å drepe en uskyldig er like skyldig som han som oppnår sin onde hensikt, da vil helvete være fullt av mennesker med dårlige intensjoner!

(De foraktelige menneskene er gjentagere!)

Selv om jeg er i live, i praksis, hvis vi snakker om min egen styrke, ble jeg drept av mine fiender, begikk jeg selvmord i 2001, 26,

(det var meg)

Jeg ble drept av mine fiender, mine intolerante slektninger med det faktum at jeg forkynte mot avgudsdyrkelsen til katolisismen, slik jeg forklarte det før.

Jeg var i ferd med å begå selvmord, livet mitt var noe som likte helvete og jeg tenkte: “døden er å foretrekke fremfor vanæren med å leve fri, men som en evne på grunn av disse pillene eller låste amonge gale mennesker”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / dvs-how-i-var-i-februar-2000-i-var-24-år-gamle-i-bare-ønsket-å-finne-en-god-kvinne-å-være -min kone/

Jeg hadde tenkt å kaste en bro til stupet fordi naturen min ble endret på grunn av de psykotiske produktene som fiendene mine tvang meg til å ta under trusler om innesperring i galskap hvis ikke jeg gjorde det, jeg skulle kaste meg, jeg følte at jeg hadde ingen vei ut eller noe å tape, men jeg fikk litt hjelp fra himmelen, som det står skrevet:

Daniel 11:33 Og folks vise menn vil instruere mange [men tidligere]; og i noen dager vil de falle for sverdet og ilden, i fangenskap og bortvisning. (Det er det som skjedde med meg !! (Lukas 21:21) Men før alle disse tingene vil de gripe tak i deg og forfølge deg og gi deg til synagogene og fengslene (psykiatriske sentre) og føre deg til konger og guvernører for mine skyld) Navn

(Med medvirkning fra hunder som ikke vil miste kreftene, men som vet mer enn vanlige gatefolk vet).)

Det som skjer under den reinkarnerte helgenes undergang, er at Jehova straffer dem, fordi ved å irettesette sine hellige, viser Jehova dem den rette veien, irettesetter Jehova dem for å ha forkynt som støtte til deres argumenter de opprørernes hellige bøker, og godkjent “hvete og halm” , det sanne og falske som disse bøkene inneholder !!.

De hellige hadde det travelt og tok ikke nok tid til å analysere og sammenligne innhold, en feil!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Det skjedde for å oppfylle profetien som ikke engang deres Gud forsto (deres guder), Gud som ber om gull og sølv og som de avskyelige menneskene roser, deres tjenere forkynner av denne grunn: “Atmosfæren på hans dekadente planet trenger gullpartikler eller noe som gull, eller som inneholder gull, er i deres årer! ”, mens disse avskyelige budbringerne av mørket sier at Jehova er den onde Gud som ber barnoffer, når Guds menneskelige ofre i virkeligheten er“ Anunnakki ”som de priser, og ofrene er deres barn, dyrene, 666, barna til “Anunnaki”.
(Salme 118: 18 – Skaperen straffet meg for å irettesette meg, med to formål: det ene: å innse at jeg ikke forkynte sannheten, fordi hvis det hadde vært tilfelle, ville jeg ikke ha falt når det antas at motgangene skjedde allerede i det forrige livet … men fra det som ble skrevet i Daniel 12 og angsttiden, så måtte det skje slik …, to: for å kunne identifisere mine fiender, fordi ikke alle som syntes å være allierte, var virkelig allierte):

Salme 118: 12 De omringet meg som bier; de ble satt i brann som torner;
Men i Jehovas navn vil jeg ødelegge dem.

13 Du presset meg voldsomt til å falle,
Men Jehova hjalp meg.

14 Min styrke og min sang er JAH,
Og han har vært for frelse.

15 Glede og frelses røst er i de rettferdiges telt;
Jehovas høyre hånd gjør det.

16 Jehovas høyre hånd er sublim;
Jehovas høyre hånd gir mot.

17 Jeg vil ikke dø, men jeg skal leve,
Og jeg vil fortelle verkene til JAH.

18 Jeg ble hardt straffet JAH,
Men han overga meg ikke til døden.

19 Åpne rettferdighetens dører for meg;
Jeg vil komme inn gjennom dem, jeg vil berømme JAH.

20 Dette er Herrens port;
Gjennom den vil de rettferdige komme inn.

21 Jeg vil prise deg fordi du hørte meg,
Og du forlot meg for frelse.

22 Steinen som byggherrene avviste
Det har blitt vinkelen.

men hunder tror at dette skjedde fordi de, hundene, er overlegne de hellige, og hundene skryter forgjeves av deres urettferdige handlinger, de er ikke klar over at de bare har vært engangsverktøy, som en gang var de helgenes fullkommenhetsarbeid er fullført, blir de stolte verktøyene kastet i søpla, stakkars hunder!

(Gud fører perfekt sine hellige gjennom deres veldedighet til de rettferdige (2. Timoteus 2:10) Derfor tåler jeg alt for de utvalgte, for at de også får frelsen som er i JEHOVAH og med den evig ære.)

Jesaja 45:20 Samles og kom; samle alle de overlevende fra nasjonene. De som reiser opp vedens idol, har ingen kunnskap,

Jesaja 45:20 Samles og kom; sammen av alle de overlevende fra nasjonene. De som reiser opp vedens idol, og de som ber til en ufrelst gud, har ingen kunnskap.
21 Forkynn og nær dem, så inngå alle konsultasjoner; Hvem hørte dette fra begynnelsen, og hva han sa siden den gang, men jeg er Jehova? Og det er ingen Gud uten meg; Bare Gud og frelser; Ingen andre utenfor meg.

Daniel 11:34 Og om deres fall skal de få hjelp med liten hjelp; og mange vil bli med dem med smiger [hykleri].
Jeg var i ferd med å lansere meg, men da jeg skulle gjøre det, så jeg en ung kvinne nærme meg med et lite barn mellom 3 og 5 år, og jeg tenkte:

“Hvis jeg kaster meg ut i tomrommet, vil jeg traumatisere det uskyldige barnet som ikke har feil på problemene som jeg går gjennom, at barnet og moren hans går bort og går bort først, og når de er borte, vil jeg prøve det igjen”

Så jeg aborterte det forsøket, jeg skulle prøve igjen, men like under broen og et kjøretøy gikk sakte forbi, og jeg tenkte: “Hvis jeg kaster meg nå, vil kroppen min falle på bilen, og jeg vil skade sjåføren som er uskyldig av alt som skjer med meg, og det er derfor jeg ikke drepte meg selv og levde for å fortelle det.

Kjærligheten reddet meg, kjærligheten til uskyldige reddet meg!
Og det er det samme som redder de utvalgte,
kjærligheten til de skyldige vil fordømme de ugudelige,
men kjærligheten til de uskyldige mennesker vil redde de rettferdige!

Matteus 24:10 Mange vil da snuble og redde hverandre, og de vil hate hverandre. 11 Og mange falske profeter vil reise seg og bedra mange; 12 og for å ha multiplisert det onde, vil kjærligheten til mange kjøle seg ned. 13 Men den som holder ut til enden, vil bli frelst.

//

Pave Frans og Guds ord i Romerne 9:21 Eller har pottemakeren ikke makt over gjørmen for å gjøre den samme deigen til et glass til ære og en annen til vanære?

Exodus 20: 4 Du vil ikke gjøre deg selv et bilde eller noen likhet med det som er over i himmelen eller nedenfor på jorden eller i vannet under jorden. 5 Du skal ikke bøye deg for dem og heller ikke ære dem.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- at mektige-city-for-i-ett-time-er-din-dom-come /

//

Salme 58:10 De rettferdige skal glede seg når han ser hevn;
Føttene hans vasker i ugudeliges blod. 11 Da vil mannen si: Visst er det en pris til de rettferdige;
Visst er det Gud som dømmer på jorden.
Revelation 16: 5 5 Og jeg hørte vannens engel:

[vannfontene]

Når det er sagt: Du er rettferdig, Herre, hvem du er og hvem du var, den Hellige, fordi du har dømt disse tingene.
6 Fordi de kaster ut de helliges og profetenes blod, har du også gitt dem å drikke blod; De fortjener det.
7 Jeg hørte også en annen, som fra alteret sa: Herre, Gud, den allmektige, dine dommer er sanne og rettferdige.
6 For de kaster blod fra hellige og profeter, og du har gitt dem å drikke blod; de fortjener det.
Isaiah 49:26 Og jeg vil få dem til å ete sitt eget kjøtt, og de skal drikkes med sitt blod som med søt vin; og alt kjød skal kjenne at jeg er Herren din frelser og din forløser, Jakobs sterke.
Rettferdighet for de helliges hellige! (Daniel 7:17 Disse fire store dyrene er fire konger som vil reise seg på jorden. 18 Da vil de helliges høyeste motta riket, og de vil eie riket inntil århundret, evig og for alltid.
19 Da hadde jeg lyst til å vite sannheten om det fjerde dyret, som var så forskjellig fra alle de andre, veldig skremmende, at det hadde jerntenner og bronsespiker, at det slukte og smuldret, og restene trampet med føttene; 20 også om de ti hornene i hodet hans og det andre som var kommet ut, og foran dem hadde tre falt; og dette samme hornet hadde øyne og munn som snakket store ting og virket større enn ledsagerne. 21 Og jeg så at dette hornet kriget mot de hellige og beseiret dem, 22 til det gamle av dager kom, og de helliges hellige fikk dom; og tiden kom, og de hellige mottok riket.
[Pave Francis, i opprør mot Jehova, erklærer dødsstraff uakseptabel i alle tilfeller. ]
[Det er ditt ord mot mitt, og bare ett vil seire]
Hallo, jeg er José Galindo, jeg er her i Lima, Peru, byen der jeg bor, hvor jeg ble født, jeg er nøyaktig ved inngangen til katedralen i Lima, avgudsdyrkende kirke, der er regjeringspalasset, og der er Plaza de armas, for noen øyeblikk siden, for noen minutter siden, har jeg gått nær prosesjonen til en statue av Jomfruen, av Jomfru Maria, jeg har gått nær dem, det har vært katolske prester og folk som sang til statuen deres, og tror du at jeg bryr meg? Jeg bryr meg virkelig ikke om andres tro, bortsett fra troen til mine medmennesker, det jeg leter etter, er at [rettferdige mennesker], som jeg forklarer, at ydmyke mennesker som [jeg] var, og Det er jeg fortsatt, for hvis jeg var suveren, ville jeg kreve tilbedelse for meg, men jeg krever tilbedelse for Skaperen, jeg søker de ydmyke menneskene som meg, som dypt inne i hjertet deres ønsker å behage Gud, jeg vil at disse menneskene skal kjenne til sannhet, jeg mener, dette jobber jeg ikke for alle, det er tydelig i Daniel 12: 1 at når Michael reiser seg, og alt tyder på at han er meg, reiser han seg til fordel for barna til Daniel mennesker, og som er Daniels folks barn?, de rettferdige,

Daniel 12 sier: “og på det tidspunktet vil ditt folk bli løslatt, de som er innskrevet i boken,” står det ikke, “alle menneskene vil bli løslatt,” hva betyr dette? At det er mennesker som aldri vil akseptere at det de gjør er avgudsdyrkelse, at de ikke en gang vil ønske å høre på argumenter som viser dem at deres oppførsel er en avgudsdyrkende oppførsel, de vil ikke ønske å lytte, de er fornøyde med det som skjer rundt dem aksepterer de ting som de er og søker ikke noen forandring, og det er situasjonen for folk flest, det er derfor jeg lar dem være som de er, jeg bryr meg ikke veldig om andres tro, hva jeg er Å se etter er rettferdighet for meg fordi jeg er blitt kidnappet fordi jeg sluttet å praktisere disse avgudsdyrkende handlingene, så snart jeg lærte, ved å lese og analysere noen få tekster i Bibelen, at det jeg gjorde som katolikk var avgudsdyrkelse. å være katolikk, og jeg begynte å forkynne ordet i Bibelen, uten å ha lest alt på det, trodde jeg at Bibelen var hele Guds ord, fordi jeg nettopp hadde lest lite, men det lille jeg hadde lest var nok til innse at det jeg gjorde som katt holic man skulle utføre avgudsdyrkende fremgangsmåter, det var tiden da min familie og mennesker relatert til dem kidnappet meg, de respekterte ikke min frihet, og det jeg leter etter er rettferdighet, jeg forklarer det allerede i bloggen min. com – 777.health.blog], det jeg leter etter er anvendelsen av loven om talentet, ingen har noen rett til å frata meg min frihet til å slutte å være katolikk og forkynne, med Bibelen i hånden (kl. den gangen trodde jeg på Bibelen: Salme 118: 18, Åpenbaringen 13: 7, Mika 7: 9-10), at katolisismen er avgudsdyrking uavhengig av hverandre, og det vil si at de i utgangspunktet har brukt baktalelse mot meg, de har funnet opp psykiske sykdommer som Jeg har aldri hatt og aldri hatt, og alt for [dedikert meg selv] på fritiden for å prøve å hjelpe dem som heller ikke vil bli lurt, fordi på den tiden
[Jeg] hadde ikke jobb, (jeg lette etter en jobb i henhold til studiene mine, men fant ikke …,), men mens jeg ikke fant den, brukte jeg fritiden min på det jeg sier, men det gjorde ikke vær så snill familien min, og det er grunnen til at de oppfant alt det alibiet som jeg led av schizofreni, at jeg led av hallusinasjoner, og en hel serie med baktalelser som har såret ungdommen min, jeg mener 20-årene, ja det jeg virkelig ønsker er ikke å endre mennesker, mennesker vil alltid være de samme i essensen, jeg kan ikke endre naturen til mennesker, folk vil alltid være som de er, den naturlige avgudsdyrkeren (den fødte avgudsdyrkeren), vil alltid være en naturlig avgudsdyrker, men den rette vil alltid være rettferdige mennesker, og jeg tror at de rettferdige ønsker å vite sannheten, og for dem gjør jeg arbeidet i bloggen min, mange muslimer vil fortsette å være muslimer, mange katolikker vil fortsette å være katolikker, og mange “Jehovas vitner” vil fortsett å være “Jehovas vitner”, “falske Jehovas Witne sses
snarere fordi et ekte Jehovas vitne tror på alle profetier, men de gjør det ikke, vil et falsk Jehovas vitne fortsette å være et falsk Jehovas vitne, og de rettferdige vil fortsette å være rettferdige, da jeg, jeg anser meg selv som bare, sier noen : “Ingen er rettferdige”, hvordan har det seg at ingen er rettferdige? Se godt på profetiene, [de snakker om rettferdige]: “Salme 118: 20”: “Dette er Jehovas dør, de rettferdige vil gå gjennom det ”, bare de rettferdige kan akseptere dette, det er urettferdig å si at vi alle er urettferdige !, det er baktalelse, fordi man kjenner [seg selv som urettferdig], det gir ham ingen rett til å anta at alle er likeverdige med ham , tenk deg en pedofil som sier:
“Vi er alle pedofile”, det er ikke sant, han kan være en pedofil, vi er ikke alle de samme, du kan ikke legge alle i samme søppelsekk, det er syndere, det er onde syndere, som av natur alltid vil være onde syndere, men det betyr ikke at vi alle er onde syndere. Gud anser avgudsdyrkelse som en synd, men det er to typer avgudsdyrkere, etter min mening, den naturlige avgudsdyrkeren som menneskene som nettopp passerte (i sin prosesjon), fanatiske, som ikke en gang på grunn av nyhetene som forteller om overgrep mot sex sex misbruk av barn, holdes borte fra doktrinene til disse gruppene mennesker, og omstendighetens avgudsdyrker for uvitenhet, som jeg var da jeg var ung, fordi jeg for mindre ting flyttet fra Katolisisme, som jeg forklarer i bloggen min,

som jeg forklarte i bloggen min, da jeg var 20 år eller 21 år gammel, kom jeg fra å spille et spill [fotball], og jeg så i en avis at en “U” -fan hadde drept en fan av “Alliance” eller omvendt, og jeg sa til meg selv: “(Dette gir ingen mening), jeg vil høre Guds ord i kirken (Gud vil si noe om det)”, gikk jeg til kirken og presten, avgudspresten, som fortalte passasjen der Jesus snakket med Peter, og han fortalte det slik: “Peter sier du at du ikke vil fornekte meg, men du ser ut til å være en fan av” U “, du vil fornekte meg tre ganger”, så jeg skuffet meg selv med å tenke slik: ”disse menneskene skal være nærmere Gud, og jeg så bare en nyhet om et drap på en avgudsdyrkelse, for en forfengelighet som er fotball som denne (spillfotball, leid fotball), de dumhetene og denne fyren snakker praktisk talt den samme, den samme talen, jeg mener denne fyren praktisk talt ber om unnskyldning for dumhetene til “Jeg er for” U “”, eller “Jeg er for” Allian ce “”, sa jeg til meg selv: hva er dette? ”, Fra det øyeblikket var det min første avgang fra den katolske kirke, som katolikk ble jeg skuffet, og at mens jeg aldri hadde hørt om tilfeller av pedofili, nå, hvis jeg hadde hatt tilgang til informasjonen som er tilgjengelig nå til Internett, informasjon om så mange pedofile katolske prester, uten å ha lest Bibelen, ville jeg sluttet å være katolsk, om noe mindre relevant (tilsynelatende), noen forfengelige ord fra presten foran hans publikum, som utbrøt avgudsdyrkelse i fotball, allerede beveger meg bort, tenk at hvis Internett på min tid hadde blitt utviklet slik det er nå, ville jeg sluttet å være katolsk fra disse nyhetene, de skandaler, ville jeg sluttet å være katolikk siden jeg var 17 eller 14 år gammel eller siden jeg hadde lært å lese og resonnere, se nå på alle de menneskene som også er klar over den nyheten og likevel ikke åpner øynene for å innse at de roser pedofile og statuer som ikke har noen følelser, jeg kan ikke få dem til å se, jeg kan ikke gjør bli og ikke se lyset, den blinde vil forbli blind selv om han gikk i lyset på middagen. Det jeg kan gjøre er å få den som ikke er blind, til å se lyset, fordi hvem som kan se lynet inne i den mørke tunnelen, er i stand til å se dagen utenfor tunnelen, siden min er som en lampe, den som har syn vil forstå den, den som forstår det grunnleggende kan forstå det avanserte, men den som diskuterer det grunnleggende, den som diskuterer ABC vil ikke godta DEF, den som ikke kan godta at 1 1 er 2, vil aldri verken forstå de mest avanserte matematiske formlene, så jeg gidder ikke å forklare dem noe, jeg bryr meg ikke så veldig, det er som i tilfelle en person som er homoseksuell, jeg kan ikke hindre ham i å være slik han er, homoseksuelle vil alltid være homoseksuell (Åpenbaringen 22: 11, Daniel 12:10) og det er deres virksomhet, jeg kan ikke endre deres måte å være på , Jeg kan ikke gjøre den dårlige personen til et godt menneske heller, jeg bryr meg ikke om homofile gifter seg med hver annen er, så lenge de ikke roter med meg, at blant dem gjør det de vil, det som interesserer meg er at mennesker som meg blir respektert, og jeg er rett som Kristus var, og de kan ikke tegne Kristus som om Kristus hadde vært utbredt fordi han ikke var utbredt, og de har heller ikke rett til å frata meg min frihet for å forhøre meg med deres hvite forklær av psykologer som ønsker at jeg sier at jeg er som dem (Jehova reddet meg fra hva mine fiender ville ha ønsket, de voldtok meg ikke seksuelt, Jehova beskyttet Lot mot det, Jehova beskyttet meg også, og Jehova beskytter alle sønnene hans fra det også (Jesaja 1: 9), mennene som traff meg seksuelt og kvinnene som var medskyldige i dem , oppnådde ikke sine mål, men de hadde forferdelige, veldig smertefulle dødsfall, fordi Jehova alltid tar vare på barna hans), De kan ikke kidnappe meg tre ganger, de kan ikke frata meg min frihet til å søke og velge en jomfru og ren kvinne for å gifte seg med henne, de har hindret meg fordi ause de har kidnappet meg tre ganger, og det er ikke rettferdig !. De satte meg i fangenskap og hindret søket mitt, i ungdommen, etter en kvinne jeg lette etter en jomfru, jeg var ung og hadde rett, og jeg har fortsatt rett til å gifte seg med en jomfru kvinne, og jeg da jeg leste ordspråkene 19:14, der det står at den som finner en kone finner Jehovas gunst, da bestemte jeg meg for å vie meg til kristendommen fordi jeg ville, og jeg vil fortsatt ha den velsignelsen, gull og sølv jeg ikke søker, jeg leter etter en kone til hvem jeg kan være trofast !, fordi jeg er sjalu, vil jeg gjerne gifte meg med en jomfru kvinne, slik Gud befaler, som jeg vil det, hvorfor ikke? Hvorfor må jeg gifte meg med en kvinne som allerede var sammen med en annen mann hvis jeg har mulighet til det med en kvinne som er jomfru og aldri kysset noen i munnen?

Det som skjer er at disse kirkene gifter seg med adskilte kvinner, enker og prostituerte, det er en interessekonflikt, men jeg bryr meg ikke, de gifter seg ikke engang selv, de gir sin velsignelse til noen, til de høyeste budgiverne de gjør gitt deres velsignelser i kirkene deres, i ekteskapene deres, men jeg er ikke interessert i deres velsignelser eller i deres godkjenning, for meg er de falske religionene unødvendige i mitt søk etter kjærligheten til en jomfru og trofast kvinne, det jeg ønsker er rettferdighet, jeg har ikke tenkt å endre folks natur fordi det er umulig, for Daniel 12:10 sier perfekt: “De onde vil fortsette å være som de er og ikke vil forstå, men de rettferdige vil forstå og derfor vil de tro og derfor de vil bli frelst fra Jehovas vrede, de vil leve etter sin tro (Habakkuk 2: 4). Ser du det er en radikal diskriminering, i Jesaja 57 til slutt er det også en diskriminering, det lyder noe slikt: ”Jeg vil produsere leppens frukt: fred for den som er i nærheten og for den som er langt borte “,” den onde kan ikke være stille, de er som det skitne havet som kaster søppel på kysten “,” det er ingen fred for de dårlige ”, ser du det, fred for noen (sauene til høyre) og flauhet for andre (vekten til venstre), fred for mennesker med god vilje (fred for de rettferdige), og“ turbi for blodtørstige menn ”, De blodtørstige mennene er baktalene som vet utmerket godt at de siktede er falskt anklaget, de vet at de er uskyldige av det de blir beskyldt for, dette er de som søker ofring til uskyldige, dette er Kristi fiender , de som elsket hans smerte i korset, de som elsket Kristus sår, de som som vampyrer skyldte drukket hans blod og blodet fra de hellige som ble drept i deres templer fulle av avguder (The Babylon city simile) in Roma), slik er tjenerne til Babylon den berusede kvinnen ved å drikke blodet til de hellige og profetene, pave Frans vil ha liv for Barrabas, noe som innebærer død av den uskyldige, pave Frans vil ikke ha rettferdighet for Jesus Kristus, for han ble drept på korset, og farens lov gir mandat til at han som kaster blodet av en uskyldig mann, hans blod vil bli utøst, og en uskyldig mann ble drept: Jesus. (Yoshua!)

2. Mosebok 20:13 Du vil ikke drepe.

Kompletter:

2. Mosebok 21:12 Den som skader noen, og som får ham til å dø, han skal dø.
13 Men den som ikke hadde til hensikt å skade ham, men Gud la ham i hendene, så vil jeg påpeke stedet han må flykte til.
14 Men hvis noen er stolte av seg selv mot sin neste og dreper ham med raseri, vil du fjerne ham fra mitt alter for å dø.

Pave Francis vil ikke ha rettferdighet for meg, fordi jeg urettferdig ble satt i fangenskap tre ganger, og de prøvde å gjøre det i desember 2018, og loven til min far beordrer at den som kidnapper noen må bli drept. ”
Exodus 21:15 Du vil ikke stjele.

16 Du skal ikke tale falskt vitne mot din neste.

17 Du vil ikke begjære naboens hus, du vil ikke begjære naboens kone eller hans tjener eller hans hushjelp eller sin okse eller hans rumpe eller noe som helst av din neste.

Kompletter:

2. Mosebok 21:16 Den som kidnapper en person, enten han selger den eller blir funnet i hans besittelse, vil helt sikkert dø.)
Jeg vil ha rettferdighet for Kristus, jeg vil ha liv for Kristus, liv for de rettferdige og død for de ugudelige, falske profeter, blodtørstige baktalende, barnoffer, barn som ofrer hekser og deres medskyldige.

Men kan du forvente noe rett ut av munnen til en uhyggelig karakter som pave Francis, hvis trollmannsslott har gjort opprør mot de mest elementære mandatene fra Gud?

2. Mosebok 20: 1 Og Gud talte alle disse ordene og sa: 2 Jeg er Herren din Gud som førte deg ut av Egypt, ut av tjenestehuset. 3 Du vil ikke ha andre guder foran meg. 4 Du vil ikke lage deg et bilde eller noen likhet med det som er over på himmelen, heller ikke på jorden eller i vannet under jorden. 5 Du skal ikke bøye deg for dem og heller ikke ære dem; fordi jeg er Jehova din Gud, sterk, sjalu, at jeg besøker fedrenes ondskap på barna inntil den tredje og fjerde generasjon av dem som hater meg, 6 og jeg gjør barmhjertighet med tusenvis, med de som elsker meg og holder min bud.

Kompletter:

5. Mosebok 13: 1 Når en profet, eller drømmer drømmer, vil reise seg midt iblandt deg og kunngjøre et tegn eller underverk, 2 og hvis tegnet eller vidunderbarnet som han kunngjorde deg, vil bli oppfylt og sa: La oss gå etter andre guder, som ikke du har møtt, og la oss tjene dem; 3 Du skal ikke høre på ordene til en slik profet eller til en slik drømmer. fordi Jehova din Gud prøver deg, for å vite om du elsker Jehova din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel. 4 Etter Jehova din Gud skal du vandre; du skal frykte ham, holde budene hans og høre på hans stemme, han vil tjene ham og følge ham. 5 En slik profet eller drømmedrømmer skal drepes, fordi han tilrådde opprør mot Jehova din Gud som førte deg ut av Egypt og reddet deg fra tjenestehuset og prøvde å skille deg fra veien som Jehova din Gud befalte deg til anduvieses; så vil du fjerne det onde i din midte. 6 Hvis din bror, din sønn av din mor eller din sønn, din datter, din kone eller din intime venn, inciterer deg i det skjulte og sier: La oss gå og tjene andre guder, som verken du eller fedrene dine visste, 7 av guder i byene som er i dine omgivelser, i nærheten av deg eller langt fra deg, fra den ene enden av jorden til den andre enden av den; 8 Du vil ikke samtykke til ham, og han vil ikke høre på ham; verken ditt øye vil være medliden med ham, og du skal ikke være barmhjertig med ham, og du skal ikke tildekke ham. din hånd vil først stige over ham for å drepe ham, og deretter hånden til alle menneskene. 10 Du skal steine ​​ham til han dør, fordi han prøvde å skille deg fra Herren din Gud som førte deg ut av Egypt, fra et tjenestehus; 11 slik at hele Israel skal høre og frykte og ikke gjøre det igjen midt imellom dere slik. 12 Hvis du hører at det sies om en av byene dine at Jehova din Gud gir deg å bo i dem, 13 at ugudelige menn som har ansporet innbyggerne i deres by, kom ut av din midte og sa: La oss gå og tjene gudene andre menneskers, at du ikke visste; 14 du vil forhøre deg, og du vil søke og spør flittig; og hvis det virker sant, en viss ting, at en slik styggedom ble gjort i din midte, 15 vil du uopprettelig skade innbyggerne i den byen ved sverdkanten og ødelegge den med alt som finnes i den, og du vil også drepe storfeene deres ved kanten av sverdet. 16 Og du vil samle alle deres bytte på midten av torget, og du vil fortære med ild byen og alle dens bytte, alt dette, som et brennoffer til Jehova din Gud, og det vil bli en masse ruiner for alltid; Den blir aldri bygget igjen. 17 Og ingenting av anathemet vil feste seg til din hånd, slik at Jehova vil vende seg bort fra sin voldsens vold og være barmhjertig med deg og være medlidenhet med deg og formere deg, som han sverget til dine fedre, 18 da du adlyder stemmen til Jehova din Gud og holder alle hans bud som jeg befaler deg i dag, for å gjøre det som er rett i Jehovas din Guds øyne.
Deuteronomy 13: 6 Hvis din bror, din sønn av din mor eller din sønn, din datter, din kone eller din intime venn oppmuntrer deg, i hemmelighet og sier: La oss gå og tjene andre guder, som verken du eller fedrene dine visste, 7 av folkenes guder som er i dine omgivelser, i nærheten av deg eller langt fra deg, fra den ene enden av jorden til den andre enden av den; 8 Du vil ikke samtykke til ham, og han vil ikke høre på ham; verken ditt øye vil være medliden med ham, og du skal ikke være barmhjertig med ham, og du skal ikke tildekke ham. din hånd vil først stige over ham for å drepe ham, og deretter hånden til alle menneskene. 10 Du skal steine ​​ham til han dør, fordi han prøvde å skille deg fra Herren din Gud som førte deg ut av Egypt, fra et tjenestehus; 11 slik at hele Israel skal høre og frykte og ikke gjøre det igjen midt imellom dere.12 Hvis du hører at det er sagt om en av byene dine at Jehova din Gud gir deg å bo i dem, 13 ugudelige menn som har ansporet innbyggerne i deres by, kom ut av din midte og sa: La oss gå og tjene andre menneskers guder, som du ikke visste; 14 du vil forhøre deg, og du vil søke og spør flittig; og hvis det virker sant, en viss ting, at en slik styggedom ble gjort i din midte, 15 vil du uopprettelig skade innbyggerne i den byen ved sverdkanten og ødelegge den med alt som finnes i den, og du vil også drepe storfeene deres ved kanten av sverdet.

16 Og du vil samle alle deres bytte på midten av torget, og du vil fortære med ild byen og alle dens bytte, alt dette, som et brennoffer til Jehova din Gud, og det vil bli en masse ruiner for alltid; Den blir aldri bygget igjen. 17 Og ingenting av anathemet vil feste seg til din hånd, slik at Jehova vil vende seg bort fra sin voldsens vold og være barmhjertig med deg og være medlidenhet med deg og formere deg, som han sverget til dine fedre, 18 da du adlyder stemmen til Jehova din Gud og holder alle hans bud som jeg befaler deg i dag, for å gjøre det som er rett i Jehovas din Guds øyne.

Det er klart Francisco, du hater Jehova, Jehova hater deg også og har gitt deg et spesielt sted for deg, ikke klag, i menneskekroppen fungerer ikke alle celler som de lyse nevronene, du er som den hemoroide cellen i kantene fra anus av en feit mann, som er feit for å følge dine råd i din babylonske bibel, for å spise svinekjøtt slik det forfalskede evangeliet ikke forbyr, et kjøtt som Jehova forbød å spise i sin lov.

Pave Frans og Guds ord i Romerne 9:21 Eller har pottemakeren ikke makt over gjørmen for å gjøre den samme deigen til et glass til ære og en annen til vanære?

Ordspråkene 16: 4 Herren har gjort alt for seg selv, og de ugudelige for ondskapens dag. Jesaja 66:24 “Og de skal gå ut og se på de døde kroppene til dem som gjorde opprør mot meg; ormene som spiser dem, skal ikke dø, ilden som brenner dem vil ikke bli slukket, og de vil være motbydelige for hele menneskeheten. “

hvorfor vil de være i helvete? fordi de er som den typen mennesker som ropte: “Lang levetid til Barrabas og død for Kristus!”

De ropte det i opprøret mot Jehovas befalinger som forklart linjer over! Akkurat som paven Francis gjør!

Jesus ble offer for å myrde, fiendene deres brukte baktalelse, jeg ble offer for å kidnappe, mine fiender brukte bakvaskelse, rettferdighet for Jesus er også rettferdighet for meg, å elske rettferdighet er å elske Guds lov, loven om fortelling, å hate Gud er å hate rettferdighet, å hate Gud er å forfalske evangeliet til deres tjenere, å hate Gud er å baktale mot den mannlige opptredenen til hans hellige engler, og det er grunnen til at Satan og hans tjenere vil gå til helvete. (Åpenbaringen 12: 7-12)!

+++

THE MARCH OF THE BEAST

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Un comentario sobre “Kjærligheten til de skyldige mennesker vil fordømme de ugudelige, men kjærligheten til uskyldige mennesker vil redde de rettferdige!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s