L’amor pels culpables condemnarà els malvats, però l’amor pels innocents salvarà els justos!

L’amor pels culpables condemnarà els malvats, però l’amor pels innocents salvarà els justos!
Em van “matar” un altre cop el 2001, però la poca ajuda em va ajudar (Daniel 11:34).

Aquest matí m’han donat per escriure aquesta situació imaginària per comparar la profecia a Daniel 2:44.

Aquesta profecia s’assembla a la situació en què un asteroide de ferro de la mida de la Lluna s’acosta a la terra a gran velocitat, en un curs de col·lisió directa i perpendicular, i només a la terra ho sabien les autoritats de la més alta jerarquia, que junts han intentat per desviar la seva trajectòria i no tingués èxit, si l’asteroide pogués parlar-ho, diria: “la terra és com la meva núvia verge i em crida”, i si la terra pogués parlar diria a l’asteroide: “vine” , en una situació així, els humans quedarien com les formigues en una fulla que flota al riu cap a la caiguda de les aigües. “

Daniel 2:40 I el quart regne serà fort com el ferro; i a mesura que el ferro s’esmicol i trenqui totes les coses, s’esmicolarà i es trencarà tot. 41 I el que heu vist dels peus i els dits, en part d’argila de terrissa i en part de ferro, serà un regne dividit; més endavant, una mica de la força del ferro, de la mateixa manera que es va veure ferro barrejat amb fang cuit. 42 I perquè els dits dels peus són parcialment de ferro i en part de fang, el regne serà en part fort i, en part, fràgil. 43 De la mateixa manera que es va veure el ferro barrejat amb el fang, es barreja mitjançant aliances humanes; però no s’uniran entre ells, ja que el ferro no es barreja amb el fang. 44 I en temps d’aquests reis, el Déu del cel aixecarà un regne que mai serà destruït ni el regne quedarà deixat a un altre poble; s’esmicolarà i consumirà tots aquests regnes, però romandrà per sempre,

Daniel 2:45 de la manera que vas veure que des de la muntanya es tallava una pedra, no amb una mà, la qualitat de ferro triturat, bronze, fang, plata i or. El gran Déu ha mostrat al rei què ha passat en el futur; i el somni és cert, i la seva interpretació fidel.

En aquest cas, sembla que el campió mundial de futbol que realment creu que és el jugador més qualificat del món, jo dic: creus que tothom que es dedica al futbol ha estat interessat a dedicar-se al futbol llogat?

En aquest cas, sembla que la dona que guanya el concurs de Miss Món que realment creu que és la dona més bella del món, jo dic: creieu que totes les dones estan interessades a competir en el concurs que vau guanyar? .

La quarta bèstia és un regne que es considera invencible, la quarta bèstia és un regne que es considera infranquejable, fins que s’adonen que hi ha coses fora del seu control, fins que s’adonen que hi ha coses que s’escapen dels seus filtres, és tan estúpid. sentir-se invencible!

Em sento invencible?

Jo no sóc invencible, el que és invencible és Jehovà, i si vol, comparteix la seva invencibilitat amb mi per no deixar-me morir !!!

(el cavall blanc i el seu exèrcit)

L’intent imperdonable d’homicidi dels meus enemics contra mi sota la modalitat d’inducció al suïcidi mitjançant productes farmacèutics.

Per a la meva persona que intenta matar un innocent és tan culpable com el que assoleix la seva mala intenció, l’infern estarà ple de gent amb males intencions!

(Aquelles persones menyspreables són delinqüents repetits!)

Tot i que estic viu, a la pràctica, si parlem de les meves forces, vaig ser assassinat pels meus enemics, em vaig suïcidar el 2001, als 26 anys.

(vaig ser jo)

Vaig ser assassinat pels meus enemics, els meus parents intolerants pel fet de predicar contra la idolatria del catolicisme, com ho he explicat abans.

Estava a punt de suïcidar-me, la meva vida era similar a l’infern i pensava: “la mort és preferible a la deshonra de viure lliure, però com a eunuc per culpa d’aquestes pastilles o dels bojos tancats”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats-how-i-was-in-febrer-2000-I-was-24-years-old-i-just-Want-to-find-a-good-woman-to-be -la meva esposa/

Jo anava a llançar un pont al precipici perquè la meva naturalesa es va veure alterada a causa dels productes psicòtics que els meus enemics em van obligar a portar sota amenaces de confinament a les cases de cases si no ho feia, jo em llançaria, sentia que tenia cap sortida o res a perdre, però vaig rebre una mica d’ajuda del cel, tal com està escrit:

Daniel 11:33 I els savis del poble instruiran a molts [però abans]; i durant uns dies cauran per l’espasa i el foc, en captivitat i despossecció. (Això és el que em va passar a mi! (Lluc 21:21) Però abans de totes aquestes coses, et mantindran i et perseguiran, donant-te a les sinagogues i a les presons (centres psiquiàtrics), conduint-te a reis i governadors per a la meva sake) Nom

(Amb la complicitat dels gossos que no volen perdre el seu poder, però que saben més del que la gent del carrer ho sap).)

El que passa en la caiguda dels sants reencarnats és que Jehovà els castiga, ja que rebutjant als seus sants, Jehovà els mostra el camí correcte, Jehovà els retreu per haver predicat com a suport als seus arguments els llibres sagrats dels rebels, aprovant el “blat i la palla”. , el veritable i fals que contenen aquests llibres !!.

Els sants tenien pressa i no van trigar gaire a analitzar i comparar continguts, un error!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Això va passar per complir la profecia que ni el seu Déu va entendre (els seus déus), el Déu que demana l’or i la plata i a qui el poble abominable lloa, els seus servents prediquen per aquesta raó: “l’atmosfera del seu planeta decadent necessita partícules d’or o alguna cosa com l’or o que conté or és a les seves venes! ”, mentre que aquests abominables missatgers de la foscor diuen que Jehovà és el Déu dolent que demana sacrificis infantils, quan en realitat el déu dels sacrificis humans són“ els Anunnakki ”que elogien, i els sacrificadors són els seus fills, les bèsties, el 666, els fills de “Anunnaki”.
(Salm 118: 18 – El Creador em va castigar per rebutjar-me, amb dos propòsits: un: adonar-me que no predicava la veritat, perquè si hagués estat així, no hauria caigut quan se suposa que les penúries. ja passava a la vida passada … però del que va ser escrit a Daniel 12 i el temps de l’angoixa, aleshores va haver de passar així … dos: poder identificar els meus enemics, perquè no tots els que semblaven aliats eren realment aliats!):

Salm 118: 12 M’envoltaven com les abelles; es van incendiar com a espines;
Però en nom de Jehovà els destruiré.

13 Em vas empènyer violentament a caure,
Però Jehovà em va ajudar.

14 La meva força i la meva cançó és JAH,
I ha estat per la salvació.

15 La veu de l’alegria i la salvació es troba a les tendes dels justos;
La mà dreta de Jehovà fa gestes.

16 La mà dreta de Jehovà és sublim;
La mà dreta de Jehovà fa valentia.

17 No moriré, però viuré,
I explicaré les obres de JAH.

18 Vaig ser durament castigat a JAH,
Però no em va donar per mort.

19 Obriu-me les portes de la justícia;
Entraré a través d’ells, lloaré a JAH.

20 Aquesta és la porta del Senyor;
Per ell hi entraran els justos.

21 Us lloaré perquè m’heu escoltat,
I tu em vas deixar per a la salvació.

22 La pedra que rebutjaven els constructors
S’ha convertit en el cap de l’angle.

però els gossos creuen que això va passar perquè, ells, els gossos, són superiors als sants, i els gossos es jacten en va dels seus actes injustos, no s’adonen que només han estat eines d’un sol ús, que, un cop funcionen la perfecció dels sants. es completa, les orgulloses eines es llencen a les escombraries, pobres gossos!

(Déu perfectament condueix els seus sants a través de la seva caritat als justos (2 Timoteu 2:10) Per tant, ho suporto tot pel bé dels elegits, de manera que també obtinguin la salvació que hi ha a JEHOVAH i amb ella la glòria eterna.)

Isaïes 45:20 Reuneix-te i vine; reunir a tots els supervivents d’entre les nacions. Els que erigeixen la fusta del seu ídol no tenen coneixement,

Isaïes 45:20 Reuneix-te i vine; junt amb tots els supervivents d’entre les nacions. Els que erguen la fusta del seu ídol i els que preguen a un déu no salvat, no en tenen coneixement.
21 Proclameu-los, acosteu-los i entreu en consulta; Qui va escoltar això des del principi i què va dir des de llavors, però jo sóc Jehovà? I no hi ha Déu sinó jo; Just Déu i Salvador; Cap altre fora de mi.

Daniel 11:34 I a la seva tardor seran ajudats amb poca ajuda; i molts els uniran amb l’aduliment [la hipocresia].
Estava a punt de llançar-me, però quan anava a fer-ho, vaig veure una jove que s’acostava a mi amb un nen petit d’entre 3 i 5 anys i vaig pensar:

“Si em llenço al buit, traumatitzaré aquell nen innocent que no té cap culpa dels problemes que em passen, que el nen i la seva mare passen i desapareixen primer i quan siguin fora ho intentaré de nou”

Així que vaig avortar aquell intent, anava a intentar-ho de nou, però just sota el pont i un vehicle passava lentament i vaig pensar: “Si em llanço ara el meu cos caurà al cotxe i faré mal al conductor que és innocent de tot el que em passa a mi “, i per això no em vaig matar i vaig viure per explicar-ho.

L’amor m’ha salvat, l’amor pels innocents m’ha salvat!
I això és el que salvarà els electes,
l’amor pels culpables condemnarà els malvats,
però l’amor pels innocents salvarà els justos!

Mateu 24:10 Molts ensopegaran i es lliuraran els uns als altres i es detestaran. 11 I molts falsos profetes s’aixequen, i enganyaran molts; 12 i per haver multiplicat el mal, l’amor de molts es refredarà. 13 Però el qui aguantarà fins al final serà salvat.

//

El papa Francesc i la paraula de Déu als Romanos 9:21 O el terrisser no té poder sobre el fang, per convertir la mateixa massa en un got per honor i un altre per deshonor?

Èxode 20: 4 No creareu a vosaltres mateixos una imatge, ni cap semblança amb el que hi ha a dalt al cel, ni a sota de la terra, ni a les aigües de sota la terra. 5 No us inclinareu davant d’ells ni els honreu.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- aquesta-poderosa-ciutat-per-en-una-hora-és-el seu judici-arribar /

//

Salm 58:10 El just es alegrarà quan vegi venjança;
Els seus peus es rentaran a la sang dels malvats. 11 Llavors, l’home dirà: Certament hi ha un premi per als justos;
Certament, hi ha Déu que jutgi a la terra.
Apocalipsis 16: 5 I vaig escoltar l’àngel de les aigües,

[Font d’aigua]

Dit això: sou just, Senyor, qui sou i qui sou, el Sant, perquè heu jutjat aquestes coses.
6 Com que van vessar la sang dels sants i dels profetes, també els heu donat a beure sang; Bé, s’ho mereixen.
7 També vaig escoltar a un altre, que de l’altar deia: Certament, Senyor Déu Totpoderós, els vostres judicis són veritables i justos.
6 Perquè van vessar sang de sants i profetes, i els heu donat a beure sang; s’ho mereixen.
Isaïes 49:26 I els faré menjar la seva pròpia carn, i es beuran amb la seva sang com amb el vi dolç; i tota carn sabrà que jo sóc el Senyor, el vostre Salvador, i el vostre Redemptor, el Forte de Jacob.
Justícia pels sants de l’Altíssim! (Daniel 7:17 Aquestes quatre grans bèsties són quatre reis que s’alçaran a la terra. 18 Aleshores els sants del Altíssim rebran el regne i posseiran el regne fins al segle, eternament i per sempre.
19 Aleshores tenia el desig de saber la veritat sobre la quarta bèstia, que era tan diferent de totes les altres, molt espantosa, que tenia dents de ferro i ungles de bronze, que devorava i s’esmicolà, i les sobres trepitjaven els peus; 20 també sobre les deu banyes del cap, i l’altra que havia sortit, davant de les quals havien caigut tres; i aquesta mateixa banya tenia els ulls, i la boca que parlava grans coses, i semblava més gran que els seus companys. 21 I vaig veure que aquesta banya va fer la guerra contra els sants i els va derrotar, 22 fins que va arribar l’Antic dels dies, i es va fer judici als sants del Altíssim; i va arribar el moment, i els sants van rebre el regne.
[El papa Francesc, en rebel·lió contra Jehovà, declara que la pena de mort és inacceptable en tots els casos. ]
[És la vostra paraula contra la meva, i només una prevaldrà]
Hola, sóc José Galindo, estic aquí a Lima, Perú, la ciutat on visc, on vaig néixer, estic exactament a l’entrada de la catedral de Lima, l’església dels ídols, hi ha el palau del govern, i hi ha la plaça d’armes, fa uns instants, fa uns minuts, he passat a prop de la processó d’una estàtua de la Mare de Déu, de la Mare de Déu, he passat a prop d’elles, hi ha hagut capellans i gent cantant. a la seva estàtua, i creieu que m’importa? Realment no m’importen les creences d’altres persones, tret de les creences dels meus companys, el que estic buscant és que els [persones justes], segons explico, tan gentils com [jo] eren, així com Encara ho sóc, perquè si fos magnífic, demanaria adoració per a mi, però demano adoració per al Creador, busco que persones humils com jo, que en el seu cor vulguin agradar a Déu, vull que aquestes persones coneguin el veritat, vull dir, això no treballo per a tothom, queda clar a Daniel 12: 1 que quan Michael s’aixeca i tot indica que sóc jo, ell s’aixeca a favor dels fills del poble de Daniel i que són els fills del poble de Daniel ?, els justos,

Daniel 12 diu: “i en aquell moment el vostre poble serà alliberat, els que estan inscrits al llibre”, no llegeix, “tota la gent serà alliberada”, què vol dir això? Que hi ha gent que mai acceptarà que el que fan és idolatria, que ni tan sols voldran escoltar arguments que els demostrin que el seu comportament és un comportament idolatre, no voldran escoltar, estan satisfets amb el que està passant. al seu voltant, accepten les coses tal com són i no busquen cap canvi, i aquesta és la situació de la majoria de la gent, és per això que els deixo ser el que són, realment no m’importen les creences dels altres, el que sóc. Cercar és justícia per a mi perquè he estat segrestat perquè vaig deixar de practicar aquests actes idolatrars, tan bon punt vaig saber, mitjançant la lectura i l’anàlisi d’alguns pocs textures de la Bíblia, que el que feia de catòlic era la idolatria em vaig aturar. sent catòlic i vaig començar a predicar la paraula a la Bíblia, sense haver-ho llegit tot, creia que la Bíblia era tota la paraula de Déu, perquè acabava de llegir poc, però el poc que havia llegit era suficient per adonar-me que el que estava fent de gat l’home hòlic era fer pràctiques idolatres, va ser el moment en què la meva família i persones relacionades amb elles em van segrestar, no respectaven la meva llibertat, i aleshores el que estic buscant és la justícia, ja ho explico al meu blog [bestiadn. com – 777.health.blog], el que estic buscant és l’aplicació de la llei del talent, ningú té cap dret a privar-me de la meva llibertat per deixar de ser catòlic i predicar, amb la Bíblia a la mà (a aquell cop vaig creure en la Bíblia: Salm 118: 18, Apocalipsi 13: 7, Micah 7: 9-10), que el catolicisme és idolatria de manera independent i és a dir, bàsicament que han utilitzat calúmnies contra mi, han inventat malalties mentals que Mai he tingut i no ho he tingut mai, i tot per dedicar-me al meu temps lliure per intentar ajudar aquells que no voldrien ser estafats, perquè en aquell moment
[Jo] no tenia feina (estava buscant una feina segons els meus estudis, però no podia trobar …), però mentre no la trobava, vaig dedicar el meu temps lliure al que dic, però això no si us plau, la meva família i per això van inventar tota aquesta coartada que patia esquizofrènia, que patia al·lucinacions i tota una sèrie de calúmnies que han fet mal a la meva joventut, vull dir als meus vint-i-cinc anys, així que el que realment vull és no canviar. les persones, les persones sempre seran les mateixes en la seva essència, no puc canviar la naturalesa de les persones, les persones sempre seran tal i com són, l’idolater natural (el ídolater nascut), serà sempre un ídolater natural, però el correcte serà sempre gent recta, i crec que els justos volen saber la veritat, i per a ells faig el treball al meu bloc, molts musulmans continuaran sent musulmans, molts catòlics continuaran sent catòlics i molts “testimonis de Jehovà” continua sent “Testimonis de Jehovà”, “falsa de Jehovà Witne sss
més aviat, perquè un veritable testimoni de Jehovà creu en totes les profecies, però no ho fan, un testimoni de Jehovà fals continuarà sent un testimoni de Jehovà fals i els justos continuaran sent justos, com jo, em considero just, segons diuen alguns. : “Ningú no és just”, com és que ningú és just? Mireu bé les profecies, [parlen de justes]: “Salm 118: 20”: “Aquesta és la porta de Jehovà, els justos passaran “Només els justos poden acceptar això, és injust dir que tots som injustos, això és calúmnia, perquè es coneix a si mateix com a injust”, que no li dóna dret a assumir que tothom és igual a ell. , imagineu-vos un pedòfil que digui:
“Tots som pedòfils”, això no és cert, pot ser un pedòfil, no tots som iguals, no podeu posar tothom a la mateixa bossa d’escombraries, hi ha pecadors, hi ha pecadors malvats, que per naturalesa sempre seran pecadors dolents, però això no vol dir que tots som pecadors dolents; Déu considera que la idolatria és un pecat, però hi ha dos tipus d’idòl·laters, segons la meva opinió, l’idòlit natural com les persones que acaben de passar (en la seva processó), fanàtics, qui ni tan sols per les notícies que parlen d’escàndols d’abús sexual en els nens s’allunya de les doctrines d’aquests grups de persones i l’idòlit circumstancial per desconeixement, com era quan era jove, perquè per menys coses m’allunyava de les coses. El catolicisme, tal com explico al meu bloc,

com explico al meu bloc, quan tenia 20 anys o 21 anys, provenia de jugar a un partit de futbol i vaig veure en un diari que un fan de “U” havia matat a un fan de “Alliance” o viceversa, i em vaig dir: “(Això no té sentit), escoltaré la paraula de Déu a l’església (Déu dirà alguna cosa al respecte)”, vaig anar a l’església i el sacerdot, sacerdot ídolater, qui va narrar el passatge on Jesús parlava amb Pere, i ho va narrar així: “Pere, dius que no em negaràs, però sembla que ets un fan de la” O “, em negaràs tres vegades”, i jo Decepcionant-me pensant així: “Se suposa que aquesta gent està més a prop de Déu, i només vaig veure una notícia d’un assassinat per una idolatria, per una vanitat que és un futbol com aquest (apostar pel futbol, ​​el lloguer del futbol), aquelles estupideses, i aquest noi parla pràcticament el mateix, el mateix discurs, vull dir que aquest noi pràcticament es disculpa amb les estupideses de “sóc per la” U “”, o “sóc per l’Allian” “”, em vaig dir: què és això? ”, Aleshores, des de aquell moment va ser la meva primera sortida de l’Església catòlica, ja que de catòlica em va decebre, i si bé mai no havia sentit parlar de casos de pedofília, ara si hagués tingut accés a la informació que hi ha disponible ara. a Internet, informació sobre tants sacerdots catòlics pedòfils, sense haver llegit la Bíblia hauria deixat de ser catòlic, si per alguna cosa menys rellevant (aparentment), algunes paraules vanites del sacerdot davant la seva audiència, extol·liant la idolatria al futbol, ​​jo era. ja allunyant-me, imagina’t si en el meu temps Internet s’hagués desenvolupat com és ara, hauria deixat de ser catòlic d’aquelles notícies, d’aquells escàndols, hauria deixat de ser catòlic des dels 17 o 14 anys o des que jo havia après a llegir i a raonar, ara mira totes aquelles persones que també són conscients d’aquella notícia i, tot i així, no obren els ulls per adonar-se que lloen els pedòfils i les estàtues que no tenen sentiments, no puc fer-les veure, puc no fer el bli Si veieu la llum, la persiana quedarà cega encara que caminés a la llum del migdia, el que puc fer és fer que el que no sigui cec vegi la llum, perquè qui és capaç de veure un llamp dins del túnel fosc és capaç. per veure el dia fora del túnel, la meva pàgina és com una làmpada, el que tingui vista ho entendrà, el que entén els fonaments bàsics pot entendre els avançats, però el que discuteix el bàsic, el que discuteix l’ABC No accepto DEF, el que no sigui capaç d’acceptar que 1 1 és 2 mai no entendrà les fórmules matemàtiques més avançades, així que no m’importo explicar-les, no m’importa, és com en el cas de una persona que és homosexual, no puc evitar que sigui com sigui, l’homosexual sempre serà homosexual (Apocalipsis 22: 11, Daniel 12:10) i aquest és el seu negoci, no puc canviar la seva forma de ser Tampoc puc fer de la mala persona una bona persona, tampoc m’importa si els homosexuals es casen entre ells és que, sempre que no em molestin amb mi, que entre ells fan el que volen, el que m’interessa és que la gent com jo sigui respectada i jo sóc recte com era Crist i no puguin dibuixar a Crist com si fos Crist. efeminat perquè no era efeminat i tampoc tenen el dret de privar-me de la meva llibertat per interrogar-me amb els seus davantals blancs de psicòlegs que desitgen que jo digués jo com ells (Jehovà em va salvar del que tindrien els meus enemics. volien, no em violessin sexualment, Jehovà va protegir Lot d’això, Jehovà també em va protegir, i Jehovà protegia tots els seus fills d’això (Isaïes 1: 9), els homes que em van assetjar sexualment i les dones que eren còmplices d’ells. , no van assolir els seus objectius, però van tenir morts horribles, molt doloroses, perquè Jehovà sempre està cuidant els seus fills), no poden segrestar-me tres vegades, no em poden privar de la meva llibertat de buscar i triar una verge. i dona pura per casar-se amb ella, m’han entorpit Aus que m’han segrestat tres vegades, i això no és just !. Em van posar en captivitat i van dificultar la meva cerca, a la meva joventut, per a una dona que buscava una verge, era jove i tenia el dret i encara tinc dret a casar-me amb una dona verge, i jo quan vaig llegir els refranys. 19:14, on es diu que qui troba una dona troba el favor de Jehovà, llavors vaig decidir dedicar-me al cristianisme perquè volia i encara vull que la benedicció, l’or i la plata que no busco, busco una dona. a qui puc ser fidel !, perquè sóc gelós, voldria casar-me amb una dona verge, com Déu mana, com jo m’agrada, per què no? Per què he de casar-me amb una dona que ja estava amb un altre home si tinc l’oportunitat de fer-ho amb una dona que és verge i que mai li va fer un petó a la boca ?,

el que passa és que aquestes esglésies es casen amb dones separades, vídues i prostitutes, hi ha un conflicte d’interès, però a mi no m’importa, ni tan sols es casen elles mateixes, donen la seva benedicció a ningú, als més alts ofertants que han donat les seves benediccions. a les seves esglésies, als seus matrimonis, però no m’interessen les seves benediccions ni la seva aprovació, ja que per a mi, les falses religions són innecessàries en la meva cerca de l’amor d’una dona verge i fidel, el que vull és justícia, jo no pretengui canviar la naturalesa de les persones perquè és impossible, perquè Daniel 12:10 diu perfectament: “els malvats continuaran sent com són i no ho entendran, però els justos ho entendran i per tant ells creran i per tant se salvaran de la ira de Jehovà, viuran per la seva fe (Habakkuk 2: 4), veieu que hi ha una discriminació radical, a Isaïes 57 al final també hi ha una discriminació, es diu una cosa així: “Produiré fruit de llavis: pau per a qui està a prop i per a qui està lluny ”,“ els malvats no poden estar quiets, són com el mar brut que llença les escombraries a les costes ”,“ no hi ha pau per els dolents ”, ja ho veieu, pau per a alguns (les ovelles de la dreta) i vergonya per a d’altres (el neguit de l’esquerra), pau per als homes de bona voluntat (pau per als justos) i“ turbació per als homes sedents ”, Els homes sanguinaris són les calúmnies que saben perfectament que les persones acusades són falsament acusades, saben que són innocents del que se’ls acusa, són els que busquen el sacrifici dels innocents, aquests són els enemics de Crist. , els que estimaven el seu dolor a la creu, els que estimaven les ferides de Crist, els que, com a vampirs, devien beure la seva sang i la sang dels sants que van ser assassinats als seus temples plens d’ídols (la “ciutat babilònica símil” a Roma), també ho són els servents de Babilònia, la dona beguda bevent la sang els sants i els profetes, el papa Francesc vol la vida per a Barrabas, cosa que implica la mort dels innocents, el papa Francesc no vol justícia per Jesucrist, perquè va ser assassinat a la creu i la llei del seu pare ordena que el que vessi la sang d’un home innocent, la seva sang es vessarà i un home innocent va ser assassinat: Jesús. (Yoshua!)

Èxode 20:13 No mataràs.

Complement:

Èxode 21:12 Qui fa mal a ningú i li farà morir.
13 Però el que no tenia la intenció de fer-li mal, sinó que Déu el va posar a les seves mans, així que assenyalaré el lloc on ha de fugir.
14 Però si algú està orgullós de si mateix contra el seu proïsme i el matarà amb fúria, el treureu del meu altar per morir.

El papa Francesc no vol justícia per mi, perquè vaig ser injustament posat en captivitat tres vegades, i van intentar fer-ho el desembre del 2018, i la llei del meu Pare mana a qui segresti algú ha de ser assassinat. ”
Èxode 21:15 No robaràs.

16 No parlareu cap testimoni fals contra el proïsme

17 No voreu la casa del vostre proïsme, no voreu la dona del vostre veí, ni el seu servent, ni la seva donzella, ni el bou, ni el cul, ni res del proïsme.

Complement:

Èxode 21:16 Qui segresti una persona, tant si la ven com si la trobe en possessió, morirà certament.)
Vull justícia per Crist, vull vida per a Crist, vida per als justos i mort per als malvats, falsos profetes, calumniats sanguinaris, sacrificadors infantils, bruixes que sacrificen les nenes i els seus còmplices.

Però, podríeu esperar alguna cosa des de la boca d’un personatge sinistre com el papa Francesc, el castell dels quals els bruixots s’ha rebel·lat contra els mandats més elementals de Déu?

Èxode 20: 1 I Déu va pronunciar totes aquestes paraules, dient: 2 Jo sóc el Senyor, el vostre Déu, que us he sortit del país d’Egipte, de la casa de la servitud. 3 No tindreu altres déus davant meu. 4 No et faràs imatge, ni cap semblança amb el que hi ha més amunt al cel, ni per sota de la terra, ni a les aigües de sota la terra. 5 No us inclinareu davant d’ells ni els honreu; perquè sóc Jehovà el vostre Déu, fort, gelós, que visito el mal dels pares sobre els fills fins a la tercera i quarta generació dels que m’odien, 6 i faig pietat de milers, dels que m’estimen i em mantenen el meu manaments.

Complement:

Deuteronomi 13: 1 Quan un profeta, o un somiador de somnis, s’aixecarà enmig de vosaltres, i anunciarà un signe o meravelles, 2 i si es compleix el signe o prodigi que us va anunciar, dient: aneu després d’altres déus, que ningú no vau conèixer, i els servim; 3 No escolteu les paraules d’un profeta ni un somiador de somnis; perquè Jehovà, el vostre Déu, us està posant a prova, per saber si estimeu Jehovà el vostre Déu amb tot el vostre cor i amb tota la vostra ànima. 4 Després de Jahvè, el teu Déu, caminaràs; el tindreu por, guardeu els seus manaments i escoltareu la seva veu, el servirà i el seguirà. 5 Un profeta o un somiador somiat és assassinat, perquè va aconsellar rebel·lió contra Jehovà, el vostre Déu, que us va treure de la terra d’Egipte i us va rescatar de la casa de la servitud i va intentar separar-vos del camí pel qual Jehovà el vostre Déu us va manar a les anduvies; i així traureu el mal entremig. 6 Si el teu germà, fill de la teva mare, o el teu fill, la teva filla, la teva dona o el teu amic íntim, et incita en secret dient: Anem a servir altres déus que ni vós ni els vostres pares sabíeu, 7 dels déus dels pobles que es troben al vostre entorn, prop de vosaltres o lluny de vosaltres, des d’un extrem de la terra fins a l’altre extrem d’aquest; 8 No li consentireu ni l’escoltarà; ni el teu ull no tindrà llàstima, ni tindràs pietat d’ell, ni el cobriràs, sinó que el mataràs; la vostra mà s’alçarà primer damunt d’ell per matar-lo, i després la mà de tota la gent. 10 El pedregeu fins que mor, perquè intentà separar-vos del Senyor, el vostre Déu, que us va sortir de la terra d’Egipte, d’una casa de servitud; 11 De manera que tot Israel oïrà i temerà, i no ho tornarà a fer enmig d’aquest punt. 12 Si escolteu que es diu d’una de les vostres ciutats que el Senyor, el vostre Déu, us dóna per viure-hi, 13 que homes impíos que han instigat els habitants de la seva ciutat han sortit del vostre lloc, dient: “Anem i servim els déus aliens, que no coneixíeu; 14 consultareu i cercareu i demanareu diligentment; i si sembla veritat, una cosa certa, que una abominació es va fer entremig de vosaltres, 15 ferireu irremeiablement als habitants d’aquesta ciutat per la vora de l’espasa, destruint-la amb tot el que hi hagi, i també ho fareu matar el seu bestiar per la vora de l’espasa. 16 I reunireu tots els seus botins al mig de la plaça, i consumireu de foc la ciutat i tots els seus botins, tot això, com a ofrena cremada a Jehovà, el vostre Déu, i es convertirà en moltes ruïnes per sempre; Mai més es tornarà a construir. 17 I res de l’anatma no s’enganxarà a les teves mans, de manera que Jehovà es desviarà de l’ardor de la seva ira, i tindrà pietat de tu, i tindrà compassió de tu i et multiplicarà, com va jurar als teus pares, 18 quan obeiu la veu de Jahvè, el vostre Déu, complint tots els seus manaments que us mana avui, per fer el que sigui correcte als ulls de Jehovà, el vostre Déu.
Deuteronomi 13: 6 Si el teu germà, fill de la teva mare, o del teu fill, de la teva filla, de la teva dona o del teu amic íntim, els incita, en secret: dient-nos-hi i servim a altres déus que ni vosaltres ni els vostres pares coneixíeu. els déus dels pobles que es troben al vostre entorn, a prop vostre o lluny de vosaltres, des d’un extrem de la terra fins a l’altre extrem; 8 No li consentireu ni l’escoltarà; ni el teu ull no tindrà llàstima, ni tindràs pietat d’ell, ni el cobriràs, sinó que el mataràs; la vostra mà s’alçarà primer damunt d’ell per matar-lo, i després la mà de tota la gent. 10 El pedregeu fins que mor, perquè intentà separar-vos del Senyor, el vostre Déu, que us va sortir de la terra d’Egipte, d’una casa de servitud; 11 de manera que tot Israel sentirà, i temerà, i no tornarà a fer-ho entre vosaltres així.12 Si sentiu que es diu d’una de les vostres ciutats que Jehovà, el vostre Déu, us dóna per viure en elles, 13 que homes impíos que han instigat els habitants de la seva ciutat han sortit del vostre mig, dient: Anem a servir els déus aliens, que no coneixíeu; 14 consultareu i cercareu i demanareu diligentment; i si sembla cert, una cosa certa, que una abominació es va fer entremig de vosaltres, 15 ferireu irremeiablement als habitants d’aquesta ciutat per la vora de l’espasa, destruint-la amb tot el que hi hagi, i també ho fareu matar el seu bestiar per la vora de l’espasa.

16 I reunireu tots els seus botins al mig de la plaça, i consumireu de foc la ciutat i tots els seus botins, tot això, com a ofrena cremada a Jehovà, el vostre Déu, i es convertirà en moltes ruïnes per sempre; Mai més es tornarà a construir. 17 I res de l’anatma no s’enganxarà a les teves mans, de manera que Jehovà es desviarà de l’ardor de la seva ira, i tindrà pietat de tu, i tindrà compassió de tu i et multiplicarà, com va jurar als teus pares, 18 quan obeiu la veu de Jahvè, el vostre Déu, complint tots els seus manaments que us mana avui, per fer el que sigui correcte als ulls de Jehovà, el vostre Déu.

Franciscobviament, Francisco, odies a Jehovà, Jehovà també et detesta i t’ha donat un lloc especial per a tu, no et queixis, al cos humà no totes les cèl·lules funcionen com les neurones brillants, ets com la cèl·lula hemorroide a les vores de la anus d’un home gros, que és gras per seguir els vostres consells a la vostra Bíblia babilònica, per menjar carn de porc, tal com el vostre evangeli fals no prohibeix, una carn que Jehovà va prohibir menjar en la seva llei.

El papa Francesc i la paraula de Déu als Romanos 9:21 O el terrisser no té poder sobre el fang, per convertir la mateixa massa en un got per honor i un altre per deshonor?

Proverbis 16: 4 Jehovà ha fet tot per ell mateix: sí, fins i tot els malvats per al dia del mal. Isaïes 66:24 “I sortiran a buscar els cadàvers dels que es rebel·laren contra mi; els cucs que se’ls mengen no moriran, el foc que els crema no s’apagarà i seran desagradables per a tota la humanitat. “

per què estaran a l’infern? perquè són com el tipus de gent que cridava: “Llarga vida a Barrabas i mort a Crist!”

Ho van cridar en la seva rebel·lió contra els ordres de Jehovà tal com s’explica a les línies anteriors. Igual que ho fa el papa Francesc!

Jesús va ser víctima d’assassinar, els seus enemics utilitzaven calúmnies, jo era víctima d’un segrest, els meus enemics feien calúmnies, la justícia per Jesús també és justícia per a mi, estimar la justícia és estimar la llei de Déu, la llei del talió, odiar Déu. és odiar la justícia, odiar Déu és falsificar l’evangeli dels seus servents, odiar Déu és calumniar contra l’aparició viril dels seus sants àngels i aquesta és la raó per la qual Satanàs i els seus servents aniran a l’infern. (Apocalipsi 12: 7-12)!

+++

THE MARCH OF THE BEAST

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Un comentario sobre “L’amor pels culpables condemnarà els malvats, però l’amor pels innocents salvarà els justos!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s