Rakkaus syyllisiä vastaan ​​tuomitsee jumalattomat, mutta rakkaus viattomia kohtaan pelastaa vanhurskaat!

Rakkaus syyllisiä vastaan ​​tuomitsee jumalattomat, mutta rakkaus viattomia kohtaan pelastaa vanhurskaat!
He ”tappoivat” minut jälleen vuonna 2001, – mutta pieni apu auttoi minua (Daniel 11:34).

Tänä aamuna minulle annettiin kirjoittaa tämä kuvitteellinen tilanne vertaamaan Danielin 2:44: n profetiaa.

Tämä profetia muistuttaa tilannetta, jossa Kuun kokoinen rauta-asteroidi lähestyy maata suurella nopeudella suoran ja kohtisuoran törmäyksen aikana, ja vain maan päällä korkeimman hierarkian viranomaiset tiesivät sen, että he yhdessä ovat yrittäneet Jos haluat, että asteroidi osaa puhua, se voisi sanoa: “maa on kuin neitsyt morsiameni ja hän kutsuu minua”, ja jos maa voisi puhua, se sanoisi asteroidille: “tule” tällaisessa tilanteessa ihmiset pysyisivät kuin muurahaiset lehdellä, joka kelluu joella kohti vesien putoamista. ”

Daniel 2:40 Ja neljäs valtakunta tulee olemaan vahva kuin rauta; ja kun rauta murenee ja rikkoa kaiken, se murenee ja rikkoa kaiken. 41 Ja mitä näit jalkoista ja sormista, osittain keramiikan savista ja osittain raudasta, tulee olemaan jaettu valtakunta; myöhemmin siitä osa raudan lujuudesta, aivan kuten näit raudan sekoitettuna keitetyn mutaan. 42 Ja koska varpaat ovat osittain rautaa ja osittain savea, valtakunta on osittain vahva ja osittain hauras. 43 Aivan kuten näit raudan sekoittuneen mudaan, se sekoitetaan ihmisen liittojen avulla; mutta ne eivät liity toisiinsa, koska rauta ei sekoitu mudan kanssa. 44 Ja näiden kuninkaiden päivinä taivaan Jumala nousee valtakuntaan, jota ei koskaan tuhota, eikä valtakuntaa jätetä toiselle kansalle; se murenee ja kuluttaa kaikki nämä valtakunnat, mutta hän pysyy ikuisesti,

Daniel 2:45 tapa, jolla näit, että vuorelta kiviä leikataan, ei kädellä, laatu silputtua rautaa, pronssia, mutaa, hopeaa ja kultaa. Suuri Jumala on osoittanut kuninkaalle, mitä on tapahtunut tulevaisuudessa; ja unelma on totta ja sen tulkinta uskollinen.

Tässä tapauksessa tämä näyttää siltä, ​​että se on maailman jalkapallo-mestari, joka todella uskoo olevansa taitavin pelaaja maailmassa, sanon: luuletko, että jokainen jalkapalloosaava on kiinnostunut omistautumaan vuokra-jalkapalloon?

Tässä tapauksessa näyttää siltä, ​​että nainen, joka voittaa Miss World -sivun, joka todella uskoo olevansa maailman kaunein nainen, sanon: luuletko, että kaikki naiset ovat kiinnostuneita kilpailemaan voitassasi kilpailussa? .

Neljäs peto on valtakunta, joka pitää itseään voittamattomana, neljäs peto on valtakunta, jota pidetään itsenäisesti ylitsepääsemättömänä, kunnes he ymmärtävät, että on asioita, jotka ovat heidän hallinnassaan, kunnes he ymmärtävät, että on asioita, jotka pakenevat niiden suodattimia, se on niin tyhmä tunne voittamaton!

Tunnenko voittamaton?

En ole voittamaton, se, joka on voittamaton, on Jehova, ja jos hän haluaa, hän jakaa voittamattomuutensa kanssani, jotta ei anna minun kuolla!

(valkoinen hevonen ja hänen armeijansa)

Vihollisteni anteeksiantamaton tappamisyritys minua kohtaan itsemurhan induktiota vastaavalla tavalla lääkkeiden avulla.

Sillä henkilöni, joka yrittää tappaa viattoman, on yhtä syyllinen kuin se, joka saavuttaa pahan aikomuksen, niin helvetti on täynnä ihmisiä, joilla on huonot aikomukset!

(Nuo halveksittavat ihmiset ovat toistuvia rikoksentekijöitä!)

Vaikka olenkin elossa, käytännössä, jos puhumme omasta vahvuudesta, tappoivat viholliseni, tein itsemurhan vuonna 2001, 26,

(se olin minä)

Viholliseni, suvaitsemattomat sukulaiset tappoivat minut sillä tosiasiaalla, että saarnasin katolisuuden epäjumalanpalvontaa vastaan, kuten selitin aiemmin.

Aioin tehdä itsemurhan, elämäni oli jotain samanlaista kuin helvetti ja ajattelin: “Kuolema on parempi kuin vapaaehtoisen elämisen epärehellisyys, mutta eunukkina näiden pillereiden tai lukittujen hullujen ihmisten takia”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats-miten-i-oli-in-helmi-2000-i-oli-24-vuotias-i-vain-halusi löydettäviä-a-hyvä-nainen-to-be -vaimoni/

Aioin heittää siltaa sateeseen, koska luonneni muuttui psykoottisten tuotteiden takia, joita viholliseni pakottivat minut ottamaan sulkemisuhkia madotaloissa, jos en tee niin, aioin heittää itseni, tunsin, että minulla oli ei ole ulospääsyä tai mitään menetettävää, mutta sain vähän apua taivaalta, kuten on kirjoitettu:

Daniel 11:33 Ja kansan viisaat neuvovat monia [mutta aiemmin]; ja muutaman päivän ajan he putoavat miekalla ja tulella, vankeudessa ja hävitettäessä. (Näin tapahtui minulle! (Luuk. 21:21) Mutta ennen kaikkea he pidättävät sinut kiinni ja vainosivat sinua antamalla sinut synagogaan ja vankiloihin (psykiatrisiin keskuksiin), johtaen sinut kuninkaisiin ja kuvernööreihin minun tyköni sake) Nimi

(Koirien kanssa, jotka eivät halua menettää voimaansa, mutta jotka tietävät enemmän kuin tavalliset katu ihmiset tietävät).

Reinkarnoitujen pyhien kaatumisen yhteydessä tapahtuu se, että Jehova rankaisee heitä, koska Jehova näyttää heille oikean tien tekemällä pyhimystensä pyhittämistä, ja Jehova nuhtelee heitä siitä, että he ovat salaisuuksiensa tueksi julistaneet kapinallisten pyhiä kirjoja hyväksymällä ”vehnän ja oljen”. , totta ja vääriä, että nämä kirjat sisältävät !!.

Pyhät olivat kiireessä ja eivät vieneet tarpeeksi aikaa sisällön analysointiin ja vertailuun, virhe!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Se tapahtui täyttämään ennustus, jota edes heidän jumalansa (heidän jumalansa) eivät ymmärtäneet, Jumalan, joka pyytää kultaa ja hopeaa ja jota kauhistuttavat ihmiset ylistävät, heidän palvelijansa saarnaavat tästä syystä: ”Hänen rappeutuneen planeetan ilmapiiri tarvitsee kultahiukkasia tai jotain kultaa tai joka sisältää kultaa, on heidän laskussa! “, kun taas nämä kauhistuttavat pimeyden lähettiläät sanovat, että Jehova on paha Jumala, joka pyytää lasten uhrauksia, kun todellisuudessa ihmisen uhrauksien jumala on” Anunnakki “, jota he ylistävät, ja uhrit ovat heidän lapsensa, pedot, 666, ”Anunnakin” lapset.
(Psalmi 118: 18 – Luoja tuomitsi minut nuhtelemaan minua kahdella tarkoituksella: yksi: ymmärtää, että en saarnaa totuutta, koska jos niin olisi ollut, en olisi pudonnut, kun oletetaan, että vaikeudet tapahtui jo aiemmassa elämässä … mutta Daniel 12: n ja ahdistuksen ajankohdan perusteella sen piti tapahtua näin …, kaksi: pystyä tunnistamaan viholliseni, koska kaikki, jotka näyttivät olevan liittolaisia, eivät todellakaan olleet oikeasti liittolaiset!):

Psalmi 118: 12 He ympäröivät minua kuin mehiläiset; ne sytettiin tuleen kuin piikkejä;
Mutta tuhoan heidät Jehovan nimessä.

13 Tykkäit minut väkivaltaisesti putoamaan,
Mutta Jehova auttoi minua.

14 Vahvuuteni ja lauluni on JAH,
Ja hän on ollut pelastuksesta.

15 Riemun ja pelastuksen ääni kuuluu vanhurskaiden telttoihin;
Jehovan oikea käsi tekee lyöntejä.

16 Jehovan oikea käsi on ylevä;
Jehovan oikea käsi tuo rohkeutta.

17 En kuole, mutta asun,
Ja minä kerron JAH: n teokset.

18 Minua rangaisti vakavasti JAH,
Mutta hän ei antanut minulle kuolemaa.

19 Avaa minulle oikeudenmukaisuuden ovet;
Sisään heidän läpi, kiitän JAHia.

20 Tämä on Herran portti;
Sen kautta vanhurskas tulee.

21 kiitän sinua, koska kuulit minut,
Ja jätit minut pelastukseen.

22 Kivi, jonka rakentajat hylkäsivät
Siitä on tullut kulman pää.

mutta koirat uskovat, että tämä tapahtui, koska he, koirat, ovat parempia kuin pyhät, ja koirat kerskavat turhaan väärin tekoaan, he eivät ymmärrä, että he ovat olleet vain kertakäyttöisiä työkaluja, jotka kerran kun pyhien täydellisyys toimi on valmis, ylpeät työkalut heitetään roskakoriin, köyhät koirat!

(Jumala johtaa täydellisesti pyhimyksiään heidän hyväntekeväisyytensä kautta vanhurskaisiin (2. Tim. 2:10.) Siksi minä kärsin kaiken valittujen hyväksi, niin että he myös saavat pelastuksen, joka on JEHOVAH: ssa ja sen mukana iankaikkisen kirkkauden.))

Jesaja 45:20 Kokoontukaa ja tulkaa; kerätä kaikki selviytyneet kansakuntien keskuudesta. Niillä, jotka pystyvät epäjumalansa puuhun, ei ole tietoa,

Jesaja 45:20 Kokoontukaa ja tulkaa; yhdessä kaikkien selviytyneiden kanssa kansakuntien keskuudesta. Niillä, jotka pystyvät epäjumalansa puuhun, ja niillä, jotka rukoilevat pelastamatonta jumalaa, ei ole tietoa.
21 Julista ja vie heidät lähelle ja kaikki neuvottelevat; Kuka kuuli tämän alusta alkaen, ja mitä hän sanoi siitä lähtien, mutta minä olen Jehova? Ja ei ole Jumalaa, vaan minua; Vain Jumala ja Vapahtaja; Mikään muu ulkopuolellani.

Daniel 11:34 Ja heidän syksyllään heitä autetaan pienellä autolla; ja monet liittyvät heihin imartelemalla [tekopyhyydellä].
Aioin käynnistää itseni, mutta kun aioin tehdä sen, näin yhden nuoren naisen lähestymässä minua pienen lapsen kanssa, joka oli 3–5-vuotias, ja ajattelin:

“Jos heittää itsesi tyhjyyteen, traumaatisoin sitä viattomia lapsia, joilla ei ole syytä ongelmiin, joita käyn läpi, että lapsi ja hänen äitinsä ohittavat ja menevät ensin, ja kun he ovat poissa, yritän sen uudelleen”

Joten keskeytin yrityksen, aioin yrittää uudelleen, mutta vain sillan alla ja ajoneuvo ohitti hitaasti, ja ajattelin: ”Jos heitän itseni nyt, ruumiini putoaa autolle ja satun kuljettajalle, joka on viaton kaikesta, mitä minulle tapahtuu ”, ja siksi en tappanut itseäni ja asui kertomaan sen.

Rakkaus pelasti minut, rakkaus viattomiin pelasti minut!
Ja se on sama, joka pelastaa valitut,
rakkaus syyllisiä vastaan ​​tuomitsee jumalattomat,
mutta rakkaus viattomiin ihmisiin pelastaa vanhurskaat!

Matthew 24:10 Moni kompastuu silloin ja vapauttaa toisiaan, ja he vihaavat toisiaan. 11 Ja monet väärät profeetat nousevat, ja eksyttävät monia; 12 Ja koska se on monistanut pahan, monien rakkaus jäähtyy. 13 Mutta joka kestää loppuun asti, se pelastuu.

//

Paavi Franciscus ja Jumalan sana Roomalaisissa 9:21 Vai eikö keramiikalla ole valtaa mutaan, tehdä samasta taikinasta lasi kunniaksi ja toinen epärehellisyydelle?

2. Moos. 20: 4 Et tee itsestäsi kuvaa tai mitään muistuttavaa siitä, mikä on taivaassa, alhaalla maan päällä eikä maan alla olevissa vesissä. 5 Älä kumarra heitä vastaan ​​eikä kunnioita heitä.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- että-mahtava-city-for-in-one-tunnin-on-Thy-tuomio-come /

//

Psalmi 58:10 Vanhurskaat iloitsevat nähdessään kostoa;
Hänen jalkansa pesevät jumalattomien veressä. 11 Sitten mies sanoo: Varmasti on palkinto vanhurskaille;
Varmasti on Jumala, joka tuomitsee maan päällä.
Revelation 16: 5 Ja minä kuulin vesien enkelin,

[suihkulähde]

Se sanoi: olet vanhurskas, Herra, kuka olet ja kuka olit, Pyhä, koska olet tuominnut nämä asiat.
6 Koska he vuodattivat pyhien ja profeettojen verta, olet myös antanut heille juoda verta; No, he ansaitsevat sen.
7 Kuulin myös toisen, joka alttarilta sanoi: Varmasti, Herra Kaikkivaltias Jumala, sinun päätöksesi ovat totta ja oikeudenmukaisia.
6 Sillä he vuodattivat pyhien ja profeettojen verta, ja sinä olet antanut heille juoda verta. he ansaitsevat sen.
Jesajan 49:26 Ja minä teen heille syödä oman lihansa, ja heidät juodaan verellään kuin makealla viinillä; Ja kaikki liha tietää, että minä olen Herra, sinun Vapahtajasi, ja sinun Lunastajasi, Jaakobin Vahva.
Oikeus korkeimpien pyhiin! (Danielin 7:17 Nämä neljä suurta petoa ovat neljä kuninkaata, jotka nousevat maan päälle. 18 Sitten Korkeimman pyhät saavat valtakunnan, ja he omistavat valtakunnan vuosisataan saakka, iankaikkisesti ja iankaikkisesti.
19 Sitten minulla oli halu tietää totuus neljännestä pedosta, joka oli niin erilainen kuin kaikki muut, erittäin pelottava, että sillä oli rautahampaita ja pronssikynnet, että se syöi ja mureni ja jäännökset polvisivat jalkoillaan; 20 myös noin kymmenen sarvea hänen päässään ja toisen, joka oli tullut ulos, joiden edessä kolme oli pudonnut; ja samalla sarvella oli silmät ja suu, jotka puhuivat suuria asioita, ja näyttivät olevan suuremmat kuin seuralaiset. 21 Ja minä näin, että tämä torvi sotki pyhiä vastaan ​​ja voitti heidät, 22 kunnes muinaiset päivät tulivat ja Korkeimpien pyhät saivat oikeuden; ja tuli aika, ja pyhät saivat valtakunnan.
[Paavi Franciscus julistaa kapinaa Jehovaa vastaan ​​kuolemanrangaistusta, jota ei voida hyväksyä kaikissa tapauksissa. ]
[Se on sinun sanasi vastaan ​​minun, ja vain yksi tulee voimaan]
Hei, olen José Galindo, olen täällä Limassa, Perussa, missä asun, missä olen syntynyt. Olen täsmälleen Liman katedraalin sisäänkäynnillä, epäjumalanpalvelijoiden kirkossa, siellä on hallituksen palatsi, ja siellä on Plaza de armas, hetki sitten, muutama minuutti sitten, olen kulkenut lähellä Neitsyt-Neitsyt Marian patsaan kulkua, olen kulkenut heidän lähelle, on ollut katolisia pappeja ja ihmisiä laulamassa heidän patsaaseensa, ja luuletko minua kiinnostavan? En todellakaan välitä muiden uskomuksista, paitsi kollegani uskomuksista, mitä etsin, että “vanhurskaat ihmiset”, kuten selitän, että nöyrät ihmiset kuten minä olin, samoin kuin Olen edelleen, koska jos olisin upea, vaatisin adoraatiota minulle, mutta vaatin jumalusta Luojalta, etsin minulta kaltaisia ​​nöyrästi ihmisiä, jotka syvällä sydämellään haluavat miellyttää Jumalaa, haluan, että nämä ihmiset tietävät totuus, tarkoitan sitä, etten toimi kaikkien hyväksi, Daniel 12: 1: ssä on selvää, että kun Michael nousee ja kaikki osoittaa olevansa minä, hän nousee Danielin kansan lasten hyväksi, ja Danielin kansan lapset, vanhurskaat,

Daniel 12 sanoo: “Ja silloin kansasi vapautetaan, kirjaan kirjoitetut”, sitä ei lueta, “kaikki ihmiset vapautetaan”, mitä tämä tarkoittaa? Että on ihmisiä, jotka eivät koskaan hyväksy sitä, että heidän tekemänsä on epäjumalanpalvontaa, että he eivät halua edes kuunnella väitteitä, jotka osoittavat heille, että heidän käyttäytymisensä on epäjumalanpalveluksellista käyttäytymistä, he eivät halua kuunnella, he ovat tyytyväisiä tapahtuvaan heidän ympärillään he hyväksyvät asiat sellaisinaan kuin ne eivätkä halua muutosta, ja se on useimpien ihmisten tilanne, siksi minä annan heidän olla sellaisia ​​kuin he ovat, en todellakaan välitä muiden uskomuksista, mitä olen etsiminen on minulle oikeudenmukaisuutta, koska minua on siepattu, koska lopetin näiden epäjumalantekoisten tekojen harjoittamisen heti, kun sain oppia lukemalla ja analysoimalla muutama Raamatun teksti, että katolisena tein epäjumalanpalvelusta ollessani katolilainen ja aloin saarnata sanaa Raamatussa lukematta kaikkea sitä, uskoin, että Raamattu oli koko Jumalan sana, koska olin juuri lukenut vähän, mutta pieni, jonka olin lukenut, riitti ymmärrän, että mitä tein kissana holic-miehen oli tarkoitus tehdä epäjumalanpalveluksia, se oli aika, jolloin perheeni ja heihin liittyvät ihmiset sieppasivat minut, he eivät kunnioittaneet minun vapauttani, ja sitten etsin oikeutta, selitän sen jo blogissani [bestiadn. com – 777.health.blog], jota etsin on talion lain soveltaminen, kukaan ei voi millään tavalla estää minua vapauttani olla katolinen ja saarnata Raamatun ollessa kädessä (at tuolloin uskoin Raamattuun: Psalmi 118: 18, Ilm. 13: 7, Miika 7: 9-10), että katolilaisuus on itsenäisesti epäjumalanpalvelusta ja että he ovat periaatteessa käyttäneet loistoa minua vastaan, he ovat keksineet mielisairauksia, jotka Minulla ei ole koskaan ollut eikä ole koskaan ollut, ja kaikki [omistautumiseen] vapaa-ajallaan yrittää auttaa niitä, jotka eivät haluaisi myös olla huijatuksi, koska tuolloin
Minulla ei ollut työtä (etsin työtä opintoni mukaan, mutta en löytänyt …,), mutta vaikka en löytänyt sitä, vietin vapaa-aikani sanomani suhteen, mutta se ei miellyttäkää perhettäni, ja siksi he keksivät kaiken sen alibin, josta kärsin skitsofreniasta, kärsin hallusinaatioista, ja kokonaisen sarjan surkeutta, joka on vahingoittanut nuoruuttani, tarkoitan 20-vuotiaitani, ja no niin, mitä haluan todellakin olla muuttamatta ihmiset, ihmiset ovat aina oleellisesti samanlaisia, en voi muuttaa ihmisten luonnetta, ihmiset ovat aina sellaisia ​​kuin he ovat, luonnollinen epäjumalanpalvelija (syntynyt epäjumalanpalvelija) on aina luonnollinen epäjumalanpalvelus, mutta vanhurskas tulee aina olemaan vanhurskaat ihmiset, ja uskon, että vanhurskaat ihmiset haluavat tietää totuuden, ja heidän puolestaan ​​teen blogini työtä, monet muslimit ovat edelleen muslimeja, monet katoliset jatkavat katolilaisina ja monet ”Jehovan todistajat” ovat edelleen ”Jehovan todistajat”, ”väärä Jehovan Witne sses
pikemminkin, koska todellinen Jehovan todistaja uskoo kaikkiin profetioihin, mutta ei niin, väärä Jehovan todistaja on edelleen väärä Jehovan todistaja, ja vanhurskaat jatkavat vanhurskauttaan, kuten minä pidän itseäni vain, jotkut sanovat : ”Kukaan ei ole vanhurskas”, kuinka on, ettei kukaan ole vanhurskas? Katso profetioita hyvin, [puhuvat vanhurskaisista]: “Psalmi 118: 20”: “Tämä on Jehovan ovi, vanhurskas käy läpi se ”, vain vanhurskaat voivat hyväksyä tämän, on epäoikeudenmukaista sanoa, että olemme kaikki vääriä !, se on loistoa, koska ihminen tietää [itsensä epäreiluksi], mikä ei anna hänelle mitään oikeutta olettaa, että kaikki ovat hänen kanssaan tasa-arvoisia. , kuvitelkaa pedofiili, joka sanoo:
“Me kaikki olemme pedofiilejä”, mikä ei ole totta, hän voi olla pedofiili, emme ole kaikki samoja, et voi laittaa kaikkia samaan roskapussiin, on syntisiä, on pahoja syntisiä, jotka luonnostaan ​​ovat aina pahoja syntisiä, mutta se ei tarkoita, että me kaikki olemme pahoja syntisiä, Jumala pitää epäjumalanpalvontaa synninä, mutta epäjumalanpalvelijoita on kahta tyyppiä, mielestäni luonnollista epäjumalanpalvelijaa, kuten juuri ohi kulkeneet ihmiset (heidän kulkueessaan), fanaatikko, Kuka ei edes sen vuoksi, että lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevista skandaaleista kerrotaan uutisista, ne pidetään poissa näiden ihmisryhmien opista ja tietämättömyyden epäsäännöllisestä epäjumalista, kuten olin nuorena, koska vähemmän asioiden vuoksi muutin pois Katolilaisuus, kuten selitän blogissani,

kuten selitän blogissani, kun olin 20-vuotias tai 21-vuotias, tulin pelaamaan [jalkapalloa], ja huomasin sanomalehdessä, että “U” -fani oli tappanut “Alliancen” fani. tai päinvastoin, ja sanoin itselleni: “(Tällä ei ole mitään järkeä), kuulen Jumalan sanan kirkossa (Jumala sanoo siitä jotain)”, kävin kirkossa ja papin, epäjumalanjumalan papin, joka kertoi kohdan, jossa Jeesus puhui Pietarille, ja hän kertoi sen näin: ”Pietari, sanot, ettet kiellä minua, mutta näytät olevan” U ”: n fani, kielsit minua kolme kertaa”, sitten minä pettyin ajatellessani näin: ”näiden ihmisten oletetaan olevan lähempänä Jumalaa, ja näin juuri uutisen epäjumalanpalvelun murhasta, tämänkaltaisen jalkapalloa (vedonlyönti, vuokrattu jalkapallo), nuo tyhmyyksiä ja tämä kaveri puhuu käytännössä samaa, samaa puhetta, tarkoitan, että tämä kaveri käytännössä pyytää anteeksi tyhmyydeltä “minä olen” U “tai” olen “Allianille ce “”, sanoin itselleni: mikä tämä on? “, Niin siitä hetkestä lähtien se oli ensimmäinen lähtöni katolisesta kirkosta, katolilaisena olin pettynyt, ja vaikka en ollut koskaan kuullut pedofiliatapauksista, jos minulla olisi ollut pääsy tietoihin, jotka ovat nyt saatavilla Internetissä tietoa niin monesta pedofiilistä katolisesta papista, että en olisi lukenut katolista, jos olisin lukenut Raamattua, jos jotain vähemmän merkityksellistä (ilmeisesti) papin joitakin turhia sanoja hänen yleisönsä edessä, uhkuttaen epäjumalanpalvontaa jalkapalloissa, olin jo muuten pois, kuvittele, jos Internetiäni olisi kehitetty niin kuin se on nykyään, olisin lakannut olemasta katolilainen niistä uutisista, skandaaleista, olisin lakannut katolilaisena 17- tai 14-vuotiaana tai sitten oppinut lukemaan ja ajattelemaan, katso nyt kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat myös tietoisia tuista uutisista, mutta jotka eivät vieläkään avaa silmiä ymmärtääkseen, että he ylistävät pedofiileja ja patsaita, joilla ei ole tunteita, en voi saada heitä näkemään, voin älä tee bli Kun näkee valon, sokea pysyy sokeana, vaikka hän käveli keskipäivän valossa, mitä voin tehdä, saada se, joka ei ole sokea, näkemään valon, koska kuka pystyy näkemään salaman pimeässä tunnelissa, pystyy nähdäkseni päivän tunnelin ulkopuolella, sivuni on kuin lamppu, se, jolla on näky, ymmärtää sen, se, joka ymmärtää perusteet, voi ymmärtää edistyneempiä, mutta se, joka keskustelee perusteista, se, joka keskustelee ABC: stä, ei hyväksy DEF: ää, joka ei pysty hyväksymään, että 1 1 on 2, ei koskaan ymmärrä kaikkein kehittyneimpiä matemaattisia kaavoja, joten en vaivaudu selittämään heille mitään, en todellakaan välitä, se on kuin henkilö, joka on homoseksuaali, en voi estää häntä olemasta sellaisena kuin hän on, homoseksuaali on aina homoseksuaali (Ilm. 22: 11, Danielin 12:10) ja se on heidän asia, en voi muuttaa heidän olemistapaansa , En myöskään voi tehdä huonosta ihmisestä hyvää, en välitä siitä, avustavatko homot molemmat Eikä, niin kauan kuin he eivät sekoita minua, että heidän keskuudessaan tehdään mitä haluavat, minua kiinnostaa se, että minualaisia ​​ihmisiä kunnioitetaan ja olen suora kuin Kristus ja he eivät voi piirtää Kristusta ikäänkuin Kristus olisi ollut paljastui, koska hän ei ollut naispuolinen, eikä heillä ole myöskään oikeutta riistää minulta vapautta kuulustella minua heidän psykologien valkoisilla esiliinoilla, jotka haluavat sanoa olevani heidän kaltainen (Jehova pelasti minut siltä, ​​mitä vihollisillani olisi he halusivat, että he eivät raiskanneet minua seksuaalisesti, Jehova suojasi Lotia siitä, Jehova suojasi myös minua, ja Jehova suojaa myös kaikkia poikiaan (Jesaja 1: 9), miehiä, jotka häiritsivät minua seksuaalisesti, ja naisia, jotka olivat heihin osallisina , eivät saavuttaneet tavoitteitaan, mutta heillä oli kamala, erittäin tuskallinen kuolema, koska Jehova pitää aina huolta lapsistaan), He eivät voi kidnapata minua kolme kertaa, he eivät voi riistää minulta vapauttani etsiä ja valita neitsyt ja puhdas nainen menemään naimisiin, he ovat estäneet minua sillä he ovat sieppaneet minut kolme kertaa, ja se ei ole reilua !. He panivat minut vankeuteen ja haittasivat nuoruudessani etsimään naista, joka etsin neitsytä, olin nuori ja minulla oli oikeus ja minulla on edelleen oikeus naimisiin neitsyt naisen kanssa, ja minä, kun luin sananlaskuja 19:14, jossa sanotaan, että se, joka löytää vaimon, löytää Jehovan armon, päätin sitten omistautua kristinuskoon, koska halusin ja haluan edelleen sitä siunausta, kultaa ja hopeaa, jota en etsi, etsin vaimoa kenelle voin olla uskollinen!, koska olen kateellinen, haluaisin mennä naimisiin neitsyt naisen kanssa, kuten Jumala käskee, kuten pidän, miksi ei? Miksi minun täytyy mennä naimisiin naisen kanssa, joka oli jo toisen miehen kanssa, jos minulla on tilaisuus tehdä niin naisen kanssa, joka on neitsyt ja koskaan suudella ketään suussa ?,

mitä tapahtuu on, että nämä kirkot avioituvat eronneiden naisten, leskien ja prostituoitujen kanssa, on eturistiriita, mutta en välitä, he eivät edes nai itseään, he antavat siunauksensa kenelle tahansa, korkeimmalle tarjoajalle, jonka he tekevät siunauksensa heidän kirkoissaan, avioliittoissaan, mutta en ole kiinnostunut heidän siunauksistaan ​​tai heidän hyväksymisestään, koska minulle väärät uskonnot ovat tarpeettomia etsiessään neitsyt- ja uskollisen naisen rakkautta, mitä haluan olevan oikeudenmukaisuus, minä eivät aio muuttaa ihmisten luonnetta, koska se on mahdotonta, koska Daniel 12:10 sanoo täydellisesti: ”jumalattomat jatkavat sellaisenaan kuin ovat eivätkä ymmärrä, mutta vanhurskaat ymmärtävät ja siksi he uskovat ja siksi heidät pelastetaan Jehovan vihasta, he elävät uskonsa kautta (Habakkuk 2: 4), näette sen olevan radikaali syrjintä, Jesajassa 57 lopulta esiintyy myös syrjintää, se lukee jotain tällaista: ”Tuotan huulten hedelmät: rauha lähellä olevalle ja kaukana olevalle “,” jumalattomat eivät voi olla paikallaan, ne ovat kuin likainen meri, joka heittää roskia rannikoille “,” rauhaa ei ole huonot ”, näette sen, rauha joillekin (lampaat oikealla) ja hämmennys toisille (taarat vasemmalla), rauha hyväntahtoisille miehille (rauha vanhurskaille) ja” turbuatio verenhimoisille miehille ”, Verenhimoiset miehet ovat suruja, jotka tietävät erinomaisesti, että syytettyjä väärin syytetään, he tietävät olevansa viattomia siitä, mihin heitä syytetään, nämä ovat niitä, jotka etsivät viattoman uhrausta, nämä ovat Kristuksen vihollisia , ne, jotka rakastivat hänen kivunsa ristissä, ne, jotka rakastivat Kristuksen haavoja, ne, jotka vampyyreina olivat velkaa, humalassa hänen verta ja pyhien verta, jotka tapettiin temppeleissä täynnä temppeleitä (Babylonin kaupungin simileja vuonna Rooma), samoin kuin Babylonin palvelijat ovat humalassa olevaa naista juomalla hänen verta pyhät ja profeetat, paavi Franciscus haluaa elämän Barrabasille, mikä merkitsee viattoman kuolemaa, paavi Franciscus ei halua oikeudenmukaisuutta Jeesukselle Kristukselle, koska hänet murhattiin ristillä, ja hänen isänsä laki velvoittaa hänet, joka vuodatti verta. viattomasta ihmisestä, hänen verensä vuodatetaan, ja viaton ihminen tapettiin: Jeesus. (Yoshua!)

2. Moos. 20:13 Et tapa.

Täydentää:

2. Moos. 21:12 Joka satuttaa ketään ja aiheuttaa hänelle kuoleman, se kuolee.
13 Mutta joka ei halunnut satuttaa häntä, vaan Jumala pani hänet hänen käsiinsä, niin minä osoitan sen paikan, johon hänen on paeta.
14 Mutta jos joku on ylpeä itsestään lähimmäistään vastaan ​​ja tappaa hänet raivolla, poistat hänet minun alttariltani kuollakseen.

Paavi Francis ei halua oikeudenmukaisuutta minulle, koska minut pantiin epäoikeudenmukaisesti vankeuteen kolme kertaa, ja he yrittivät tehdä sen joulukuussa 2018, ja Isäni laki käskee, että kuka tahansa sieppataan, se on tapettava. ”
2. Moos. 21:15 Et varasta.

16 Älä puhu vääriä todistuksia lähimmäistäsi vastaan.

17 Et himoitse naapurisi taloa, et himoitse naapurisi vaimoa, hänen palvelijaansa, eikä palvelustyttöään, eikä härää, eikä aasi, eikä mitään naapuristasi.

Täydentää:

2. Moos. 21:16 Joka sieppaa ihmisen, myydäänkö se tai löydetään hänen hallussaan, se kuolee varmasti.)
Haluan oikeudenmukaisuutta Kristukselle, haluan elämää Kristukselle, elämää vanhurskaille ja kuolemaa jumalattomille, vääriä profeettoja, verenhimoisia surujaa, lasten uhraajia, lapsia uhravia noitia ja heidän avunkumppaneitaan.

Mutta voisitko odottaa jotain sellaisen synkkien hahmojen kuin paavi Franciscusin suusta, jonka noidaten linna on kapinoinut Jumalan alkeellisimpia mandaatteja vastaan?

Exodus 20: 1 Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat sanoen: 2 Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka toin sinut Egyptin maasta palvelussalista. 3 Sinulla ei ole muita jumalia ennen minua. 4 Et tee itsestäsi kuvaa tai mitään muistuttavaa taivaan yläpuolella, maan alapuolella tai maan alapuolella olevilla vesillä. 5 Älä kumarra heitä vastaan ​​eikä kunnioita heitä; koska olen Jehova, sinun Jumalasi, vahva, mustasukkainen, kävin lasten isien pahuudessa, kunnes kolmas ja neljäs sukupolvi ovat niitä, jotka minua vihaavat, 6 ja minä armon tuhansille, niille, jotka rakastavat minua ja pitävät minun käskyjä.

Täydentää:

5. Moos. 13: 1 Kun profeetta tai unelmien unelmoija nousee keskelle sinua ja ilmoittaa merkin tai ihmeitä, 2 ja jos merkki tai ihme, jonka hän on ilmoittanut sinulle, toteutuu, sanoen: menkää muiden jumalien perässä, ettet ole tavannut, ja palvelkaamme heitä; 3 Älä kuuntele tällaisen profeetan eikä tällaisen unelmoijan sanoja; koska Jehova, sinun Jumalasi, testaa sinua, tietääksesi, rakastatko Jehovaa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja kaikesta sielustasi. 4 Herran, sinun Jumalasi, jälkeen kävelet; pelkäät häntä, pidät hänen käskynsä ja kuuntelet hänen ääntään, hän palvelee häntä ja seuraa hänet. 5 Tällainen profeetta tai unelmoija on tapettava, koska hän neuvoi kapinaan Jehovaa, sinun Jumalasi, vastaan, joka vei sinut pois Egyptin maasta ja pelasti sinut orjuuden talosta ja yritti erottaa sinut polulta, jolla Jehova sinun Jumala käski sinut anduvieses; ja niin poistat pahan keskeltäsi. 6 Jos veljesi, äitisi poika tai poikasi, tyttäresi, vaimosi tai läheinen ystäväsi yllyttää sinua salaa, sanoen: “Menkäämme palvelemaan muita jumalia”, – ettet sinä tai isäsi tiennyt, 7 kaupunkien jumalat, jotka sijaitsevat ympäristössäsi, lähellä sinua tai kaukana sinua, maapallon yhdestä päästä toiseen; 8 Et anna hänelle suostumusta, äläkä kuuntele häntä; ei silmäsi sääli häntä, etkä armahda häntä, äläkä peitä häntä, 9 mutta tappaa hänet; sinun käsi nousee ensin hänen yläpuolelleen tappaakseen hänet, ja sitten kaikkien ihmisten käsi. 10 Kivitä hänet, kunnes hän kuolee, koska hän yritti erottaa sinut Herralta, Jumalaltasi, joka toi sinut pois Egyptin maasta, palvelussalista; 11 niin että koko Israel kuulee ja pelkää, ja ei enää tee näin sinun keskelläsi. 12 Jos kuulet, että yhdestä kaupunkistasi sanotaan, että Jehova, sinun Jumalasi, antaa sinulle asua niissä, 13 että jumalattomat miehet, jotka ovat kehottaneet kaupunkejaan, ovat tulleet sinun keskeltäsi sanoen: “Menkäämme palvelemaan” jumalia muille ihmisille, joita et tiennyt; 14 te tiedätte, etsit ja pyydät ahkerasti; ja jos se näyttää totta, tietty asia, että sellainen kauhistus tehtiin keskuudessasi, 15 vahingoittat korjaamattomasti kaupungin asukkaita miekan reunalla, tuhoamalla sen kaiken, mitä siinä on, ja sinä myös tappaa karjansa miekan reunalla. 16 Ja kootte kaikki heidän saaliinsa neliön keskelle ja kulutat tulella kaupunkia ja kaikkia sen pilauksia, kaiken tämän polttouhrina Jehovalle, teidän Jumalanne, ja siitä tulee paljon raunioita ikuisesti; Sitä ei koskaan rakenneta uudelleen. 17 Ja mikään anateema ei tartu käsiisi, niin että Jehova kääntyy vihan raivokkuudestaan ​​ja armahtaa sinua, armahtaa sinua ja kasvattaa sinua, kuten hän vannoi isillesi, 18 kun sinä noudatat Jehovan, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänään käsken sinulle, tehdäksesi oikein Jehovan, sinun Jumalasi, silmissä.
5. Moos. 13: 6 Jos veljesi, äitisi poika tai poikasi, tyttäresi, vaimosi tai läheinen ystäväsi yllyttää sinua, sanoen salaa: mennään palvelemaan muita jumalia, joita sinä et myöskään sinun isäsi ette tienneet, 7 niiden kansojen jumalat, jotka ovat ympäristössäsi, lähellä sinua tai kaukana sinua, maapallon yhdestä päästä toiseen; 8 Et anna hänelle suostumusta, äläkä kuuntele häntä; ei silmäsi sääli häntä, etkä armahda häntä, äläkä peitä häntä, 9 mutta tappaa hänet; sinun käsi nousee ensin hänen yläpuolelleen tappaakseen hänet, ja sitten kaikkien ihmisten käsi. 10 Kivitä hänet, kunnes hän kuolee, koska hän yritti erottaa sinut Herralta, Jumalaltasi, joka toi sinut pois Egyptin maasta, palvelussalista; 11 niin että koko Israel kuulee ja pelkää, eikä tee enää niinkuin teidän keskuudessanne näin. 12 Jos kuulette, että yhdestä kaupunkistasi sanotaan, että Jehova, sinun Jumalasi, antaa sinulle asua niissä, 13 jumalattomat miehet, jotka ovat herättäneet kaupunkejaan, ovat tulleet sinun keskeltäsi sanoen: “Menkäämme palvelemaan muiden ihmisten jumalia”, ettet tiennyt; 14 te tiedätte, etsit ja pyydät ahkerasti; ja jos se näyttää totta, tietty asia, että tällainen kauhistus tapahtui sinun keskuudessasi, 15 vahingoittat korjaamatta kaupunkisi asukkaita miekan reunalla, tuhoamalla sen kaiken, mitä siinä on, ja sinä myös tappaa karjansa miekan reunalla.

16 Ja kootte kaikki heidän saaliinsa neliön keskelle ja kulutat tulella kaupunkia ja kaikkia sen pilauksia, kaiken tämän polttouhrina Jehovalle, teidän Jumalanne, ja siitä tulee paljon raunioita ikuisesti; Sitä ei koskaan rakenneta uudelleen. 17 Ja mikään anateema ei tartu käsiisi, niin että Jehova kääntyy vihan raivokkuudestaan ​​ja armahtaa sinua, armahtaa sinua ja kasvattaa sinua, kuten hän vannoi isillesi, 18 kun sinä noudatat Jehovan, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänään käsken sinulle, tehdäksesi oikein Jehovan, sinun Jumalasi, silmissä.

Ilmeisesti Francisco vihaat Jehovaa, Jehova myös vihaa sinua ja on antanut sinulle erityisen paikan, älä valita, ihmiskehossa kaikki solut eivät toimi kuten kirkkaat neuronit, olet kuin peräpukamien solu reunoista rasvaisen miehen peräaukko, joka on rasva seuraamalla Babylonian Raamatussa annettuja neuvojasi sianlihan syömisestä, koska väärennetty evankeliumisi ei kiellä, lihaa, jonka Jehova kieltää syömästä laissaan.

Paavi Franciscus ja Jumalan sana Roomalaisissa 9:21 Vai eikö keramiikalla ole valtaa mutaan, tehdä samasta taikinasta lasi kunniaksi ja toinen epärehellisyydelle?

Sananlaskujen 16: 4 Herra on kaiken tehnyt itselleen: ja jopa jumalattomat pahan päiväksi. Jesaja 66:24 ”Ja he menevät ulos katsomaan niiden ruumiiden ruumiita, jotka kapinoivat minua vastaan; heitä syövät madot eivät kuole, heitä polttava tuli ei sammu, ja ne ovat inhottavia koko ihmiskunnalle. “

miksi he ovat helvetissä? koska he ovat kuin sellaiset ihmiset, jotka huusivat: “Pitkä elämä Barrabasille ja kuolema Kristukselle!”

He huusivat sitä kapinaansa Jehovan käskyjä vastaan, kuten edellä on selitetty! Aivan kuten paavi Francis tekee!

Jeesus oli murhan uhri, heidän vihollisensa käyttivät loukkausta, minä jouduin sieppaamaan, viholliseni käyttivät panettelua, Jeesuksen oikeudenmukaisuus on minulle myös oikeudenmukaisuutta, rakastaa oikeudenmukaisuutta on rakastaa Jumalan lakia, talion lakia, vihata Jumalaa “Vihata oikeutta, vihata Jumalaa” on väärentää palvelijoilleen suunnattua evankeliumia, vihata Jumalaa on valheellista pyhien enkeliensä mielenosoitusta vastaan, ja tästä syystä Saatana ja hänen palvelijansa menevät helvettiin. (Ilm. 12: 7-12)!

+++

THE MARCH OF THE BEAST

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s