Dumnezeu creează și adversitate și bunăstare.

Dumnezeu creează și adversitate și bunăstare.

O fată a salvat o altă fată de a fi mâncată de un crocodil care o prinsese cu fălcile, fata care a salvat-o pe cealaltă fată a sărit pe crocodil și cu degetele a scufundat ochii crocodilului, în acest fel crocodilul și-a lăsat prada. .

https://actualidad.rt.com/actualidad/331985-nina-cocodrilo-arranca-ojos-salvar-amiga
Cineva cu un profil numit „Logica” a spus unui alt comentator, care l-a binecuvântat pe Dumnezeu pentru aceste vești bune, următoarele: „toate comentariile tale au fost bune, până când l-ai menționat pe Dumnezeu, poți să-mi spui cui a fost pentru cocodrilul rău încercați să devorați fata? „
Am intervenit:
„Ilogicul” ar fi un nume de profil mai bun pentru dvs., răspundeți mai degrabă, a cărui voință a fost că aceste fete s-au născut în primul rând și ca una dintre ele să acționeze ca instrumentul mântuirii lui Dumnezeu, pentru salvarea celeilalte fete. dintr-o creatură asemănătoare cu reptilele, cum este Șarpele antic (Geneza 3:13-15, Apocalipsa 12:7-12), care, ca și tine, se calomniește împotriva bunătății lui Dumnezeu? (Psalmul 100:5). În orice caz, dacă puteți admite că Dumnezeu permite răul, ar trebui să recunoașteți că el are puterea de a-l preveni. (Deuteronom 32:39, Isaia 45: 5-7), dar în schimb îl blestemați și de aceea Dumnezeu vă blesteme și pe voi (Isaia 42:13; Apocalipsa 16:9)

=

Babilonul a spus că Isus a spus și apostolii au spus multe lucruri pe care, de fapt, nu le-au spus niciodată, doar puneți-vă aceste două întrebări: de ce mesajul din Psalmii 58:10 și din Apocalipsa 6:10 contrastează mesajul din Faptele 7:59-60 ? și De ce mesajul din Psalmii 5 și Psalmii 12 contrastează mesajul din Matei 5:44-48 ?, este o prostie să ai încredere că lucrarea Babilonului este egală cu Cartea Adevărului, când sfinții judecă lumea, ei nu vor susține Biblia, dar vor susține cartea Adevărului .. cartea vieții, propria lor experiență de viață! (Apocalipsa 20:12, Ioan 15:25)
Apocalipsa 20:12 Și am văzut morții – cei mari și cei mici – în picioare (ei se reîncarnează pentru ziua judecății – Daniel 12:3, Evrei 9:27, 2 Macabei 7: 9 (Deuteronmie 14, Isaia 65:13)) . înaintea tronului (înaintea sfinților) Cărțile au fost deschise (misterele sacre au fost dezvăluite de către sfinți (Daniel 12: 9)), iar o altă carte a fost deschisă – Cartea vieții (viața sfinților, acestea dau mărturie din propria lor experiență care se potrivește cu Psalmii 118 și Matei 21:33-44). Și morții au fost judecați după ceea ce a fost scris în cărți, după faptele lor (și cuvintele).

=

God creates adversity and well-being too.

THE PURPOSE

THE TWO TOWERS AND THE CORNER STONE

FAITH

The Cross and the Apocalypse - What is the meaning of the cross - This is the meaning of the cross

777 derrota a 666 VYT rt

Michael - end times

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s