Gud skaper motgang og velvære også.

Gud skaper motgang og velvære også.

Den ene jenta reddet en annen jente fra å bli spist av en krokodille som fikk henne fanget med kjevene, jenta som reddet den andre jenta hoppet på krokodillen og med fingrene sank krokodillen øynene , på den måten lot krokodillen byttet sitt gå .

https://actualidad.rt.com/actualidad/331985-nina-cocodrilo-arranca-ojos-salvar-amiga
Noen med en profil kalt “Logikken” fortalte en annen kommentator, som hadde velsignet Gud for disse gode nyhetene, følgende: “all din kommentar var bra, helt til du nevnte Gud, kan du si meg hvem viljen det var for den onde krokodillen å prøve å sluke jenta? “
Jeg grep inn:
“The Illogical” ville være et bedre profilnavn for deg, svar heller, hvis var viljen til at disse jentene ble født i utgangspunktet, og at en av dem fungerer som et redningsinstrument for Gud, til den andre jentens redning fra en reptillignende skapning, som er den gamle slangen (1. Mosebok 3:13-15, Åpenbaringen 12:7-12), som, som deg, baktaler mot Guds godhet? (Salme 100:5). I alle fall, hvis du kan innrømme at Gud tillater ondskap, bør du innrømme at han har makt til å forhindre det. (5. Mosebok 32:39, Jesaja 45:5-7), men i stedet forbanner du ham, og det er grunnen til at Gud også forbanner deg (Jesaja 42:13, Åpenbaringen 16:9)
=
Pyramidene representerer utnyttelsen av mennesket av mennesker, de representerer den sosiale pyramiden, det er arbeidet til de onde avgudsdyrkerne (gullsøkere), “Anunnaki”, de kombinerte genene sine med menneskene og fra denne kombinasjonen alle de naturlige avgudsdyrkende menneskene i verden ble født, og de spredte ondt med dem, all urettferdighet som disse avgudsdyrkerne gir (Matt 13:24-30, 1. Mosebok 3:13-15, Johannes 8:44, Ordspråkene 29:27, Åpenbaringen 12:7-12, Åpenbaringen 11:18)

el mundo es cruel pero Dios es bueno

=

God creates adversity and well-being too.

THE PURPOSE

THE TWO TOWERS AND THE CORNER STONE

FAITH

The Cross and the Apocalypse - What is the meaning of the cross - This is the meaning of the cross

777 derrota a 666 VYT rt

Michael - end times