De verboden brief van Jezus en de brief van Jeremia.

De verboden brief van Jezus en de brief van Jeremia.

Jezus ‘toespraak, die niet in de Bijbel was opgenomen, was vergelijkbaar met die van Jeremia, om deze reden geloofden veel mensen dat Jezus Jeremia of Elia was, beiden bekritiseerden afgoderij!

Niet alleen staan ​​veel dingen die Jezus zei niet in de Bijbel, maar veel dingen die Jezus niet zei, staan ​​in de Bijbel alsof hij ze had gezegd.
De onderstaande regels zijn een voorbeeld van Jeremia’s speech:
Brief van Jeremia
1: 1 Kopie van een brief die Jeremia werd gestuurd naar degenen die naar Babylon zouden worden gebracht zoals verbannen door de Koning van de Babyloniërs, om hen de boodschap te geven die God hem had gestuurd.
Vanwege de zonden die ze voor God hebben begaan, zal Nebukadnezar, de koning van Babyloniërs, ze als ballingen naar Babylon brengen. 3 Daarom zullen zij, wanneer zij in Babylon zijn aangekomen, daar nog vele jaren, tot zeven generaties, blijven; Daarna ga ik je daar in vrede weghalen. 4 Nu zult u in Babylon goden zien gemaakt van zilver, goud en hout, die mensen op hun schouders dragen en die heidenen vrezen. 5 Daarom, wees voorzichtig en word niet zoals de heidenen, laat de angst die heidenen voor deze goden voelen ze niet verspreiden,
6 Wanneer u de menigte ziet en hen achter hen aanbidt, zult u in uw hart zeggen: “Gij zijt, o Jehovah, wie wij moeten aanbidden.” 7 Want mijn bode is met u, en hij zorgt voor hun leven
Openbaring 12:11 Zij zegevierden over de duivel door het bloed van het verbond en door het woord van zijn getuigenis;
ze hielden niet zo veel van hun leven om aan de dood te ontsnappen. 12 Verheug daarom de hemel en gij die daarin woont! . Maar daar uit het land en de zee, omdat Satan vol woede op u afkwam, omdat hij weet dat zijn tijd kort is.
Michael: “Je hebt geen macht tegen mij, Satan, je idool, de dood, is niet onoverwinnelijk, door het kruis van Christus, kwam het geloof dat ik beloofde, en met geloof kwam mijn redding: Het kruis: Psalm 22, geloof in de opstanding: Osea 6: 2-3, geloof in het eeuwige leven: Psalm 118: 17-18, maar u bent een dier dat fysieke schilden maakte met tekeningen van kruisen en fysieke zwaarden, als een compleet gekruiste idioot. Ik draag het geestelijke schild, dat is wat ik zojuist heb genoemd, en het zwaard, dat het ware woord van Jehovah is, niet van jou, het beest van onsamenhangendheid, de enige Heiland is Jehovah, niet jij of je religieuze afgoden!
[777]
Satan denkt: “Verdomme, deze man is Michael, en hij heeft mijn zaak van het verkopen en verhuren van idolen verpest, en ik kan hem niet doden omdat Jehovah hem beschermt door het bloed van Gabriel, dat ik aan het kruis heb gedood, Michael wil wreken zijn dood. dood “.
Satan roept naar de aarde en de zee: “Ontvang je redder en God, op je knieën, klootzakken, ik kan niet doden wie mij voor Jehovah beschuldigt, maar jij bent hem niet en ik wil hoe dan ook mijn scherpe zwaard gebruiken …! ”
[666]
Frans [FR] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettre-interdite-de-jesus-et-la-lettre-de-jeremie/
Spaans [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-carta-prohibida-de-jesus-y-la-carta-de-jeremias/
Portugees [PT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/a-carta-proibida-de-jesus-e-a-carta-de-jeremias/
Italiaans [IT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettera-proibita-di-gesu-e-la-lettera-di-geremia/
Engels [EN] – https://bestiadn.com/2020/02/27/the-forbidden-letter-of-jesus-and-the-letter-of-jeremiah/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s