Huruf Yesus sing dilarang lan surat saka Yeremia.

Huruf Yesus sing dilarang lan surat saka Yeremia.

Dhiskusi Yesus, sing ora kalebu ing Kitab Suci, padha karo Yeremia, amarga saka iki akeh wong sing percaya manawa Yesus iku Yeremia utawa Elia, loro-lorone ngritik brahala!

Ora mung pirang-pirang prekara sing dingendikakake Gusti Yesus ora ana ing Kitab Suci, nanging akeh prekara sing dingendikakake Gusti Yesus ora ana ing Kitab Suci kaya ora ana sing dingandikakake.
Garis ing ngisor iki minangka conto pidhato Yeremia:
Surat saka Yeremia
1: 1 Salin surat jeremiah sing dikirim menyang wong-wong sing bakal digawa menyang Babil minangka diasingaké Raja Babel, supaya mènèhi pesen utusan sing dikirim.
Amarga saka dosa-dosa sing ditindakake ing ngarsane Gusti Allah, Nebukadnezar, raja ing Babil, bakal digawa menyang Babil dadi tawanan. 3 Dadi, nalika tekan ing Babil, dheweke bakal tetep ana sajrone pirang-pirang taun suwene nganti suwene pitung generasi; Sakwisé kuwi, aku bakal ngajak kowé lunga saka kono kanthi tentrem. 4 Saiki, ing Babil, sampeyan bakal ndeleng para allah sing digawe saka salaka, emas lan kayu, sing ditutake wong-wong, lan wong-wong sing padha wedi. 5 Dadi, ati-ati, lan aja padha kaya wong-wong kafir, aja nganti wedi yen para wong liya padha nggegirisi,
6 Nalika sampeyan ndeleng wong akeh lan ing mburi padha sujud nyembah, sampeyan bakal ngucapake sajroning ati: “Sampeyan, dhuh Yehuwah, sing kudu kita sembah.” 7 Amarga utusanKu ana ing kowe, lan dheweke rumeksa marang uripe
Wahyu 12:11 Dheweke menang marang Iblis kanthi getih ing prejanjen lan kanthi tembung paseksene;
padha ora tresna marang urip, supaya bisa lolos saka pati. 12 Mulané, langit lan kowé sing padha manggon ing kono. . Nanging saka ing jagad lan segara, amarga Iblis mudhun menyang sampeyan kebak nepsu, amarga dheweke ngerti yen waktune cendhak.
Michael: “Sampeyan ora duwe kekuwatan marang aku, Ratun Setane, brahala, seda, ora bisa dikalahake, liwat salib Kristus, teka iman sing dakkarepake, lan kanthi iman teka saka kawilujengan: Salib: Jabur 22, iman ing kebangkitan: Osea 6: 2-3, iman marang urip langgeng: Jabur 118: 17-18, nanging sampeyan minangka kewan sing nggawe tameng fisik kanthi gambar salib lan pedhang fisik, kaya idiot sing nyabrang. Aku nggawa tameng spiritual. yakuwi sing dakkandhakake, lan pedhang, sing sejatine tembung Gusti Allah, dudu awakmu, kewan sing ora duwe isin, siji-sijine Juruwilujeng yaiku Yéhuwah, dudu sampeyan utawa brahala-brahala sampeyan!
[777]
Iblis mikir, “Damn, wong iki Michael, lan ngrusak bisnisku adol lan nyewakake brahala, lan aku ora bisa mateni amarga Yéhuwah nglindhungi karo getihé Jibril, sing aku tiwas ing salib, Michael pengin mbales seda seda “.
Iblis nguwuh-uwuh menyang bumi lan segara: “Nampa penyelamatmu lan Gusti Allah, ing dhengkulmu, para bangsat, aku ora bisa mateni sapa sing nuntut aku ing ngarepe Yéhuwah, nanging sampeyan dudu dheweke, lan aku pengin nggunakake pedhang sing cetha … ”
[666]
Prancis [FR] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettre-interdite-de-jesus-et-la-lettre-de-jeremie/
Spanyol [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-carta-prohibida-de-jesus-y-la-carta-de-jeremias/
Portugis [PT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/a-carta-proibida-de-jesus-e-a-carta-de-jeremias/
Italia [IT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettera-proibita-di-gesu-e-la-lettera-di-geremia/
English [EN] – https://bestiadn.com/2020/02/27/the-forbidden-letter-of-jesus-and-the-letter-of-jeremiah/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s