Jesu forbudte brev og Jeremia ‘brev.

Jesu forbudte brev og Jeremia ‘brev.

Jesu tale, som ikke var inkluderet i Bibelen, svarede til Jeremia, af denne grund troede mange mennesker, at Jesus var Jeremias eller Elia, begge kritiserede afgudsdyrkelse!

Ikke kun er mange ting, som Jesus sagde, ikke i Bibelen, men mange ting, som Jesus ikke sagde, er i Bibelen, som om han havde sagt dem.
Linjerne nedenfor er et eksempel på Jeremias tale:
Brev fra Jeremiah
1: 1 Kopi af et brev, jeremiah, der blev sendt til dem, der ville blive ført til Babylon som udvist af kongen af ​​babylonierne for at give dem det budskab, Gud havde sendt ham.
På grund af de synder, de har begået for Gud, vil Nebukadnezzar, babylonerkongen, føre dem til Babylon som eksil. 3 Da de ankom til Babylon, forbliver de der i mange år i lang tid, op til syv generationer; Efter dette vil jeg tage dig væk derfra i fred. 4 I Babylon vil du nu se guder lavet af sølv, guld og træ, som folk bærer på deres skuldre, og som hedninger frygter. 5 Vær derfor forsigtig og bliv ikke som hedningerne, lad ikke den frygt, som hedninger føles for disse guder, sprede dem,
6 Når du ser mængden og bag dem tilbede dem, vil du sige i dit hjerte: “Du er, o Jehova, som vi skal tilbede.” 7 Thi min messenger er med dig, og han tager sig af deres liv
Åbenbaring 12:11 De sejrede over Djævelen ved pagtens blod og ved hans vidnesbyrd.
de elskede ikke deres liv så meget at undslippe døden. 12 Glæder derfor Himmler og I, som bor i dem! . Men der fra landet og havet, fordi Satan kom ned til dig fuld af vrede, fordi han ved, at hans tid er kort.
Michael: “Du har ingen magt mod mig, Satan, din idol, død, er ikke uovervindelig, gennem Kristi kors kom den tro, som jeg bekender, og med tro kom min frelse: Korset: Salme 22, tro på opstandelse: Osea 6: 2-3, tro på evigt liv: Salme 118: 17-18, men du er et dyr, der lavede fysiske skjolde med tegninger af kors og fysiske sværd, som en komplet krydset idiot. Jeg bærer det åndelige skjold, hvilket er, hvad jeg lige har nævnt, og sværdet, som er jehovahs sande ord, ikke dit, usammenhængende dyr, den eneste Frelser er Jehova, ikke dig eller dine religiøse idoler!
[777]
Satan tænker, “Fanden, denne mand er Michael, og han ødelagde min forretning med at sælge og leje afguder, og jeg kan ikke dræbe ham, fordi Jehova beskytter ham ved blodet fra Gabriel, som jeg dræbte på korset, Michael ønsker at hævn hans død. død “.
Satan råber til jorden og havet: ”Modtag din frelser og Gud, på dine knæ, jævler, jeg kan ikke dræbe, der anklager mig for Jehova, men du er ikke ham, og jeg vil alligevel bruge mit skarpe sværd …! ”
[666]
Fransk [FR] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettre-interdite-de-jesus-et-la-lettre-de-jeremie/
Spansk [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-carta-prohibida-de-jesus-y-la-carta-de-jeremias/
Portugisisk [PT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/a-carta-proibida-de-jesus-e-a-carta-de-jeremias/
Italiensk [IT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettera-proibita-di-gesu-e-la-lettera-di-geremia/
Engelsk [EN] – https://bestiadn.com/2020/02/27/the-forbidden-letter-of-jesus-and-the-letter-of-jeremiah/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s