La carta prohibida de Jesús i la carta de Jeremies.

La carta prohibida de Jesús i la carta de Jeremies.

El discurs de Jesús, que no estava inclòs a la Bíblia, va ser similar al de Jeremies, per aquest motiu molta gent va creure que Jesús era Jeremies o Elies, tots dos van criticar la idolatria!

No només hi ha moltes coses que va dir Jesús no a la Bíblia, sinó que moltes coses que Jesús no va dir són a la Bíblia com si les hagués dit.
Les línies a continuació mostren un exemple del discurs de Jeremiah:
Carta de Jeremies
1: 1 Còpia d’una carta Jeremiah enviada a aquells que serien portats a Babilònia com a exiliat pel rei dels babilonis, per donar-los el missatge que el déu li havia enviat.
A causa dels pecats que han comès davant Déu, Nabucodonosor, rei dels babilonis, els portarà a Babilònia com a exiliats. 3 Per tant, quan van arribar a Babilònia, hi romandran molts anys durant molt de temps, fins a set generacions; Després d’això, et portaré lluny d’allà en pau. 4 Ara, a Babilònia, veureu déus fets amb plata, or i fusta, que la gent porta a les seves espatlles i que els pagans temen. 5 Per tant, tingueu cura i no us convertiu en com els pagans, no deixeu que la por que senten els pagans per aquests déus els difongui,
6 Quan veieu la multitud i darrere d’ells els venerem, direu al vostre cor: “Eres, Jehovà, a qui hem d’adorar”. 7 Perquè el meu missatger està amb vosaltres, i ell cuida la seva vida
Apocalipsi 12:11 Van triomfar sobre el Diable per la sang de l’aliança i per la paraula del seu testimoni;
no estimaven la seva vida tant com per escapar de la mort. 12 Alegreu-vos, doncs, els cels i vosaltres que hi viviu! . Però vingueu des de la terra i el mar, perquè Satanàs us va descendir ple d’ira, perquè sap que el seu temps és curt.
Michael: “No tens cap poder contra mi, Satanàs, el teu ídol, la mort, no és invencible, a través de la creu de Crist, va venir la fe que professo, i amb la fe va venir la meva salvació: la creu: Salm 22, fe en el resurrecció: Osea 6: 2-3, fe en la vida eterna: Salm 118: 17-18, però sou un animal que va fer escuts físics amb dibuixos de creus i espases físiques, com un idiota creuat complet. Porto l’escut espiritual, que és el que acabo d’esmentar i l’espasa, que és la veritable paraula de Jehovà, no la vostra, la bèstia de la incoherència, l’únic Salvador és Jehovà, no vosaltres ni els vostres ídols religiosos!
[777]
Satània pensa: “Maleït, aquest home és Michael, i va arruïnar el meu negoci de vendre i llogar ídols, i no el puc matar perquè Jehovà el protegeix per la sang de Gabriel, que vaig matar a la creu, Michael vol venjar-se. la seva mort. ”
Satanàs crida a la terra i al mar: “Rebeu el vostre salvador i Déu, de genolls, bastards, no puc matar qui m’acusa davant de Jahvè, però no sou ell, i vull fer servir la meva espasa afilada …! ”
[666]
Francès [FR] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettre-interdite-de-jesus-et-la-lettre-de-jeremie/
Espanyol [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-carta-prohibida-de-jesus-y-la-carta-de-jeremias/
Portuguès [PT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/a-carta-proibida-de-jesus-e-a-carta-de-jeremias/
Italià [IT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettera-proibita-di-gesu-e-la-lettera-di-geremia/
Anglès [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/27/the-forbidden-letter-of-jesus-and-the-letter-of-jeremiah/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s