Letra e ndaluar e Jezusit dhe letra e Jeremisë.

Letra e ndaluar e Jezusit dhe letra e Jeremisë.

Fjalimi i Jezuit, i cili nuk u përfshi në Bibël, ishte i ngjashëm me atë të Jeremiah, për këtë arsye shumë njerëz besuan se Jezui ishte Jeremiah ose Elia, të dy kritikuan idhujtarinë!

Jo vetëm që shumë gjëra që Jezusi tha nuk janë në Bibël, por shumë gjëra që Jezusi nuk i tha janë në Bibël sikur t’i kishte thënë ato.
Rreshtat më poshtë janë një shembull i fjalimit të Jeremiah:
Letër nga Jeremiah
1: 1 Kopjimi i një letre jeremia dërguar atyre që do të çoheshin në Babiloni si të internuar nga Mbreti i Babilonasve, për t’u dhënë atyre mesazhin që Zoti i kishte dërguar.
Për shkak të mëkateve që ata kanë bërë përpara Perëndisë, Nebukadnetsari, mbreti i Babilonasve, do t’i çojë në Babiloni si të mërguar. 3 Prandaj, kur arritën në Babiloni, ata do të qëndrojnë atje për shumë vite për një kohë të gjatë, deri në shtatë breza; Pas kësaj, unë do t’ju largoj nga atje në paqe. 4 Tani, në Babiloni, ju do të shihni perëndi prej argjendi, ari dhe druri, të cilët njerëzit mbajnë mbi shpatullat e tyre dhe nga frika e paganëve. 5 Prandaj, ki kujdes dhe mos u bëj si paganët, mos lejo që të përhapë frika që paganët ndiejnë për këta perëndi,
6 Kur të shihni turmën dhe pas tyre duke i adhuruar, do të thoni në zemrën tuaj: “Ju jeni, o Zot, të cilin duhet ta adhurojmë”. 7 Sepse i dërguari im është me ju dhe ai kujdeset për jetën e tyre
Zbulesa 12:11 Ata triumfuan mbi Djallin me gjakun e besëlidhjes dhe me fjalën e dëshmisë së tij;
ata nuk e deshën jetën e tyre aq shumë sa t’i shpëtonin vdekjes. 12 Gëzohuni, pra, qiej dhe ju që banoni në to! . Por atje nga toka dhe deti, sepse Satanai zbriti tek ju plot zemërim, sepse ai e di që koha e tij është e shkurtër.
Michael: “Ju nuk keni fuqi kundër meje, Satanai, idhulli juaj, vdekja, nuk është i pathyeshëm, përmes kryqit të Krishtit, erdhi besimi që unë profesoj, dhe me besim erdhi shpëtimi im: Kryqi: Psalmi 22, besimi në ringjallja: Osea 6: 2-3, besimi në jetën e përjetshme: Psalmi 118: 17-18, por ju jeni një kafshë që keni bërë mburoja fizike me vizatime të kryqeve dhe shpatave fizike, si një idiot i plotë i kryqëzuar. Unë mbaj mburojën shpirtërore, cila është ajo që sapo përmenda, dhe shpata, e cila është fjala e vërtetë e jehovahut, jo e juaja, bisha e pabindjes, i vetmi Shpëtimtar është Jehova, jo ju ose idhujt tuaj fetarë!
[777]
Satanai mendon: “I mallkuar, ky njeri është Michael, dhe ai shkatërroi biznesin tim të shitjes dhe marrjes me qira të idhujve, dhe unë nuk mund ta vras ​​atë sepse Zoti e mbron atë me anë të gjakut të Gabrielit, të cilin e vrava në kryq, Michael dëshiron të hakmerret vdekja e tij.vdekja ”.
Satanai i bërtet tokës dhe detit: “Merr shpëtuesin tënd dhe Zotin, mbi gjunjët e tua, bastardë, nuk mund të vras ​​dot kush më akuzon para Zotit, por ti nuk je ai, dhe unë dua të përdor shpatën time të mprehtë sidoqoftë …! ”
[666]
Frëngjisht [FR] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettre-interdite-de-jesus-et-la-lettre-de-jeremie/
Spanjisht [ES] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-carta-prohibida-de-jesus-y-la-carta-de-jeremias/
Portugez [PT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/a-carta-proibida-de-jesus-e-a-carta-de-jeremias/
Italian [IT] – https://bestiadn.com/2020/02/28/la-lettera-proibita-di-gesu-e-la-lettera-di-geremia/
Anglisht [EN] – https://bestiadn.com/2020/02/27/the-forbidden-letter-of-jesus-and-the-letter-of-jeremiah/

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s