Care este interpretarea din Apocalipsa 16:13. “trei spirite necurate, ca broaștele, care ies din gura Dragonului și falsul său profet”? – Care sunt spiritele necurate? / Ce este un spirit impur ?, cum este atacul unui spirit impur? / Cum atacă un spirit impur ?, unde trăiesc spiritele necurate ?.

[Español][Inglés][Italiano][Portugués][Francés]

Doctrinele demonilor sunt duhurile necurate care ies din gura falsilor profeți ai Dragonului (Satana).

Dumnezeu urăște păcatul, dar iubește pe unii păcătoși.

Eso jamás moustruo infernal

Care este interpretarea din Apocalipsa 16:13. “trei spirite necurate, ca broaștele, care ies din gura Dragonului și falsul său profet”? – Care sunt spiritele necurate? / Ce este un spirit impur ?, cum este atacul unui spirit impur? / Cum atacă un spirit impur ?, unde trăiesc spiritele necurate ?.
Cineva m-a întrebat:
José, ce crezi că este un spirit impur și cum crezi că este atacul lui?

Am raspuns:
Cred că este un fel de creatură, adjectivul este impur, acum, să descriem ce este impur sub perspectiva Dumnezeului evreilor:
verificați legea lui Moise și găsiți ce este detestabil pentru Dumnezeu.
Cum poate fi atacul spiritului necurat ?,
Să descriem ce este un atac, un atac este ceva care produce sentimente neplăcute asupra celui atacat.
Atacul poate fi fizic sau moral.
Când o persoană lovește sau lovește o altă persoană, acesta este un atac fizic, când o persoană insultă o altă persoană, acesta este un atac moral.
Spiritul impur înseamnă că este o entitate non-fizică, atunci atacurile sale sunt morale.
Dacă cineva te insultă spunându-ți: „mănâncă rahat!”,
creierul tău înțelege mesajul, în milisecundă îți imaginează că mănânci rahat și sistemul tău de apărare respinge acest gând, pentru că îl urăști (dacă nu îl urăști):
(Crucea și Apocalipsa – Care este sensul crucii?) –
Atunci când o persoană insultă o altă persoană, el poate insulta, înseamnă că poți percepe fizic atacul său: un mesaj scris al lui, vocea sa sau vocea sa înregistrată sau un mesaj dat de altcineva în numele său.

Dar, în cazul unui atac de spirit impur, nu veți auzi nicio voce, nu veți vedea nicio scrisoare scrisă, dar veți percepe aceeași senzație neplăcută a creierului dvs. respingând acele jigniri, la fel ca efectul imediat pe care îl simți dacă cineva spune Dumneavoastră: „sunteți un dracu al propriei mame” (dacă nu sunteți mama dracului și vă place să faceți această urâciune (Leviticul 18)).
Altcineva m-a întrebat: ce spuneți are sens,
și cum poate fi dus spiritul necurat de la cineva care nu este incomod cu acesta?
Am raspuns:
Principala modalitate de a rezolva această problemă este să abandonezi orice fel de practici idolatrice, spiritele necurate înconjoară locurile unde se practică idolatria, persoanele necurate, spiritele mincinoase ale profeților sunt în armonie cu acele spirite necurate, pentru că sunt porcii sau câini, la care Isus se referea ca porci în Evanghelia sa, amintiți-vă, porcul este un animal necurat, dacă câinii erau oameni, câinii sunt păcătoșii naturi în ceea ce privește legea din Leviticul 18.

Dragi prieteni, nu mă refer la porci sau câini ca dragi prieteni, aceasta este interpretarea pentru Apocalipsa 16:13 Și am văzut trei spirite neplăcute ca niște broaște venind din gura dragonului, din gura fiarei, iar din gura falsului profet.

Profetul fals este în singular, dar nu se referă la o singură persoană, acel simil se referă la vreun profet fals, iar tot profetul fals propovăduiește orice tip de idolatrie, în câteva cuvinte, a propovădui idolatrie înseamnă a predica că este o sfântă datorie de a pleca în genunchi sau de a privi în jos cu sentimente de inferioritate în fața oricărui lucru creat pentru a onora acea creatură, chiar dacă această creatură este doar o bucată de lemn, ciment sau piatră, chiar dacă acea creatură este un om care îi înșală. Profetul fals este fiara, iar imaginea este idolul cu care se închină, semnul pe frunte sau mână, înseamnă a fi un adept natural al acestor profeți mincinoși, un păcătos natural, un idolator natural, un potențial înlocuitor al acestor profeți mincinoși, înseamnă că, indiferent de evidendele împotriva doctrinelor acestor profeți flase, cei care au semnul fiarei nu fug de la ei, ci îi urmează pe oricare dintre ei, indiferent dacă într-o religie sau într-o altă religie a acestor profeți mincinoși, pentru aceasta motiv, toate regatele nelegiuite vor fi distruse, un regat prietenul meu, nu include numai un rege, ci o regină, armatele și populațiile sale, niciuna dintre acestea nu supraviețuiește când un regat este distrus, nu este doar distrugerea răutăților împărați, dar distrugerea împărăției răutăcioase care este prorocită în Daniel 2:44, astfel încât niciun nou rege nelegiuit să nu poată înlocui regele rău dispărut, se întâmplă similar cu falsul profet și adepții săi idolatri naturali.
Cu toate acestea, există câțiva oameni care vor fugi de aceste religii false și își vor găsi calea, așa cum am făcut și eu.

Experiență proprie în acest fenomen?
Da, în timp ce eram ignorant, eram catolic până atunci, am practicat idolatria, din păcate pentru dușmanii mei, profeții mincinoși, care vor plăti pentru asta în iad:
https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will- obține-milă /

Era între sfârșitul anilor 1991-1992, a durat 7 luni, aveam între 16 și 17 ani, nu am râs în acele șapte luni pentru că eram supărat și foarte ocupat încercând să înțeleg fenomenul, în acea perioadă am putut doar Găsesc liniștea când dormeam, într-o zi, ultima din acest moment rău, erau aproximativ 3 pm când m-am întors de la Institutul Cibertec ((studiam programarea computerului la Cibertec) am spus: „Mă voi odihni, „așa că m-am întins pe patul meu, m-am întins pe spate și m-am uitat la tavan și la etajul al treilea al clădirii în care locuiam (am locuit la primul etaj) cineva lovea continuu de perete cu un ciocan și m-am gândit “Nu pot dormi cu zgomotul acesta și, dacă nu am auzit măcar acel zgomot, acum nici măcar nu pot dormi”, atunci în mod brusc, se opri, totul a tăcut, dar aproape imediat mai târziu, am auzit un bip , un sunet constant, puteți găsi un sunet similar în http://szynalski.com/tone#9784,v0.01 faceți clic pe „Redare” acolo)
Am fost ușurat, m-am gândit: „Sunetul tăcerii, al liniștii, acum pot dormi!”
Însă ușurarea mea a durat doar câteva secunde, pentru că, dintr-un suddent, bip-ul stabil a început să crească și apoi să-și scadă volumul, repetând ciclul iar și iar, dar fiecare ciclu a fost mai scurt decât ciclul anterior, în timp ce fiecare vârf înalt al volumului a fost mai mare decât precedentul și fiecare vârf scăzut al volumului a fost mai mic decât cel precedent (ca și cum sunetele ar putea fi anti-sunete) Voi explica matematic:
0 x tăcere, 5 x volumul vocii umane într-o conversație normală, 0,1 – volumul „bipului” constant înainte de modificările pe care încerc să le explic în această ordine: de la 1 (0,5 “) la – 1 (0,5) “) la 2 (0,25”) la -2 (0,25 “) la 4 (0,125”) la -4 (0,125 “) la 8 (0,125”) la 8 (0,25 “) la -4 (0,125”) la 8 ( 0,25 “) până la -4 (0,125”) la 8 (0,25 “) la 8 (0,25”) la 4 (0,125 “) la -4 (0,125”) la 8 (0,125 “) la 8 (0,25”) la -4 (0,125 “) la 8 (0,25”) la 8 (0,25 “) la 4 (0,125”) la -4 (0,125 “) la 8 (0,125”) la 8 (0,25 “) la -4 (0,125”) la 8 (0,25 “) la 8 0,0625”) până la -8 (0, 0625 “) la 16 (0,003125”) la -16 (0,003125 “) la 32 (0,015625”) la -32 (0,015625 “) și așa mai departe, poate „volumele negative” au fost doar liniște, dar am simțit-o altfel decât tăcerea, a fost groaznic, am simțit că mi se rupe timpanele, am simțit că mi-a explodat creierul, am simțit durere severă în urechi, am crezut că o să mor de un accident vascular cerebral, sau devin mental nebun, când am deschis ochii și am privit spre tavan, am văzut că se învârte, de asemenea, pereții, era ke a nightmare, apoi am simțit că există o mână cu unghiile lungi care îmi strângeau creierul în ciuda craniului, am simțit o durere ca și cum creierul meu sângera din cauza unghiilor alea care o tăiau, simțeam o durere intensă, parcă un coșmar ciudat, dar eram conștient și treaz, iar în mijlocul acelei neliniști, în mijlocul acelei situații, în gândurile mele i-am implorat lui Dumnezeu ajutorul și mila lui: „Doamne, ajută-mă, adu-mi aminte de mine, nu mă lăsa eu mor, am vrut mereu să te mulțumesc, m-am dus duminică la Liturghie, poate am greșit în locurile unde te-am căutat, poate am fost înșelat, dar nu este vina mea și o știi, ajută-mă, fă nu permit ca aceste umbră să mă distrugă “. Și, pentru că Dumnezeu este milostiv, m-a ajutat, sunt sigur că Dumnezeu a iubit faptul că nu am cerșit în fereastra mea„ Iisuse, ajută-mă “, așa cum o fac fagurile atunci când sunt în pericol” .
Ajutorul lui Dumnezeu a fost așa: nu am văzut-o, dar am simțit, am primit un mesaj, că există o lumină care împrăștia patru umbre (parcă aș putea vedea lumina și cele patru umbre în timp ce ochii îmi erau încă închise) și atunci zgomotul a încetat și când am deschis ochii, tavanul și pereții unde încet încet să se învârtă, am vrut să mă ridic, să mă mișc, dar am simțit că trupul meu este prea greu pentru a-l deplasa, în câteva minute. Mă străduiesc să vorbesc un cuvânt, doar două minute întârziate ca să-l poată numi pe unul dintre frații mei, m-a văzut cu lacrimi în ochi, dar a fost ciudat pentru mine că nu m-a întrebat, frate ce s-a întâmplat? plâng? “, pentru că eram în stare de șoc, au fost lacrimi pe ochii mei, dar am păstrat detaliile acestor evenimente în inima mea până astăzi. Diavolul mă urăște, dar Dumnezeu mă iubește.

https://bestiadn.com/2020/03/06/the-archangel-michael-vs-the-roman-empire-legacy/
+
https://bestiadn.com/2020/03/11/el-coronavirus-llego-a-peru/

profeția:
Psalmii 116: 3 Coroanele morții m-au cuprins și strâmtoarea de Șeol m-a găsit, de suferință și de întristare pe care le găsesc. 4 Și numesc Iehova: Îl rog pe Tine, Doamne, izbăvește-mi sufletul, 5 Dăruitor este Domnul și neprihănit, Da, Dumnezeul nostru este milostiv, 6 Un păstor al Domnului simplu [este] Domnul , Eram jos și pentru mine El dă mântuire. Daniel 9:27 Și a întărit un legământ cu mulți – într-o săptămână, iar în mijlocul săptămânii, el încetează sacrificiul și prezentul, iar prin aripa urâciunilor el face pustiu, până la sfârșit, iar ceea ce este hotărât este turnat pe cel pustiu. ‘ (și ceea ce este determinat este turnat și pe pustiu.) Daniel 8:13 `Și aud un anumit sfânt vorbind, și un anumit sfânt i-a spus celui care vorbea întâi: Până când este viziunea jertfei continue , și a fărădelegii urâte care au călcat atât în ​​sanctuar cât și în armată? 14 Și mi-a spus, până la 2.300 de după-amiază și dimineața, atunci locul sfânt va fi declarat restaurat.
2300×0.5 = 7 (1150)

Título – Asunto del mensaje del ángel Enlace bestiadn
Nu te îndoiești, pentru că Isus avea părul scurt! https://bestiadn.com/2019/08/09/nu-te-indoiesti-pentru-ca-isus-avea-parul-scurt/
Un troll publică o fotografie care ridiculizează președintele rus Vladimir Putin https://bestiadn.com/2019/08/12/un-troll-publica-o-fotografie-care-ridiculizeaza-presedintele-rus-vladimir-putin/
Adevăratul arhanghel Mihail împotriva falsului arhanghel Mihail https://bestiadn.com/2019/08/14/adevaratul-arhanghel-mihail-impotriva-falsului-arhanghel-mihail/
[Baza creștinismului este credința în nemurire] Bună, sunt José Galindo https://bestiadn.com/2019/08/23/baza-crestinismului-este-credinta-in-nemurire-buna-sunt-jose-galindo/
Bătălia finală: Sabia și scutul fiecărui mesager al Satanei – Scutul și sabia lui Satan vs. Sabia și scutul fiecărui mesager al lui Dumnezeu – Scutul și Sabia Arhanghelului Mihail. https://bestiadn.com/2019/08/31/batalia-finala-sabia-si-scutul-fiecarui-mesager-al-satanei-scutul-si-sabia-lui-satan-vs-sabia-si-scutul-fiecarui-mesager-al-lui-dumnezeu-scutul-si-sabia-arhanghelului-mihail/
567 – Asta e am fost în februarie 2000, am fost de 24 de ani, am vrut doar pentru a găsi o femeie bună să fie soția mea https://bestiadn.com/2019/09/11/567-asta-e-am-fost-in-februarie-2000-am-fost-de-24-de-ani-am-vrut-doar-pentru-a-gasi-o-femeie-buna-sa-fie-sotia-mea/
știți care este diferența dintre Ecleziastică și Eclesiastii? https://bestiadn.com/2019/09/12/stiti-care-este-diferenta-dintre-ecleziastica-si-eclesiastii/
Martorii falși ai lui Iehova condamnă transfuzia de sânge. https://bestiadn.com/2019/09/13/martorii-falsi-ai-lui-iehova-condamna-transfuzia-de-sange/
Hristos a folosit părul scurt – Isus a avut părul scurt https://bestiadn.com/2019/09/15/hristos-a-folosit-parul-scurt-isus-a-avut-parul-scurt/
Biblia este caracatița, uite cine sunt tentaculele tale în această publicație https://bestiadn.com/2019/09/15/biblia-este-caracatita-uite-cine-sunt-tentaculele-tale-in-aceasta-publicatie/
Michael: “Du-te departe fals Hristos, stai departe de mine Satana, știu intențiile tale, vrei doar să fie aproape de copii pentru că sunteți parte dintr-o mafia pedofil internaționale care pledează impunitate pentru faptele …” https://bestiadn.com/2019/09/17/michael-du-te-departe-fals-hristos-stai-departe-de-mine-satana-stiu-intentiile-tale-vrei-doar-sa-fie-aproape-de-copii-pentru-ca-sunteti-parte-dintr-o-mafia-pedofil-internationale-care-pledeaza-i/
Crucea și Apocalipsa – Care este sensul crucii? – Acesta este sensul crucii https://bestiadn.com/2019/09/23/crucea-si-apocalipsa-care-este-sensul-crucii-acesta-este-sensul-crucii/
Războiul în domeniul telecomunicațiilor – Războiul dintre îngeri are loc în domeniul telecomunicațiilor https://bestiadn.com/2019/09/25/razboiul-in-domeniul-telecomunicatiilor-razboiul-dintre-ingeri-are-loc-in-domeniul-telecomunicatiilor/
De ce este rea idolatria? De ce este idolatria un păcat? De ce este rău să practici idolatria? https://bestiadn.com/2019/09/26/de-ce-este-rea-idolatria-de-ce-este-idolatria-un-pacat-de-ce-este-rau-sa-practici-idolatria/
Pactul cu viața vs. pactul cu moartea. https://bestiadn.com/2019/09/28/pactul-cu-viata-vs-pactul-cu-moartea/
„Satana, oprește-ți muzica de rahat, o spun așa.” – Probleme cu vecini zgomotoși? – Muzica vecinilor blocului nu mă lasă să dorm! https://bestiadn.com/2019/09/29/satana-opreste-ti-muzica-de-rahat-o-spun-asa-probleme-cu-vecini-zgomotosi-muzica-vecinilor-blocului-nu-ma-lasa-sa-dorm/
Soarta „Sfântului Seiya”, omul care s-a opus zilei judecății lui Dumnezeu. https://bestiadn.com/2019/10/04/soarta-sfantului-seiya-omul-care-s-a-opus-zilei-judecatii-lui-dumnezeu/
Marșul maimuțelor. https://bestiadn.com/2019/10/06/marsul-maimutelor/
Dragostea pentru cei vinovați îi va condamna pe cei răi, dar iubirea pentru cei nevinovați îi va mântui pe cei drepți! https://bestiadn.com/2019/10/09/dragostea-pentru-cei-vinovati-ii-va-condamna-pe-cei-rai-dar-iubirea-pentru-cei-nevinovati-ii-va-mantui-pe-cei-drepti/
Interpretarea lui Daniel 2:44 – Cine va moșteni în Împărăția lui Dumnezeu? https://bestiadn.com/2019/10/11/interpretarea-lui-daniel-244-cine-va-mosteni-in-imparatia-lui-dumnezeu/
Creștinismul avansat – triunghiul 4: „Viitoarea soție a lui Hristos este o femeie și nu un popor !, oamenii sunt oameni, dar femeia este femeie! “ Isaia 59:19 Și se vor teme de numele Domnului din vest și de la nașterea soarelui gloria Lui; https://bestiadn.com/2019/10/18/crestinismul-avansat-triunghiul-4-viitoarea-sotie-a-lui-hristos-este-o-femeie-si-nu-un-popor-oamenii-sunt-oameni-dar-femeia-este-femeie-isaia-5919-si-se-vor-teme-de-numele/
Dumnezeu creează și adversitate și bunăstare. https://bestiadn.com/2019/10/31/dumnezeu-creeaza-si-adversitate-si-bunastare/
Voi explica pilda în care se află Matei 24:31, aici îl puteți vedea https://bestiadn.com/2020/01/09/voi-explica-pilda-in-care-se-afla-matei-2431-aici-il-puteti-vedea/
Scrisoarea interzisă a lui Isus și scrisoarea lui Ieremia. https://bestiadn.com/2020/02/29/scrisoarea-interzisa-a-lui-isus-si-scrisoarea-lui-ieremia/

https://bestiadn.com/2020/02/05/las-acusaciones-del-testigo-veraz-has-sido-aceptadas-por-el-tribunal-supremo-el-testimonio-del-testigo-fiel-ha-sido-aceptado-por-jehova/

https://bestiadn.com/2020/02/08/he-visto-ya-la-abominacion-de-la-desolacion-profetizada-por-daniel-y-confirmada-por-jesus-mateo-517-18/

nuevatierraycielos
El ángel Satanás en el infierno dirá: “Malditos gusanos, ¿por qué no mueren?.”
Y añadirá: “Soy misericordioso con mis amigos y conmigo mismo, no con mis enemigos, yo no predico el amor a los enemigos, ni insulto a Dios atribuyéndole esa estúpida característica, como tu si lo has hecho, pero has acusado falsamente a mi hermano Jesús de haberlo hecho, pues eres un calumniador, por eso te llamas Satanás, y  por eso tu estas donde estas y yo estoy donde estoy, el infierno es tu lugar y el cielo es el mío, tu me observarás desde allá y yo te observaré desde aquí, con cierto asco, por cierto!”.
lavenganzadeJehovC3A1
La Gloria el Honor y la Inmortalidad - El fin de los tiempos
LAPALABRADEJEHOVADESTRUYEASEIYAELFALSOSANTO
(AAE)
=
elinfierno
=
El ángel Satanás en el infierno dirá: “Malditos gusanos, ¿por qué no mueren?.”
Y añadirá: “Soy misericordioso con mis amigos y conmigo mismo, no con mis enemigos, yo no predico el amor a los enemigos, ni insulto a Dios atribuyéndole esa estúpida característica, como tu si lo has hecho, pero has acusado falsamente a mi hermano Jesús de haberlo hecho, pues eres un calumniador, por eso te llamas Satanás, y  por eso tu estas donde estas y yo estoy donde estoy, el infierno es tu lugar y el cielo es el mío, tu me observarás desde allá y yo te observaré desde aquí, con cierto asco, por cierto!”.
=

Batallas en el ciberespacio – 22/01/2020

Recopilación de mis heróicos actos en algunas de mis batallas en el Ciberespacio: – Fecha 22/01/2020

contrincantes:

A la izquierda: los soberbios, a la derecha: los humildes.
Trata de intuir cual fue el comentario o la pregunta, yo solo publico mi respuesta.
[xyz]
Luis Toro afirmó en uno de sus videos que ellos no adoran imágenes, porque según el: al ser preguntado por un colega : “¿que es adorar?” el dijo que adorar es prender velas, arrodillarse para rezar, quemar incienso, y que a Dios nadie le puede quemar incienso, ni prender velas, ni nadie se puede arrodillar ante él, y que los que dicen que “solo adoran a Dios” mienten, por esa razón, por eso presenta sus actos de idolatría como algo no comparable con adorar a Dios, que a Dios se le reserva una forma de adorar superior, y que ellos no adoran sino que veneran, pero venerar y adorar es lo mismo, y adorar a Dios significa obedecer sus mandamientos, los cuales dicen no tener otros dioses, vale decir, no rogar a una criatura que ruegue por uno, no hacer idolatría, vale decir, no inclinarse ante nada ni nadie, ante ninguna imagen o escultura o persona para ser acto de humillación en busca de favores divinos o no divinos. (Éxodo 20:1-5, Hechos 10:25). Para reforzar la cultura de la idolatría, el imperio Romano introdujo herejías en su Biblia ejm Hebreos 1, vs Salmos 97, solo a Jehová (el nombre de Dios) hay que adorar, pero Roma indica con calumnia contra los santos mártires que Jesús consentía que se arrodillen ante él (Lucas 17:15-18), de ser ese el caso ¿no haría lo mismo que Satanás pretendía de él en desierto (Mateo 4:10)? Ese engaño de la cuarta bestia, el imperio romano, profetizado en Daniel 8:25… en mi blog denuncio esto con mas argumentos.PD. Por eso los perseguidos hicieron uso de parábolas, como de de Apocalipsis 19:10 donde en realidad Juan no se iba a arrodillar ante el mensajero (el ángel) pues el conocía la ley, solo que contó esa parábola para condenar el culto a los ángeles, cosa que si hace la iglesia católica, eso sin mencionar que los mensajeros de Dios no podrían verse como damas, sino varoniles según la ley de Dios a la cual ellos, a diferencia de Satanás, no se han rebelado (Deuteronomio 22:5) , los que quemaron Sodoma no fueron los ángeles de Satanás (Levítico 18:22) sino los ángeles de Dios, por lo tanto, ni Cristo y sus santos ángeles daban un mensaje de rebelión contra Dios por medio de su aspecto físico (1 Corintios 11:1-16), etc, etc. ¿Carne de Cerdo? por algo Pedro dijo “no señor jamás he comino nada inmundo”, si Cristo realmente hubiese predicado que todos los alimentos son limpios (contra la ley (Deuteronomio 14), entonces el primero en enterarse posiblemente haya sido Pedro, y ni en sueños hubiese respondido algo así…(Hechos 11:8), ¿Jesús amaba a los fariseos y los bendecía? Mateo 21:33-44 nos dice que no, por lo tanto, salvo que el haya sido un hipócrita, que no era el caso, el no predicó realmente bendecir a los que le maldicen a uno… ¿y donde hay en los cuatro evangelios de la Biblia un mensaje claro de Jesús en contra de los ídolos como si lo hay en 1 Reyes 18 donde se habla del profeta Elías, o en Jeremías 10 donde este profeta describe lo que son los ídolos y lo nada que valen?, si Jesús fue confundido con Elías o Jeremías, se entiende que su discurso era muy parecido, ¿por qué no esta en la Biblia? ¿por que no dijo nada sobre eso? no , porque los “moderadores” no lo quisieron…
https://bestiadn.com/2019/08/04/que-es-la-idolatria-por-que-la-babilonia-del-apocalipsis-de-juan-es-el-vaticano/
Si alguno predica la Biblia predica también las mentiras incorporadas en ella.
[456]
[fgh]
Ojo con el NT es una obra romana, tomó del Libro de la verdad (Ley de Moisés, profetas judíos) y le agregó algunas predicas genuinas de Cristo, pero también algunas predicas paganas, que sin embargo se la atribuyeron a Cristo y sus santos discípulos, no caiga en la trampa en la que yo caí cuando empezaba a enfrentar a los idólatras usando la Biblia “como la Palabra de Dios” (cuando yo tenía  22 años), haga su comparación: “¿ama acaso Dios a sus enemigos?” (Salmos 5 vs Mateo 5), mucha gente no puede responder con argumentos racionales y responden como salvajes insultando, eso demuestra que no todos somos hijos de Dios.
https://bestiadn.com/2019/11/06/un-caso-100-real-de-persecucion-religiosa-en-el-peru-por-parte-de-fanaticos-catolicos-evidencias-innegables-de-la-persecucion-religiosa-contra-jose-carlos-galindo-hinostroza/
[rst]
Alexis, yo he llegado a la misma conclusión lógica hace 20 años, lo que Jesús habría tratado de decir a María Magdalena es algo así: “cuida a María como si ella fuera tu madre” y a María: “María Magdalena te cuidará como a una madre”, el discípulo amado no podría ser Juan, porque tres personas estaban en la cruz, y el que escribió también, pero las tres eran mujeres,  por lo tanto, los romanos han falsificado el evangelio, no era Juan, era María Magdalena, si quieres enfrentar a los idólatras, no cometas el grave error que yo cometí hace 20 años, si predicas la Biblia entras en su terreno de juego, porque la hicieron los romanos en base a la adulteración de los mensajes de los evangelistas asesinados, porque evidentemente odiaban el mensaje genuino.¿ acaso ama Dios a sus enemigos para que Jesús haya predicado que debemos imitar a Dios y amar nosotros también a nuestros enemigos?, ¿acaso miente Salmos 5 y salmos 15?, ¿acaso mintió Jesús en Mateo 21:33-44?, pero Mateo 5 contradice, y eso es para muestra un botón, lo denuncio en mi blog a los 4 vientos.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s