Kéwan lan gambaré. Sapa 666 ?. Kewan apa wae 666!.

Kéwan lan gambaré. Sapa 666 ?. Kewan apa wae 666!. Sapa wae nabi palsu? Sapa wae 666 sing ngarani hambahe Gusti Allah iku pancen nabi palsu! Klompok akeh kethok mateni wong sing sepi, lan sawise iku, iki kethul mlaku kanthi bangga kanthi simbol pembunuhan! kera bangga amarga wis mateni makhluk sing unggul: wong lanang. Dheweke … Sigue leyendo Kéwan lan gambaré. Sapa 666 ?. Kewan apa wae 666!.