Kanyaah pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat, tapi dipikacinta pikeun jalma anu polos bakal nyalametkeun jalma-jalma anu satia!

Kanyaah pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat, tapi dipikacinta pikeun jalma anu polos bakal nyalametkeun jalma-jalma anu satia! Aranjeunna "tiwas" kuring deui taun 2001, - Tapi sakedik bantosan ngabantosan kuring (Daniel 11:34). Isuk ieu kuring dibéré nulis kaayaan imajinér ieu pikeun ngabandingkeun ramalan dina Daniel 2:44. Nubuat éta nyarupaan kaayaan dimana ukuran astéroid … Sigue leyendo Kanyaah pikeun jalma anu kaliru bakal ngahukum jalma jahat, tapi dipikacinta pikeun jalma anu polos bakal nyalametkeun jalma-jalma anu satia!